|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Ja byłam w UK 2 latka, ale sie przeniosłam do Norwegii.. No to kochana do dzieła, czekam na dobre wieści A wasz Aniołek na pewno was dopinguje!! |
|
|
|
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
Martinixxx dobry wybor mysle ze Norwegia to lepsze miejsce niz Anglia ale tylko z opowiesci znajomych a poza tym kocham Skandynawie
Jestem dopiero okolo miesiac po poronieniu wiec mysle ze ostro za przytulanki zabierzemy sie dopiero od grudnia ale goraco dopinguje wszystkim starajacym sie i odmierzam z niecierpliwoscia dni do grudnia
|
|
|
|
#4833 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że pierwsza tu wpadłam
Pogoda jakoś mnie nie nastraja pozytywnie. Wczoraj byłam tak wściekła, że zrobiłam porządki w szafach i wypucowałam mieszkanko. Skopa dałam paru rzeczom, bo mnie wnerwiały i nie chciały się przesunąć. Zostały mi tylko klatki papug do wyczyszczenia oraz wykapania zwierzaków
|
#4834 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem czy wogóle bede testować... zobaczymy czy @ przyjdzie. Mi do bólu doszło zapalenie pęcherza choleraa Kurcze mimo iż zmiana czasu to i tak nie mogę się z niczym wyrobić... roztargnienie?
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-10-25 o 11:09 |
||
|
|
|
#4835 |
|
Wtajemniczenie
|
Linka ja na razie nie ide..robilam sobie w czw pi poludniu test i wyszedl negatywnie..coprawda wiem, ze po poludnie lepiej nie robic i czasem resty zawodza, ale jakos sie nie ludze
czekam@ pewnie niedlugo zajrzy...
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam tez święcie przekonana ze @ przyjdzie. Czyli we wtorek. Ale tobie kochana sie spóżnia więc to może znak jakiś?
|
|
|
|
#4837 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko wiesz ten test wyszedl negatywnie wiec watpie.... nie nastawiam sie..poza tymmialam troche stresow ostatniowiec to moze dlatego
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajj tam kochana nie ma co się martwić! Jeszcze nic nie wiemy i wszystko przed nami!!!!
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajomi to wiadomo roznie gadają...jednak jak nie żałuję zmiany..Dobrze dobrze zrób przerwę aby wszystko wróciło do normy.U mnie w rodzinie było dużo porobień, jedna kuzynka nawet 4 ..mam jednak nadzieję, że mnie to nie dotknie najlepiej zeby to sie w ogóle nie zdarzało
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Ja należe to panikarek czyli nic sie nie dzieje a ja panikuje i własnie pokazałam jaka moge byc panikara nawet jesli wszystko jest oki
![]() jest wszystko jak to lekarz okreslił jest pani jak do tej pory moja idealna pacjetka i to pod wieloma wzgledami (wyniki badan połozenie i wielkosc dzidzi itp) widziałam mojego wrobelka jak sobie wyrabia w brzuszku szok normalnie ja juz wiem dlaczego codziennie rano musze biec całe szczescie ze tylko 1 ale potem cały dzien boli mnie głowa i chodze rozdrażniona a mam unikac słodyczy wtedy przestanie mnie mulic unikac coli chyba ze mam zgage to taki mały łyczek moge ,waga stoi mi w miejscu malenstwo wiecznie głodne hahah ma 2 raczki 2 nózki którymi macha jakby na rowerku jezdził Sorki ze wczoraj tak uciekłam ale moj Tż nie dostał wolnego jak wrócił z pracy zaraz chciał wiedziec wszystkie wiadomosci hihihi ufff teraz zdiecie i nadrabianie was
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-10-25 o 16:49 |
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne ja witam wszystkie nowe dziewczyny na tym forum i tez chciałabym aby wszystkie po 1 widziały upragnione 2 kreseczki a po drugie by ciaza przebiegała od poczatku do konca wzorowo wiem co czujecie bo tak samo jak wam zycie dało mi w tyłek dlatego tak reaguje nawet jesli nic sie nie dzieje poprostu za duzo złych rzeczy mnie spotkało by teraz móc sie tak naprawde cieszyc trzymam za was wszystkie bardzo mocno kciuki
|
|
#4842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
witam też serdecznie nowe kolezanki!!Edytko super foteczka bejbika, bardzo sie cieszę, ze wszystko jest w porządku moze nareszcie szala się przechyli w druga stronę i teraz będą same dobre wieści!!!Ciekawe jak tam Asia i Ania...ehh martwie się o nie bardzo... Miłego wieczorku kochane
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-25 o 18:11 |
|
|
|
#4844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wocilam z kosciolka i tak siedze sobie a komputerku Ale tu cichutko dzisiaj
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-10-25 o 19:29 |
|
|
|
|
#4845 |
|
Raczkowanie
|
Weszłam na chwilkę żeby zobaczyć co u Was słychać a ty tyle złych wiadomości.
Aa2 strasznie mi przykro, po części wiem co czujesz ja swoje maleństwo straciłam miesiąc temu, wiem też, że cokolwiek napiszę będzie brzmiało banalnie ale niestety nic więcej nie mogę zrobić jak tylko próbować dodać Ci otuchy. Mocno wieże, że wszystko z czaem się ułoży i jestem z Tobą całym sercem Aniu w szpitalu będziesz miała fachiwą opiekę i dobrze się Wami zajmą. Czekam na dobre wieści ![]() Edzia chociaż jedna dobra wiadomość U mnie tak jak przypuszczałam @ zawitała wczoraj ![]() ![]() Zaczynamy trzeci cykl starań.
|
|
|
|
#4846 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu pusto... gdzie wy sie kochane podziałyście??
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, zaglądam tutaj niezbyt często bo w domu nie mam internetu i tylko w pracy mogę czasem cichaczem zajrzeć. Też nie chce tak oficjalnie bo nie uśmiecha mi się by współpracownicy o wszystkim wiedzieli dlatego wybaczcie, że nie jestem na bieżąco
![]() Trzymam kciuki za wszystkie te, które mają problemy. Wierzę, że wkrótce będzie wszystko dobrze i że wreszcie spełnią się Wasze marzenia ![]() Jam może pamiętacie to mój pierwszy cykl starań.. od 14 października wspólnie z moim tz pracujemy nad dzidzią, płodne miałam między 17 a 25 z tym, że dwa dni opuściliśmy w naszych bojach ;] Dziś zauważyłam, że piersi mnie bardzo bolą, nie wiem czy ewentualna tak wczesna ciąża mogłaby wywołać taki objaw Od kilku dni czułam w podbrzuszu takie jakby ciągnięcie i lekkie pobolewanie. Snułam domysły, że albo to owu albo zapłodnienie (ponoć to można poczuć 0_O ) Test planuję zrobić 1 listopada bo bardzo mnie korci - to tylko 5 dni od terminu @ więc może by już wykrył gdyby tam coś we mnie zakiełkowało.Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko, codziennie gdy tutaj nie zaglądam to sobie myślę, która z Was ma kolejne dobre wieści, która ma jakiś problem... ehh.. to nie jest tak, że skoro mnie nie ma przy Was to naprawdę mnie przy Was nie ma ![]() |
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!!!
![]() Pusto tutaj jak nigdy o tej porze!!! Miłego dnia dziewczynki i mam nadzieje, ze dzisiaj będa same dobre wieści!!!
|
#4849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki i mam nadzieje że wam się udało. A piersi niestety mogą boleć z wielu powodów, owu, ciąża zbliżająca się @ . Jak zaczynasz się starać to zaczynasz bardziej przyglądać się swojemu organizmowi i zaczynasz więcej rzeczy zauważać. Czekamy na więcej wieści od Ciebie ![]() Witajcie kochane znowu poniedziałek, ja nie wiem gdzie się podził ten weekend, w sobotę wesele, wczoraj na meczu rugby byliśmy wogóle ten weekend był strasznie zakręcony i nie mieliśmy czasu na nic. Nawet na przytulanko. Wczoraj byłam tak padnięta że już o 19 padłam, a wszystko przez to że z wesela wróciliśmy o 6 (po zmianie czasu...) bo musiałam pijane towarzystwo porozwozić a wstałam już o 10 ehhh. Dziś też niewyspana jestem. A jak tam u was? Jak minął wam weekend, co ciekawego? Pozdrowionka kochane i miłego dzionka |
||
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
no hej kochane, faktycznie tu dziś jakoś tak cicho... siala_bala jeśli już tak mocno będziesz chciała się przetestować tak wcześnie to może zrób sobie betę. ona chyba wykrywa ciążę jeszcze przed spodziewaną @. u mnie na razie cisza, jeszcze nikt w sprawie pracy nie dzwonił... mam cichą nadzieję, że jednak się uda ale patrząc realnie to raczej marne szanse
![]() witam nowe koleżanki i mam nadzieję, że wszystkie szybko zafasolkujemy ja nie wiem kiedy mam dni płodne bo mam ostatnio strasznie rozregulowane cykle więc będziemy musieli po prostu częściej się przytulać;D tylko jak tu namówić męża, żeby było "do końca"? bo on jeszcze nie chce się starać więc ja postanowiłam przejąć sprawę w swoje ręce
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuszki właśnie weszłam i zabieram sie za czytanie , ten tydzień szybko zleci ja mam tyle do zrobienia że nie wiem czy mi czasu starczy ale będe zaglądać do was
|
|
|
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
ale tu cisza dzisiaj, chyba wszystkie bardzo zapracowane
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja jestem ale żaden temat jakoś nie chce się rozkręcić;P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
strasznie mi przykro!!! Wogole strasznie duzo dziewczyn na wizazu w tym miesiacu przezylo ten koszmar Boziu, co sie dzieje z tym swiatem Cytat:
Cytat:
Cytat:
podbrzusze tez czasem lekko czuje, ale to moze sie odzywac stan zapalny-ja sobie nie wkrecam, bo ponoc jak jest sie w ciazy to sie to czuje, a ja niestety tego nie czuje
|
||||||
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki![]() Ja w 1 ciąży nic nie czułam, kompletnie, do 16 tc nie wiedziałam nawet, ze w niej jestem
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bol piersi towarzyszy mi zawsze w srodku cyklu-zazwyczaj 3-4 dnia wyzszych tempek, tylko teraz cos sie spoznil, ale kiedys juz tez tak bylo w sobote tylko mi sie lezka zakrecila, bo mielismy taka rodzinna imprezke-wrocil szwagierki chlopak z afganistanu- i byla kolacja, wodeczka i tesc juz taki podpity poglaskal mnie po brzuchu i zapytal "jest tam ktos?" oczywiscie musialam powiedziec, ze nie ale wywrozyl nam dwojke, a swojej corce 1 dziecko, wiec skoro tesc ma taka wizje to nie bede sie z nim klocic
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też się cały czas pytają czy coś tam się już zagnieździło
najlepszy przykład - wczoraj wchodzimy do znajomych a oni od progu "to ile was przyjechało? dwoje czy troje już?" chciałabym w końcu powiedzieć, że jestem w ciąży... ech może niedługo się uda
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio sama nie wiem czego chcę...
Wkurzają mnie takie pytania, kiedy wy itp. wiem, że pytaja nie ze złej ale i tak mam ich dosyć.
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też się ciągle pytali, a po tym jak poroniłam już boją się zchodzić na ten temat, a to bardzo dobrze bo jak oni nie pytają to nie będe musiała nic mówić jeśli już będe
|
|
|
|
#4860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry, mam nadzieję że już same dobre wieści do nas zawiają
Cytat:
Witamy ![]() Witaj w naszych progach ![]() Cytat:
A mi weekendzik upłynął pracowicie. Wczoraj z TŻ i córcią wybraliśmy się posprzątać gorby, w dalszych rejonach - żeby 1 listopada nie jeździć w czasie korków. Taka nostalgia mnie ogrnęła, echh... na razie mam tą "komfortową" sytuację, że dbam o groby ludzi, których nawet nie miałam okazji poznać... niestety do babci mam za daleko żeby jechać... modlę się za nią i mam nadzieję że ona zrozumi, że to kawał świata... ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- agas Nienarodzone dzieci nie umierają, zmieniają tylko datę swojego przyjścia na świat. Piękne słowa... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Pogoda jakoś mnie nie nastraja pozytywnie. Wczoraj byłam tak wściekła, że zrobiłam porządki w szafach i wypucowałam mieszkanko. Skopa dałam paru rzeczom, bo mnie wnerwiały i nie chciały się przesunąć. Zostały mi tylko klatki papug do wyczyszczenia oraz wykapania zwierzaków 

..mam jednak nadzieję, że mnie to nie dotknie
całe szczescie ze tylko 1 ale potem cały dzien boli mnie głowa i chodze rozdrażniona a mam unikac słodyczy wtedy przestanie mnie mulic unikac coli chyba ze mam zgage to taki mały łyczek moge ,waga stoi mi w miejscu 

moze nareszcie szala się przechyli w druga stronę i teraz będą same dobre wieści!!!
Zaczynamy trzeci cykl starań.
Od kilku dni czułam w podbrzuszu takie jakby ciągnięcie i lekkie pobolewanie. Snułam domysły, że albo to owu albo zapłodnienie (ponoć to można poczuć 0_O ) Test planuję zrobić 1 listopada bo bardzo mnie korci - to tylko 5 dni od terminu @ więc może by już wykrył gdyby tam coś we mnie zakiełkowało.
strasznie mi przykro!!! Wogole strasznie duzo dziewczyn na wizazu w tym miesiacu przezylo ten koszmar
w sobote tylko mi sie lezka zakrecila, bo mielismy taka rodzinna imprezke-wrocil szwagierki chlopak z afganistanu- i byla kolacja, wodeczka i tesc juz taki podpity poglaskal mnie po brzuchu i zapytal "jest tam ktos?"