![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
że co proszę ?-.- nie mogłam się doczekać takiej talenciary
![]() __ 'Nie cofnę już czasu i nie powiem Ci "kocham" po prostu jutro podejdę do Ciebie i powiem Ci "tee ,spier.dalaj" !
#4832 |
Zadomowienie
|
Margaretta_1 - na zdrowie <3
czarnaalbk, AluSska14, BoWiemZeTegoChcesz, poprostuAsiss, fetysz, dontgivemenames - OKRADŁAM ![]() Kiedy umrę, chciałbym odejść łagodnie Tak jak mój dziadek - podczas snu ... A nie wrzeszcząc, jak inni Pasażerowie samochodu, który prowadził... - Co słychać, Kochanie? - Tak sobie! - To znaczy? - Czuję się, jak las bez drzew, emeryt bez emerytury, gospodyni domowa bez domu, dziura bez sera, skazaniec bez winy, jeździec bez głowy, bez pański pies, stosunek przerywany bez stosunku, blondynka bez makijażu, spadochroniarz bez spadochronu, piekarz bez mąki, piwo bez alkoholowe, anorektyczka bez wagi, randka bez seksu, śniadanie bez kawy, polityk bez kłamstwa, basen bez wody, telefon bez przewodowy, szampan bez bąbelków, klawiatura bez liter, list w butelce bez butelki, bankier bez procentów, dewotka bez kościoła i dziewica bez majtek. - Och, współczuję! - Nie przesadzaj, to znaczy, że czuję się po prostu normalnie. Zrobię wszystko, żeby cię po prostu nienawidzić...Zapłacić szatanowi? Starasz się o to miesiącami.. ona może mieć w ciągu sekundy.
#4833 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
okradam . ;** ![]() Jestem księżniczką z piwem zamiast berła. Mimo swojej błękitnej krwi wybrała chuligana. Wredni rodzice znów wywietrzyli mi pokój . Twój zapach coraz bardziej się ulatnia . . ! Diamentowa dusza pośród tanich suk. Zatańczę jak zechcesz, tylko daj mi szansę i włącz muzykę. Uśmiech dziecka, tak jak tatuaż, jest nieścieralnym, niezmywalnym dziełem sztuki.
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
Diva069 - dziękoować ; * cieszę się, że opisy się podobają : *
![]() (od kilku dni nie mam kompletnie głowy do opisów.. dziś wszystkie z piosenek hh ; Peja, k44, Pih, Pokahontaz, Stok, Chada. ) Właśnie z Tobą chce iść przez życie, Właśnie z Tobą chce budzić się o świcie, Właśnie z Tobą chce kroczyć jedną drogą, Właśnie z Tobą chce osiągnąć tego czego inni nie mogą - Stok bilans życia we dwoje. jak ja kocham to uczucie kiedy wstaje rano, kiedy mnie oplata Twoje nagie cialo, kiedy moje cialo, Twoje ciało pieści jak to w kilku daniach można tak naprawde streścić. mamy prawo do szczęścia ale nie mamy szczęscia do prawa. Umrzeć to nie sztuka natomiast sztuką jest żyć. Zabij mnie - tylko na tyle stać cię? Ważne że potrafimy żyć tu razem. Chcesz mnie poznać baby? Potańczyć ze mną maybe? Diabeł krzyczy do ucha a anioł szepcze i kogo słuchać? nadal krzywdzę ludzi, gdy oni mnie krzywdzą. nie dotkniesz cienia, a jednak on istnieje. długo trzymany na głębokim wdechu, pół dnia beztrosko zanosić się od smiechu. w wyścigu o wszystko człowiek złamał wszelkie prawa - spisane na kamiennych tablicach przykazania..mało kto przestrzega zasad - rządzi chciwość i zdrada.. człowiek niszczy, bije, zjada, gwałci, okrada - nic dziwnego, że się zbliża ten dzień i ta zagłada.. lojalność, szczerość w sercu, prawda w oczach, łzy jak radość nigdy na pokaz. "miłość to chłam, przeliczana na ilość ran, ran, które zadam i ran które mam" Pokahontaz 'jak to możliwe, że tak nisko upadł Anioł?' Mam marzenie, i wiem, co z nim zrobić - systematycznie rzucam sobie kłody pod nogi.
![]() |
#4835 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam Twoje opisy ;* <3 ![]() kradnę, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ;* Cytat:
Cytat:
![]() _______________________
Stał się wylewny emocjonalnie, nagle, niespodziewanie i nie wiadomo czemu, ale lubiła to. Na wyznania typu: kocham Cię, podobasz mi się , bądźmy razem na zawsze? Umieram .. ze śmiechu na podłodze . Cycki to nie jedyna część ciała. Liczy się wnętrze - No fakt, wątroba też fajnie wygląda. Przyszedł do mnie diabeł i powiedział : popraw się , bo jesteś gorsza ode mnie.. Po zakurzonych chodnikach, pijacko zatacza się śmiech.
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
sanderson93, marikab - dziołszki, jakże mi miło że takie małe uzdolnione istotki mnie okradają ;**
_mandarynka - aż mi się cieplej na serduchu zrobiło ![]() dresowa, Siatkarka18, panna_miodowa - dopiszcie tam siebie. Dzięki wam ten wątek jest taki wspaniały <33 ;* KaMa2704, oranzadkawproszku, Diva069 - ![]() ![]() Mam pustkę w głowie, myśli same uciekają do Ciebie, nawet one nie mogą znieść mojego towarzystwa. - Umyć okna? O nie, tym razem się na to nie nabiorę. W moim sercu i tak nie ma okien, a nawet gdyby były, umyłby je ktoś inny. Świat tak bardzo potrafi zaskakiwać. Podłoży Ci skórkę od banana pod nogi tylko po to byś wpadła na miłość. Swoją manię miłości z chęcią zamienię na zakupoholizm. Wolę wydawać pieniądze niż obdarowywać wszystkich wokoło sercem. ..absurdalnie ![]()
#4837 |
Raczkowanie
|
A kobiety ? Kobiety uczą się chamstwa od facetów. Chcę być Twoim powodem wszystkiego. Chcę być zachwytem na Twoich ustach. I tęsknotą. Najpiękniejszym krajobrazem, który malujesz w wyobraźni. Słodkim oddechem i piękną melodią w sercu. Chcę być drżeniem Twych rąk i tęsknotą w niebieskich tęczówkach. Płótnem nieba obsypanym gwiazdami. Ochronną dłonią. Paciorkiem różańca. ![]() ![]() ![]() Chcę być dla Ciebie. ![]() ![]() ty masz ją. ja mam jego. a obydwoje chcielibyśmy mieć siebie. ![]() ![]() Nie mogła być już dłużej jego dziewczyną. Nie mogła być dziewczyną czyjąkolwiek. Grzeczną dziewczynką też nigdy nie była, to sprzeczne z jej naturą. Sobą też już nie jest, zgubiła się już dawno. Kiedyś chciała być księżniczka z bajki, ale w to też już nie wierzy. Została alkoholiczką. ![]() ![]() Dał mi na przykład poczucie, że jestem dla niego kobietą najważniejszą i że wszystko co robię, ma dla niego znaczenie. Każdego ranka, spaliśmy ze sobą, całował mi dłoń na powitanie ![]() cium. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Rozeznanie
|
Dziękuję ci serduszko <333 Moje nienaruszone serduszko dziękuje i kocha <333 Czas wymienić moje ulubione bo dawno nie było : DD Latin , Guziki xD , Tajemnicza panna , Nensie , Istota z Bajki , ZagubiOnaa , Z innej bajki , Marikab . panna_miodowa , ratatamm , Diva069 , libri , parchinka , RobCoChcesz , Drift , _mandarynka , grise , always be yourself , remembrance , Extremalna, xxgroszek07xx , without_demur , One for all . Kocham mocnoo moocno i mocniej<333 ' I uwierzyłam że mnie kochasz . ' Czegoś brakuje w tej bajce ... miłosci ? ` No i co że kocham ? ![]()
#4839 |
Zadomowienie
|
- Kochałaś kiedyś dziewczyne tak bardzo, że wiedziałaś, że możesz spędzić z nią resztę życia?
- Nie.. - Tak myślałem. - Od zawsze wiedziałam, że resztę życia mogę spędzić z Tobą.. MonaLiisa - wiem, wiem. powiem mu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Może tak jeden łyk eliksiru szczęścia ?
'Podeszłam do niego niezauważona uśmiechnięta i całkiem wykończona. 'Pokaż mi Niebo w tym świecie ![]()
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
Marikab , agg_18 zapożyczyłam
![]() Opisos: Siedzę przed komputerem, jest rano, więc mam szlafrok, rozczochrane włosy a przede mną miska płatków. I mówisz mi, że masz na mnie ochotę ![]() ''Świat jest tak mały, że prędzej, czy później spotkamy się w łóżku'' ![]() "I nikogo więcej nie potrzeba tu nam, bez dwóch zdań ja i moje kochanie czujemy się najlepiej sam na sam Przestrzeń trzeszczy w szwach, kiedy przy sobie ją mam mieliśmy rozmawiać, ale kiedy ją widzę mam inny plan cziki bam bam, cziki bam bam, bez opanowania do wnętrza bram by odnaleźć stan, w którym od tak prawie ją na wylot znam'' 3oda Kru- Parchastyczny klip ![]()
#4842 |
Zadomowienie
|
absurdalnie, suve, styrana, ciiri, BananowaBrazylijka, Panna_Migotka, agatte, chocapic, TiS ??
![]() Nie możemy kontrolować tego, co przynosi nam życie, tylko naszą na to odpowiedź. Czasami tańczysz tylko po to, by umrzeć. Doznałam dzisiaj jednej z tych rzadkich, cudownych chwil, kiedy po kręgosłupie przebiega nam dreszcz, jakby życie porażało nas prądem.
![]() |
#4843 |
BAN stały
|
Margaretta_1
Diva069 nawet nie wiecie jaką mi radość sprawiłyście tymi pochwałami ![]() . . . czy kocham Cię ? niech pomyśle . kocham Cię wczoraj . kocham Cię jutro . a dziś ? dziś mi chyba ta cała miłość po prostu do ubrania nie pasuje . jednym słowem ? It's over debilu . zrozumiałeś ? ciesze się . że jesteś tutaj ze mną . i rozśmieszasz mnie do łez . chociaż myśle . że te łzy wcle nie są łzami szczęścia . mają tylko dobry pretekst . by ukryć to . że tak naprawdę są tęsknotą z nim. dał jej tymbarka i pech chciał . że pod zakrętką pisało 'to koniec' . długo zadawała sobie pytanie czy aby specjalnie tego nie zrobił . bo może nie miał odwagi powiedzieć jej prosto w twarz że to co było miedzy nimi wygasło ? jeszcze wczoraj byłeś 'mój' . jeszcze wczoraj tuliłeś mnie do snu . a dzisiaj ? dzisiaj tak po prostu odszedłeś łamiąc mi serce i wyrywając skrzydła. . |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Raczkowanie
|
kradnijcie. *;
bardzo mi miło . *; Kładę głowę na poduszkę, jak co wieczór, przykrywam ciało kołdrą i spoglądam w prawą stronę. Znów Cię kur*a nie ma. Pozbędę się Ciebie dzień po śmierci. Zaimponowało mi to, jak na mnie patrzysz. Z jaką delikatnością łapiesz mnie za rękę i to, z jaką pewnością obejmujesz me ramiona. Mogę się koło Ciebie zakręcic, no chyba że się boisz. *; _______________________ ![]() Mrs Unfabulous, drift, grise, Nensie, ciiri, guziki xD, unquiring, IhateU, CookieCrisp, groszek07, primadonna, kamisha, latin, marikab, chocolaaate, papergirl, cherry pie, be_kissable, niezostawiajmnie, dontgivemenames, one for all, magari91, siatkarka18, ruda wiewiora, TajemniczaPanna, Cama, me9so3horny, nydee, misjaaaa, toogether93, panna_miodowa, suve, agatte, _mandarynka, z innej bajki. Słoneczka grzeją w zimny, zimowy dzień. *;
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-02-27 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
agg_18 - oczywiście, że nie mam nic przeciwko. przeciwnie, bardzo mnie cieszy ta Twoja kradzież
![]() ![]() Istotka z Bajki - bardzo mi miło i z tej okazji upoważniam się do kradzieży kilku Twoich ;D ;* _________________________ _
