American&Polish Girls część XV :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 22:33   #4831
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez MajowaPanna18 Pokaż wiadomość
Dobranoc laseczki ;********

mistrzostwo świata
Stary 2010-02-28, 22:35   #4832
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
mistrzostwo świata
moja reakcja była identyczna
Daria1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:38   #4833
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a nie niszczą Ci się włoski od tego blondu? Stosujesz jakieś kuracje wzmacniające lub jakoś specjalnie je pielęgnujesz?

wiesz co ,wlosy mam w dobrej kondycji chodziaz juz duzo przeszly tylko konce mnie draznia ale te co mnie najbardziej denerwowaly to je scielam i rosna nowe zdrowe;P w miare.. hm.. uzywam szamponu z kallosa ale to do objetosci... odzywki mlecznej z kallosa swietna jest ;P i wax i ogolnie staram sie glowe myc o 2 dzien i jak najmniej prostowac chodziaz to czasami ciezkie

Juz lece dobranoc;*

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:47   #4834
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Ja tez spadam bo pobudka o 6 Dobranoc i nie piszcie tak duzo jutro
Daria1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:51   #4835
Symonaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość

I dobrze, zaopatrz sie w nia. Dolaczysz do stowarzyszenia fanek Hani
Ostatnio ciągle podbieram młodszej siostrze

DOBRANOC
Symonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:53   #4836
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
tez wiedziałąm a słuchaj byłaś moze ostatnio w Piu Piu jest cos ciekawego?
ja ostatnio bylam w Pestce i nigdzie wiecej słonce jaki sklep sie nazywa piu ??
a no i w olivii wlasnie na chwilke i tam byly za***iste kiecki
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:00   #4837
xxboo
Zakorzenienie

ja przyszłam tylko poinformować że zyję i zjazdy wyciskają ze mna energie w weekendy, więc nie jestem w stanie wejsc na wizaz i pisac, podczytuje was tylko czasem na szczescie jutro wolne wiec bede miala czas zajzec

Soc, kurcze jak ty tak swietnie dobierasz odcien podkladu do cery?! Widzialam Twoje nowe zdjecie, ja wszystkie podklady mam lekko pod roz, a powinnam miec bardziej takie brzoskwiniowe/pomaranczowe czy cos.... ale zawsze w sklepie wydaje sie byc ok, a w domu...

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 23:14   #4838
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
a i jak dzisiaj byłam na zakupach widziałam jeszcze kuferki mniejsze białe i czarne sa w new yorkerze z amisu i w h&m za 99 zł
Widzialm je. Ale jednak nie do konca podoba mi sie ich wykonczenie, poza tym sa za miekkie.

Ale dzieki za probe pomocy

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
i te były całkowicie jednolite - klasyk
te z hm byly jednolite?
Bylam ostatnio we wrocku i oczywiscie sklepy zwiedzilam Ale w h&m nie widzialam kuferkow, w ktorym h&m je widzialas?

Bo u siebie tez nie widzialam.

Jak ja sie na cos napale to porusze niebo i ziemie, zeby to zdobyc
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:15   #4839
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
wiesz co ,wlosy mam w dobrej kondycji chodziaz juz duzo przeszly tylko konce mnie draznia ale te co mnie najbardziej denerwowaly to je scielam i rosna nowe zdrowe;P w miare.. hm.. uzywam szamponu z kallosa ale to do objetosci... odzywki mlecznej z kallosa swietna jest ;P i wax i ogolnie staram sie glowe myc o 2 dzien i jak najmniej prostowac chodziaz to czasami ciezkie

Juz lece dobranoc;*
to fajnie masz z tymi włoskami, ja miałam całe życie blond i w końcu przyszedł czas na zmianę bo strasznie się łamały i kruszyły tak więc teraz mam ciemne, choć chciałabym mieć blond jakiś chyba sentyment
widziałam, że wspominałaś o tym, że będziesz fryzjerką to może zapytam Ciebie i oczywiście inne dziewczyny na forum bo może któraś wie, czy mogę zrobić dekoloryzację na włosach które wcześniej były blond a teraz są brązowe? Bo nie wiem czy to, że włosy są pod spodem jasne, pod tą ciemna farbą, ma jakieś znaczenie przy dekoloryzacji

