![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia
Cytat:
![]() Żal czytać takie rzeczy. Majki, Majki gdzie Ty jesteś? Szukam wszędzie, wszystkich pytam chyba znów mi nie uciekłeś? czekaj tylko, niech Cię schwytam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
moje Wy nimfomajkowierszokletki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mnie chyba nie ma cały dzień ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Konto usunięte
|
Z Majkiem pod prysznicem
Z majkiem w salonie Na stole na pralce Przy drogim wazonie Energii wulkany dwa się spotkały noc cała z poządania po domu szalały Na kanape padłam "Chyba nie mam siły" "Więc leż spokojnie" Odezwał się mój miły Nim się obejrzałam, nim mrugnąć zdąrzyłam Rozpalony dotyk na udzie przezyłam "Majki złotko, zbóju, kochanie" Tyle wykrzyczeć tylko byłam w stanie A on niewzruszony wierci się i dyszy tam machnie tu drapnie i wcale nie krzyczy Mruczy do mnie "słonko, skarbie, kochanie nie zaznasz spokoju nim świt nastanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Oderwał się:
'Dobra, dość już To było śniadanie A teraz czas przyszedł Na prawdziwe kochanie' Nic z tego, mój Drogi Nie bądź taki srogi Czegoś mi brakuje- rzekłam Łapiąc Go za nogi Oho, coś mi się wydaje, że mój Słodki ma w stopach paskudne gilgotki Gili gili, ciu ciu ciu Wolisz dotyk tu, czy TU? ![]() Ha! Z facetami nie zginę. Dobrze widziałam minę Na dotyku czucie... Tu Cię mam, jurny kogucie! Zaraz, zaraz, coś się zmieniło Nie, to niemożliwe Wcześniej się nie kryło ale teraz Jeszcze powiększyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
donay, skoro tak szybko wychodzisz to jutro oczekujemy od Ciebie całego poematu
![]() ![]() madzia, anka - moje idolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie to kręci
Tak do wszelkich granic Tylko czy się zmieści? Czy zostanie taniec? ![]() Chyba zobaczył moje boleści Bo parsknął śmiechem i tak mi wieści: Jak się popieści To się wszystko zmieści Fakt, gdzieś to już słyszałam Póki co- nie stosowałam Ale jak to w życiu bywa w czas Musi być ten pierwszy raz |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
tak mnie tylko najdzie czasem myśl, ze my te wierszyki - erotyki o nieboszczyku piszemy.... I zamiast rozpisywać się o jego talencie - świntuszymy
![]() ale z drugiej strony już tyle napisałyśmy o Mike'u, ze więcej się dodać raczej nie da. Teraz już tylo zajmujemy pożytecznie czas, aby nie roztrząsać tych bzdur z piśmaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
Niewinne oczka, skromniutka minka,
Jestem nieśmiała, grzeczna dziewczynka. Lecz na gle co to? He-he się głośne rozchodzi. To On!Mr Bad! Mr Bad nadchodzi! Włosy niby heban, usta soczyście czerwone, ciałko elastycznym ubrankiem seksownie podkreślone. Kołysząc się, moonwalkiem powoli się zblizał, Swój zgrabny paluszek z wrażenia polizał. Chwycił mnie mocno, przyciągnął do siebie. Płomienie buchały, czułam się jak w niebie!! Potem poczułam smyranie po rączkach, po brzuszku, po... ( ![]() Ognisty młodzieńcze, nie strąć że mi wianka!! Oj Majki, krzyknęłam , co się teraz dzieje? Wszak, owszem, kiedyś pokładałam w Tobie te nadzieje. Lecz Ty pląsałeś wokół Dirty Diany, taki zauroczony, natchniony, oddany! Majki, spojrzał bystro, błysnął białym zębem, Od teraz, moja droga, z nią pląsać już nie będę. Jak mnie to wzięło, jak mnie to ruszyło! Wszystko dookoła aż się zakręciło. Majki, zawołałam tym namiętnym tonem, Ja się z Tobą za ocean od razu wybiorę. Jak go to wzięło, jak go to ruszyło! Wszystko dookoła aż się zakręciło! I już piszczę przeraźliwie, z wrażeni już mamroczę, Bo Majki, proszę Państwa, łapie się za krocze!! Wszystko dookoła aż się zakręciło. Tak mnie to wzięło, tak mnie to ruszyło!! W mig przez ocean łódką już płyniemy, Tuląc się nieprzyzwoicie, ciała swe chłoniemy... To już koniec opowieści, przecież Pastwo wiecie, my płyniemy sobie dalej, wy tu zostajecie. Ja też, ja też chcę być w Majkowym tomiku z wierszami!!Może być na ostatniej stronie, najmniejszą czcionką ![]()
#4843 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko nie urywajmy Majk to był chłopak bardzo fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie, chyba trzeba na górze nad wątkiem dać tabliczkę: "Osobom niepełnoletnim i nietrzeźwym wątkowych treści nie sprzedajemy" ![]() zwłaszcza niepełnoletnim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
man in the mirror na rmf MJ
a pozniej ghost i dirty diana ![]() ![]() ![]()
#4846 | |
Zadomowienie
|
nadrobiłam zaległości!
ja rymowaniem sie nie param, ale jak bylam w pracy to wlaczyla loop na Give In to Me i machnęłam mini-miniaturkę - mam nadzieje ze sie nie obrazicie Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ushia Czas edycji: 2009-07-09 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Czuję oddech, czuję usta
Jestem pełna, jestem pusta ![]() Czuję udo na kolanie Czuję palców pomaganie Nic tak nie uwiera Gdy On daje i zabiera Wyszłam z siebie, staję obok Patrzę, krok, zasłaniam wzrok No bo jak to można tak Jak tych dwoje tutaj wraz? Ręka, noga poplątane Jakieś taśmy wyuzdane Jakieś kneble, pasy, ćwieki Luster pełno, świeczek opór On na górze, ona jęczy Bierze topór i ją dręczy |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Kocham Was
![]() ![]() ![]() Dobranoc wszystkim, Majkelowych snów ![]()
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
ushia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To już jest normalnie jak ociekający seksem romans! Cudo.! ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- niv, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Konto usunięte
|
Zerknął na mnie, krzyknął, odetchnął cięzko
Ja patrząc na niego krzyknęłam nieziemsko Odwrócil się, wyszedł co się dzieje nie wiem było tak pięknie czy odszedł w gniewie? O ja głupia! Wraca, dwie szklanki niesie Poprostu przyniosł drinka swojej kobiecie Patrzę na niego łapczywie noc jeszcze długa chyba zna moje myśli porozumiewawczo mruga Reka mi drży napoj wylałam kroplami wody błyszcze sponsowiałam "Nie martw się malenka Ścierka niepotrzebna Do starcia drinka wystarczy jedynie moja ręka " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto razy lepsze nasze erowierszyki, niż piertolenie Józefowiczów, Kukizów i innego motłochu. ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
![]() wasze 'erowierszyki' sa po prostu genialne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
'Dirty Diana' w rmf mj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ushia, czytałam to już trzy razy i pewnie na tym nie poprzestanę. Na prawdę przyjmij wyrazy mojego uznania. Mycha jest pod wielkim wrażeniem. ![]() anka, madzia - na Was już brak mi komplementów, dlatego pozwolicie, że po prostu będę się rozkoszować Waszymi dziełami? ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- wiecie co? mam ochotę na małą fantazję.... czekajcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Konto usunięte
|
Za oknem pełnia, na polu wilki
słyszymy krzyki, słyszymy piski U nas też głośno Nie próżnujemy Tu jedna noga, tam drugą kladziemy Drzace ręce, rozpalone usta Tylko z nim możliwa jest taka rozpusta Jego palce rozoochocone, jego dłonie rozpędzone Wargi tu, wargi tam W plecy uwiera mnie zlewu kran Siadam na blacie On ściąga gacie xD Zanim to ujzałam myśl jedną miałam jest cudownie niech się stanie tylko gdzie ja zrobie sniadanie xD ![]() Nie mogłam znalezc lepszych rymów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Kto to widział
Młodzi ludzie Ona Mu trzyma rękę na udzie Nie, nie trzyma, wędruje do góry A on ma minę, jakby burzył mury Co widzę? Boję się pisać On jakby hmm... nie może oddychać Sapie, wzdycha, mruczy Nagle okiem na nią łyp Ach, Mike'uś, wstyd, wstyd Chyba zrozumiała Bo spojrzenie Mu posłała I rękę zabrała Aha, guzik, ze mnie pała Ona tyle pozmieniała Że w miejsce ręki głowę dała On odetchnął z aprobatą O, kochany, jeszcze trochę Będziesz tatą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.