|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Laseczki, ja spadam
![]() Jadę walczyć z blizną ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki za dzisiejsze spotkanie w sprawie ubioru kościoła ![]() ![]() Buziale ![]()
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4836 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety u mnie w pobliżu nie ma jakiś dobrych salonów, a nie bedę przed ślubem jeszcze jeżdzić gdzieś 30 km w jedną stronę ![]() ![]() Ja swojego lubię i bez zarostyu i z (ale takim delikatnym ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Generalnie niektórzy faceci wyglądają szalenie seksownie w takim zaroście, a niektórzy niezbyt. Mój się do tych drugich kwalifikuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() musiałabyś się cofnąć kilka stron wstecz... ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Napisane przez alamig Ja też mam dziś luźniejszy dzień (co się ostatnio bardzo rzadko zdarza ![]() W przyszły wtorek jedę do Kielc na pierwszą przymiarkę sukni. Przy okazji załatwimy papiery z USC bo tylko tego nam brakuje ![]() Zastanawiam się kiedy zacząć śmigać na solarium ![]() Też mam luzy i troszkę nie bardzo wiem, co mam w takich chwilach ze sobą zrobić ![]() ![]() Pierwsza przymiarka, ale super ![]() ![]() ![]() ![]() Solarium zaczynam od poniedziałku 26 kwietnia ![]() ![]() Cytat:
ja ze śmiechem: ostatnio mam sporo załatwiania i lista się wydłuża-więc dziękuję i wziiuuuuu-juz mnie nie było. Na szczęście rano miałam myślówę i stwierdziłam,że dziś i jutro przyda mi się samochód w razie takich sytuacji,albo żeby po pracy szybciutko podjechać gdzieś. Zatem melduję: zawiozłam dokumenty do naszego dewelopera (mielismy zgłosić ewentualne usterki oraz ubiegamy się ze względu na opóźnienia o zwrot kosztów ubezpieczenia, które musieliśmy płacić bo nie było hipoteki-takie dodatkowe zabezpieczenie dla banku), zamówiłam kwiatki, umówiłam się na jutro na solarium (miałam iść dziś,ale nie będzie mi się chciało drugi raz w tę strone miasta iść-więc jutro.Idę drugi raz i tak raz wtygodniu po 8minut mam w planie do środy przed ślubem ![]() zamówiłam też bukiet ślubny ![]() ![]() chciałam jeszcze odwieźć dokumenty do lekarza,ale jak podjechałam okazało się ,że mają do 15 przerwę-więc jutro. Jutro wzięłam pół dnia urlopu-odbierzemy obrączki, dokumenty z USC weźmiemy, pójdę na solarium i do optyka zrobić nowe okularki i dobrać soczewki ![]() dziś po pracy odbiorę zapowiedzi. Zdążę jakiś obiad na szybko (planuję kupić gotowe kopytka i bigosik do tego), bo gotowałam w niedzielę zupkę, a w poniedziałek spaghetti na dwa dni-i powiedziałam mojemu,że obiad to dopiero w sobotę chyba zrobię, bo nie mam zupełnie czasu. ale żeby się nie załamał, to zrobię dziś zakupy i zrobię coś na dziś i jutro, w piątek zjemy na mieście, bo mój kończy pracę przed 18,a o 19 mamy nauki, to nam się nie opłaca do domu wracać, a na 21 mamy 1lekcję tańca ![]() dziś przychodzą do mnie goście (Brat z żoną i córcią, bo wczoraj nie dali rady),więc nie mogę stać przy garach do nocy. Ale się napisałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- mojemu lepiej bez zarostu, choć bardzo młodo wygląda wogóle... muszę się pilnować,żeby nie wyglądać przy nim staro-jestem tylko rok i 3miesiące starsza,ale lepiej dmuchać na zimne ![]() i tak np. od 20 roku życia mniej więcej używam nawilżających kremów wokół oczu-i moja koleżanka do mnie kiedyś-ty zołzo-nie masz zmarszczek "kurzych łapek",a ja mam (a jesteśmy w tym samym wieku),więc miło mi się zrobiło-oczywiście jak się uśmiecham to mam zaczątki-jak niemal wszyscy,ale snu mi to z powiek nie spędza ![]() wiem tylko,że R.chce coś pokombinować z fryzurą,żeby była bardziej odjechana ![]() A co do urlopu-ja mam w planie okolicznościowy wziąć czwartek i piątek przed ślubem, a po-2tygodnie ![]() na razie się nie mogę doczekać tego majowego i wyjazdu do Szklarskiej-trzymajcie kciuki,żeby wypaliło ![]() Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-04-21 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Solraium raz w tygodniu po 8minut-chcę być złocista,a nie rumiana ![]() a może niedługo będzie można też liczyć na naturalne słonko-mam bardzo dobrze usytuowany balkon ![]() a teraz mam pytanie-jak zamówiłam bordowy bukiecik (jak na zdjęciu tylko róże ciemniejsze i krótsze ciut,a zamiast kwiatkow takie szpilki z kryształkami ![]() wklejam kotyliony http://www.allegro.pl/item1004835693...ony_biale.html http://www.allegro.pl/item1004427632...dkow_roze.html chyba te drugie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bukiecik piękny ![]() Co do kotylionów to się nie wypowiadam, bo ja jestem absolutnie przeciwna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
całe białe
![]() ewentualnie pozwalam Tobie zamówić takie same ![]() ![]() mam jeszcze takie: http://www.allegro.pl/item976317684_...5_kolorow.html http://www.allegro.pl/item980920609_...e_bordowe.html oczywiście białe ![]() Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-04-21 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
ja się jeszcze skontaktuję z Waldkiem
![]() Zamów sobie na razie ![]() ja przeglądam teraz pudełka na tort..