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:18   #4840
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
ja przyszłam tylko poinformować że zyję i zjazdy wyciskają ze mna energie w weekendy, więc nie jestem w stanie wejsc na wizaz i pisac, podczytuje was tylko czasem na szczescie jutro wolne wiec bede miala czas zajzec

Soc, kurcze jak ty tak swietnie dobierasz odcien podkladu do cery?! Widzialam Twoje nowe zdjecie, ja wszystkie podklady mam lekko pod roz, a powinnam miec bardziej takie brzoskwiniowe/pomaranczowe czy cos.... ale zawsze w sklepie wydaje sie byc ok, a w domu...
dokladnie mam tak samo, a ten revlon co ostatnio kupilam to normalnie mi tak poszarza twarz ze wygladam jak szary papier toaletowy, jakbym chora była Wczesniej kupilam dermacol i lezy bo jest taki blado-różowy i wygldam jak .... wybielaja mnie strasznie te moje podklady, moze dlatego ze to moje pierwsze kroki w podkladach, teraz chce kupic dream matte musse i napewno wybiore jakis cieply ciemny odcien, juz chyba wiem nawet jaki.
Juz sie dzisiaj nic nie naucze wstane jutro wczesnie i to z rana postaram sie nauczyc.
Stary 2010-02-28, 23:21   #4841
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość

te z hm byly jednolite?
Bylam ostatnio we wrocku i oczywiscie sklepy zwiedzilam Ale w h&m nie widzialam kuferkow, w ktorym h&m je widzialas?

sa w hm w bielanach wroclawskich wczoraj widzialam i tez mi sie spodobala

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:25   #4842
1985SiWA
Zakorzenienie

lece do wyra jak mam jutro wczesniej wstac, jeszcze cos oglądne w tv i lulu. paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2010-02-28, 23:28   #4843
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
lece do wyra jak mam jutro wczesniej wstac, jeszcze cos oglądne w tv i lulu. paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez zaraz zmykam, czekam az mi wlosy wyschna co by z afro jutro nie wstac paaaaaaa

Niki

Alex
Stary 2010-02-28, 23:33   #4844
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Ja rano to toaleta papieros maska na twarz( co by ludzi nie straszyc) i wizaz albo fruu do pracy

jak nie wychodzisz to chyba nie musisz sie malować? Ja sie nie maluje i tak strasze domowników

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
no ja wlasnie jak mi sie skonczy manhattan to chyba sie przyczaje na tego skin balance, bo tak go zachwalalas, a powiedz mi czy on dobrze kryje?

i ja

o mam te sama przypadlosc

matko ja mam to samo, juz mi moj lap nie raz wylaczyl sie sam z przegrzania
a ja mam dzisiaj taki dzien lenia, nic nie zrobilam, zjadlam cala milke, aaa przepraszam potem wyrzuty sumienia zmusily mnie do 40 min na rowerku, ale ogolnie mam okres wiec sama sie rozgrzeszam
no i zbieram sie od rana by umyc glowe, bo chodze z rycyna od wczoraj, dobrze ze TZ dzisiaj nie ma u mnie
gwiazda numero uno
Kamm Ty i Twoje rozgrzeszenia, musisz mieć baaardzo czyste sumienie, wręcz nieskazitelnie

Kryje kryje, bo on jest kryjący, ale jak ta nowa wersja to nie wiem.. Jak znajdziesz starą to polecam (i powiedz gdzie dorwałaś, bo u mnie juz nie ma )

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
ide się kompać bo śmierdzę
aha
Cytat:
Ja mam takiego kufra
MAM IDENTYCZNY! Kam Ty widziałaś ! Tylko mi te frędzelki odpadły, tzn cały zamek Bo te frędzelki to niby brelok. Fajny kuferek tylko cięężki sam w sobie

Cytat:
Napisane przez MajowaPanna18 Pokaż wiadomość
Dobranoc laseczki ;********

Do jutra

Cytat:
dokladnie mam tak samo, a ten revlon co ostatnio kupilam to normalnie mi tak poszarza twarz ze wygladam jak szary papier toaletowy, jakbym chora była Wczesniej kupilam dermacol i lezy bo jest taki blado-różowy i wygldam jak .... wybielaja mnie strasznie te moje podklady, moze dlatego ze to moje pierwsze kroki w podkladach, teraz chce kupic dream matte musse i napewno wybiore jakis cieply ciemny odcien, juz chyba wiem nawet jaki.
Juz sie dzisiaj nic nie naucze wstane jutro wczesnie i to z rana postaram sie nauczyc.
przepraszam musiałam
Stary 2010-02-28, 23:35   #4845
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
sa w hm w bielanach wroclawskich wczoraj widzialam i tez mi sie spodobala
Tylko jak mowilam do wroclawia mam 200 km Ale pewnie beda i gdzies u mnie. Wyteze wzrok i bede szukac.

Dzieki wam za info

Tylko mam nadzieje, ze pol polski nie bedzie w tym chodzic.

Do dziewczyn myjacych odzywka: ile wam tego schodzi? Bo mnie sporo Ja najpierw myje wlosy u nasady szamponem, bo po samej odzywce bylaby tragedia a potem nakladam duzo odzywki i masuje cale wlosy. Efekt jest

I na ile uzyc wam wystarcza wax (o pojemnosci l biotici) ? Moze ja tego za duzo laduje niepotrzebnie
Stary 2010-02-28, 23:35   #4846
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Co do podkładów kolorów to nie mam problemu, jakoś zawsze unikam po prostu rózowych i jest dobrze Tylko ja musze poprawiac makijaż pudrem i już w tej kwestii jest gorzej z doborem koloru, nawet jesli w opakowaniu wydaje sie ok to na twarzy blee. Chyba wreszcie kupię bibułki matujące .
Siwa teraz są 3 nowe odcienie dermacolu bardzo ciemne, tzn pewnie nie bardzo bo one ogólnie są dość jasne. Zamierzam niedługo się zaopatrzyć
Stary 2010-03-01, 01:36   #4847
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Widzialm je. Ale jednak nie do konca podoba mi sie ich wykonczenie, poza tym sa za miekkie.

Ale dzieki za probe pomocy

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

te z hm byly jednolite?

w pasażu grunwaldzkim ale pewnie sa w kazdym bo to nowa kolekcja
Stary 2010-03-01, 07:21   #4848
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
to fajnie masz z tymi włoskami, ja miałam całe życie blond i w końcu przyszedł czas na zmianę bo strasznie się łamały i kruszyły tak więc teraz mam ciemne, choć chciałabym mieć blond jakiś chyba sentyment
widziałam, że wspominałaś o tym, że będziesz fryzjerką to może zapytam Ciebie i oczywiście inne dziewczyny na forum bo może któraś wie, czy mogę zrobić dekoloryzację na włosach które wcześniej były blond a teraz są brązowe? Bo nie wiem czy to, że włosy są pod spodem jasne, pod tą ciemna farbą, ma jakieś znaczenie przy dekoloryzacji

lece do pracy nie piszcie duzo:P do wieczora hheh :P
czesc dziewczyny!

hm wiesz co zalezy ile temu farbowalas ciemna farba,Bo jak pod spodem bedziesz miala jasne tzn zaduzo jasnych tak wiecej niz polowa głowy to ja bym sie za to nie brala bo sie pokrusza do konca tym badziej ze mowisz ze sie kruszyly i łamaly,a moga nawet wypasc.Nie warto niszczyc włosow narazie niech odrosna tak zeby nie bylo pod nimi jasnego wytrawionego włosa tak mniej wiecej do polowy glowy ... i wtedy sobie zrobisz dekoloryzacje oczywiscie mozesz teraz zrobic ale to nie wiem czy by Ci sie włosy na głowie utrzymaly..

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

a i jeszcze jakbys chciala zrobic dekoloryzzacje to lepiej bedzie jak zejdziesz na jasny balejazem na rozjasniaczu i wodzie np 9% (ja schodzilam na 12 ..%;/) niz srodkiem do dekoloryzacji bo spotkalam sie ze nakladaja go na głowe jak farbe ;O :O :O ponadto jest mocniejssy a takie same efekty daje ...

na balejaz tez mozesz pozniej nalozyc farbe blond

Zuza

Razem

Edytowane przez d0tkaaa
Czas edycji: 2010-03-01 o 07:08
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 07:58   #4849
kamciurka
Zakorzenienie

dzień dobry ślicznoty
Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość

Kamm Ty i Twoje rozgrzeszenia, musisz mieć baaardzo czyste sumienie, wręcz nieskazitelnie

Kryje kryje, bo on jest kryjący, ale jak ta nowa wersja to nie wiem.. Jak znajdziesz starą to polecam (i powiedz gdzie dorwałaś, bo u mnie juz nie ma )

MAM IDENTYCZNY! Kam Ty widziałaś ! Tylko mi te frędzelki odpadły, tzn cały zamek Bo te frędzelki to niby brelok. Fajny kuferek tylko cięężki sam w sobie
ta ja i moje sumienie jak by mogło to by uciekło ode mnie
no u mnie w naturze są, ostatnio własnie je oglądałam sobie, w takim razie zaryzykuję, a co
no ten Twój kuferek podoba mi się, ale właśnie niestety sporo ich wszędzie ostatnio, a jakie przebitki mają, na all juz za 85 zł a ostatnio w sklepie widziałam i po 129 zł
w ogóle to miałam Ci już wczoraj odpisać, ale czytam sobie czytam tego Twojego posta i Ty jeszcze zacytowałaś moją wypowiedz w której było, że mam caly czas lap włączony aż czasem mi się wyłącza z przegrzania, no i tak czytam i co? *** i wyłączył się a że już późno było to mówię no nic to znak by iść spać

Niki

Alex

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 08:55   #4850
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cześć,ja na sekunde chcialam sie przywitać z Wami
dzisiaj bede troche zalatana wiec pewnie wlece dopiero popoludniu do WAS wiec prosze pisać coś ciekawego hahahaha buzioleeeeee
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:28   #4851
magda2109
Zakorzenienie

Cześć Laski
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

socialite,moge Cie zaprosic do znajomych.. marze by zobaczyc Twoje wlosy ktorymi wszystkie sie zachwycaja ... hm...??

i reszte sympatycznych kolezanek??
Cześć Pewnie, że możesz
Cytat:
a to jest niby nowy podkład z Pierre Rene skin balance, gdybyście były zainteresowane

http://www.allegro.pl/item927101032_...al_nowosc.html
Chętnie bym wypróbowała A mam już 2 w kolejce do wypróbowania, ten będzie trzeci
Cytat:
u mnie tez wszyscy czekaja na skazanego a ja nigdy nawet jednego odcinka nie widziałam
Ja też nie
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Ehh kopnijcie mnie w dupsko żebym się zmobilizowała i z jutrzejszej szkoły cieszyła. Rozleniwiłam się jak cholera
Śliczny avek Tzn. Ty
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Ej ej, to jak ja mam 172 to juz nie moge na obcasach> Bo za duza? Wyje bane mam i chodze w jakich chce
Ja mam 173, jestem wyższa
Cytat:
To faceci w pl sa za niscy, a nie ja za wysoka
No właśnie, jak juz jakiś fajny się trafi to niski
Cytat:
dzień dobry ślicznoty
Dzień dobry

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Wszystkie śpią, a czowiek od 5.30 już na nogach
Stary 2010-03-01, 09:40   #4852
marlienkaa
BAN stały

Haaaj
Ja wczoraj byłam o 4.45 na nogach, bo musiałam do szkoły jechać. Dzisiaj idę na zakupy bieliźniane i może jakąś bluzkę sobie kupię. Wieczorem uczing
marlienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 10:05   #4853
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam takiego kufra
ja wlasnie ostatnio w sklepie takiego b.podobnego widzialam i b.mi sie spodobal juz zamierzalam kupic niedlugo bo taki oryginalny, a tu patrze i chyba w ciagu 5ciu dni widzialam 6lasek z takimi wiec juz po moim planie, nie lubie nosic takich samych rzeczy jak wszyscy...

Socialite Twoje ostatnie zdjęcie megaa pasują Ci takie okularki przepięknie wyglądasz mimo iz to stylizacja

ja cały weekend na uczelni, dzis rano chcialam jechac pobrac krew, a mi bus nie przyjechał no, a nastepny za 2godz i mowie nie, juz dzis sobie daje spokój bo byłam taka głodna, a do 11.30 bym chyba z głodu zemdlała..
zaraz szukam jakis fotek

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-03-01 o 10:13
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 10:35   #4854
party_girl7
Zakorzenienie

Stary 2010-03-01, 10:42   #4855
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Dzien dobryy

Cytat:
dzień dobry ślicznoty

ta ja i moje sumienie jak by mogło to by uciekło ode mnie
no u mnie w naturze są, ostatnio własnie je oglądałam sobie, w takim razie zaryzykuję, a co
no ten Twój kuferek podoba mi się, ale właśnie niestety sporo ich wszędzie ostatnio, a jakie przebitki mają, na all juz za 85 zł a ostatnio w sklepie widziałam i po 129 zł
w ogóle to miałam Ci już wczoraj odpisać, ale czytam sobie czytam tego Twojego posta i Ty jeszcze zacytowałaś moją wypowiedz w której było, że mam caly czas lap włączony aż czasem mi się wyłącza z przegrzania, no i tak czytam i co? *** i wyłączył się a że już późno było to mówię no nic to znak by iść spać
identyczny kuferek czesto widujesz? Ja jeszcze u nikogo (oprocz Darii ) nie widziłam, a placilam 95zł

Cieszę się, ze mam komputer stacjonarny z duuzym monitorem i się nie przegrzewa
Ale staram się ograniczać komputer, wchodze tylko rano i wieczorkiem.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1267436081

ale suuuknia... taką bym mogła mieć na ślubie tylko nie bialą
Stary 2010-03-01, 11:03   #4856
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobryy

identyczny kuferek czesto widujesz? Ja jeszcze u nikogo (oprocz Darii ) nie widziłam, a placilam 95zł

Cieszę się, ze mam komputer stacjonarny z duuzym monitorem i się nie przegrzewa
Ale staram się ograniczać komputer, wchodze tylko rano i wieczorkiem.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1267436081

ale suuuknia... taką bym mogła mieć na ślubie tylko nie bialą
no dużo widziałam, ale nie na ulicy u dziewczyn, tylko w sklepach
komp. stacjonarny tez mam, ale ja to muszę mieć laptopka lubię sobie z nim leżeć na łóżeczku

Niki

Alex
Stary 2010-03-01, 11:34   #4857
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dzien dobry
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 11:51   #4858
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

No właśnie, jak juz jakiś fajny się trafi to niski
Gdybysmy mialy po 10 cm mniej wybor bylby mniejszy.
Nie dla wszystkich wzrost jest wazny, ale dla mnie akurat jest

Tez macie taki problem, ze odswiezanie strony nic nie daje i pomimo odswiezenia nie widzicie nowych postow? Bo ja tak mam :/ i jest to meczace, bo musze cofac sie do wizazowych spolecznosci i raz jeszcze wchodzic na watek

Edytowane przez lotta6
Czas edycji: 2010-03-01 o 12:10
Stary 2010-03-01, 12:34   #4859
party_girl7
Zakorzenienie

a co myslicie o marinie łuczenko?? moim zdaniem jest bardzo ładna,naturalna, cenie u niej to ze nie korzysta nałogowo z solarium, jest blada ale śliczna mimo ciemnych włosków, też chciałabym tak kiedyś wyglądać, tzn dojść do takiego naturalnego efektu...
ps.szkoda tylko ze juz sie rozebrala do sesji;/...

co do wzrostu to ja tam jestem malutka i dla mnie 99% facetów jest wyższych wiec tu nie ma problemu, ale gdybym miala wybierac wolałabym być te 10cm wyższa
Stary 2010-03-01, 12:44   #4860
party_girl7
Zakorzenienie

i Candy Girl, nie wiem co o niej myśleć, ładna jest ale piosenka mi sie nie podoba,,,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości