![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :o) :o)
baba od sofy mi napisała, że jak wpłacę zaliczkę to mi zamówią (choć dzwoniła i mówiła, że będzie pod koniec tego tyg.
![]() ![]() ustaliliśmy z tz, że w takim razie kupujemy już łóżko normalne, na razie będzie tylko stało, a panna niech śpi w starym. nawet wybrałam się do znienawidzonej ikei i znalazłam takie 1dno, które jest niezłe ![]() ![]() Zocha śpi, a tu takie słońce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
u nas też dziś wiosna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia - mam nadzieję, że z twoim pitem będzie wsio ok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa to ja się wpraszam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane taki film dziś ściągnę ![]() ![]() Już zacieszam ![]() http://www.filmweb.pl/f466366/Wrota+...kie%C5%82,2009
#4835 |
Zakorzenienie
|
ooo, ja już od dawna do kawki tylko mleczko zagęszczone dodaję
![]() ![]() ![]() ![]() chętnie się przyłączę do oglądania filmu-lubię takie ![]() ![]() tadaam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję Ci serdecznie tych remontów, mieszkałam w bloku i sąsiedzi robili u siebie totalną rozwałkę przez prawie rok - zmieniali ustawienie ścian. Wtedy na szczęście dziecka nie miałam, a i tak każdy chodził siwy z wściekłości ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- A tak w ogóle baby uzależniłam się od tych gum... o masakro jakie pyszne, mamba się nie umywa ![]() ![]() http://www.maoam.com/core.php?lng=plPL ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Ania to jaką kawkę kupujesz ?
z przewagą arabiki ? daj mi linka bo wyrzuciłam ost. całą korespondencję z wizażu. ja za to z zagęszczonym mlekiem czy śmietanką nie lubię kawy. bo czuję wtedy głównie ich specyficzny smaczek. zwykłe mleko nie zmienia mi tak smaku samej kawy jak tamte ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-02-25 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
hmmm, już odczuwam przesilenie wiosenne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jowisz a herbatę dla mnie zrobisz? bo ja kawy nie piję więc sie na nią nie pcham ![]() zaraz idziemy połazic troszke po ogródku, nie chce mi sie jechac wozem, wczoraj obłaziłam całe osiedle, wiec mam przesyt ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- no ja Ci nic nie polecę bo na szczescie nigdy nie miałam takich problemów. A moze jakis witaminek Ci brakuje? pełnowartosciowa dieta to podstawa, jak czegos brakuje to w pierwszej kolenosci włosy i paznokcie sie osłabiaja
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Taka sobie z herbatek mam czerwoną i zieloną. Zwłaszcza ta druga, pigwa z cytryną, PYYYYYCHA
![]() to ta: http://allegro.pl/item915177386_herb...encha_hit.html (te 14 sztuk kupionych to ja ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-02-25 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do mleka zagęszczonego uwielbiam za ten charakterystyczny smak właśnie! Tylko oczywiście dodaję do kaw rozpuszczalnych do tej z ekspresu tylko zwykłe mleko ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
O mamo to Jowiszku do Ciebie na kawke sie wprosimy, taka kawka to ja nie pogardze
![]() Moja szwageirka dostala od swojej tesciwoej takie urzadzonko do robienia piany do Cappucino... padlam jak to skosztowalam ![]() ![]() Mala a moze troszke pojedz sobie siemienia lnianego? wiem ze taka kuracja bardoz wzmacnia paznokcie i wlosy, sama zaczne jak mama mi rpzysle siemie lniane. POdobno pije sie je rano na czczo.. U nas dzis tez ciepelko a ja siedze zawalona robiota,. Jutro spotkanie z profesorem, ktory ma mi pomoc z projektem. Musze przynajmniej zarys mu poakzac..a tu za oknem jakies 25°. TZ w koszuli samej wyszedl.. Kaisulka, ja nei wiem co jest w Twojej Oli, ale moj mlody wiecznie ja chce ogladac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Takuśna - pewnie mi czegoś tam brakuje
![]() Marti - siemię pewnie dobrze robi ale ja bym chyba ![]() Wy macie już prawie lato!!! Ja też chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
nie trzeba od razu pić papki z siemienia, można dodawać ziarenka do musli, jogurtu. ja nasionka lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku ja piję mielone kawy
takie łagodne niby dla żołądka ![]() ![]() http://www.darboven.pl/main.php?url=...par2=Z60-00007 jaki tam skład to nie jest napisane ![]() ![]() Maluśna ja łykam Merz Special, na efekty muszę jednak poczekać, Wersta poleca Dromin i pewnie je kupię następnie ![]() Jowisz masz takie specjalne sitko do parzenia herbat sypanych ? bo ostatnio nabyłam taki sprzęt http://www.allegro.pl/item937375916_..._cena_hit.html na bazarku i jestem zadowolona bo mi fusy nie pływają, a ja lubię zieloną z malinami ![]() ps. siemię lniane nie działa , piekę chleb z nim non stop a paznokietki nadal miękkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz kochana... nic nie poradzę, że mam włochate myśli ![]()
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz rację z tą kawą, wezmę sobie arabikę ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- otworzyłam młodą a ta dalej śpi, już 1,5h. muszę pohałasować, koniec spania. i tak już dziś kąpiel najwcześniej o 20.30. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hmmm..... w sumie, po chwili zastanowienia, to nie, bo dzis leci Heroes.... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Jowisz, witaj w klubie, moj juz 3 godzine chrapie, zaraz ide go budzic. Ale w sumie sama 2 godziny przespalam, taka u nas dzis pogoda do d.... pada deszcz i jest ciemno caly dzien. Z tego wszytskiego ciasto z jablkami upieklam i juz prawie pol zjadlam..... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
może mnie któraś oświeci jak ściągać filmy z sieci ? bladego pojęcia o tym nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Mala a moze drozdze? ja kiedys piłam łyżeczkę drozdzy rozpuszczone w mleku, tez wstrętne ale dało sie wypic bo mało. Z zatkanym nosem
![]() Jowisz a ta herbatka to taka sypana jest? ja w sumie herbaty tez rzadko pijam ale jakies smakowe to lubie. Moze sie skuszę ![]() Kasiulka, nie tylko Ty mach włochate. Mam znajomego który zawsze prosił bułkę z nasieniem ![]() czy Wasze dziweci lubią wodę mineralną? moja uwielbia gazowaną, daje jej albo taką odgazowaną troche albo muszyniankę. Uwielbia bąbelki ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
hejo,
wlasnie skonczylam prace, lece do domu Jowiszowa wrzuce ci pozniej linki do dobrej kawy ![]()
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iga pije tylko wodę mineralną,cały dzień, w ogóle jej herbat nie robię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio pija kubusie ![]() http://www.sklep.cafesilesia.pl/Moki..._1000g-22.html ta kawe kupujemy ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- ewentualnie tu kupujesz sobie 9 samplerów roznych kaw, wybierasz palenie, mielenie badz ziarnka i sposob pakowania ![]() testujesz ktora ci najlepiej odpowiada, a potem mozesz sobie kupic wieksze ilosci. Fajna stronka, bo palą ci kawe tuz przed wyslaniem zamowienia ![]() https://blackcoffeeroasters.pl/p,pl,...g+900gram.html
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajna crema sie robi ![]()
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Takuśna
Miki w tym tygodniu spróbował lekko gazowanej wody minerałki ![]() ![]() po kubusiowych drinkach to oblepia się niekapek , wiec wolę czyste wody Mikiemu jednak podawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Ja strasznie tesknie za Kubusiami, uwielbialam je, takie fajne soki a ich nie ma tutaj, ani anwet podobnych, soczki dla dzieci pozbawione sa marchewki. Samaczasami cos zrobie, jakeis soczki jak mi sie chce. Ale wode Mario to pije naprawde czesto, nawet litr na dzien, chyba to ma po TZu, zreszta ja nawet 3 l dziennie wypijam. Nawet w nocy sie budzi i chce wody, a soczki i herbatki tak sporadycznie, bo za slodkie.
Wlasnei bylam z TZXem na kawce i ciasteczkach w pobliskeij kawiarence, taki maly odskok od mlodego.. ups.. a ja niby na diecie ![]() Wersta co zrobilas z wlosami??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie oblepia, ale zdejmowany mam zaworek i normalnie moge fajnie doczyścić wszystko
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.