|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
o niiie
myślałam, że dłużej podziała ![]() szkoda, że nie masz nikogo zaufanego do naprawy ![]() bo tak samemu się męczyć tyle czasu... i z tym dźwiękiem. hm, bo tak sobie wymyślili ja już poszłam z tej gw do domu, bo wychodze wczesniej, żeby na matmę zdązyć. pewno chodziło o to, ze nikt nie chciał drozszych prezentow, bo nie bardzo kto ma kasę teraz, szczególnie przez naszą studniówkę ![]() Cytat:
albo króliczka z czekolady ta koszula jest boska ile kosztowała :O ? |
|
|
|
|
#4833 |
|
♥
|
a dawno ? bo zastanawiam się czy jest jeszcze w sklepie
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Noo zaległości nadrobiłam... Nie zaglądałam bo pracowity weekend miałam
Wczoraj wysprzątałam kuchnię i łazienkę, ale tak porządnie a dzisiaj nauka plus ubrałam choinkę ( żółto - czerwona ) Nawet nie mam czasu Was pocytowac Idę się dalej uczyc bo jutro mam spr z angielskiego no i przełożyłam na jutro korki z bioli więc trzeba się przygotowac. Miłego wieczoru
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
![]() 79,9 :P przeceniona z 99,9 ;] dzisiaj u mnie w jednym TS są dwie 42, a w drugim to nie wiem xD
|
#4836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to ekstra ![]() no słówka niestety różne sie trafiaja, ale najwazniejsze zrozumieć kontekst bo np. teraz na próbnej R był taki tekst że 3/4 nie wiedziałam o co chodzi ...
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę spać, dobranoc Gnomy ;*
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam co 2 słówko było dla mnie nowe, jakaś konstrukcja zdań kosmiczna
|
|
|
|
|
#4839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tż już sobie zrobił prezent - wzmacniacz Diory, to nic, że piąty czy szósty w tym roku ![]() Nie powiem, ile razy to mówiłaś ![]() Wiem, wiem, tak się mówi... Przełóż go do jakiejś miski ![]() Cytat:
Ale ustnym się nie przejmuję.To słuchanie.... ![]() ![]() Cytat:
Ma smsy w ramach abonamentu ![]() Nieeee. Tak tłumaczę rodzicom jak ono działa, że trzeba te pasy zmieniać jeden zjazd wcześniej, jak się jedzie na Kalisz albo Łódź, a jeszcze na wysokości Łodzi, to lewy pas zjeżdża na prawo, nie wiadomo czemu i trzeba kierunek i na lewy znowu to tata, jak tam wszyscy jeżdżą, czy się tak przejmują jak ja ![]() Musi to głupio brzmieć w porównaniu jak Ty u siebie masz ![]() To nie lepiej bez prezentów niż się głowić co kupić za 5 zł? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, to i ja poproszę o sms-a.
![]() O której masz dokładnie?
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
O 8, ale ciiii. Nikt nie wie, że jutro, tzn domyślą się, jak mnie nie będzie w szkole. A Tżtowi powiedziałam, że na 11 bo się bardziej stresuje ode mnie jak ostatnia też mnie tata zawiózł, to było "i jak się czujesz?" "wszystko ok?" "na pewno?" "nie denerwuj się" "będzie dobrze" "jestem z Tobą" "jeszcze czekasz?"
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pocieszam sie tym, że przecież był to Operon to musieli coś walnąć takiego ^^Cytat:
jak dla mnie najgorsze są te dotyczące tematów medycznych, bo nie mam słownictwa i sie nie znam, i takie np. o polityce... porażka.Niby ustny nie jest ważny, ale czuje że tak sie zestresuje, że będzie ze mna koniec
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-20 o 22:07 |
||
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Idę spać. ![]() Dobranoc. Justyna
![]()
|
|
|
#4844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ciekawe kto?)albo o wyższości prasy i ksiązek od internetu i tv ![]() nic nie mów o słuchaniu ![]() no mam u siebie hardkorowe, ale takie... logicznie oznaczone ![]() taa, zjeżdzanie bez kierunku jest świetne ![]() albo jak przyspiesza, gdy widzi, że ja wjeżdżam na rondo ![]() moim zdaniem też lepiej nic niż za 5 zł ![]() ja na święta to w ogóle wszystko się biorę jak zwykle ![]() Cytat:
Cytat:
![]() sorky za zmyłkę, to tak dziwnie napisałam, że można tak było zrozumieć ![]() poza tym, ja nie wiem jeszcze czy zdaje R ![]() mi się nigdy medyczny nie trafił. a polityczne póki co miałam łatwe, np. czym powinni się zajmować a czym w rzeczywistości się zajmują, na tej zasadzie. no własnie, niby nie ważny, ale...
|
|||
|
|
|
#4845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polityczne są gorsze jeśli przyjdzie omówić konkretne konflikty na swiecie.. dobra nie będę o tym myślec, już bym musiała miec wyjątkowego pecha, a nie może byc przecież tak źle... ja lecę spać, dobranoc
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi się Tż wziął za handlowanie, tu kupi, tam sprzeda ale ten ma być ostatni, zostawia sobie. Cały czas siedzi na allegro i z rozpędu patrzcie jak pisze:J 22:06:17 cofania jest po prawo, przeciwmgielne po lewo?? P 22:06:36 chyba tak J 22:06:48 na pewno?? P 22:07:33 to zobacz 22:07:45 na allegro J 22:08:40 na allegro światła?? P 22:10:06 zdjęcie yarisa ![]() ![]() Jak ostatnio, z tatą I miałam ostatnio medycyna zachodnia vs wschodnia konwencjonalna Idę się wyspać, dobranoc ;* Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-20 o 22:39 |
|
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zobaczyłaś na allegro zdjęcie yarisa? fajnnnyyy temmmaaat ![]() albo o testowaniu na zwierzętach
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Marta mnie zainspirowała do opisania dwóch historyjek, które rzekomo (bo są nieprawdopodobne
) jeden z moich sorów przeżył.Płynął pontonem przez Morze Bałtyckie, zasnął i obudził się w Szwecji. Zwiedzając wulkan Etna, nachylił się, żeby spojrzeć do krateru i spadła mu czapka. Podobno ją wyłowił. Wszyscy sikali ze śmiechu. A teraz idę spać.
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć i czołem kluski z rosołem ! Dżastin dawaj czadu ! jedziesz, jedziesz, jedziesz ![]() dziewczyny czas pomyśleć poważnie o tytule kolejnej części ![]() miłego dnia ;*
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas niestety nie maja takiej wyobrażni a tak w ogóle to miłego dnia zyczę!
|
|
#4851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() za 5 złotych? To chyba tylko dwie czekolady Miałam dzisiaj 3 lekcje Wróciłam o 11 do domu i teraz pewnie będę sprzątać. Aż mam ochotę pouczyć się do matury
|
|
|
|
|
#4852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także dziękuje ; * Cytat:
Jedyna politechnika, na której liczą polski do rekrutacji ![]() Ale jakoś dobrze mi poszedł, aż dziwne. W ogóle zauważyłam, że te 'nie moje' przedmioty mi lepiej poszły. Bardzo duży wkład ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz też pomyślę i coś tu podam.
|
||||
|
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie rewelacyjne, jakiś Inter-vion, KillysWpisałam w google "yaris światła" i się potwierdziło ![]() Ja jestem za tą ułudą ![]() Cytat:
Tak mi się wydawało..Ale zawsze U mnie to wiecie, uszka gotowe, tylko jakiś tam barszczyk, grzybowa, śledzie z wiadereczka i dużo karpia. Więc nie ma aż tyle roboty. ![]() I kto jeszcze nie wie - ZDAŁAM |
||
|
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() myślałam dziś o kinder niespodziance albo jakichś lizakach, albo czymś typowo dziecięcym. i jeszcze o takim makaronie, bo jest w kształcie choinek, gwiazdek ![]() szalonaś ![]() nie wiem gdzie mam najbliższą biedrę Cytat:
i to wlasnie te Killys (bardzo dobre z resztą)ja też za ułudą ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ciekawe jakie to uczucie... ![]() |
||
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. baba od religii:brała udział w wypadku samochodowym, w sensie, że na jej oczach roztrzaskał się inny samochód i NOGA gościa z tego innego samochodu skakała jej na masce i ktoś z jeszcze innego samochodu ją wyciągał i prosił o pomoc, a ona w szoku zamykała drzwi. xD to się nazywa dopiero wyobraźnia. ![]() ja w szkole się podniecalam
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Urozmaiciłam Wam dzień szkolny
![]() Cytat:
![]() U mnie tylko niefirmowe Killys jest świetny ) do Cudowne Ale Żbik, ruszaj tyłek, bo ja od Twojego ostatniego egzaminu zdążyłam cztery sobie odhaczyć
|
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś baba na zastępstwie przyczepiła się do mnie, że banana kończyłam się spytałam co to za problem, że go skończę.a ta że mam odłożyć i już. to powiedziałam, że bardzo fajnie jest jedzenie marnować (przecież się zczarnieje...)i i tak go skończyłam ludzie to mają czasem problemy z du.py. nienawidze takich ludzi.myśle, że też jej nie lubi i to na pewno nie ![]() zapamiętam, żeby Inter-vionu nie kupić ale sztuczne rzęsy mają podobno fajne ![]() ale ja mam dosyć tych egzaminów.
|
|
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam pełno rzeczy typu puszek do pudru, jakiś pędzelek, pęseta, gąbeczka do podkładu, niby nie narzekam. Bo u mnie to taaaki asortyment i wybór. ![]() Nie zrzędź, ja już miałam więcej
|
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak bardziej używasz pewnie z braku laku, jakbyś miała coś lepszego... już na egzaminacyjnym Ci napisałam ![]() po prostu męczy to moje nerwy... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

myślałam, że dłużej podziała 
ja już poszłam z tej gw do domu, bo wychodze wczesniej, żeby na matmę zdązyć. pewno chodziło o to, ze nikt nie chciał drozszych prezentow, bo nie bardzo kto ma kasę teraz, szczególnie przez naszą studniówkę 

tam co 2 słówko było dla mnie nowe, jakaś konstrukcja zdań kosmiczna
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

więc bede czekala na info na wizażu.
bo się bardziej stresuje ode mnie

) do