|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American&Polish Girls część XV :)
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ,wlosy mam w dobrej kondycji chodziaz juz duzo przeszly tylko konce mnie draznia ale te co mnie najbardziej denerwowaly to je scielam i rosna nowe zdrowe;P w miare.. hm.. uzywam szamponu z kallosa ale to do objetosci... odzywki mlecznej z kallosa swietna jest ;P i wax i ogolnie staram sie glowe myc o 2 dzien i jak najmniej prostowac chodziaz to czasami ciezkie Juz lece dobranoc;*
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez spadam bo pobudka o 6 Dobranoc
i nie piszcie tak duzo jutro
|
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
ja przyszłam tylko poinformować że zyję i zjazdy wyciskają ze mna energie w weekendy, więc nie jestem w stanie wejsc na wizaz i pisac, podczytuje was tylko czasem na szczescie jutro wolne wiec bede miala czas zajzec
Soc, kurcze jak ty tak swietnie dobierasz odcien podkladu do cery?! Widzialam Twoje nowe zdjecie, ja wszystkie podklady mam lekko pod roz, a powinnam miec bardziej takie brzoskwiniowe/pomaranczowe czy cos.... ale zawsze w sklepie wydaje sie byc ok, a w domu...
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzieki za probe pomocy ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- te z hm byly jednolite? Bylam ostatnio we wrocku i oczywiscie sklepy zwiedzilam Ale w h&m nie widzialam kuferkow, w ktorym h&m je widzialas?Bo u siebie tez nie widzialam. Jak ja sie na cos napale to porusze niebo i ziemie, zeby to zdobyc
|
|
|
|
|
#4839 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tak więc teraz mam ciemne, choć chciałabym mieć blond ![]() jakiś chyba sentyment widziałam, że wspominałaś o tym, że będziesz fryzjerką to może zapytam Ciebie i oczywiście inne dziewczyny na forum bo może któraś wie, czy mogę zrobić dekoloryzację na włosach które wcześniej były blond a teraz są brązowe? Bo nie wiem czy to, że włosy są pod spodem jasne, pod tą ciemna farbą, ma jakieś znaczenie przy dekoloryzacji ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesniej kupilam dermacol i lezy bo jest taki blado-różowy i wygldam jak .... wybielaja mnie strasznie te moje podklady, moze dlatego ze to moje pierwsze kroki w podkladach, teraz chce kupic dream matte musse i napewno wybiore jakis cieply ciemny odcien, juz chyba wiem nawet jaki.Juz sie dzisiaj nic nie naucze
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
lece do wyra jak mam jutro wczesniej wstac, jeszcze cos oglądne w tv i lulu. paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paaaaaaa
|
|
|
|
|
#4844 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak nie wychodzisz to chyba nie musisz sie malować? Ja sie nie maluje i tak strasze domowników ![]() ![]() Cytat:
Kryje kryje, bo on jest kryjący, ale jak ta nowa wersja to nie wiem.. Jak znajdziesz starą to polecam (i powiedz gdzie dorwałaś, bo u mnie juz nie ma )aha ![]() MAM IDENTYCZNY! Kam Ty widziałaś ! Tylko mi te frędzelki odpadły, tzn cały zamek ![]() Bo te frędzelki to niby brelok. Fajny kuferek tylko cięężki sam w sobieDo jutra Cytat:
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewnie beda i gdzies u mnie. Wyteze wzrok i bede szukac.Dzieki wam za info Tylko mam nadzieje, ze pol polski nie bedzie w tym chodzic. Do dziewczyn myjacych odzywka: ile wam tego schodzi? Bo mnie sporo Ja najpierw myje wlosy u nasady szamponem, bo po samej odzywce bylaby tragedia a potem nakladam duzo odzywki i masuje cale wlosy. Efekt jest I na ile uzyc wam wystarcza wax (o pojemnosci l biotici) ? Moze ja tego za duzo laduje niepotrzebnie |
|
|
|
|
#4846 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do podkładów kolorów to nie mam problemu, jakoś zawsze unikam po prostu rózowych i jest dobrze
Tylko ja musze poprawiac makijaż pudrem i już w tej kwestii jest gorzej z doborem koloru, nawet jesli w opakowaniu wydaje sie ok to na twarzy blee. Chyba wreszcie kupię bibułki matujące . Siwa teraz są 3 nowe odcienie dermacolu bardzo ciemne, tzn pewnie nie bardzo bo one ogólnie są dość jasne. Zamierzam niedługo się zaopatrzyć
