![]() |
#4831 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Cytat:
![]() kurcze szkoda, że tak mało cleo jest w zagranicznych sklepach ;/ nie ma szans na sensowne wyprzedaże ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Raczkowanie
|
Bardziej przypadły mi do gustu zdecydowanie jesienne kolekcje, zarówno cleo jak i masquerade- o wiele ciekawsza kolorystyka jak na mój gust.
Dziewczyny, oświećcie mnie- jak to jest z freyą? Wypuszczają cokolwiek nowego? Nie orientuję się...
![]() |
#4833 |
Konto usunięte
|
Mi też bardziej ta jesienna kolorystyka przypadła do gustu - a najbardziej Tiffany
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-08-09 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
Ciekawe czy uda mi się zdobyć antośkę z turkusem albo granatowego minueta- na te dwa modele najbardziej się napaliłam
![]()
![]() |
#4835 |
Konto usunięte
|
Ja póki co upoluję jednego z kolekcji Showgirl, a potem o ile upoluję to może się uda znaleźć to fioletowe tango i czarnego Courtesana (bo jestem bardzo Panachowa).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
a ja biorę udział w zamówieniu asosa i zamówiłam sobie Freyę Antoinette (http://www.asos.com/Freya/Freya-Anto...24314&sgid=693) z czarnymi ramiączkami w kwiatki, a jak jej zabraknie to awaryjnie Freyę Daisy lime (http://www.asos.com/Freya/Freya-Dais...24388&sgid=697)
![]() ![]()
![]() |
#4837 |
Rozeznanie
|
Odnośnie nowych kolekcji Masquerade/Cleo mam podobne zdanie co większość dziewczyn.
Na kolekcję jesienną Masquerade nie mogę się doczekać - szczególnie na bandeau (tiffany, antoinette), ciekawa jestem, czy na bravissimo pojawi się coś w obwodzie 28. Każdy model wygląda obiecująco, mam nadzieję, że na żywo będzie ładniej. Narazie jest Annalise, podoba mi się, ale poczekam na bandeau. Z jesiennej kolekcji Cleo spodobał mi się bardzo George turkusowy, to bardzo udany model, więc myślę, że będzie miał sporo zwolenniczek. Danni jeszcze bardzo fajnie się prezentuje. Żałuję za to, że Cleo zrezygnowało z Robyn i Charliego, bo bardzo fajnie te modele wyglądały na mało i średniobiuściastych! Co do kolekcji wiosennej. Nad jesienną kolekcją Masquerade co chwile wzdychałam i chciałabym zamówić wiele modeli. Wiosenna prawie w ogóle nie trafia w moje kolory ![]() Z Cleo na wiosnę spodobało mi się kilka modeli, ale tak jak pisałam wyżej, brakuje mi kontynuacji usztywnianych balkonetek. Spodobał mi się piankowy plunge - Jo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najbardziej podoba mi się Georgiana i Shanghai ![]() ![]() z Cleo muszę mieć Frances w łączkę ![]() Z jesiennych Maskaradek podoba mi się wrzosowy Minuet i czarna Tiffany ![]() ![]() A w przyszłym roku mają się pojawić u nas Maskaradki 28 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Winter is coming
|
Mnie się wiosenne maskaradki baaardzo podobają, a juz Georgiana rzuciła mnie na kolana(wersja jesienna zresztą też). Z obecnej kolekcji chorowałam tylko na pandorę
![]() Cleo mi się nie podoba. W ogóle to aż zabawne, jeszcze kolekcji jesiennej nie ma w sklepach, a my już komentujemy to, co będzie za prawie rok;D Stanikomania to jednak choroba;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a któraś z Was miała do czynienia z Gossardem bo teraz na brastopie jest ich zalew w promocyjnych cenach i się zastanawiam
![]() |
#4842 |
Kokon pro
|
ja mialam ze 4 gossardy, satin cos tam i takie z koronka na wierzchu, miseczki byly normalne, mostek niziutki, ale mnie fiszbiny kluly w pachy, no i ramiaczka do skrocenia, obwod w miare scisly zapiecie jak w freya retro plunge. ramiaczka waskie, slyszalam ze niektore miseczki maja tendencje do bycia mniejszymi. ogolnie ladnie wykonane idealne do dekoltow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
Ja tak z innej beczki, przeglądając stronkę krisline, natknęłam się na konkurs, więc wrzucam info xD
Cytuję: Napisz Ustawę o prawie kobiet puszystych do bielizny - a najciekawszy zapis przyniesie swej autorce bieliznę z kolekcji Big od Kris Line! A tu link. Kto ma zacięcie literackie, można śmiało spróbować ;D obwody od 70, miseczki do H (co 2cm, włączając podwójne literki: FF itp.).
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a ja się podzielę moimi bolączkami - mam straszna ochotę kupić sobie coś z Panache Cleo, ale najzwyczajniej w świecie nie mam pieniędzy.
![]() Czekam na ten stanik z allegro, ale dojdzie on zapewne po moim przyjeździe, bo jutro lecę do Bułgarii. |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Przesyłka z Brastopa poszła już w piatek rano za zamawiana 4 z La Senzy ciągle jeszcze nie wysłana.Co oni sobie robią ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
byłam w outlecie w piasecznie, zaszłam do 6th sense... i wyszłam z freyą retro w kolorze seksownej fuksji za 129zł
![]() ![]()
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Dziś listonosz przyniósł mi Princess CK. Nie wiem, co o niej sądzić, wygląda tak: |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
a byś mogła napisać jak obwód? bo czytałam, że rozciągliwy..
![]() kusi mnie ta freya, kolor ma świetny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh, chyba sobie na razie odpuszczę tę 65tkę, poczekam, może kiedyś znajdzie się jakaś 60tka (jeśli z tego modelu takie są w ogóle ![]() póki co kusi mnie jeszcze Panache Verona - ale jak zwykle problem : jaki rozmiar ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Biust w miseczce, podniesiony, tasiemka nie wbija się w pierś. A wygarnęłaś dobrze spod pach? Na zdjęciach słabo to widać. Nie masakruje Ci mostka? Princess w bieli prezentuje się uroczo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
No obwód strasznie ciasny, ale mam przedłużkę na 2 haftki, a ten ma 3...
![]() Wygarniałam ile się da. Chodzi o to, że mam wrażenie, że mi się szew w pierś wbija i jakby ją lekko dzieli... (Stąd pytajnik) A aparat sobie ustawiłam na najgorszą jakość, bo chciałam małe zdjęcia i słabo wyszło. Przy okazji - noszę dobry rozmiar już ok pół roku i nie widzę jakiejś zatrważającej migracji. Może mam ciągle zły rozmiar? Sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie pani w szóstym zmyśle trochę przeraziła. pytam o 60F/FF i ewentualnie 65E i pani mi na to, że ja to tylko sześćdziesiątki powinnam nosić, bo ona ma więcej pod biustem i nosi ![]() ![]() ach, i były majciochy do mojego pięknego jaipura (kostium, mam tylko górę z all) ale jeszcze mnie nie pogrzało, żeby dawać za kawałek szmatki 130zł ![]()
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma jedynego słusznego obwodu i rozmiaru, wszystko zależy od budowy (ja mało ściśliwa, mało tłuszczu na żebrach), jak i od rozciągliwości stanika... więc nie ma "tylko sześćdziesiątki", bo to nieprawda.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam pod 87, w 109. Noszę zwykle 75tki, bo jak zamówiłam dwie 80 to były luźne:/ Fakt, różni producenci, różne 80, ale się zraziłam. Stanik Proncess CK 75G, jak widać biały. Wygarniam już od mniej więcej pół roku, więc mam wprawę. Chyba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie kupiłaś? bo ja nigdzie nie widziałam białej. Cytat:
![]() powinnyśmy krytykować i piętnować zły brafitting! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.