![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Bardzo dobre, polecam. Mam do tego kremik z tej serii, również dobrze się spisuje - skóra nie jest już taka podrażniona po depilacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Raczkowanie
|
Na żel w tej starej wersjii zawsze mam zamówienia. Biorą je cyklicznie te same klientki. Bardzo go chwalą. Jak najbardziej jest godny polecenia.
#4833 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4835 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Przyczajenie
|
![]()
Przy okazji kilku ostatnich postów zostałam zachęcona do spróbowania swoich możliwości jako sponsor. W związku z tym próbowałam zamówić prezenter "Możliwości Oriflame" z katalogu akcesoria, ale bezskutecznie. Niestety w okienku wyszukiwawczym wyskakuje informacja, że nie ma produktu o takim kodzie (620085)
![]() Czy ktoś z Was zamówił ten prezenter? Jeśli tak to, jaki kod należy wpisać, aby się dodał do koszyka i co zwiera? Czy jest wg Was przydatny? Z góry dziękuje za odzew i pomoc ![]() -- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Obecnie jest on rzeczywiście niedostępny, ponieważ jest już gotowa jego nowa wersja. W znaczeniu gotowa niestety gotowy jest wzór i od katalogu 5 będzie można prezenter kupić. Był on pokazywany na konferencji w Wiśle, dodatkowo wyjdzie jego wersja "mini" wielkości mniej więcej katalogu, bo standardowo jest on wielkości A4 i tutaj nie jestem pewna czy czasem ta wersja mini nie będzie dostępna wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Asienkac, słyszałam, że prezenter ma być dostępny już w następnym tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw ma być dostępna wersja podstawowa - tak jak pisałam chyba już w przyszłym tygodniu a wersja mini od K4 albo K5. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
a ja pisałam do nich 10 dni temu w sprawie nowego prezentera i "abc prospektingu" (chyba dawniej to były modele rektuyracyjne) i dostałam taką odpiwiedź
"Witam serdecznie, Opisane materiały będą dostępne na naszej stronie WWW.oriflame.pl w drugim tygodniu tego katalogu. Materiały do zakupu zgodnie z informacja będą dostępne w 4 katalogu. Pozdrawiam, Ewa Michalska St.Spec. ds. Obsługi Klinenta" |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższej nieobecności.
![]() Ostatnio zainteresowałam się bliżej serią Hairx i dałam nawet składy 2 produktów do analizy na forum fryzjerskie. No i niestety efekt nie zachwyca. ![]() Cytat:
czerwone - wysoko sól i zapach nie ma silikonów Nie ma substancji odżywczych, po zapachu są jakieś niedobitki nawilżaczy, nic ciekawego, konieczna odżywka po użyciu bo może wysuszać, nadawanie objętości opiera się tu na silnym oczyszczeniu włosów Cytat:
pogrubione - lekki silikon i substancja filmotwórcza czerwone - wysoko zapach i detergent no zdecydowanie nie zachwyca,brak substancji odżywczych, przy włosach suchych jako uzupełnienie pielęgnacji (ma wysoko nawilżacze) może zdać egzamin, jednak moim zdaniem nie warto wydawać na nią pieniedzy bo ten sklad jest warty z 2-3 zł ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Jak na długoletnie podobno badania to IMO efekt kiepściutki. ![]() Zresztą ogólnie mam wrażenie że od kiedy wprowadzili promocje to "skiepścili" składy i zeszli z jakości. Kiedyś więcej produktów mnie zachwycało a teraz tak sobie. No i często słyszę od potencjalnych klientek że te kosmetyki wcale nie są takie naturalne jakby wynikało z motto firmy i że produkty tej samej jakości mogą kupić taniej w drogerii. ![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-02-18 o 11:44 Powód: poprawki w cytatach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Aż z wdzięcznosci kliknę w baner ![]()
Aniołek[*]28.11.2015 Edytowane przez anetka832 Czas edycji: 2010-02-18 o 12:08 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Chciałam się was spytac o to jak wygladają na oku nowe cienie Smoky black? Widziałam opinie jak w pudełku, jak z trwałością a jak na oku? Są intensywne?
W wątku ze zdjęciami one wygladają jakby te dwa jasne prawie się od siebie nie rózniły ![]()
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-02-18 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Niedawno pojawiła się oficjalna strona Oriflame na Facebooku. Jest to troszkę pokręcone (bo Facebook sam w sobie jest zakręcony zwłaszcza na początku) - jest oficjalny profil Facebooka i oficjalna strona (to ta na której pojawiają się informacje). Nie jest jeszcze bardzo popularna, ale i sam Facebook jeszcze nie ma strasznie dużo użytkowników. Na stronie pojawiają się aktualne informacje dla Konsultantek i klientów, jest też miejsce na dyskusje, pytania i porady
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zadomowienie
|
Mi ten fioletowy szampon z HairX wogóle nie podszedł. Ma w dodatku okropny zapach. Ale z serii zielonej (miałam i szampon i odżywkę) i z żółtej (szampon i maseczke w słoiczku) byłam bardzo zadowolona.
Edytowane przez Nektaryna Czas edycji: 2010-02-18 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. I dzięki. ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Dla zainteresowanych, tu można wrzucić skład kosmetyku "włosowego" do analizy. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...246757&page=95 Anetko moje włosy też się przetłuszczają i jak na razie najlepiej radziła sobie z nimi żurawinowa Barwa, tyle że dla odmiany plącze włosy. ![]() ![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-02-18 o 12:42 Powód: zapomniałam wstawić linka :-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A żeby nie było, że offtopuję - czy któraś z konsultantek widziała już ( może na szkoleniu ) nowy krem koloryzujący z serii Ecollagen? Interesuje mnie kolor - z Ori pasują mi raczej tony Natural Ivory, boję się, że ten będzie żółtek ![]()
![]() |
#4852 |
Wtajemniczenie
|
Co do szamponów- dziwne, bo u mnie jedna klientka zamawia regularnie ten fioletowy szampon, nawet jak nie jest w promocji. Może każdym wlosom co innego służy :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-02-18 o 13:23 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- natalie1988 i pycia17 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
Ja uzywałam szamponu HairX tego na zime.Skończyło sie tak ,że mam łupież a włosy były poprostu SIANOWATE
![]() Dziewczyny mam pytanko odnosnie nowych peelingów z serii Optimals. Dokładnie chodzi mi o ten łagodny krem peelingujacy.Czy on ma w swoim składzie jakies drobinki ścierające czy działa raczej jak peeling enzymatyczny?Prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Gem Collection - Amethyst Fatale to mój ulubiony zapach Oriflame; Diamond Musk wydawały mi się takie "zimne" - ale to rzecz gustu, mam nadzieję, ze Tobie będą się podobac ![]()
![]() |
#4857 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuje dziewczęta za wyczerpujące info odnośnie prezentera "Możliwości Oriflame". Teraz jestem spokojna, że go na dobre nie wycofali, a jedynie przechodzi mały lifting
![]() Jeśli chodzi o szampony z Ori to ja obecnie używa szampon z miętą pieprzową i żurawiną. Jestem z niego zadowolona, ale też nie rzucił mnie na kolana. Włosy się błyszczą, są miękkie. Przytłuszczają się normalnie(co 3 dni mycie jest konieczne). Jedyny widoczny minus to brązowy kolor, do którego się już zdążyłam przyzyczaić. Ogólna ocena 4. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Rozeznanie
|
dziękuje za wypowiedzi na temat kosmetyków do higieny osobistej
![]() a widziałyście jak ładnie promują kosmetyki w gazetach ?? na stronie pojawiła się wiadomość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
BAN stały
|
Szukam na stronie Oriflamu i nie moge znalezc... Ile dni jest na odebranie paczki w filii? I czy liczy sie te dni od zlozenia zamowienia czy od dnia w ktorym zamowienie dochodzi do filii?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam trzy pytanka 1. Kiedyś na nowej stronie Ori znalazłam fajną rzecz mogłam umalowac modelke, były też filmiki z pokazem makijażu przez Jonasa Wramell, natomiast teraz siedzę już 2 dzień nad tym i nigdzie nie mogę tego znowu znaleźć ![]() ![]() 2. Nigdy nie zamawiałam na filie. Jak złoże zamówienie w piątek to będę mogła odebrać w sobotę?? Bo akurat tego dnia będę w mieście w którym mam filie. 3. czy podkład ujędrniający Giordani Gold z kat. 4 będzie odpowiedni dla dziewczyny która ma 26 lat? Edytowane przez monitta89 Czas edycji: 2010-02-18 o 15:41 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.