szukam sensu w życiowym bezsensie. oszukam wszystkich mówiąc, że nie tęsknię. pytasz czym się zajmuję? na siłę wszystko rujnuję. wszystko co złego to ja, tylko ja jestem powodem zepsutego dnia nawet wiatr za oknem nie jest wystarczająco głośny, żeby zagłuszyć myśli o Tobie. ciągle trudzę się, aby znaleźć słowo dokładnie opisujące moc mojej miłości do Ciebie, jednak każde z nich okazuje się tak banalne, tak niewystarczające. codziennie po przebudzeniu automatycznie robię kawę, wpuszczam wodę do wanny i myślę o Tobie. innego poranka jeszcze nie doświadczyłam. - wprowadź się do mnie, ale pod warunkiem, że ten Jasiek zostanie mój. - ale ja muszę mieć do kogo się przytulić zasypiając. - właśnie dlatego się do mnie wprowadzasz. zgłaszam się na ochotnika, Kochanie. od zawsze nie lubię, jak na mnie patrzysz, a ja nie potrafię odczytać Twoich myśli w danej chwili. jednak paradoksalnie nie mogłabym przeżyć dnia bez tego spojrzenia. ludzie przez długie lata nie mogą rzucić palenia, mi wystarczyło Twoje "nie lubię jak palisz". jedna jedyna prośba: kochaj i nie przestawaj. Twoja miłość zastąpi mi wszystko. każdego ranka dzięki telepatii czeka na mnie świeża kawa z mlekiem zrobiona przez Ciebie. nie oddałabym tego nikomu, za nic. jesteś moim skarbem, mimo to bezcennym.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-02-27 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Rozeznanie
|
jestem, jestem tylko coś brak weny ostatnio
![]() Lubię te oczy, które widzą więcej niż chcą pokazać. chyba świat zwariował... a ja razem z nim. (...) niektórzy nazywają to chemią. jak dobrze że mam jeszcze czas na bycie nie rozsądną. mówiłam tysiąc razy, zejdź na ziemię. ... jak zapalniczka płomień jak sucha studnia wodę ... tak. pomiędzy tymi małymi chwilami gdy jest dobrze, czuję się fatalnie. gdzie się podział mój beztroski śmiech ?
#4847 |
Raczkowanie
|
without_demur, marikab, DivaO69 - dziękuję perełki
![]() ![]() prawda leży pośrodku i zawsze się o nią potykam
wracam myślami do stanu sprzed ponad dwóch roku. Niebanalnie, absurdalnie. Lubię tak. serce wyrywa się z piersi i leci ku szczęściu. czuję że robię z siebie idiotkę udając że mnie nie obchodzisz nie szukaj we mnie serca , uczuć , nie znajdziesz nic ja kończę już z byciem posłusznym psem.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-02-27 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Przyczajenie
|
Jestem nowa [
![]() ![]() `Bo życie nauczyło mnie że nie warto wierzyć w bajki` `Daj jej poczuć bicie swego serca` `Otulona była samotnością a jej oczy wpatrywały się w ścianę... "Jedynie na co mogę liczyć to odpowiedź ciszy" i znowu, i znowu tłucze sie kubek o płytki a w umysł wdzierasz sie ty `Daj mi posmakować szczęścia `Wielbicielka tego łobuza o zielonych oczach`
#4849 |
Rozeznanie
|
Guziki xD Dziękuje Bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() A troszke odemnie! • By dojść do źródła trzeba płynąć pod prąd. • Kogo martwi byle co, tego i byle co pociesza. • Gdy ktoś ma w życiu pecha i zmartwień kupę, może złamać rękę podcierając dupę ( straszni mnie rozśmiesyzło ;>) O wielką miłość Ciebie nie proszę... lecz taką zwykłą, prostą i małą.. Oswoiłeś mnie, na spotkanie z tobą cala drżę i teraz nic nie będzie jak zawsze........ ".... i właśnie zrozumiałam, że czegoś brakuje tu ... to właśnie ty ... " Musicie być mocni mocą miłości,która jest potężniejsza niż śmierć.. To wszystko to wyścig a metę wyśnisz w dole z ziemi pod płytą z kamieni..... ![]() Oddaje Ci mą duszę z nią miłość bez granic będę Cię na zawsze kochać i nie zmienie zdania za nic Zazdrosny kocha więcej, ufny kocha lepiej.
#4850 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Siatkarka18, Drift, ruda wiewiora, cornels, _Panna_Migotka_ , panna_miodowa, Mrs Unfabolous, marikab ,_mandarynka , grise, kamisha, kochanaa, pirmadonna, chcialam byc, IhateU, ciiri, Issue ,KaMa2704, keendy, takagwiazdka, me9so3horny, madziam90, xxgroszek07xx ,XxValdictionxX, z innej bajki, Kofeina w RedBullach ,blondii69,dresowa ,otojest moje najukochańsze słoneczka. wielkie ciasteczkowe serducho dla was skarby ![]() bez was to forum nie ma sensu. ........... I już mam dość tych kłamst w stylu ‘forever together’ i inne pierdoły. ‘jak kocha to poczeka ‘ ,taa ? nie tym razem… To będzie nasz czas. Przepraszam ,ale mam pytanie. Czy mogłbyś zrobić troche miejsca w swoim sercu dla mnie? Obtulę się kocem i wyobraże sobie ze to Ty mnie przytulasz, a cieplo koca to cieplo,które emanuje od Ciebie. Nie czekaj już… ‘’uwierz w siebie, a przyjdzie lepszy czas’’ jak to łatwo powiedziec…
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-02-27 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Raczkowanie
|
Do błędu się nie przyznasz, nie mam na co liczyć
Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek? Coś nie fer, to przez was już nie umiem ufać Kolejna lekcja różnic
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
'zdenerwowanie .. zaskoczenie i brak happy endu , moc działa bez względu na to ile popełniłeś błędów ..'/
`I need Your love , I'm broken rose.. ` jeśli chodzi o koncert życzeń, to poproszę jutro o 'czas spełnienia'. ' 5:28 Ja chce do Ciebie ' Kiedy spotkam Cię mój Książę, kiedy kontakt znów nawiążę
#4853 |
Zakorzenienie
|
Siatkarka18
![]() `Daj mi szansę` "Nikt nie potrafi kłamać, nikt nie potrafi niczego ukryć, jeśli patrzy komuś prosto w oczy. A każda kobieta posiadająca choć odrobinę wrażliwości potrafi czytać z oczu zakochanego mężczyzny. Nawet jeśli przejawy tej miłości bywają czasem absurdalne. ,, "Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, by przestać żyć, lecz po to, by żyć inaczej. Kiedy świat zacieśnia się do rozmiaru pułapki, śmierć zdaje się być jedynym ratunkiem, ostatnią kartą, na którą stawia się własne życie.,, P.Coleho
![]()
#4854 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
![]()
Prośba o przebaczenie to prośba o kolejna szanse ….
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
i obiecuję, że już więcej się nie zakocham,
a w sercu cmentarz wspomnień, tam też pogrzebała jego, teraz tylko żyje w jej sercu i wspomnieniach, |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
nienaruszona - dobrze, że jesteś
![]() dachy, bloki, klatki ławki, murki, parki włamy, burdy, bójki szychy, koksy, szczurki buchy, kreski, gramy mamy dziwki, damy grupy, szajki, gangi pięści, kosy, klamki wyroki, sądy, kraty swoi, obcy, szmaty mikrofony, płyty, rapy skrecze, tagi, grafy prewencja i tajniaki kajdanki i odznaki pościgi i ucieczki młodzi, szybcy, wściekli piraki, okta, skargi szybkie akcje, wpadki boiska i podwórka dwie wieże, wizytówka monitoring i patrole przeszukania i kontrole nagrywki i melanże przegrane i rewanże - - codziennie na to patrzę.. Słońce, piwko, ziomki, jezioro - chcę wrócić do tych dni.. spokój. wyciszenie. rap. zapomnienie. pieprze wrogów, szanuje moich bliskich, bo tylko wśród nich odnajduję szczęście.. to bulwersujące, obezwładniające uczucie niemocy ogarnia. zawiodłeś się na kimś? na pewno nie ostatni raz.. ważniejsze od zrozumienia jest zaufanie.. bo życie piękne, ale nie jest na ekranie, więc szukaj tych chwil, które dają szczęście. póki jest o co. póki sił starczy. póki sens widzę. I szukać winnych, nie widząc swych błędów wszystkiego przecież nie da się za w czasu przewidzieć.
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-02-27 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
na szyi srebrne serduszko od Ciebie. wisi sobie bez znaczenia. ładna biżuteria ozdobna. ale bez znaczenia.
k u r w a ! więc dlaczego nie potrafię go zdjąć ? bo tak idealnie do wszystkiego mi pasuje.. to przychodzi na ciebie nieoczekiwanie, kiedy się najmniej spodziewasz - w największym rozgwarze zabawy lub gdy wieczorem ulica wracasz do domu, podczas rozmowy z kimś najbliższym lub gdy zamykasz za sobą drzwi pokoju; nagle zaczynasz rozumieć swoją samotność. Jak ręka spadająca bezwładnie po szczeblach drabiny... Jak tonący, który wie, że dna stopami nie dosięgnie... Obyś wtedy miał siłę uwierzyć, że nie jesteś sam.
[*] Edytowane przez TinyCinderella Czas edycji: 2010-02-27 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
Drift - najwspanialsza. <3
WITAM NOWE <3 ______________________ Sny zapisane są pod powiekami. Odkryłam to pewnej nocy. Przez cały czas kiedy nasze oczy są otwarte pochłaniamy obrazy. Rejestrujemy je i przetwarzamy w swoich głowach. To jak dużej obróbce je poddamy, zależy od nas, choć to się dzieje podświadomie. Później zamykamy oczy, a wszystkie te obrazy odbijają się na powiekach. Na moich jest bałagan, który zniekształca moja rzeczywistość do postaci abstrakcji i wyidealizowanego ekspresjonizmu. Jestem chyba mistrzynią w obróbce. Nie słowa, a gesty. Nie miłość, a serce. Bo jak powiedzieć, że tej nocy się urodziłam, że do tej pory pozwalałam tylko, żeby sekundy, minuty i dni prześlizgiwały się przeze mnie, tak jak najmniejsze cząsteczki kosmosu w każdej sekundzie przenikają moje ciało? Nigdy nie byłam do końca pewna, czy naprawdę istnieję. Mogłam przecież być cieniem, myślą, obrazem, który błyskawicznie przemknął pod powiekami innego człowieka. Wystarczyło żebym siedziała w milczeniu przez minutę czy dwie i cały świat mógł o mnie zapomnieć. Aż do tamtej nocy, kiedy zaczęłam istnieć.. Jesteśmy kawałkiem ogromnego wszechświata, dlatego nie wiem, co tak usilnie pozwala mi wierzyć, że jesteśmy jego ważną częścią.. ...
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
CookieCrisp niach , niach ;33
![]() Noszę Twój uśmiech zawsze przy sobie. Jest moim ulubionym. Bądź mężczyzną. Staw czoła mnie i moim uczuciom.
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
przecież nikt nie powiedział , że nie możesz mnie mieć. wymyśliłam sobie bajkę o rycerzu i teraz nią żyję. przemykasz mi przed oczami , tak często. zakochana alkoholiczka. tonikiem do demakijażu zmywam ślady Twoich ust z mojej szyi.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.