|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Biska ja się cieszę jak głupia, bo ja od początku za Was trzymałam kciuki i w Was wierzyłam, wiesz dlaczego
)A ja się martwię o Justynkę, bo się nie odzywa
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze,że z pieskiem lepiej ![]() Cytat:
mialaś piękny dzień![]() Czekamy na zdjątko ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Ja też ![]() Biska ale fajne zdjęcia ![]() orzełek super ![]() ![]() Uciekam Dziewczynki Spaćku żeby szybciej było jutro DOBRANOC WAM A Ty Justynko odezwij się
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-14 o 23:52 |
||
|
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia, dziękuję
Cytat:
większość już napisałam. Nie spodziewałam się. Dzień zaczęłam od tego, że Tż napisał rano sms, że mam zajrzeć do skrzynki, no i znalazłam tam kartkę walentynkową (pierwszą w życiu od Niego). Po południu poszłam do niego, przywitał mnie zwyczajnie, ale jak tylko poszliśmy do Jego pokoju to od razu wyskoczył z czekoladkami Milki, w pudełku w kształcie serca no i zamiast środkowej czekoladki leżał pierścionek. Jak otwierałam to pudełko, to Tż powiedział tylko "ale mi serce wali". Resztę już opisałam ![]() Cytat:
![]() edit: I ja
|
||
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Biska jak wysłałam tamtego posta, to dopiero zobaczyłam Twoją relację. Pięknie
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki, mam pytanie do tych, które mają już za sobą szukanie fotografa i zespołu. Powiedzcie mi, czy płaciłyście już zaliczki? Jeśli tak, to jakie to były kwoty? Pytam, bo teściowa kazała mi się za tym rozejrzeć już (a w maju nie chciała słyszeć w ogóle o ślubie, teraz sama dopytuje cały czas kiedy to będzie, żeby wiedziała na kiedy ma schudnąć i pieniądze zbierać |
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serdeczne gratulacje!!!!! cieszę że wszystko się tak ułożyło!!! ![]() trzymam za Was kciuki ![]() jeeeej!!! jak miło wejść na wizaż i przeczytać takie wieści
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Biska u nas zespół wziął 500zł, a fotograf 250zł
Kamerzystka 200złAle fajne zdjątka, to z dzisiaj już po zaręczynach? |
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A sala?A fotki już po
|
||
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Biska sala 1000zł.
A zdradzisz na kiedy byście planowali ślub mniej wiecej? Uciekam w kimę, dobranoc
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej to chcielibyśmy coś w czerwcu, ale jak się nie uda to chociaż między lipcem - wrześniem. Zobaczymy.Dobranoc |
|
|
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To CU - DO - WNIE!!!!! Strasznie się cieszę i gratuluję tego, że jesteś teraz najszczęsliwszą kobieta, że dałaś Wam szansę i wreszcie jesteś zaręczona... Po prostu piękne zaręczyny, aż się uśmiechnęłam Co jak co, ale tobie dzielnie po cichu sekundowałam i strasznie się cieszę, tak bardzo bardzo Ola, Justynka... ![]() A dla zdających ![]() Wróciłam ze spotkania z TŻ. Wiecie, że zapomniał, że dzisiaj walentynki No nic, musiałam mu powyjasniać co nieco. Wiem, że chce ze mną spędzić życie. Upewnił mnie w tym choć zapomniał, co dziś za dzień
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Biskaaaaaaa!!!!!!!
![]() ![]() ale się cieszę ! Dzięki dziewczynki za pozytywne fluidy nie wytrzymałam i pojechałam do niego. Najpierw standardowo kłótnia, potem płacz, potem zgoda i potem seks pierwszy raz rozmawiałam z nim o zaręczynach w taki sposób... ciężko mi opisać, jaki. Tak czy siak lecę na koniec listy oczekujących - zaręczyny nie są przewidywane w ciągu najbliższego roku... nie pytajcie, dlaczego. Mnie osobiście to bardzo boli, ale to jest dobry moment, żeby powiedzieć sobie DOŚĆ i nie oczekiwać od życia więcej, niż mi daje.Claris, dziękuję
|
|
#4845 |
|
Rozeznanie
|
Biska gratulacjeeeeeeeeee
Na nową część sie nie załapaie pewno, ale wymyślcie jakiś ekstra tytuł dla 13stki.. a mnie to tam mozecie wymazać z listy, zrobić miejsce dla innych ![]() Miłego dzionka i do przeczytania w nowej cześci |
|
|
|
#4846 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Biska, kochana, gratuluję!!
Mojego wczoraj sumienie ruszyło i wrócił do domu z pięknym bukietem róż jeszcze przeżywał, że nie kupił wielkiego bukietu, przynajmniej na 21 róż, bo zasługuję I powiem Wam jeszcze, co do nowego tuszu Max Factora, który sobie testuję - to dawno takich firanek nie miałam zobaczymy, czy długo tak będzie
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Biska
super strasznie się cieszę i gratuluję ![]() Rusałka, Madzia, dzięki za miłe słowa ![]() Justyna Wy to macie nerwy ![]() U mnie nadal rozanielona atmosfera..... Mogłoby tak już zostać![]() ps. wykończymy tą 12 część dzisiaj chyba, co? (a 13 to moja szczęśliwa liczba )
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Biska gratuluję
Tydzień mnie nie było i tyle do nadrobienia.. ale mamy klucze do mieszkanka, a wczoraj zrobiliśmy bigaśne zakupy: panele, glazura itp i od dzisiejszego popołudnia przyszywany wujek zaczyna remont
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() Biska, ja wiem, że pierścionek masz b. ładny tak spytałam, z ciekawości. co do teściowej to argument ze schudnięciem jest niezły ![]() zdjęcia fajne, zwłaszcza matrixowy upadek Twojego NARZECZONEGO ![]() (choć Twój orzełek też rządzi )madeline, super, bardzo się cieszę z miłego dnia z zapominalskim ![]() Ins, z Twojego mężczyzny też jestem zadowolona Polka, nie ma żadnego przesuwania, wykreślania itp.!!!!!!!!!!! Justyna, to samo!!!!!!!!!! i dobrze, że się pogodziliście mam nadzieję, że już mu nie będzie odwalało ![]() No to idę wpisać Biskę do zaręczonych pomysł z podmienieniem czekoladki jest słooodki no i lecę na śniadanie i do pracy. Po pracy zjem obiad z lubym, potem on czmychnie pograć w piłkę, jak co poniedziałek, no i na nockę. a ja zacznę pracę pisać. bÓ... Buziaki ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- osz, super, wrzuć foty mieszkanka! Gwizdak, myśl nad nowym tytułem ) papa |
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wszystkim, kochane jesteście, że tak nam kibicujecie
![]() Medeline, co do Twojego Tż, to szczęśliwi czasu nie liczą, więc miał prawo nie wiedzieć jaki dziś dzień Justynko Wy to się nie będziecie ze sobą nudzić w życiu takie emocje panują u Was w związku, że dobrze, że już się pogodziliście Osz rety dzięki ![]() Insane strasznie się cieszę Gwizdak, skoro 13 jest Twoją szczęśliwą liczbą to nie ma wyjścia, następna część należy do Ciebie i koniec! ![]() Naj Miłego dnia w pracy! A ja chciałam oznajmić, że zostałam bez butów zimowych, gdyż po wczorajszych zabawach w śniegu odeszło mi pół podeszwy od lewego buta i co ja teraz mam zrobić? Do końca zimy z domu nie wychodzić?
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanko pokaże jak będzie co pokazać
Biska mi się ostatnio też pół podeszwy odkleiło no i łażę w takich nie ocieplanych butach i tylko czekam aż przyjdzie wiosna
|
#4852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ja Ci dam..nikt Cie nie będzie wymazywał ![]() Cytat:
dla Twojego Tża wreszcie coś Ci kupił i to kwiatki!!![]() A może zdjątko Twoich rzęsek? )Cytat:
![]() Fajnie,że tak U Was jest tak trzymaj![]() od razu człowiek ma lepszy humor gdy wie,że wszystko jest dobrze![]() Możemy dziś wykończyć tą część ![]() Cytat:
![]() Teraz to z górki![]() Cytat:
Ja się w ogóle nie wyspałam za godzinke bede się szykować bo Tż w końcu przyjeżdża
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Moje buty nie nadają się do szewca, bo nie dość, że odeszła podeszwa, to jeszcze odkleja się ich wierzch
bo to są buty takie najzwyklejsze, nie żadne skórzane, tylko taniocha taka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może pokaż mamie buty i powiedz,że kompletnie nie masz w czym chodzić. Nie wierzę, że Twoja mama by pozwoliła żebyś chodziła w śniegu w zepsutych butach. Przecież od nóg od razu chora będziesz...
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż ma się tym zająć po pracy Ma przynieść mi jakiś superaśny klej, co sklei wszystko no zobaczymy, co wyjdzie z tego klejenia
|
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
by klej dał radę z tymi butkami
|
|
|
#4857 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
sala chociaż jeszcze nie płaciliśmy: 2000zł fotograf: dzisiaj podpisuemy umowę więc dowiem się ile zaliczki... ale pewnie też około 300zł Cytat:
|
||
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nam szukam miejscówki na następny weekend w Zakopanem
Jedziemy w czwartek, wrócimy pewnie w niedzielę Już się doczekać nie mogę Uzgodniliśmy, że kwaterka ma być w Zakopanem a na narty podjedziemy sobie do Białki. Zakopane o tyle lepsze, że można na grzane winko wyjść wieczorem, a w Białce nie ma gdzie Jeśli któraś z Was ma jakiś namiar na fajny pensjonacik, to chętnie przygarnę
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
AAA, Biska gratuluję
i całkiem fajnie to pomyślał, chociaż lanie mu się należy za brak kolanka!:PJustynko, fajnie że się pogodziliście, ale twoje zdanie że spadasz na koniec listy brzmi strasznie... nie rozumiem co się z Twoim dzieje, najpierw już się chciał oświadczać, a teraz nie wiadomo czy do końca roku..? Insane, zaszalał P. i dobrze, należy Ci się Oby mu szybko nie przeszło!
|
|
|
|
#4860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Biska AAAAAAAAAAAAA Aleee gratuluję!!! Świetnie!!! SUPER!!! BOMBA ekstra i w ogóle ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To na kiedy coś planujecie?Co do zaliczek,to ja: Fotograf 500 zł Zespół 700 zł Sala 2000 zł Cytat:
Oooo to się postarał.Ale milutko
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

)

mialaś piękny dzień

(a w maju nie chciała słyszeć w ogóle o ślubie, teraz sama dopytuje cały czas kiedy to będzie, żeby wiedziała na kiedy ma schudnąć i pieniądze zbierać

nie wytrzymałam i pojechałam do niego. Najpierw standardowo kłótnia, potem płacz, potem zgoda i potem seks
jeszcze przeżywał, że nie kupił wielkiego bukietu, przynajmniej na 21 róż, bo zasługuję
zobaczymy, czy długo tak będzie 
Wy to się nie będziecie ze sobą nudzić w życiu
no i łażę w takich nie ocieplanych butach i tylko czekam aż przyjdzie wiosna
ja Ci dam..nikt Cie nie będzie wymazywał
dla Twojego Tża wreszcie coś Ci kupił i to kwiatki!!