|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Blondii ja juz nie chce kupować uzywanego samochodu, bo widze własnie czym to sie konczy
![]() ![]() ja sie na samochodach nie znam wcale, TZ jako tako, a nie chce kupic jakiegos uzywanego i znowu w niego pakować kasy. moja mama kupila samochód nowy 8 lat temu, do dzis NIC sie w nim nie popsuło i nie widzial mechanika na oczy - nie licząc przeglądów, bo to musi miec. on ma zawsze zimą problem z odpalaniem, zawsze, w zeszłym roku tez tak bylo. Jak stoi samochód w garażu jest ok, odpali, ale jak stoi pod pracą 8h, juz nie odpala, jak temp spadnie ![]() dolał teraz denaturatu czy czegos tam i nie odpalił. ja juz naprawdenie wiem co jest z tym samochodem, wiem ze wiosną problem zniknie z odpalaniem, albo jak temp bedzie na plus chociaz juz nie bede marudzic w temacie wlosowym o pseudoproblemach
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-12-18 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
nie marudzisz
![]() nowe auto to też nie gwarancja, że nic się nie będzie dziać... to tylko samochód, rzecz ![]() ![]() ale nowe autko ciężko kupić , biorąc pod uwagę fakt, że takie salonowe to raczej 1/2 wartości mieszkania.. no dobra - zależy jakiego, więc powiedzmy - 1/3 ![]() ![]() ja to już w ogóle nie wiem kiedy się czegokolwiek dorobię.. ![]()
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś tak zjechany humor przez pieniądze, ze mam ochotę zaszyć sie pod kołdra i nic nie robić. A mama to juz mnie tak wkurza
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Nic nie można z nią porozmawiac , bo od razu,że ja niby nic tylko ciągle wymagam. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- A ja wspomniałam,ze coś potrzebuję, ale w przyszłym miesiącu i chciałabym żeby mi oddali 80 zł z moich pieniędzy,zebym mogła na to mieć. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Ja nie wiem,ale ona z dnia na dzień coraz bardziej się sknera robi. Ja rozumiem,ze nie śpimy na forsie, ale dwa dni temu tak na mnie ryknęła (potrzebowałam na wydatki szkolne), ze tata się zlitował i mi po kryjomu pieniądze dawał ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Przepraszam,ze tak marudzę, ale juz sie nawet poryczeć nie mgę. Cięzki dzień dziś będzie.
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi nie zalezy na zadnej marce szczególnie, byleby sie nie psuło ![]() z tego co wiem w styczniu są wyprzedaze z poprzedniego roku? opuszczają wtedy w cenie, a ja nie musze miec jakies nowej wersji i na to czekam ;} co ze slubu uzbieram wpakuje w samochod, reszta na kredyt - inaczej tego nie widze ![]() Cytat:
![]() tu mozesz marudzic ![]() pamietam jak dostawalam kieszonkowe i mialam królika - nic sobie nie moglam kupic, bo cala kasa szła na niego ![]() chyba zaczne grac w totolotka, nawet 10 tysiecy pomogłoby mi niesamowicie. Buty mi przeciekają jak chodze dłuzej po sniegu ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Dziecko to jest odpowiedzialność i trzeba się pogodzić z faktem,ze do pewnego momentu jest konieczne,żeby było utrzymywane przez rodziców. A ja naprawdę nie jestem jakąś rozwydrzoną nastolatką, potrafię czekać.Po to mówię to wcześniej, żeby uwzględnili to w sowich wydatkach na styczeń. Znam ludzi, którzy chcą mieć i koniec, ich potrzeby najważniejsze i gówno ich obchodzi cokolwiek innego.
A mama ostatnio to daje mi do zrozumienia, ze jestem jak jakiś pasożt. Na ulice mam isc zarabiać?
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Agusia
![]() ![]()
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Motylku,jeśli Cię to pocieszy, moje tez przeciekaja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Lecę do szkoły, miłego dnia Wlosomaniaczkom ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny
![]() ![]() jezzzzzuuuu.. mam w pracy taką laskę, która jest tak ciepła i rozlazła, że aż czasami słuchać się jej nie da, bo normalnie kaleczy uszy ![]()
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-12-18 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agusiu nie napisze zebys spokojnie pogadala z mamą, bo wiem ze czasami po prostu sie nie da rozmawiac, nawet na spokojnie ![]() idą swieta, moze troche kasy Ci wpadnie ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
teraz mi się kończy 31.12
![]() ![]() ![]()
#4841 |
Zakorzenienie
|
złozyli juz wniosek o przedłużenie?
ja dzis porobie listy płac, bo zaraz PITy bede wystawiać Blondii budżet planują czerwiec/lipiec ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
no raczej nie, bo było spotkanie i marszałek województwa robił jazdę, że jeszcze nie jest ustalony budżet
![]() ![]() ![]() ![]()
#4843 |
Zakorzenienie
|
to ja nie wiem, u nas przynajmniej budżety (mowie o jednostkach budżetowych) robi sie latem, trzeba wszystko przewidziec, ale fakt czy potem tyle kasy sie dostanie ile sie zaplanuje to juz inna sprawa....
my po Nowym Roku zaczniemy sie kręcic o w stażach, bo chcemy przedłużyc naszej stazystce - mam nadzieje ze sie uda, bo mi sie osobiscie nie chce co 3 m-ce tłumaczyc od nowa kazdemu wszystko.... nowych stazystów tez potrzebujemy do archiwum, bo bedzie kontrola ![]()
#4844 |
Zadomowienie
|
ja się witam szybko
![]() i zbieram się na zakupy ![]() ![]() miłego dnia ![]() dzisiaj będzie pewnie nowy wątek ![]() Motylku faktycznie macie pecha ostatnio, ale po burzy wyjdzie słońce, zobaczysz ![]() a ten wątek z kafeterii ![]() pasuje mi tu tekst piosenki Hey- Zakochani '' Fantastycznie elokwentni Płodzimy złote myśli Przesadnie dowcipni Na granicy śmieszności Z łatwością znajdujemy Szlacheckie korzenie Nawet jeśli błękitu We krwi jedna kropla Toaleta jest miejscem Do którego nie chadzamy Nie zdarza nam się jadać Więc nie wydalamy Jedyni na ziemi Gazów nie puszczamy Nie miewamy problemów Z przemianą materii Zawiść jest nam obca My z sercem na talerzu W drodze do kościoła Garbusowi grosz rzucamy Kochamy wszystkie dzieci Wszystkie dzieci nasze Płaczemy nad losem Źle traktowanych zwierząt Początek miłości To czas udawania Że wszystko co ludzkie Jest nam obce ''
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie z tym w 100% ![]()
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
nie robicie archiwum 'na bieżąco' ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4847 | |
Zakorzenienie
|
jak widać nie
![]() wow, u mnie takie cos nie przejdzie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byly juz rózne sytuacje, łącznie z takimi, ze ktos stiwerdzał, ze nie bedzie siedzial w archiwum, czy kserował papierów bo nie po to skonczyl studia itp ![]() jak szukamy kogos do biura, tez zaznaczamy od razu to
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-12-18 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry panie
![]() Weszłam żeby ponadrabiac wątki i uciekam do sprzątania tak jak mówiłam ![]() Juz widzę ta następną częśc. Macie już tytuł?? Motylku strasznie mi przykro co do Twojego samochodu Agusia Wiesz co moja mama tez ma takie ostatnio cięzkie dni. Ja nic nie moge zrobic bo wszystko jest źle. Mam 5 letniego brata, który jak uwżam za dużo sobie pozwala co do mnie(jak mama nie widzi to drze sie, nie słucha sie mnie, zawsze musi postawic na swoim, czasem dostane jakąs zabawką od niego itd ). Wiem on ma tylko 5lat ale ja tez mam swoje nerwy, i jak sie w końcu na niego wydrę to ja obrywam bo przeciez on ma dopiero 5 lat ![]() A wydaje mi sie że udziela im sie przedświąteczny stres.Tyle rzeczy do zrobienia, tyle wydatków. Jeszcze teraz mamy masakryczną sprawę rodzinną. Nic z moimi rodzicami ale ogólnie w rodzinie.
![]() 2.Zdrowo się odżywiam ![]() 3. Ćwiczę ![]() Edytowane przez Magdzia94 Czas edycji: 2009-12-18 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Auto to kwestia szcześcia my kupiliśmy uzywane co prawda emerytura mu się należy, ale tata chce je 'dojechać', przecież nówką autem nie bedzie woził rzeczy na budowe. No ale ma .. 18 lat i psuje się od 4 dopiero :PP Cytat:
![]() Wiem, że kłamstwa są be, ale ja kłamczuchą jestem i egoistką, bo jakbym nie była dalej chodziłabym w męskich spodniach by brat miał co po mnie nałożyć Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Umyłam juz zewnetrzną stronę kabiny do prysznica
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
motylku, to zmienia postać rzeczy
![]() ja od początku studiów zaczęłam pracować i bardzo się z tego cieszę ![]() ![]() dziś wigilia pracownicza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja mam 24 lata, a moja mam stara się kontrolować moje dochody i wydatki.. no na stażu to nie naściemniam, że zarabiam mniej, bo można wygooglać ile jest na stażu... ale otwieranie kopert z banku w moim domu to już standard ![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Ehh problemy z kasą są wszechobecne... U mnie w domu kiedyś był raj, tata zarabiał mnóstwo kasy na dochodowym biznesie (restauracje) ale padło wszystko, i teraz nie ma porównania z tym co było kiedyś. Jest ok, mam wszystko czego potrzebuję w granicach normy ale na tym koniec. Dla mojej Mamy jestem oczkiem w głowie i ona by się zadłużyła żeby mi przyjemność sprawić, ale nie mogłabym jej tego zrobić. Mam teraz jedne buty przemakające, jedne nieprzemakające ale tak paskudne
![]()
#4856 |
Zakorzenienie
|
ja na szczęście w zeszłym roku kupiłam sobie porządne buty i na początku tego skorzystałam na wyprzedażach i nabyłam jeszcze 2 pary skórzanych kozaczków, także na to nie mogę narzekać... ale to był fart
![]() ![]() laseczki, poczekajcie do przełomy stycznia/lutego - wtedy są super wyprzedaże ![]() ![]()
#4857 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() Nadrobiłam wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek - cud ze się na stary wątek jeszcze załapałam ![]() Cytat:
Moja mama i dziadek zawsze w styczniu kupowali, bo wyprzedają poprzedni rocznik - jest sporo taniej, ale tak jak mówi Blondi, tak czy siak to spory wydatek ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4858 | ||
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ja bym chciała zobaczyć tego wybranka ![]() ![]() Cytat:
![]() tak gadacie o tych studiach ![]() ![]() Edytowane przez 201607180946 Czas edycji: 2009-12-18 o 10:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja dzisiaj do pracy godzinę wcześniej bo chcę umyć okna w łazienkach no i je posprzątać dokładniej niż zawsze ![]() Cytat:
bo my teraz też kupiliśmy taki samochód i jest problemz odpalaniem właśnie.. dobrze, że mój tata choć trochę się na tym zna to przynajmniej jakoś zadziała i jak muszę gdzieś jechać to mi odpala.. najpierw myślał, że coś jest ze świecami ale okazały się dobre i prawdopodobnie coś tam przecieka i dlatego tak sie robi i trzeba z tym jechać do mechanika.. tak więc rozumiem jaki macie problem, bo nie jest to fajne, szczególnie jeśli trzeba dojeżdżać do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zadomowienie
|
witam
![]() Wczoraj bylam na zakupach swiatecznych ![]() Dla siebie kupilam szampon joanne rzepe i syrenke ![]() ![]() Pojechalismy z moim TŻ do mnie po zakupach i taka wichura sie zerwala, ze nie mialam serca go puszczac ![]() ![]() Co do pieniedzy. To mowi sie, ze szczescia nie daja, ale nic nie ma za darmo. U mnie na szczescie mama nigdy nie skapi mi pieniedzy. Woli wydac je na nas (dzieci) niz na rzeczy np do domu. A czesto nawet sama z siebie daje mi na rozrywki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.