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-21 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zadomowienie
|
a tak wogóle to już któryś raz widzę,że nas obserwuje p314,ale jak zajrzałam na jej profil (też wchodziłyście), to zniknęła z naszego forum....
dziwne ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Powiedział co o tym myśli,ale ja zdecyduję o konkretach,a moje Kaśki mi pomogą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
te ostatnie piankowe
![]()
#4847 |
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item1004427632...dkow_roze.html te już kupiłam (5minut temu
![]() 6 sztuk-dla rodziców i świadków... kolejna pierdoła? z głowy-jeszcze wziytówki i zawieszki na wódkę-ale to później, chyba,że trafię na coś co mnie zachwyci.... a tak wogóle to weszłam na all...w poszukiwaniu czegoś ładnego na wiosnę-nie wiem sama czego bluzki?biżuterii? ![]() a teraz zobaczyłam http://moda.allegro.pl/item996403903...a_gratisy.html jak to mówi moje kumpela-ekspresyjnie zióte ![]() Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-04-21 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
ja spadam do domciu, udanej wizytu u kosmetyczki
![]()
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo ubłagam świadkową ![]()
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
ja się zbieram-za 10 minut FAJRANT
![]() buziole ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
spoko-te wasze są ok papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
Dzieki za zaproszenie
![]() ![]() ![]()
#4853 |
Zakorzenienie
|
cześć Signa
![]() Dziewczyny mam problem! Rozliczam właśnie PITY i w pozycji 110 (ubezpieczenie zdrowotne) mam kwotę wyższą niż w 109! i nie wiem co mam robić z tym- pisać tak, jak jest naprawdę czy tą kwotę z 109?
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Czyżbym była pierwsza dziś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
witam dziwczyny
![]() ![]() Ala masz ![]() ![]() ![]() ![]()
#4857 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Melduję się z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wieczorkiem w planach mamy buszowanie po All. i kupowanie potrzebnych rzeczy ![]() Piotrek rozmawiał wczoraj z facetem od sali i zapytał o te pojemniki na wódkę i lód. Powiedział, że ma kilka na stanie, ale nigdy z nich nie korzystają, bo wódka podawana jest bezpośrednio ze zamrażarki, więc nie zdąży się ocieplić ![]() ![]() Wieczorkiem byłam na tym spotkaniu z dziewczynami w sprawie kościoła i powiem Wam, że jestem super zadowolona!!! Wystrój będzie kremowy, będą świece ![]() ![]() ![]() Jedna z tyh dziewczyn przyszła ze swoją teściową, która troszkę sie wpieprzała, także w nasze przygotowania. Zaczęła mi mówić, gdzie mam robić sobie fryzurę i makijaż, gdzie zamawiać ciasto (bo niby tam gdzie bierzemy to strasznie przepłacimy). Na nic się zdało tłumaczenie, że ciasto mamy w cenie. Skrytykowała nasze sale, bo niby takie drogie są, a ona od razu powiedziała swojemu synowi, że ślub to tylko tu i tu. Więc jej powiedziałam, co sądzę o tej ich sali i się oburzyła. Dziwna kobieta, ale najważniejsze, że doszłyśmy do porozumienia ![]() ![]() Od dzisiaj już oficjalnie dziewczyny z 5 czerwca zostało nam 1 miesiąc i 2 tygodnie ![]() ![]() ![]()
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Aga ubiegłas mnie!! miałam byc 1
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() snami sie nie przejmuj bo bedzie ich coraz wiecej i co raz bardzie pokręcone ![]()
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi sie tak wydaje, we wszystko się wpieprzała, ta laska nie miała za wiele do powiedzenia. Teściowa jej wszystko wybrała, salę, kościół, miejsce gdzie zamawiać będą bukiet ślubny, tort weselny ![]() ![]() ![]() Ale wiecie, jak po kosztach jechały!!! Sala najtańsza, auto byle jakie, bukiet nie ważne jak wygląda byle był tani, sukienka najtańsza (płaci 1200 za jakąś kieckę z tafty, ale teściowa stwierdziła, że można było zamówić tańszą tak za max 900 zł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2010-04-22 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.