Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 09:27   #4831
Eflinka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Cytat:
Napisane przez Karolinka18222 Pokaż wiadomość
Moje drogie ja mam do WAS pytanko Czy któraś z was używała żeli do higieny intymnej ??
Chciałam sobie zamówić ten nowy z katalogu 4 ale trochę się boję :P
Bardzo dobre, polecam. Mam do tego kremik z tej serii, również dobrze się spisuje - skóra nie jest już taka podrażniona po depilacji.
Eflinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:29   #4832
dorciaj
Raczkowanie

GG do dorciaj

Cytat:
Moje drogie ja mam do WAS pytanko Czy któraś z was używała żeli do higieny intymnej ??
Na żel w tej starej wersjii zawsze mam zamówienia. Biorą je cyklicznie te same klientki. Bardzo go chwalą. Jak najbardziej jest godny polecenia.
Stary 2010-02-18, 09:44   #4833
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Polecam Te, które były do tej pory są delikatne i nic po nich się nie dzieje. Natomiast ten nowy może mieć intensywniejszy zapach ale ja go sobie na pewno wezmę

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Eflinka Pokaż wiadomość
Bardzo dobre, polecam. Mam do tego kremik z tej serii, również dobrze się spisuje - skóra nie jest już taka podrażniona po depilacji.
Kremu jeszcze nie używałam. Co on dobrego robi?

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:47   #4834
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
Bardzo prosze jesli macie możliwość, o wstawienie zdjec paznokci pomalowanych lakierami z wyprzedaży - z serii Hypnotic
Kasiuchetka ma w swoim "Pazurkrowym pamiętniku" kolor Magneta Frost, teraz chyba na stronie 6
Stary 2010-02-18, 09:53   #4835
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Polecam Te, które były do tej pory są delikatne i nic po nich się nie dzieje. Natomiast ten nowy może mieć intensywniejszy zapach ale ja go sobie na pewno wezmę

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Kremu jeszcze nie używałam. Co on dobrego robi?
Wygładza skórę (jest taka nawilżona) i koi podrażnienia, które nie wiem jak u innych, ale niestety u mnie były standardowe po depilacji.
Stary 2010-02-18, 10:03   #4836
asienkac
Przyczajenie

GG do asienkac
Smile Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Przy okazji kilku ostatnich postów zostałam zachęcona do spróbowania swoich możliwości jako sponsor. W związku z tym próbowałam zamówić prezenter "Możliwości Oriflame" z katalogu akcesoria, ale bezskutecznie. Niestety w okienku wyszukiwawczym wyskakuje informacja, że nie ma produktu o takim kodzie (620085).
Czy ktoś z Was zamówił ten prezenter? Jeśli tak to, jaki kod należy wpisać, aby się dodał do koszyka i co zwiera? Czy jest wg Was przydatny?

Z góry dziękuje za odzew i pomoc

--
http://my.oriflame.pl/kjoanna
asienkac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:08   #4837
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asienkac Pokaż wiadomość
Przy okazji kilku ostatnich postów zostałam zachęcona do spróbowania swoich możliwości jako sponsor. W związku z tym próbowałam zamówić prezenter "Możliwości Oriflame" z katalogu akcesoria, ale bezskutecznie. Niestety w okienku wyszukiwawczym wyskakuje informacja, że nie ma produktu o takim kodzie (620085).
Czy ktoś z Was zamówił ten prezenter? Jeśli tak to, jaki kod należy wpisać, aby się dodał do koszyka i co zwiera? Czy jest wg Was przydatny?

Z góry dziękuje za odzew i pomoc

--
http://my.oriflame.pl/kjoanna
Prezenter jest jednym z lepszych narzędzi jeśli chodzi o prace sponsora i bardzo polecam go każdemu.

Obecnie jest on rzeczywiście niedostępny, ponieważ jest już gotowa jego nowa wersja. W znaczeniu gotowa niestety gotowy jest wzór i od katalogu 5 będzie można prezenter kupić.

Był on pokazywany na konferencji w Wiśle, dodatkowo wyjdzie jego wersja "mini" wielkości mniej więcej katalogu, bo standardowo jest on wielkości A4 i tutaj nie jestem pewna czy czasem ta wersja mini nie będzie dostępna wcześniej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 10:10   #4838
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Wygładza skórę (jest taka nawilżona) i koi podrażnienia, które nie wiem jak u innych, ale niestety u mnie były standardowe po depilacji.
Dzięki, dobrze wiedzieć

Asienkac, słyszałam, że prezenter ma być dostępny już w następnym tygodniu

Dukan

Stary 2010-02-18, 10:12   #4839
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki, dobrze wiedzieć

Asienkac, słyszałam, że prezenter ma być dostępny już w następnym tygodniu
Naprawdę? Mam nadzieje, że ja mam złe informację a Ty masz rację!
Stary 2010-02-18, 10:13   #4840
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Prezenter jest jednym z lepszych narzędzi jeśli chodzi o prace sponsora i bardzo polecam go każdemu.

Obecnie jest on rzeczywiście niedostępny, ponieważ jest już gotowa jego nowa wersja. W znaczeniu gotowa niestety gotowy jest wzór i od katalogu 5 będzie można prezenter kupić.

Był on pokazywany na konferencji w Wiśle, dodatkowo wyjdzie jego wersja "mini" wielkości mniej więcej katalogu, bo standardowo jest on wielkości A4 i tutaj nie jestem pewna czy czasem ta wersja mini nie będzie dostępna wcześniej.

Najpierw ma być dostępna wersja podstawowa - tak jak pisałam chyba już w przyszłym tygodniu a wersja mini od K4 albo K5.

Dukan

Stary 2010-02-18, 10:15   #4841
Eflinka
Rozeznanie

Cytat:
Najpierw ma być dostępna wersja podstawowa - tak jak pisałam chyba już w przyszłym tygodniu a wersja mini od K4 albo K5.
Aha, czyli na odwrót - na mini trzeba dłużej poczekać To tym lepiej, że ta duża wersja już niedługo będzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 10:16   #4842
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę? Mam nadzieje, że ja mam złe informację a Ty masz rację!
a ja pisałam do nich 10 dni temu w sprawie nowego prezentera i "abc prospektingu" (chyba dawniej to były modele rektuyracyjne) i dostałam taką odpiwiedź

"Witam serdecznie,
Opisane materiały będą dostępne na naszej stronie WWW.oriflame.pl w drugim tygodniu tego katalogu. Materiały do zakupu zgodnie z informacja będą dostępne w 4 katalogu.

Pozdrawiam,

Ewa Michalska
St.Spec. ds. Obsługi Klinenta"

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 11:37   #4843
Koshatka
Zakorzenienie

Witam po dłuższej nieobecności.

Ostatnio zainteresowałam się bliżej serią Hairx i dałam nawet składy 2 produktów do analizy na forum fryzjerskie. No i niestety efekt nie zachwyca. Pod spodem analiza Viki 1988:

Cytat:
Napisane przez Koshatka
Proszę o zanalizowanie składu szamponu Oriflame HairX Volume Boost Shampoo - Szampon dodający włosom objętości HairX

Składniki:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM, LAURETH-4, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PEG-4 DISTEARYL ETHER,POLYQUATERNIUM-4, SODIUM BENZOATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, DISTEARYL ETHER,GLYCERIN, CITRIC ACID, DICAPRYLYL ETHER, PEG-8, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, SODIUM CITRATE, FORMIC ACID, PEG-8/SMDI COPOLYMER, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, SODIUM POLYACRYLATE
Pogrubione - detergenty ( w tym sles)
czerwone - wysoko sól i zapach
nie ma silikonów

Nie ma substancji odżywczych, po zapachu są jakieś niedobitki nawilżaczy, nic ciekawego, konieczna odżywka po użyciu bo może wysuszać, nadawanie objętości opiera się tu na silnym oczyszczeniu włosów

Cytat:
Napisane przez Koshatka
Dzięki. Tak jak podejrzewałam szału nie ma. Proszę jeszcze o analizę odżywki z tej samej serii.

Oriflame HairX Volume Boost Leave-in Conditioner - Odżywka dodająca włosom objętości HairX - bez spłukiwania

AQUA, GLYCERIN, C12-13 PARETH-9, PROPYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-4, PARFUM,IMIDAZOLIDINYL UREA, PEG-12 DIMETHICONE, SODIUM BENZOATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRIC ACID, PEG-8, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, PEG-8/SMDI COPOLYMER, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, SODIUM POLYACRYLATE
podkreślone - nawilżacze
pogrubione - lekki silikon i substancja filmotwórcza
czerwone - wysoko zapach i detergent

no zdecydowanie nie zachwyca,brak substancji odżywczych, przy włosach suchych jako uzupełnienie pielęgnacji (ma wysoko nawilżacze) może zdać egzamin, jednak moim zdaniem nie warto wydawać na nią pieniedzy bo ten sklad jest warty z 2-3 zł lepiej kupić sobie hydrolat/wodę destylowaną i dodać do niej gliceryny (w aptekach) - wyjdzie b.podobanie a zapewne znacznie taniej.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Jak na długoletnie podobno badania to IMO efekt kiepściutki.

Zresztą ogólnie mam wrażenie że od kiedy wprowadzili promocje to "skiepścili" składy i zeszli z jakości.
Kiedyś więcej produktów mnie zachwycało a teraz tak sobie.

No i często słyszę od potencjalnych klientek że te kosmetyki wcale nie są takie naturalne jakby wynikało z motto firmy i że produkty tej samej jakości mogą kupić taniej w drogerii.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2010-02-18 o 11:44 Powód: poprawki w cytatach
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 12:08   #4844
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Witam po dłuższej nieobecności.

Ostatnio zainteresowałam się bliżej serią Hairx i dałam nawet składy 2 produktów do analizy na forum fryzjerskie. No i niestety efekt nie zachwyca. Pod spodem analiza Viki 1988:
Dziekuję Koshatka Zastanawialam się nad zakupem tej serii dla siebie, chociaż po zużyciu próbki szampoonu zastanawiałam się dlaczego mam takie suche, elektryzujące się włosy...teraz napewno nie kupię

Ps. Aż z wdzięcznosci kliknę w baner

Edytowane przez anetka832
Czas edycji: 2010-02-18 o 12:08 Powód: dopisek
anetka832 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 12:08   #4845
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Chciałam się was spytac o to jak wygladają na oku nowe cienie Smoky black? Widziałam opinie jak w pudełku, jak z trwałością a jak na oku? Są intensywne?
W wątku ze zdjęciami one wygladają jakby te dwa jasne prawie się od siebie nie rózniły - to nie powinno być srebro i biel? (oczywiście na powiece)

Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2010-02-18 o 12:11
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 12:20   #4846
Hannela
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Niedawno pojawiła się oficjalna strona Oriflame na Facebooku. Jest to troszkę pokręcone (bo Facebook sam w sobie jest zakręcony zwłaszcza na początku) - jest oficjalny profil Facebooka i oficjalna strona (to ta na której pojawiają się informacje). Nie jest jeszcze bardzo popularna, ale i sam Facebook jeszcze nie ma strasznie dużo użytkowników. Na stronie pojawiają się aktualne informacje dla Konsultantek i klientów, jest też miejsce na dyskusje, pytania i porady. Już wkrótce mają się tam odbywać również mini-konkursy. Ponieważ to oficjalna strona, zarządzana przez osoby z Oriflame, można tam też czasem uzyskać odpowiedź na jakieś pytania drogą oficjalną . Strona na facebooku nazywa się „oriflamepl” czyli facebook.com/oriflamepl Dodatkowo, na tej stronie można poznawać znajomych naszych znajomych więc i czasem można kogoś znaleźć chętnego do współpracy lub zakupków ))
Hannela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 12:23   #4847
Nektaryna
Zadomowienie

Mi ten fioletowy szampon z HairX wogóle nie podszedł. Ma w dodatku okropny zapach. Ale z serii zielonej (miałam i szampon i odżywkę) i z żółtej (szampon i maseczke w słoiczku) byłam bardzo zadowolona.

Edytowane przez Nektaryna
Czas edycji: 2010-02-18 o 12:24
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 12:31   #4848
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Mi ten fioletowy szampon z HairX wogóle nie podszedł. Ma w dodatku okropny zapach. Ale z serii zielonej (miałam i szampon i odżywkę) i z żółtej (szampon i maseczke w słoiczku) byłam bardzo zadowolona.

Ja po tym fioletowym dostałam łupież
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 12:31   #4849
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
A czy szampon z zielonej serii faktycznie wpływa na zmniejszenie przetłuszczania? Moje wlosy mocno się przetłuszczają, codziennie rano obowiązkowe mycie, a do tego są mega cienkie, a końce się przesuszają. Po fioletowym, nie dość, że nie widziałam zwiększonej objętości, to jeszcze włosy były jakieś takie suche, nieprzyjemne...Użyłam tylko kilka razy ( próbka ) więc cieżko mi się do końca wypowiedzieć na temat fioletowego, może zielony bedzie lepszy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 12:41   #4850
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
Dziekuję Koshatka Zastanawialam się nad zakupem tej serii dla siebie, chociaż po zużyciu próbki szampoonu zastanawiałam się dlaczego mam takie suche, elektryzujące się włosy...teraz napewno nie kupię

Ps. Aż z wdzięcznosci kliknę w baner
Proszę bardzo. Zastanawiam się czy nie wrzucić na analizę całej tej serii ale chyba szkoda marnować czas Viki.

Ps. I dzięki.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Dla zainteresowanych, tu można wrzucić skład kosmetyku "włosowego" do analizy.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...246757&page=95

Anetko moje włosy też się przetłuszczają i jak na razie najlepiej radziła sobie z nimi żurawinowa Barwa, tyle że dla odmiany plącze włosy. Ale nadal szukam ideału.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2010-02-18 o 12:42 Powód: zapomniałam wstawić linka :-)
Stary 2010-02-18, 12:56   #4851
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Proszę bardzo. Zastanawiam się czy nie wrzucić na analizę całej tej serii ale chyba szkoda marnować czas Viki.

Ps. I dzięki.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Dla zainteresowanych, tu można wrzucić skład kosmetyku "włosowego" do analizy.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...246757&page=95

Anetko moje włosy też się przetłuszczają i jak na razie najlepiej radziła sobie z nimi żurawinowa Barwa, tyle że dla odmiany plącze włosy. Ale nadal szukam ideału.
O to już jakieś swiatełko w tunelu, ta żurawina. Z Barwy miałam tataro-chmielowy, czarną rzepę i pokrzywę. Świetne szampony za grosze, ale szukam czegoś jeszcze lepszego.

A żeby nie było, że offtopuję - czy któraś z konsultantek widziała już ( może na szkoleniu ) nowy krem koloryzujący z serii Ecollagen? Interesuje mnie kolor - z Ori pasują mi raczej tony Natural Ivory, boję się, że ten będzie żółtek
Stary 2010-02-18, 13:04   #4852
chromonikielnia
Wtajemniczenie

Co do szamponów- dziwne, bo u mnie jedna klientka zamawia regularnie ten fioletowy szampon, nawet jak nie jest w promocji. Może każdym wlosom co innego służy :p
chromonikielnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 13:21   #4853
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chromonikielnia Pokaż wiadomość
Co do szamponów- dziwne, bo u mnie jedna klientka zamawia regularnie ten fioletowy szampon, nawet jak nie jest w promocji. Może każdym wlosom co innego służy :p
Pewnie jak w przypadku każdego kosmetyku są osoby którym służy i takie którym szkodzi. Może Twoja klientka ma po prostu zdrowe włosy, nie potrzebuje nie wiadomo czego i ten jej pasuje.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2010-02-18 o 13:23 Powód: literówka
Stary 2010-02-18, 13:42   #4854
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
A czy szampon z zielonej serii faktycznie wpływa na zmniejszenie przetłuszczania? Moje wlosy mocno się przetłuszczają, codziennie rano obowiązkowe mycie, a do tego są mega cienkie, a końce się przesuszają. Po fioletowym, nie dość, że nie widziałam zwiększonej objętości, to jeszcze włosy były jakieś takie suche, nieprzyjemne...Użyłam tylko kilka razy ( próbka ) więc cieżko mi się do końca wypowiedzieć na temat fioletowego, może zielony bedzie lepszy...
Zielony rzeczywiście zmniejsza przetłuszczanie włosów. Też muszę myć codziennie i z zielonym mogłam co dwa dni. Z zółtym HairXem włosy musiałam myć codziennie ale za to wydawało mi się że są bardziej błyszczące, odżywione, a po uzyciu maseczki takie mięciutkie

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

natalie1988 i pycia17 dzięki za odpowiedzi w sprawie Gem Collection właśnie zamówiłam Diamond Musk
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 13:44   #4855
olamazda
Raczkowanie

Ja uzywałam szamponu HairX tego na zime.Skończyło sie tak ,że mam łupież a włosy były poprostu SIANOWATE

Dziewczyny mam pytanko odnosnie nowych peelingów z serii Optimals.
Dokładnie chodzi mi o ten łagodny krem peelingujacy.Czy on ma w swoim składzie jakies drobinki ścierające czy działa raczej jak peeling enzymatyczny?Prosze o pomoc
olamazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 13:45   #4856
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
Zielony rzeczywiście zmniejsza przetłuszczanie włosów. Też muszę myć codziennie i z zielonym mogłam co dwa dni. Z zółtym HairXem włosy musiałam myć codziennie ale za to wydawało mi się że są bardziej błyszczące, odżywione, a po uzyciu maseczki takie mięciutkie

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

natalie1988 i pycia17 dzięki za odpowiedzi w sprawie Gem Collection właśnie zamówiłam Diamond Musk
Dzięki za opinię, może w takim razie wypróbuję kiedyś zielony. Szampony Oriflame generalnie nigdy mnie nie zachwycały, ale może miło się zaskoczę.

Co do Gem Collection - Amethyst Fatale to mój ulubiony zapach Oriflame; Diamond Musk wydawały mi się takie "zimne" - ale to rzecz gustu, mam nadzieję, ze Tobie będą się podobac
Stary 2010-02-18, 14:18   #4857
asienkac
Przyczajenie

GG do asienkac

Bardzo dziękuje dziewczęta za wyczerpujące info odnośnie prezentera "Możliwości Oriflame". Teraz jestem spokojna, że go na dobre nie wycofali, a jedynie przechodzi mały lifting

Jeśli chodzi o szampony z Ori to ja obecnie używa szampon z miętą pieprzową i żurawiną. Jestem z niego zadowolona, ale też nie rzucił mnie na kolana. Włosy się błyszczą, są miękkie. Przytłuszczają się normalnie(co 3 dni mycie jest konieczne). Jedyny widoczny minus to brązowy kolor, do którego się już zdążyłam przyzyczaić. Ogólna ocena 4.

http://www.my.oriflame.pl/kjoanna
asienkac jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 14:19   #4858
Karolinka18222
Rozeznanie

dziękuje za wypowiedzi na temat kosmetyków do higieny osobistej

a widziałyście jak ładnie promują kosmetyki w gazetach ??
na stronie pojawiła się wiadomość

Karolinka18222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:34   #4859
MadameButterfly6
BAN stały

Szukam na stronie Oriflamu i nie moge znalezc... Ile dni jest na odebranie paczki w filii? I czy liczy sie te dni od zlozenia zamowienia czy od dnia w ktorym zamowienie dochodzi do filii?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:39   #4860
monitta89
Raczkowanie

Witam
Mam trzy pytanka
1. Kiedyś na nowej stronie Ori znalazłam fajną rzecz mogłam umalowac modelke, były też filmiki z pokazem makijażu przez Jonasa Wramell, natomiast teraz siedzę już 2 dzień nad tym i nigdzie nie mogę tego znowu znaleźć Głównie chodzi mi oczywiście o te filmiki
2. Nigdy nie zamawiałam na filie. Jak złoże zamówienie w piątek to będę mogła odebrać w sobotę?? Bo akurat tego dnia będę w mieście w którym mam filie.
3. czy podkład ujędrniający Giordani Gold z kat. 4 będzie odpowiedni dla dziewczyny która ma 26 lat?

Edytowane przez monitta89
Czas edycji: 2010-02-18 o 15:41 Powód: zmiana
monitta89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości