|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
Ta, leniuchowali.
![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze, że też ja nie mam jakiejś paczki co to bym mogła z nimi gdzieś wyskoczyć. Zaczęłam oglądać Klub Szalonych Dziewic bo właśnie mi brakuje takich babskich spotkań. Zawsze sami faceci. |
||
|
|
|
#4832 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Rozeznanie
|
) po prostu ciężki dzień na uczelni.. nawarstwiło się wiele spraw ... i nie wytrzymuje psychicznie zmieniłam bardzo szybko otoczenie i chyba nie umiem się odnaleźć w tym wszystkim..( a należę do osób uśmiechniętych i śmiałych raczej taka typowa dusza towarzystwa) a chciałam mieć tylko koleżanki czasem gdzieś wyjść pogadać .. nie mówiąc już o babskim wieczorze ... ehh
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
To widzę, że nie jestem sama.
![]() Paula, a zdrówko już lepiej. Jutro już do pracy. Strasznie mi się nie chce wracać. Na pewno się okaże, że coś przeskrobałam i w ogóle... ![]() |
|
|
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
ach to dobrze
no tak wystarczy troche posiedziec w domu i się człowiek tak rozleniwia
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety.
A jak leżałam chora to sobie myślałam, że poczytam wreszcie te sterty zalegających książek. I co? I nie sięgnęłam ani razu po książkę bo najpierw miałam wysoką temperaturę przez dwa dni, a przez kolejne dni mój mózg nie pracował (to chyba od leków, chociaż on rzadko kiedy pracuje... :-P ). Strasznie nie lubię wracać po dłuższej nieobecności do pracy. Zawsze mam wrażenie, że jak wrócę to będzie jakiś dym bo się okaże, że znowu narozrabiałam. ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4838 |
|
Zadomowienie
|
och praca też bym chciała coś znajeśc (a z drugiej strony mi sie niechce )
ciekawe w piatek są targi pracy ciekawi mnie czy bedzie coś |
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
u nas w kielcach co do pracy to tragedia albo wyzysk totalny albo myślą że ktoś będzie chciał pracować praktycznie za darmo ... nawet jak masz doświadczenie to możesz chodzić co najwyżej w akwizycji pt: Netia ... wiem po sobie ... i tylko słychać : wykształcenie .. to odpowiadam : przecież robię
|
|
|
|
#4841 |
|
Rozeznanie
|
Eh... tak a najlepsze są ogłoszenia w stylu: przyjmę absolwenta np. budownictwa ( bo to studiuję ) po studiach dziennych z 2 letnim doświadczeniem... ehh ... a niestety chcąc nie chcąc życie kręci się w okół pieniędzy i ich ilości w portfelu ..
|
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio rozwaliło - absolwenta informatyki z doświadczeniem, znajomością jakichś tam programów, z językami na staż...
Tia człowiek się tyle uczy, zeby potem 600 zł zarobić ![]() żal.pl (jakby to powiedział mój 15 lateni brat) |
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ja byłam na stażu to płacili 400 zł.
To już w ogóle był szczyt. ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- A nie sorry. 460 zł było. W tym 360 płaciłam za studia, 30 zł na bilety do tego 40 zł abonament i rodzice się dziwili, że mi nic nie zostaje. |
|
|
|
#4844 |
|
Rozeznanie
|
no ja też robiłam za marne 450 zł ... no ale cóż..
Więc w ogromnym skrócie dziewczyny : hym.. nie zauważyłam pytania o mnie .. hm.. więc mam 23 lata , studiuję budownictwo ( jak wspominałam) przez ostatni rok zrobiłam rewolucję ze swojego życia tj. rzuciłam dobrą i ciepłą posadkę urzędnika państwowego - a jakże ... rzuciłam wszystko na jedną kartę przeprowadziłam się z mojego zaściankowego małego city do ciut większego city w postaci Kielc. Zmieniłam studia zaoczne na dzienne...znalazłam fajnego faceta hm.. podobno opisuje mnie zdanie 1000 pomysłów na minute, zawsze uśmiechnięta, optymistka dla wszystkich, ale jak włączy się pesymizm to już chyba nikt mnie z dołka nie wyciągnie. Kiedyś jak to się mówi "sexy kociak" ( 5 lat tańca współczesnego) obecnie hipopotamek bo wypadku samochodowym..
|
|
|
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewuszki
ja tylko tak przelotem lecę zaraz do szkoły;p co prawda jeszcze w piżamce jestem ale zaraz lecę;p hehe;p Jak tak słyszę o tych waszych wypłatach to aż mnie ciarki przechodzą.. Ludzie to faktycznie potrafią wykorzystywać.. Ja na szczęście mam już na 80-90% załatwiona pracę zaraz po maturze Tak że jestem wielką szczęściarą Praca pod nosem, zarobki jak na moje miasto - ok, ludzie za***iści 9wiem bo miałam w tamtym miejscu praktyki Żyć nie umierać Miłego dzionka życzę Buziaki![]() mifka nie przesadzaj - na pewno nie jest tak źle To wypadek aż tak poważny, że nie możesz dalej tańczyć? Ja uwielbiam taniec.. oglądać Tzn tańczyć tez kocham, ale żeby zając się tym na poważnie... Ehh... Czasu brak.. Niestety.
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#4846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale żeśta sie rozpisaly ja wczoraj bylam na tym striptizier, jedyne slowa ktroe okreslaja co tam sie dzialo to :zal.pl rozpacz.com rozpalo babki rzucajace sie na scene i beznadziejni faceci,ktorzy nie nauczyli sie nawet uklady ale ogolnie bylo spokodstalam wczoraj w pracy jeszcze ptasie mleczko od szefostwa i byl poczestunek z okazji tego świeta kanapeczki, drineczki itp ![]() a dzis juz w pracy, czuje sie ok, wrocilam przed 00.00 ![]() dopijam kawke ![]() zycze milego dnia ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
farciara ![]() mifka witaj wypadek
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie przed pracą blokuje mgr, mam doświadczenie itd. w zeszłym roku pracowałam na cały etat i studiowałam dziennie i było git, a teraz mam 1,5 godzinny zajęć tygodniowo, ale gdzie nie pójdę na rozmowę to od razu mnie skreślają, że studia dziennie DLatego postanowiłam napisać pracę jak najszybciej. Znaleźć robotę (no jak się nie uda to pójdę na staż) Spełnić marzenie nr 1 - aparat fotograficzny. Jak się uda to marzenie nr 2 - drugie studia (ale zaocznie)I w między czasie marzenie największe - dziecko (staramy się od 7 miesięcy i Ale ostatnio jakoś bardziej optymistycznie patrzę na świat
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Scio hej
dzidziusia powiadasz życze szczescia oj co do pracy to paranoja jakas... ![]() wymagaja nie wiadomo jakich rzeczy ![]() a na jaki drugi kierunek chcez isc
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajmuję się teraz swoimi celami i liczę, ze po drodzę coś zamieszka w moim brzuszku ![]() Myślę o edukacji wczesnoszkolnej, bo z zawodu jestem prawie polonistą. A niestety na pracę w szkole nie ma co liczyć Ale to zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
acha
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty czym się kochana zajmujesz?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
mam licencjat z dziennikarstwa a teraz robie magisterke z infomacji naukowej ibibliotekoznawstwa
i pracuje jako stazystka w firmie informatycznej
|
|
#4855 |
|
Zadomowienie
|
Cześ
wpadłąm sie tylko przywitac bo jakoś weny dziś niemam
|
|
|
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle... Też bym tak chciała. ![]() Cytat:
![]() A ja pierwszy dzień po chorobie. Roboty dużo... I w ogóle to nie czuję się jeszcze tak, żeby pracować. Powinnam siedzieć jeszcze w domu... No ale... ![]() |
||
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ... ale taka nasza rzeczywistosc polska...
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze niecale 3 godziny
|
|
#4860 |
|
Zadomowienie
|
Hey
Ja juz po szkole Tzn już chwile temu skończyłam ale koleżanka mi zadania tłumaczyła z matmy bo jutro sprawdzian A czy ja coś umiem? Nieeee![]() ![]() Haha jakies zadania o logarytmach, ja patrze w zadanie, ona na mnie a ja z tekstem: jaaaassne.. mów mi Elvis Nie wiem skąd mi się to wzięło ale dobre Scio no to trzymamy kciuki za wszystkie plany Będziemy ciociami a mi się ostatnio dwa razy sniło, że jestem w ciąży a raz że mam raka..
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

) po prostu ciężki dzień na uczelni.. nawarstwiło się wiele spraw ... i nie wytrzymuje psychicznie
zmieniłam bardzo szybko otoczenie i chyba nie umiem się odnaleźć w tym wszystkim..( a należę do osób uśmiechniętych i śmiałych raczej taka typowa dusza towarzystwa) a chciałam mieć tylko koleżanki czasem gdzieś wyjść pogadać .. nie mówiąc już o babskim wieczorze ... ehh

ja tylko tak przelotem
lecę zaraz do szkoły;p co prawda jeszcze w piżamce jestem ale zaraz lecę;p hehe;p Jak tak słyszę o tych waszych wypłatach to aż mnie ciarki przechodzą.. Ludzie to faktycznie potrafią wykorzystywać.. Ja na szczęście mam już na 80-90% załatwiona pracę zaraz po maturze
rozpalo babki rzucajace sie na scene i beznadziejni faceci,ktorzy nie nauczyli sie nawet uklady
(ale zaocznie)
paranoja jakas... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nieźle... Też bym tak chciała.