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie piszcie duzo:P do wieczora hheh :P czesc dziewczyny! hm wiesz co zalezy ile temu farbowalas ciemna farba,Bo jak pod spodem bedziesz miala jasne tzn zaduzo jasnych tak wiecej niz polowa głowy to ja bym sie za to nie brala bo sie pokrusza do konca tym badziej ze mowisz ze sie kruszyly i łamaly,a moga nawet wypasc.Nie warto niszczyc włosow narazie niech odrosna tak zeby nie bylo pod nimi jasnego wytrawionego włosa tak mniej wiecej do polowy glowy ... i wtedy sobie zrobisz dekoloryzacje oczywiscie mozesz teraz zrobic ale to nie wiem czy by Ci sie włosy na głowie utrzymaly..![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- a i jeszcze jakbys chciala zrobic dekoloryzzacje to lepiej bedzie jak zejdziesz na jasny balejazem na rozjasniaczu i wodzie np 9% (ja schodzilam na 12 ..%;/) niz srodkiem do dekoloryzacji bo spotkalam sie ze nakladaja go na głowe jak farbe ;O :O :O ponadto jest mocniejssy a takie same efekty daje ... na balejaz tez mozesz pozniej nalozyc farbe blond
Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2010-03-01 o 07:08 |
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ślicznoty
![]() Cytat:
jak by mogło to by uciekło ode mnie ![]() no u mnie w naturze są, ostatnio własnie je oglądałam sobie, w takim razie zaryzykuję, a co ![]() no ten Twój kuferek podoba mi się, ale właśnie niestety sporo ich wszędzie ostatnio, a jakie przebitki mają, na all juz za 85 zł a ostatnio w sklepie widziałam i po 129 zł ![]() w ogóle to miałam Ci już wczoraj odpisać, ale czytam sobie czytam tego Twojego posta i Ty jeszcze zacytowałaś moją wypowiedz w której było, że mam caly czas lap włączony aż czasem mi się wyłącza z przegrzania, no i tak czytam i co? *** i wyłączył się
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,ja na sekunde chcialam sie przywitać z Wami
dzisiaj bede troche zalatana wiec pewnie wlece dopiero popoludniu do WAS wiec prosze pisać coś ciekawego hahahaha buzioleeeeee
|
|
|
|
#4851 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie, jak juz jakiś fajny się trafi to niski ![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Wszystkie śpią, a czowiek od 5.30 już na nogach ![]()
|
|
#4852 |
|
BAN stały
|
Haaaj
![]() Ja wczoraj byłam o 4.45 na nogach, bo musiałam do szkoły jechać. Dzisiaj idę na zakupy bieliźniane i może jakąś bluzkę sobie kupię. Wieczorem uczing
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie ostatnio w sklepie takiego b.podobnego widzialam i b.mi sie spodobal juz zamierzalam kupic niedlugo bo taki oryginalny, a tu patrze i chyba w ciagu 5ciu dni widzialam 6lasek z takimi
wiec juz po moim planie, nie lubie nosic takich samych rzeczy jak wszyscy...Socialite Twoje ostatnie zdjęcie megaa ![]() ja cały weekend na uczelni, dzis rano chcialam jechac pobrac krew, a mi bus nie przyjechał no, a nastepny za 2godz i mowie nie, juz dzis sobie daje spokój bo byłam taka głodna, a do 11.30 bym chyba z głodu zemdlała.. zaraz szukam jakis fotek
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-03-01 o 10:13 |
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobryy
![]() Cytat:
) nie widziłam, a placilam 95zł ![]() Cieszę się, ze mam komputer stacjonarny z duuzym monitorem i się nie przegrzewa ![]() Ale staram się ograniczać komputer, wchodze tylko rano i wieczorkiem. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1267436081 ale suuuknia... taką bym mogła mieć na ślubie tylko nie bialą
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
komp. stacjonarny tez mam, ale ja to muszę mieć laptopka lubię sobie z nim leżeć na łóżeczku |
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybysmy mialy po 10 cm mniej wybor bylby mniejszy.
Nie dla wszystkich wzrost jest wazny, ale dla mnie akurat jest Tez macie taki problem, ze odswiezanie strony nic nie daje i pomimo odswiezenia nie widzicie nowych postow? Bo ja tak mam :/ i jest to meczace, bo musze cofac sie do wizazowych spolecznosci i raz jeszcze wchodzic na watek Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-03-01 o 12:10 |
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
a co myslicie o marinie łuczenko?? moim zdaniem jest bardzo ładna,naturalna, cenie u niej to ze nie korzysta nałogowo z solarium, jest blada ale śliczna mimo ciemnych włosków, też chciałabym tak kiedyś wyglądać, tzn dojść do takiego naturalnego efektu
...ps.szkoda tylko ze juz sie rozebrala do sesji;/... co do wzrostu to ja tam jestem malutka i dla mnie 99% facetów jest wyższych wiec tu nie ma problemu, ale gdybym miala wybierac wolałabym być te 10cm wyższa
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
i Candy Girl, nie wiem co o niej myśleć, ładna jest ale piosenka mi sie nie podoba,,,
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

+ korekcja powiek górnych 

i ogolnie staram sie glowe myc o 2 dzien i jak najmniej prostowac chodziaz to czasami ciezkie
i nie piszcie tak duzo jutro 

tak więc teraz mam ciemne, choć chciałabym mieć blond
jakiś chyba sentyment