![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4834 |
Wtajemniczenie
|
Malina dopiero jakiś miesiąc temu zaczęłam brać Silicę, ale jakoś nie zauważyłam specjalnego porostu po niej...
Tak po prostu urosły...
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19039849]dziewczyny jak sie to naZYWA i ile kosztuje i gdzie to kupię?[/QUOTE]
ja uzywam tego oleju, fakt super nawilza - to potwierdzam http://www.efavit.pl/index.php?produ...uct&prod_id=35 w moim przypadku kupienie go graniczylo z cudem - zwykle dziewczyny pisza na wizazu ze mozna go kupic w zielarskich lub przez internet mi mama zamowila ten i zaplaciłam 13,9 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19039849]dziewczyny jak sie to naZYWA i ile kosztuje i gdzie to kupię?[/QUOTE] http://www.allegro.pl/item1015684423...te_200_ml.html ja ten używam ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- aneszna - ja tą butelkę wstawiam do wrzątku na jakiś czas, jak się rozpuści ( bo olej ma konsystencję stałą) to biore kilka kropel i na włosy ![]() Starcza na baaaaaaaardzo długo, a ja razem z mamą go używałam.
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A u mnie nikt się żenić nie chce;/ I jak tu przy Was oszczędzać ?! Nasłuchałam się pozytywnych opinii o olejach i co ? Też zapukie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale trezba uwazac bo w niektorychsklepach naprawde maja drogo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jeszcze tak offtopic - jak idę sama na wesele do dalszego kuzyna to wypada dać 300 zł ? czy to mało trochę?
![]()
#4843 | |||
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4844 | |
Konto usunięte
|
dzięki kobitki, kupię na pewno ale ceny to zabójcze mają, poszukam w sklepach, mam włosy rozjaśnione i serum na koncówki co chwilę muszę bo mam u nasady tłuste a na koncach suche
![]() malinka z tym skalpem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19040907]dzięki kobitki, kupię na pewno ale ceny to zabójcze mają, poszukam w sklepach, mam włosy rozjaśnione i serum na koncówki co chwilę muszę bo mam u nasady tłuste a na koncach suche ![]() malinka z tym skalpem ![]() ![]() na koncowki jak najbardziej sie nada albo nawet taki olej rycynowy tez im pomoze przeciez tak sie nazywa chyba skore czaszki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
O! dzięki dziewczyny
![]() ![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
Od soboty się trzymam - nie wydałam nic (w domu siedzę, to nie kupuję
![]() ![]() Jutro chyba się wybiorę na dostawę do lumpa - chce mi się pogrzebać ![]() (w nagrodę możecie poklikać w podpis :P też się odwdzięczę SUMIENNIE oszczędzającym ![]()
![]() |
#4849 |
Komplikatorka
|
giovinezza - hehe a no takiego maluszka szukam
![]()
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Ja od tygodnia myślę tylko o promocji w Sephorze - na kosmetyki marek które mają na wyłączność. Przy zakupie jednego, drugi jest 50 % taniej, a ja marzę od dawna o pudrze brązującym "10" Benefita i rozświetlaczu "High Beam"- przy tej obniżce kosztowałaby mnie ta przyjemność 216 zł
![]()
#4851 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Poklikałam Wam dziewczyny.
![]() ![]() Wydałam dziś trochę w Rossmannie i Naturze - razem niecałe 36zł. Uzupełniłam brakujące kosmetyki, jeszcze kupię tylko farbę do włosów w piątek i koniec z kosmetycznymi zakupami w maju. ![]() Widzę, że rozmawiałyście o olejach - polecam ze słodkich migdałów - cudowne włosy mam po nim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to prawda olej ze słdkich migdałów tez jest super mam go razem z nim mieszanke z kokoskiem i rycyną (dopiero 2 razy tak zrobiłam) efekt naprawde super ja tez pije sprzypokrzywę ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- dziewczyny chyba pora pomyslec nad tematem nowego watku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | ||
Zakorzenienie
|
+ 220 zł wpłata z allegro
![]() ![]() - 30 zł na paliwo dla męża - w koncu woli te mega paki na pocztę ![]() - 10 zł koperty i znaczki - ale to się zwróciło z allegro - 13 zł - warzywa i owoce własnei szykuje pake na wysyłkei stworze nową pakę ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Foltynka
![]() Chyba nici z mojego oszczędzania - znalazłam sprzedawcę na all, który ma takie zaje*iste torebki, że szok ![]()
![]() |
#4855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jednak sie nie obylo bez Tigera... znowu bezsenna noc mnie czeka w takim razie. Poki co ide sie ogarnac, bo wygladam gorzej niz zle. Edytowane przez malaczarna885 Czas edycji: 2010-05-05 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
dzieki coffe a masz jakas konkretna lustrzanke upatrzona? ja w sumie z takich wiekszych celow mam lustrzanke i nowy laptop a z mniejszych to to co wrzucam do swinki np chce kupic nowa walizke , rower stacjonarny i jakies drobne rzeczy na ktore nigdy kasy niemam a jak zaczynam wrzucac to jakos szybciej kasa sie na to znajduje ( heh tz sie czasem smieje i jak ma jakies drobne to wrzuca i mowi ze to dla swinki ) . oj dziewczyny to bede musiala tez za olejem sie rozejrzec bo moje wlosy sa w oplakanym stanie , nieodzywione itd bo w pracy niestety ciagle cos na glowie wiec bo musimy czapki miec wiec potem biedne wloski cierpia na tym
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||
Zakorzenienie
|
czekam na reszte wpłat z allegro
![]() ![]() ![]() przeleje kilka złotych na konto oszczednosciowe, gdzie zbieram na wakacje.. mam tam ok 750 zł ![]() a w piatek albo w poniedziałek wypałata... ciekawe ile mi tam naliczą ![]() oby było ponad 1 800 zł ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Tylko się zastanawiam jak z jakością... Przydałaby mi się jakaś duża i wytrzymała do noszenia książek, a boję się, że za tą cenę nie wytrzymają... O, na przykład taka by się przydała, ale nie wiem, czy nie zacznie mi się nadrywać przy rączkach...
![]() |
#4859 |
Wtajemniczenie
|
U mnie
78 zł karta miejska 40 zł opłaty(miało być 50, ale że 10 mi wisiał lokator o to sobie ją sama odebrałam) 20 zł jedzonko plus pierdułki(ser żółty, 3knopersy, woda mineralna, pasta do zębów, nowa szczoteczka, pomidor) i 40 zł internet. |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj nic nie wydalam bo nie wychodzilam z domu ale jutro musze odebrac zamowienie z dozu - prawie 40 zł i ze wejde do sklepów z torebkami bo musze sobie jakąś kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.