Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 13:52   #4831
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
fryzjerki mają to do siebie , że często mają w to, co się do nich mówi...
niestety, Blondi ma rację nie rozumiem czemu wszyscy fryzjerzy uparli się na to cieniowanie ostatnio moja kuzynka poszła trochę zmienić trochę swój wizerunek i fryzjer pocieniował jej włosy na całej długości miała za łopatki teraz musiała ściąć do ucha, bo tak zaczęły jej się niszczyć

Cytat:
ja mogę sobie spokojnie zaśpiewac "znowu w życiu mi nie wyszło...." bowiem o moim losie przeważył 1%-owy pech i nie dostałam świetnej pracy.... gdzie dyrekcja pewnej instytucji była zdecydowana na moją osobę, ale organ wyższy miał innego kandydata

to nie jest dobry dzień....
współczuję....
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:57   #4832
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

kurde, dziewczyny jestem taka zła, że się w pale nie mieści
jeszcze we wtorek zadzwoniła do mnie babka od rekrutacji i powiedziała , że na 99% przyjmą mnie do pracy.. a tu taki zonk

po pracy jadę z mamą na szoping i na pewno coś sobie kupię chocby nie wiem co....
najlepsze jest to, że nic nie mówiłam Tż-owi o tej pracy, bo chciałam mu zrobic niespodziankę... 3 tygodnie trzymałam gębę na kłódkę i kurde no..... szlag by to..

no dobra, już nie jojczę.. przyzwyczaiłam się, że mam pecha
Stary 2010-04-12, 14:04   #4833
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
po pracy jadę z mamą na szoping i na pewno coś sobie kupię chocby nie wiem co....
najlepsze jest to, że nic nie mówiłam Tż-owi o tej pracy, bo chciałam mu zrobic niespodziankę... 3 tygodnie trzymałam gębę na kłódkę i kurde no..... szlag by to..

no dobra, już nie jojczę.. przyzwyczaiłam się, że mam pecha

Biedna, wyobrażam sobie jak się czujesz
najpierw dzwonią, a teraz taki numer wywineli
czyli teraz daleje jesteś na tym stażu, tak?

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:06   #4834
Bejjka
Zakorzenienie

kurcze, tak to, niestety, jest, że niektórzy maja "plecy" i kosztem innych zdobywają pracę
współczuję Ci
Blondi, w takim razie musisz kupić sobie coś szałowego dzisiaj
Stary 2010-04-12, 14:10   #4835
Soleilka
Zakorzenienie

Blondi, a może coś włosowego?

Strasznie współczuję w związku z pracą

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:10   #4836
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
kurcze, tak to, niestety, jest, że niektórzy maja "plecy" i kosztem innych zdobywają pracę
współczuję Ci

Bo dzisiaj bez znajomości to pracę ciężko znaleźć, niestety taka jest prawda

bejjka ma rację, musisz kupić sobie dzisiaj coś szałowego na poprawę humoru

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:20   #4837
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Biedna, wyobrażam sobie jak się czujesz
najpierw dzwonią, a teraz taki numer wywineli
czyli teraz daleje jesteś na tym stażu, tak?
tak, dalej na stażu.. szkoda, bo to była jedyna szansa na dostanie się do tej firmy... trochę chamówa, no ale cóż...
Cytat:
współczuję Ci
no widzisz - bez pleców się widocznie nie da w tym chorym kraju może kupię sobie jakąś ładną bluzeczkę

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Blondi, a może coś włosowego?

Strasznie współczuję w związku z pracą
kurde, włosowych rzeczy mam tyyyyyle, że na razie chyba wystarczy może jakiś ciuch..

no dobra, już się nie łamię najważniejsze jest zdrowie... teraz będę mogła się skupic w pełni na mojej łapce... wcześniej nie chciałam podejmowac żadnych drastycznych kroków , bo myślałam o tej pracy...
Stary 2010-04-12, 14:22   #4838
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra, już się nie łamię najważniejsze jest zdrowie... teraz będę mogła się skupic w pełni na mojej łapce... wcześniej nie chciałam podejmowac żadnych drastycznych kroków , bo myślałam o tej pracy...

jestem nie w temacie-co się stało?
Stary 2010-04-12, 14:26   #4839
Magdzia94
Zakorzenienie

Mam tyle głupich zadań do liczenia z matmy że zaraz tu walnę

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:29   #4840
blondyna789
Zakorzenienie

lecę na chawirę, a właściwie to na szoping zaglądnę wieczorkiem... pewnie już do nowej części

Bejjka, a stara sprawa.... w czw byłam u ortopedy napiszę all później

buziole
Stary 2010-04-12, 14:31   #4841
Bejjka
Zakorzenienie

oglądam tvn24 i podają informacje, że Kopacz rozpoznała ciało Marii Kaczyńskiej, ale czekają na jej brata, by potwierdził identyfikację...ciało jest zmasakrowane i rozpoznała je po obrączce, skrawkach ciuchów, kolorze lakieru do paznokci
koszmar...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 15:09   #4842
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
oglądam tvn24 i podają informacje, że Kopacz rozpoznała ciało Marii Kaczyńskiej, ale czekają na jej brata, by potwierdził identyfikację...ciało jest zmasakrowane i rozpoznała je po obrączce, skrawkach ciuchów, kolorze lakieru do paznokci
koszmar...
http://www.tvn24.pl/-1,1651908,0,1,p...wiadomosc.html Właśnie piszą. Szok

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

"Według rosyjskich portali odczyt czarnej skrzynki wskazuje, że do katastrofy doszło z powodu błędu załogi. Prezydencki samolot Tu-154 rozbił się w sobotę w Smoleńsku. Na pokładzie było 96 osób, wszyscy zginęli."

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Najgorsze w tym jest to, że jedna ze stweradess jest w moim wieku...

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Ale się cicho zrobiło...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 16:16   #4843
Magdzia94
Zakorzenienie

Tak mi się nie chce robic tej matmy mam z 2o zadań do zrobienia.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

No dobra 15 zrobionych, a 5 nie umiem.

Idę na angielski.
Pa

Stary 2010-04-12, 16:17   #4844
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Mieliśmy 2 min ciszy w szkole i na polskim mówiliśmy na temat katastrofy. Na historii w ogóle...
U mnie było po minucie ciszy na 4 lekcjach i prawie jedna cała lekcja poświęcona temu.
Cytat:
w czwartek biegamy na ocenę- 800m
Co za głupota
Cytat:
Tak mi się nie chce robic tej matmy mam z 2o zadań do zrobienia.
Możemy się zamienić, ja muszę powtórzyć historię i iść na angielski .
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 16:18   #4845
Magdzia94
Zakorzenienie

Aniko mam swój egzamin próbny na kompie, jeżeli chciałabyś to mogę Ci go podesłać
Tak pytam, bo ja np robię wszystkie egz jakie mi tylko wpadną pod ręke.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 16:23   #4846
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
http://www.tvn24.pl/-1,1651908,0,1,p...wiadomosc.html Właśnie piszą. Szok

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

"Według rosyjskich portali odczyt czarnej skrzynki wskazuje, że do katastrofy doszło z powodu błędu załogi. Prezydencki samolot Tu-154 rozbił się w sobotę w Smoleńsku. Na pokładzie było 96 osób, wszyscy zginęli."

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Najgorsze w tym jest to, że jedna ze stweradess jest w moim wieku...

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Ale się cicho zrobiło...
A jedna ze stewardess była z PW nawet. Zaledwie kilka lat starsza ode mnie, była Miss PW i coś tam jeszcze.
W ogóle tak sobie doczytałam, że rektor UKSW też był w samolocie.

Straszne to.

A u mnie na uczelni to wszyscy żartowali z tego, i jeszcze się cieszyli, że mają czarny humor...

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 16:25   #4847
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Aniko mam swój egzamin próbny na kompie, jeżeli chciałabyś to mogę Ci go podesłać
Tak pytam, bo ja np robię wszystkie egz jakie mi tylko wpadną pod ręke.
Ja tam z matmy się nie uczę i nie rozwiązuję arkuszy .
Na matematyce i tak rozwiązujemy testy, więc muszę je robić. Jedynie wiem, że muszę powtórzyć drugą klasę z biologii i treści lektur. W święta czytałam podręczniki do fizyki, więc muszę tylko to wszystko utrwalić.

Edytowane przez aanika
Czas edycji: 2010-04-12 o 16:27
Stary 2010-04-12, 16:43   #4848
Bejjka
Zakorzenienie

a ja robię pedicure teraz ani się obejrzę i będzie można w japonkach śmigać, więc trzeba zająć się stópkami
Stary 2010-04-12, 16:51   #4849
saming
Zakorzenienie

A ja robię obiad

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

I będę pić skrzypokrzywę

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 16:57   #4850
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A ja robię obiad

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

I będę pić skrzypokrzywę
ja już zrobiłam zupę krem z brokułów i gotowaną wołowinę z surówką z marchwi a i skrzypopokrzywę też piłam chyba, że wypiję raz jeszcze
Stary 2010-04-12, 17:06   #4851
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez wilczex Pokaż wiadomość
Witam! Ja również zapuszczam, kiedyś już pisałam, ale to chyba było jeszcze w starym wątku.

Zamieszczam zdjęcie.

Po lewej: 28.10.2009
po prawej: 11. 04. 2010
cel1: do tyłka
cel końcowy - za tyłek

życzcie szczęścia!

Wygląda jakbym przytyła, a ja schudłam...
Śliczne masz włosy... Ba, prześliczne!

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ale tak mówiąc serio, to będę musiała sobie jakąś sprawić. Planuję po maturze zrobić grzywkę i na pewno bez prostownicy się nie obejdzie.
Ooo, Jyyli z grzywką A to Ci dopiero będzie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja siedzę z drugą kawą, pewnie będzie jeszcze trzecia i czwarta zaraz Nie wyspałam się strasznie, a jakoś teraz nie potrafię się zdrzemnąć.
O weź, ja padnięta jestem. Padam normalnie na mój biedny pyszczek. Ogólnie miałam ciężki dzień jak cholera. Jak jutro będzie gorzej to się załamię :P
Czas na kawę.
Stary 2010-04-12, 17:24   #4852
otako
Zakorzenienie

cześć wszystkim
(ufff, zdążyłam jeszcze w starym wątku. Byłam tutaj rano i myślałam, że tak się rozkręcicie, że zastanie mnie już 15 część )

Pamiętacie moje "problemy" zdrowotne/nerwowe? Byłam dzisiaj u lekarza, odebrałam wyniki - właściwie wszystko w normie, trochę mało krwinek czerwonych, w dolnych granicach normy.
W związku z tym, że badania okazały się w porządku pani doktor zapisała mi leki na uspokojenie, powiedziała, że one są wyciszające, takie przeciwlękowe, generalnie powinny pomóc. Ucieszyłam się i niewiele myśląc wykupiłam od razu w aptece (zapłaciłam 20 zł.). Wracam do domu, czytam ulotkę i oczom nie wierzę Okazuje się, że to dosyć silnie uzależniające psychotropy od lekarza rodzinnego takie tabletki na podstawie dosłownie kilkuminutowego wywiadu

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 17:40   #4853
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
znów spóźnia mi się @ na razie o ponad tydzień...
nawet mi nie mow mi sie spoznia 2 tyg juz ale to wina stresu nie wiem kiedy wroci do normy moj org ale nie zapowiada sie ze szybko

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
A możesz pokazać kochana którą zamówiłaś? Mi podobały się z Remingtona i z Braun, ale założę się, że również jeżeli już ją kupię nie bedę żałowała, jak mam inwestować to w coś porządnego i dobrej firmy.
ja mam jakas prostownice z remingtona i jak najbardziej polecam
to samo suszarke z dyfuzorem tez mam z te firmy i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
no nie pyatała mnie o nic,ja to w domu dopiero zwuwazylam no bo z tylu to nie widzialam,dopiero w domu na 2 lustra sie obejrzalam to myslalam ,ze padne
wiesz co ja chyba w pierwsezj chwilii poszlabym do tej fryzjerki i jej nagadalabym do sluchu

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
juz sie tu chwaiłam ,ale Ciebie nie bylo chlopczyk,tak jak myslalam
ja tez nie wiedziałam, gratuluje chlopczyka pewnie tatuś się bardzo cieszy

Cytat:
w czwartek biegamy na ocenę- 800m
ja jak chodzilam do szkoly to wolałam krótkie dystanse nei meczyłam sie tak itd bo ja jestem krótkodystansowcem na długich to ja przechodziłam katusze od 400 m w wzwyż

Cytat:
ja mogę sobie spokojnie zaśpiewac "znowu w życiu mi nie wyszło...." bowiem o moim losie przeważył 1%-owy pech i nie dostałam świetnej pracy.... gdzie dyrekcja pewnej instytucji była zdecydowana na moją osobę, ale organ wyższy miał innego kandydata

to nie jest dobry dzień....
<przytul>

Cytat:
koszmar...
wlasnie to przecztalam , to normalnie jest tragiczne

Cytat:
a ja robię pedicure teraz ani się obejrzę i będzie można w japonkach śmigać, więc trzeba zająć się stópkami
oj ja tez zaczynam myslec zeby zaczac stopki wypielegnowac na lato ale chyba zaczne od tej soboty

Cytat:
ja już zrobiłam zupę krem z brokułów i gotowaną wołowinę z surówką z marchwi a i skrzypopokrzywę też piłam chyba, że wypiję raz jeszcze
ja jeszcze krzypokrzywy nie wypiłam ale pewnie jeszcze to uczynie

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

no nic zmykam sie czyc
szkoda mi ze jutro nie bede widziec w tv jak przyleci do polski ciało Marii Kaczyńskiej, niestety bede w tym czasie na zajeciach;/
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 18:05   #4854
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Okazuje się, że to dosyć silnie uzależniające psychotropy od lekarza rodzinnego takie tabletki na podstawie dosłownie kilkuminutowego wywiadu
dobrze, że przeczytałaś ulotkę chyba nie zamierzasz brać tych leków?
Stary 2010-04-12, 18:08   #4855
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Pamiętacie moje "problemy" zdrowotne/nerwowe? Byłam dzisiaj u lekarza, odebrałam wyniki - właściwie wszystko w normie, trochę mało krwinek czerwonych, w dolnych granicach normy.
W związku z tym, że badania okazały się w porządku pani doktor zapisała mi leki na uspokojenie, powiedziała, że one są wyciszające, takie przeciwlękowe, generalnie powinny pomóc. Ucieszyłam się i niewiele myśląc wykupiłam od razu w aptece (zapłaciłam 20 zł.). Wracam do domu, czytam ulotkę i oczom nie wierzę Okazuje się, że to dosyć silnie uzależniające psychotropy od lekarza rodzinnego takie tabletki na podstawie dosłownie kilkuminutowego wywiadu
Cholera jasna O_o Opiernicz tę lekarkę następnym razem. Powiedz, że to narażanie zdrowia i życia pacjenta, a tego tolerować nie możesz.
Stary 2010-04-12, 19:32   #4856
otako
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że przeczytałaś ulotkę chyba nie zamierzasz brać tych leków?
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Cholera jasna O_o Opiernicz tę lekarkę następnym razem. Powiedz, że to narażanie zdrowia i życia pacjenta, a tego tolerować nie możesz.
Nie zamierzam dopóki nie skonsultuję się z lekarzem specjalistą. Coś czuję, że do psychiatry albo chociaż psychologa będę się musiała wybrać bo niestety nie czuję się zbyt dobrze ostatnimi czasy. Ale może istnieją inne środki, niekoniecznie tak silne i uzależniające...

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 19:34   #4857
blondyna789
Zakorzenienie

witam ponownie
cichutko tu

mamuśka na pocieszenie kupiła mi czarne rurki i 8 par gaci polecam bawełniane stringi w carrefourze za 1,29 szt bardzo ładne

właśnie zaszamponowałam włosy na gorącą czekoladę ot tak na pocieszajkę

kurde, laseczki... jak dobrze Was mieć! wszystkie bez wyjątku jesteście niesamowite... tutaj zapomina się o smutkach
Stary 2010-04-12, 19:46   #4858
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nie zamierzam dopóki nie skonsultuję się z lekarzem specjalistą. Coś czuję, że do psychiatry albo chociaż psychologa będę się musiała wybrać bo niestety nie czuję się zbyt dobrze ostatnimi czasy. Ale może istnieją inne środki, niekoniecznie tak silne i uzależniające...
Z psychologiem czy psychiatrą oczywiście możesz się skonsultować. Wiadomo, co sepcjalista to specjalista. Ale twoje lekarka nie powinna Ci przepisywać tak silnych leków na początek, to raz. A dwa, że okłamała Cię mówiąc, że są to łagodne lekarstwa. To według mnie już podlega pod jakiś paragraf- toż to celowe wprowadzanie w błąd pacjenta w celu zdobycia korzyści materialnej (ze sprzedaży tegoż produktu).

Cytat:
polecam bawełniane stringi w carrefourze za 1,29 szt bardzo ładne
Gdybym ja jeszcze stringi nosiła :P

Cytat:
kurde, laseczki... jak dobrze Was mieć! wszystkie bez wyjątku jesteście niesamowite... tutaj zapomina się o smutkach
Stary 2010-04-12, 19:56   #4859
aanika
Zakorzenienie

Znacie jakieś sprawdzone sklepy ze stanikami w internecie albo sprzedawców z allegro? Bo chyba muszę kupić jakiś porządny stanik, czuję się zdeformowana .
Stary 2010-04-12, 20:02   #4860
asiulka123
Zakorzenienie

Witam

Wciąż nie mogę otrząsnąć się, jak pewnie wszystkie z Was, z tego co stało się w sobotę Od kiedy się dowiedziałam o katastrofie w sobotę ok.10.30, cały czas śledziłam wydarzenia do prawie 23 W niedzielę niemal to samo. Czuję się jakbym oglądała długi katastroficzny film i miała nadzieję, że to tylko film, ale niestety...

Magdziu,
ja ze Śląska znam 3 osoby, który zginęły. Jedna z nich urodziła się w moim mieście.

Soleilka, jedna ze stewardes miała tyle lat co ja, druga była tylko o rok starsza A i dowiedziałam się, że jedna pani osierociła kilkumiesięczne dziecko Krzysztof Putra ośmioro Izabela Jaruga-Nowacka za 2 miesiące miała zostać babcią

Zastanawiam się czy i jak bardzo ta tragedia zmieni Polskę....

Właściwie to o niczym innym nie myślę, dostałam maila w odpowiedzi na moje CV o pracę, ale nie podobają mi się warunki
Blondyna, wierzę, że następnym razem Ci się uda. Tyle próbujesz, że musi się udać!

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości