![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
;**
na wstępie przepraszam za brak odpowiedzi na prośby,
coraz rzadziej zaglądam, bo mam coraz więcej obowiązków.. dziękuję za wszelkie pochwały myszki, szczególnie abunee - nawet nie wiesz jak mi miło ![]() ___________ jesteś drzazgą w mym oku jestem przesądną dziwczyną i wierzę, że było to przeznaczenie. możesz się śmiać. z dala od świateł miast me usta nie przestają drżeć skulona w rogu pokoju, zalana strumieniem łez.. im bardziej się miotam, rana się jątrzy i pobolewa.. ty mi dajesz nadzieje, a ja ci wierzę jak ta głupia -.- kosz naszych obietnic, w którym obietnic brak. niech ma łza wstydem spłynie na twą duszę, bym mogła z pasją marazmowi uciec. błagam, kochanie wyciągnij te ciernie, te fałszywe uśmiechy i ocal mnie. od jego dłoni biło takie ciepło, że rozgrzewało mi nawet serce marzenie, w którym zaistniałeś, powoli blednie.. wszystkie nieszczęścia tego świata to twoja sprawka! porzuciłam twój usmiech w niepamięć, by odzyskać siłę do życia nić, która jednoczy ludzkie serca, napnie się i przyciągnę cię ku sobie
#4832 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
amozefrytkidotego <3
Keeendy <3! Moja niuniaaaa ![]() przyjaciel... powiedz kur.wa jak mogłeś... Znamy się tyle chłopak a nawet więcej, Ty bezczelnie umywasz teraz ręce... załóż sobie koronę i z góry patrz na mnie. traktuj mnie jak leszcza to poczujesz się fajnie. wszystko będzie dobrze. ram pam pam Kamień u szyi ciągnie cię na dno, ten czarny dół... mój to ch.uj i jest zerem...
#4833 |
Wtajemniczenie
|
On those lonely afternoons in June I need you./
W te samotne czerwcowe popołudnia potrzebuję Cię. All I know is my heart screams softly for you./ Wszystko co wiem, to to że moje serce krzyczy delikatnie do Ciebie.
#4834 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim .
Mam taką prośbę . Chodzi mi o opisy o przyjaźni ale o straconej . I żeby było wiadomo ze tęsknie ale to nie z mojej winy skończyła się ta przyjaźń . Proszę pomóżcie . Cos ode mnie : Suche liście nad nimi jak wyschnięte uczucia . |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
NieidealnaJa
When the tables turn again You'll remember me my friend You'll be wishing I was there for you I'll be the one you'll miss the most But you'll only find my ghost As time goes by You'll wonder why You're all alone / Ale kiedy sytuacja się odwróci Bedziesz mnie pamietac, mój przyjacielu.. Bedziesz chcieć bym był z Tobą Będę jedynym, którego bedzie Ci brakować najbardziej Ale znajdziesz jedynie mojego ducha Chcesz powiedzieć, że ta cała przyjaźń teraz dla Ciebie już nic nie znaczy? Nie zabieramy sobie tych chwil. Wspaniałych chwil spędzonych razem. Ehh nie potrafie nic wymyśleć :< Ale mam identyczną sytuację... Trzymaj się i powodzenia ![]() Świetnie. Udawajmy. Udawajmy, że się nie znamy. Udawajmy, że nic między nami nie było. Świetnie po prostu świetnie. Ja zadbam o to żeby było pięknie.
#4836 |
Zakorzenienie
|
UpsentMinded
Dziękuje Ci bardzo . ;* ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Rozeznanie
|
<3. ;*
![]() _________ i czuję jak z tymi liśćmi ulatuje gdzieś cząstka mnie. wyimaginowana po brzegi siebie samej. ten motyl odzwierciedla moje szczęście. biegnę za nim a on ucieka. odnalazłam te magiczne chwile szarej codzienności. monotonia? nie, raczej odczuwam wyjątkowość tej codzienności. liście z drzew pozakrywały chodniki, pozakrywały też moje marzenia. i wraz z tym liściem który spadł mi dziś na głowę będę udawać że lubię jesień. sypią się liście. sypią się myśli. przecież to w końcu jesień. - masz zbyt wygórowane marzenia. - a skąd wiesz ? - widzę to w Twoich oczach. - chcesz ? - ale co ? przecież Ty nic tam nie masz. - miłość. mam ją w sobie. - nie chcę! - za późno. - jakie masz marzenia ? - kolorowe, nieskończone i piękne. - przecież dobrze wiesz że pytam konkretnie. - ja o swoich marzeniach nie opowiadam- wtedy się nie spełniają.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-10-06 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Raczkowanie
|
macie coś o tym, że bardzo go lubię, ale nie takie zwyczajne? bo chodzi o to, że podobamy się sobie nawzajem, zależy mi na nim.. ale jest problem, bo jestem młodsza o... kilka lat (6) jemu to nie przeszkadza, ale wiecie.. to tak głupio trochę.
![]() _________________ Cytat:
![]() ![]() ![]() _________ will lose your mind, ain't like unkind? /zatracając umysł, Twoje życie nie będzie złe?/ and he comes in, wraps his arms around me. and i don't even have to say a thing. ![]() /przyszedł i objął mnie swoimi ramionami. i wcale nie musiałam niczego mówić./
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-10-06 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
amozefrytkidotego
I don't believe that anybody Feels the way I do about you now. You are soooooooooooo important for me. Somebody told you how much I like you? <3 Chciałabym Cię polubić na śmierć <3 Może coś się przyda ![]()
#4840 |
Zadomowienie
|
Z szukaniem faceta jest jak z mierzeniem spodni w sklepie: gdy coś nie pasuje zastawiasz się czy przypadkiem nie masz za dużej dupy.
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
cieszę się , że Ci się spodobało , ale już było i to całkiem nie dawno.
![]() __ gdybym mogła dać więcej - dałabym
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
BananowaBrazylijka, Primadonna
Drift, Guziki xD, Tis, absurdalnie Wreednia, loveISshit, Toriaa, keendy meniusia4 <3 Jesteście cudowne! ![]() ![]() _________________ Odchodzisz rozplątując uścisk naszych dłoni. Na pożegnanie rzucasz słowa dla mnie tak ważne; że zadzwonisz, że będziesz. Ze łzami w oczach, choć bardzo chcę mieć tę nadzieję, sceptycznie spoglądam na Twą twarz. Oboje wiemy, że te słowa, to tylko lekki podmuch wiatru na osuszenie mych łez. Podnoszę powieki, widzę Twój uśmiech. Spoglądam Ci w oczy: niebo jest bliżej. Czas zmian. Tych takich nieodwracalnych. Tak, to tylko zły sen. Już spokojna usypiam w Twych ramionach. Gdy zbliżam się, Ty nagle odchodzisz. Nie obracając się, wyciągasz rękę w geście mówiącym “nie”. A gdy tylko zatęsknię, spojrzę na niebo. W końcu wciąż patrzymy na ten sam Księżyc.
Smak życia nie jest już taki jak kiedyś... Edytowane przez Roksana1332 Czas edycji: 2009-10-06 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
BAN stały
|
Kochać — to zaprzeć się samego siebie, porzucić wszelki możliwy umiar oraz rozsądek — i pędzić najkrótszą drogą do krainy najwspanialszej rozkoszy, kojącej ludzkie serce. Uczcie się sprawiedliwości i nie lekceważcie bogów. Rozpacz jest początkiem narodzin nadziei. Gdy pada jesienny deszcz, niebo i ziemia łączą się w miłosnym akcie. Przywarli do siebie tak blisko, że nie było już miejsca na żadne uczucia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ;**
![]() wybacz, na ekranie zabawy w kotka i myszkę wyskoczył napis game over czasami czegoś bardzo pragnę, a gdy tylko to otrzymam przeklnę świat, że przeszło mi to przez myśl.. to wszystko dookoła jest straszne straszne, ale piękne Everyday I cross out you.. but every night I love you again każdego dnia skreślam cię ale każdej nocy kocham cię znowu lubię cię bardziej niż truskawki, wiesz co to znaczy? wiesz jak się kochamy? b e z n a m i ę t n i e a dziś? a dzisiaj idę po raz kolejny na spotkanie z moim wielkim niespełnieniem puste słoiki po dżemie, tylko tyle zostało mi z wieczorów z tobą chociaż niszcząc twoje zdjęcia, niszczę część siebie, nie pozwolę, żeby nawet kawałek ciebie został tu jeszcze na dłużej nie teraz, to nieodpowiedni czas na kogoś nowego dlaczego to robisz, przestań myśleć, nakręć świat na pozytywny czas a mi znowu zakwitły kwiatki w głowie chyba jestem przykładem chodzącego szczęścia na 2 nogach a ty smakujesz mi jedynie w wersji luksusowej to przez ciebie nie sypiam w nocy, to przez ciebie nie mogę nic jeść.. wrzućmy nasze uczucia do pralki, pora oczyścić je z tych brudów liczę do trzech i znikasz, dobrze? raz.. dwa.. trzy.. trzy.. trzy.. tr... jesteś zmętnieniem moich ust jesteś powodem mojego podwyższonego tętna i szybszego bicia serca wysoki sądzie, proszę go skazać - tak bezczelnie i z premedytacją skradł mi serce! a ja.. jak zawsze śpiewam jak chce mi się płakać, śmieję się jak się bardzo boję.. codzienność mi strasznie spowszedniała ojej, ojej.. coś tu pachnie miłością ja jestem tylko sobą i to nie moja wina, że lubię chodzić w skarpetkach nie do pary, a wieczorem lubię posiedzieć na drzewie.. ![]() jesteś powodem mojego znienormalnienia powiedz mi, czy wierzysz w Słońce? prosiłam cię, żebyś zasznurował nasze uczucia, tak stale, tak mocno... chyba ci się nie chciało, bo wszystko się szybko rozwiązało i wracając co dzień tramwajem z miasta wypatrywałam w parku zakochane pary. kiedyś się do nich uśmiechałam i wyobrażałam jak to i my pięknie wyglądamy, wiedziałam, że ja też kogoś takiego mam. dziś.. zamykam oczy gdy mój wzrok ich napotyka, a ciebie przeklinam w myślach, że pozwoliłeś mi przez chwilę poczuć się szczęśliwą i każesz teraz płacić za to po trzykroć... potrzebuję chyba jeszcze raz remanentu i jeszcze raz i jeszcze raz... spokojnie pozbieram się, złożę się na nowo w kawałki, ale nie przyjdzie mi to tak szybko jak układanie w dzieciństwie klocków lego wstanę dziś, ubiorę na nowo moje oczy i ani myśleć mi o przeszłości i co z tego, że moje oczy są mniej niebieskiego i co z tego, że uśmiech mniej promienny.. czuję taką wewnętrzną, dookoła rozprzestrzeniającą się aprobatę wobec wszystkiego co znajduje się obok mnie może mój świat nie jest idealny, ale jest mój i nagle udało mi się wyłączyć deszcz, spadł na mnie rozłożysty promień słońca teraz będzie już tylko dobrze, czuję to! gdzie jestem? gdzieś ponad sufitem, gdzieś ponad zenitem dziś? dziś mam tylko ochotę na szczęście! |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
JaSpriteTyPragnienie cieszę się, że się podoba
![]() madziam90, TiS,nastychick,bananowala ska okradam.! ![]() ![]() ![]() ![]() -Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem... -Przejde boso po tęczy, by spotkać Cię na drugim końcu... -Lubisz mnie... Ja lubię Ciebie... Wiec czemu nie możemy być razem?.. -A z Tobą to ja mogę nawet... sufit w parku pomalować...! -..bo do niej należy świat.. -...biec pod słońce,kochać mocniej.! -Co z tego?skoro nie możemy mieć tego,czego pragniemy...I w dodatku wszystko nam się wali na głowę... -`Zwróć swą twarz ku słońcu, a cień zostanie w tyle... -Lans i rozpusta...
![]() |
#4846 |
Rozeznanie
|
dziś kochaj się ze mną. dziś bądź jak kochanek. miliony lampionów rozbłyska na niebie. odbite pląsają po wodzie. a usta spragnione już dążą do siebie. wpijają się wargi jak w głodzie.
#4847 |
Raczkowanie
|
Männer sind gesegnete Gottesge-schöpfe.
Kakerlaken aber auch.. Mężczyźni to błogosławione stworzenie Boże, ale karaluchy też ![]() Wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć na dłużej Widzieć tylko tego jedynego myśleć o Nim jak o cudzie.. Nie legalne jest kochać jak JA! ;* Tajemniczy jak księżyc co wygląda zza chmur.. Kolejna noc, gorzki smak w ustach.
córeczka Gabrielka "Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez Lady Pink Czas edycji: 2009-10-06 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=amozefrytkidotego;1 4606637]macie coś o tym, że bardzo go lubię, ale nie takie zwyczajne? bo chodzi o to, że podobamy się sobie nawzajem, zależy mi na nim.. ale jest problem, bo jestem młodsza o... kilka lat (6) jemu to nie przeszkadza, ale wiecie.. to tak głupio trochę.
![]() _________________ " Wiek liczy się tylko przy wyborze wina" ![]()
#4849 |
Zakorzenienie
|
Podwójny czas....
O seksie w naszym kraju mogą mówić tylko nastolatki, a nie kobiety dojrzałe. Kobiety dojrzałe mogą o tym pomyśleć w tajemnicy przed własnymi dziećmi i, rzecz jasna, rodzicami. Do mężczyzny powinien być dołączony tłumacz, który by nam tłumaczył, co mężczyzna ma na myśli. Do każdego w dodatku osobny, niepowtarzalny, żadne tam ogólniki – ty z Marsa, ja z Wenus. Który by objaśniał, na przykład, co to znaczy, kiedy on milczy. Gość nie świnia, swoje prawa ma. Fajnie, że cię poznałam, ale czas nie kutas, nie stoi, czas lecieć.
Kocham Cię, że ojeju ![]() Edytowane przez DorotaComa Czas edycji: 2009-10-06 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecej wiecej . ![]() ![]() Ciszę można zniszczyć. Jedno serce zagubione w tłumie. Po prostu otwórz swoje znużone oczy. Spadające gwiazdy na horyzoncie. Pocałuj mnie teraz , W świetle
Jak straszny kierowca Szukam Ciebie Noc jest zimna Jadę sama Jak straszny kierowca Aby wreszcie być obok Ciebie
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nothin' I could ever do to make you see what you mean to me. Nie ma nic, co mogłabym zrobić, by Ci pokazać, ile znaczysz dla mnie. There no way he could be my boy . Nie ma możliwości, żeby mógł być mym chłopakiem. There are two reasons why I wake up in the morning: my alarm clock and You są 2 powody dla, których wstałam rano: Mój budzik i Ty but I'm not Your princess. You'll meet her someday, but it's not me. ale nie jestem Twoją księżniczką. Spotkasz ją kiedyś, ale to nie ja. Could it be? You and me.. ? Do I see clearly? Czy to możliwe? Ty i ja.. ? Czy ja widzę przejrzyście? You never got your story straight.. Nigdy nie byłeś zwykłą historyjką.. oj, chyba jednak nie pomogłam.. przepraszam.. a ten Twój opisik jest cudny ! pozwól że ukradnę ; * _____________________ Rozmazane słońce, zepsuty humor.
na pozór silna dziewczyna, a w środku ledwo się trzyma. mam serdecznie dość życia. Przepraszam. brak sił. i tymczasowa przerwa w chęci do życia, spowodowana życiem. Nie ma po co żyć, nie ma dla kogo umierać.. jak w lustrzanym odbiciu - wszystko odwrotnie piękne. Nie zmuszaj mnie do życia. Dlaczego umarł? Nie wiadomo. Nie wiadomo też zresztą, dlaczego żył.. spójrz na mnie, nie chce mi się żyć.
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
wiem, jak słodko pachnie jego strach, kiedy mnie nie ma .
#4853 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Namaluj mnie tak jak chcesz. Stwórz mnie na swoje podobieństwo. Załóż mi maskę taką, jaką chcesz. Sam ją wybierz. Kolejny raz Ci pozwalam ... Błąd??? ![]() .
#4854 |
Raczkowanie
|
'Wiesz, miałeś rację mówiąc, że do starty bliskich osób można się przyzwyczaić. Nie wierzyłam. Kiedy mówiłeś o tym patrzyłam na Ciebie z ironicznym uśmiechem. Jednak miałeś rację. Kiedy odchodzi pierwszy przyjaciel boli. Drugi? Też. Trzeci? Nie mniej. Przy czwartym jednak już zaczynasz zdawać sobię sprawę z tego, że tak musi być, że widocznie nie wszyscy ludzie są dla Ciebie. Nie płaczesz już nawet. Starasz się wykreślić z pamięci wszystkie szczególne wspomnienia związane z tą osobą i zapomnieć, że był dla Ciebie kimś na kształt zwykłego znajomego. Że nie łączyło Cię z nim żadne szczególne uczucie. Jedyną oznaką utarty jest tylko dziwne uczucie pustki jakby ktoś zabrał kawałek Ciebie. Jednak żyjesz dalej. Uśmiechasz się. Przez jaki czas Ci się to udaje? Nie wiem. Dopiero zaczynam.'
Myślałam, że zapomniałam, że nadszedł czas w którym będę żyć jak dawniej, pomyliłam się, Wracasz w wpomnieniach, snach, marzeniach jakbyś nigdy nie odszedł. Porazmawiajmy. Bez patrzenie w przeszłość, bez żalu i uczuć. Chorelnie Cię potrzebuje, ale Ty nie wrócisz. 'Ludzie się zmieniają. Nie może być tak jak kiedyś. Ty się zmieniłeś. I ja się zmieniłam. Kolejny raz doświadczyłam tego jak ludzie potrafią być okropni. Izoluję się teraz od nich. Starczają mi Ci, którzy byli ze mną wtedy kiedy potrzebowałam pomocy. Jestem z nimi szczęśliwa. Nie myślę o innych, nie obchodzi mnie co myślą, nie zabiegam o ich względy. Traktuje z dystansem. Na moje zaufanie musisz sobie zasłużyć.' '-A Ty? Patrzałaś na siebie? Zauważyłaś to, że wymagasz od innych tego żeby zabiegali o Twoje względy, a w zamian nie dajesz nic? Nie odwróciłem się. (...). Szkoda że tak to musiało się skończyć' Zostań zawsze i nigdy nie mów, że miłość kiedyś się kończy. Poudawajmy, że znów jesteśmy razem.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny. Jestem nowa. Na wejsciu powiem, że żadnego talentu nie mam ;d ale też nie ogladałam poprzednich edycji i watków. Szczerze to wpadłam, tutaj dzis i to przez przypadek.
![]() Raczej tego nie lubicie, chociaż nie wiem. Ale mam prośbę. Raczej kilka. 1) Nie wiem co mam sadzić.. Chłopaka znam od ponad roku, bo chodzimy razem do klasy. No i git. Ale tu sie chyba konczy, bo nie wiem co mam robic. Dobrze w miare nam sie gada na gg (na realu już nie) , i nawet kiedys powiedział mi kilka bardzo ważnych rzeczy, które miałam zachować w tajemnicy. No to nikomu nie mówiłam. A teraz sobie wszystko koleś olewa. Nie wiem, chyba sie w nim zakochałam, albo zauroczyłam. No i potrzebuje opisów, ale nie tylko do gg, tak ogólnie tez, że nie wiem co sie dzieje.. wiem , głupie. 2) Mam dosc takich dwóch lasek z klasy, co rozmawiają jak cos chca. Szczegolnie taka jedna. Na wf, mnie ciagle mierzy i tak o też, ale jak cos potrzebuje zadanie czy cos to od razu miła. .. Potem druga - ruda do tego. Co jak jej nie ma w szkole, to jest poprostu bosko... Wszystko sie w miare układa. Nie wiem, może ona ma taki wpływ na klase... Tylko , że wszyscy ją lubią.. Więcej chyba nic, wiem, że was nadużywam, ale takie zycie. Myśle, że mi pomożecie i licze na was.. ![]() _____ nie chcę ci sprzedawać prawd o życiu, bo ich nie znam. teatr niemych lalek? masz dośc? to dobrze, bo ja tez. nie badźmy jak dzieci. Edytowane przez pieprzonarealistka Czas edycji: 2009-10-06 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Wtajemniczenie
|
kochanaa - jak ty mnie rozpieszczasz ;D ;**
roksana1332, rilen - dziekuje ![]() ----------------------- Może właśnie dlatego to tak boli... Bo nigdy tak naprawdę Ciebie nie miałam , a na dodatek Cię straciłam...
Uwielbiam te dni,kiedy pomimo pochmurnego nieba chce mi się uśmiechać do każdego i cieszyć się, tak po prostu tym co mam. Boję się pamiętać, a jednocześnie nie chcę zapomnieć, bo wiem, że to mogą być najpiękniejsze wspomnienia. Cudowne chwile, które i tak były zbyt krótkie. Chciałabym jeszcze, choć raz móc się nimi delektować na żywo, a nie maltretując umysł przywoływaniem kolejnych obrazów i scen. |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Rilen, z innej bajki - dziękuje kobietki
![]() _____________ - miałem to przemilczeć? - nie. lepiej, że wiem. ale wolałam tamto lepiej moja dobra wróżka chyba zaginęła w akcji to nie jego wymarzone zachody słońca, ani jej wymarzone poranki jesteś taki maleńki pośród tych wszystkich na ulicach abrakadabra i ku.rwa znikasz! pogniotę Cię całego i wyrzucę z tej pustej głowy lubię gdy kończysz moją myśl w Twoich oczach odbite wszystkie me pragnienia nie oczekuje czarów ch.uj frajerom na drogę plus środkowy światu takie uczucie w dzisiejszych czasach powinno być priorytetem
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
dziękuje za pochwały. migneły mi tam jakieś
![]() ![]() i przepraaszam ale teraz tyle nauki i wgl nie mam ochoty siedzieć przy komputerze. ![]() ale czytam cały czas.. mam może 3 str do nadrobienia ale nie jest tak źle ![]() Niespełna fotografia, nasze zdjęcie Na nim ja i Ty, nasze wspólne objęcie Ono na nim trwa wiecznie a my sama wiesz .. To tylko wspomnienie które wylewa tyle łez. Powiedz co czujesz . Było kilka głupich błędów, wszystko poszło na straty. Jak kamień wpadł do rzeki tak przepadła nasza miłość. Serce rozdzielone jakby ktoś je przeciął piłą. Codziennie te same pytanie jakby było dalej? Czy szczęśliwe zakończenia są tylko u autorów bajek? Tak naprawdę sama już nie wiem jak to się skończyło. Każdy poszedł w swoją stronę bez obarczania się winą Co było przyczyną czy to naprawdę ważne? Po prostu się skończyło coś co dużo było warte To była miłość, która miała nieść prawdę Tak jak jak te słowa czyli kocham Cię na zawsze. Powiedziałeś ze to koniec, ale nie odeszłam, Wciąż walczyłam , walczyłam całym moim sercem. Chciałam być przy Tobie kochać Cie wiecznie Przytulać gdy Ci zimno i uchronić Cię przed deszczem Lecz dałam sobie spokój bo wszystko szło na marne Płakałam na Twym ramieniu aż w końcu się poddałam Ty dalej próbowałeś dać mi to do zrozumienia, Ze chcesz mnie mieć jedynie za przyjaciela. Odeszłam na twarzy tyle łez , ktoś się pytał co mi jest to wkręcałam ze to deszcz. Lecz ja dłużej tak nie mogłam szukałam pomocy Gubiłam się w sobie i nie wiedziałam co mam robić Teraz sama samotna przelewam to , pisze.. Czy Cię kocham? Staram się o tym nie myśleć Szukam szczęścia gdzieś, Jak to będzie tego nie wiem idę dalej przed siebie.. kushin-fotografie.mp3 <--- praktycznie cała piosenka. jest śliczna ![]()
![]() |
#4859 |
Przyczajenie
|
BIERZCIE CO CHCECIE (o ile chcecie ![]() ![]() i dziekuje za miłe przywitanie ;D Powoli ogarniam to forum ![]() Pościel jeszcze pachnie ogniem naszych ciał - Jakie masz żółte zęby! - Bo żółkną od słońca! Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie Zakochany klownie..? Topie się w rudości jesiennych liści ![]()
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
Nie łam mi serca, czy wrócą tamte dni? Nie łam mi serca, czy jeszcze powiesz mi, że to wszystko co łączyło nas, to coś więcej niż utracony czas...
Kiedy jesteś wtedy znika strach ![]() Gdy całujesz - świat się zatrzymuje ![]() ![]() Wspólnych planów tyle było w nas dziś na brzegu sama wpatrzona w piach... pewnie powiesz mi że jestem słaba lecz ja bez Ciebie nie daje rady... ![]() Choćby było tak, że nie uda nam sie powstrzymać łez.. Kiedy przyjdzie ten dzień... przytulić się ostatni raz, widząc Twoją twarz... ![]() Widziałam wczoraj Cię w kolorowych mych snach... Chodziłeś sama tam uśmiechałaś się tak... ![]() To Ty pokazałeś mi Twojej miłości smak jak potężny wiatr Ty dałaś ciepło mi... ![]() Kiedy widzę Ciebie to jakoś w sercu lżej ![]() Tak mocno tulić Ciebie przytulać Cię z całych sił... Tak kochać tylko Ciebie... <3 W oczach jeszcze resztki snu, usta pełne niemych słów, już czas, już czas... W niespełnionych marzeń mrok, tylko krok, tak tylko krok, już czas, już czas... Chcę otulić oddech twój w pocałunków ciepły szal W pożegnaniach słychać ciszę, przerywaną krzykiem powiek i bezradność cichych pragnień, małych próśb... W pożegnaniach widać słodycz, posypaną wspomnień łzami i motyle chwil ulotnych, drobnych wróżb... Nic nie powiem, wszystko wiesz,w dreszczach tonę, musisz biec, już czas, już czas... Gdy odejdziesz będę śnić, że wciąż wdycham twoje sny Jeszcze trzymam twoją dłoń, nie chcę wiedzieć, ale wiem, już czas, już czas...
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.