|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Hej Wob
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- ej, Bound, spokojnie! czasem się spóźnia, ja na początku tez tak mialam nie do opanowania ![]() a teraz regularnie co 22 dni - masakra :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
bound no na następny dzień przeszło
![]() ale był cudowny. dziękuję ![]() ![]() ![]() Morf jak tam z Twoim pięknym? ![]() Mari nie martw się ja też nieregularną mam ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że przyjdzie
![]() jak było u M?;>
#4835 |
Zakorzenienie
|
Wob nie sięgam
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Mari <33 już miałam się wrócić, ale nie wiedziałam pod jakim pretekstem xD
#4837 |
Rozeznanie
|
napisałam na fbl, ale zaraz bd musiała zmienić, bo M. dosć często czyta.
no właśnie, dzisiaj na języku polskim robiłam sobie takie zadania poetyckie... i cholera. nie wiem czy ja kocham M. jak byłam u niego to mnie tak wkurzał. -.-' Że się o mnie troszczy, przytula, że jest zazdrosny... no mam totalnie zły dzień. mam nadzieję, że mi przejdzie, ale Karo (moja przyjaciolka) mowi, że mam to zakonczyć teraz na początku, bo bede miala tak jak z Radkiem (bylam z nim 7 miesięcy, czulam do niego moze przez dwa tygodnie,a potem strasznie sie meczylam, mialam ogromne problemy i nawet chodzilam do psychologa...) |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
bound
![]() ![]() Morf kurde chciałabym Ci doradzić.. ale nie potrafię. bo między innymi z tego powodu nie pakuję się nigdy w związki bo to co jest na początku i przed jest najlepsze. może poczekaj, zobaczysz czy Ci przejdzie.. to może być tylko zły dzień ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Kashte -
![]() ![]() Będzie dobrze,no musi być! A na tańce się chyba zapiszę. Bo się coraz bardziej na to nakręcam *_* Markery są mmmm... <3 No ja teraz też już nie ale wcześniej miałam ![]() Bound- Czemu w domu musisz siedzieć? Jak powiedziałaś o tym blondynie to mi się takie moje ciacho z lotniska przypomniało i on się tak super patrzał i mnie taki dreszcz wtedy przeszedł i to było takie faaaajnie ![]() ![]() Morf- Może tak jak napisałaś, masz tylko zły dzień i Ci przejdzie ale jeśli nie, jeśli będziesz się tak dalej czuć to powinnaś to zakończyć bo nie będzie to dobre ani dla Ciebie a wobec M. nie fair. Ale mam nadzieje że będzie dobrze ![]() I zaraz znów się uczyć -.- Julka1994 się kiedyś tutaj udzieli ?
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-06-08 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Rozeznanie
|
No nie ukrywam, że mam nadzieję, iż mi minie, bo to fajny chłopak, nie to co R. (on po prostu chciał mnie i moja pewnosc siebie zniszczyc i w sumie wszystko, co zdobylam). Eh tam. :P
chyba idę z froum, wyspie sie, bedzie lepiej, papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
Morf jesteśmy z Tobą <3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Morf ale to może być chwilowe. Jeżeli będzie tak dłużej, to nie wiem pogadaj z nim?
przecież Ty jesteś szczęśliwa, miałabyś to zakończyć, bo raz Cię wkurzył? trzymaj się <33 Just aaa, kocham takie sytuacje ![]()
#4844 |
Zadomowienie
|
heeeej ;*;*;*
Pati, mamy sie na fbl ![]() co do pamiętników to czytam nasz stary watek ![]() no wiec pogodziłam sie z Bells bo zamierzałam sie juz nigdy z nia nie oddzywać. Nie oddzywam sie do A i on do mnie( on zaczął ) ale dokładnie nie wiem o co chodzi. moge sie tylko domyslac. dzis widziałam m. i jest nadal tak samo piekny no ale juz nie robi na mnie takiego wrazenia ![]() dzis miałam apel o chopinie i czytajac zyciorys chciałam przeczytac `Pałyżu` ![]() ![]() i zaraz musze isc sie nauczyc na sprawdzian z polaka, jeszcze fizyke ogarnać i koniec szkoły ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- i zastanawiam sie czy pisac o tym co sie wydarzyło z Bells i A.. to miał byc ten długi post. domyslcie sie czego zrezygnowałam (Bells moze czytac)
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
jesteem;*
z metalem na zębach xd Gavasha, hej ![]() Just, już niedługo i będziesz miała spokój ![]() Kashte<3 nie smutaj;* ja boska?! ![]() Bound, 2 ty to nie tak dużo ![]() Wob! Skarbie!<3 też Cię kocham..;* Morf;* może te myśli sa takie chwilowe? może przejdzie..nie wiem co poradzić..;*** Vo;* Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2010-06-08 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
Pati, jak tam? ;*
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- własnie mnie uswiadomiono ze jtr ost termin oddania pracy.... ide robic.
![]() |
#4847 |
Rozeznanie
|
Gava Wiola jestem
![]() Morfi nowy avatarek ![]() Izka Twoja kumpela mnie pobiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pati ![]() Bound to widzę, że nauczyciel ma problemu z liczeniem ![]() ![]() ![]() Mofri nasz debeściak ![]() Vo Just Wob ![]() I chyba tyle chciałam napisać ![]()
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Rozeznanie
|
Vo miłej pracy
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- A mi się spać chce i zaraz usnę ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Nie no ![]() Padam ![]() Dobranooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo oooooooooooc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
Vo to dobrze, że się pogodziłyście
![]() pati i jak aparat ? ![]() ![]() ja ostatnio nie sypiam w nocy ![]() ale jutro chyba do szkoły się przejdę.. ![]() i sobie idę, śpijcie dobrze <3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Rozeznanie
|
Hej! Pati, i jak tam z tym aparacikiem?
![]() Hej Fiol. ![]() Wiecie, chyba mi przeszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
Morf to się cieszę, że uczucia już w normie
![]() nikogo nie ma.. byłam sobie w szkole ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Vo buahaha ''pałyż'' xD
jak poszła fiza i polak? ![]() Pati słit focie, słit focie! ![]() Wiola mów co u Ciebie! <33 i porposzę Twoją datę ur i woj. w którym mieszkasz ![]() Wob no ja mam tak samo tyle, że po prostu zasnąć długo nie mogę, lub budzę się w nocy i dość długo nie zasypiam -.-'' tańczysz? ![]() Morf no widzisz! ;** Tak, technikę mam prawie pewną, że 5 jeszcze ten kochany ang ![]() ii jestem ciekawa co z polakiem..
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
widze ze na wiz jest nas jak mrówków xd
Bound, jeszcze nie zaliczyłam polaka i fizy ![]() ale jutro koniecznie musze ![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
to będę trzymała kciukasy
![]() ale w sensie, że tak mało, czy jak ? xD
#4856 |
Zadomowienie
|
no mało mało
![]() jutro tylko fizyka. zaraz sie zaczne uczyc bo potem moze do babci z sis pojade ![]()
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
miłej nauki więc ;-)
ja muszę na krtk z angielskiego i może powtórzyć polski gdyby coś..
#4858 |
Zadomowienie
|
spac mi sie chce.... ;o
uciekam, papa ;*
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
Bound Dzięki<3
Ej ja mam nieregularnie też, ale ja to mam pół roku dopiero, więc wiesz... będzie dobrze ![]() Zagadać do Niego trzeba było! ![]() ![]() Mari "współczuję tej kobiecie" ![]() ![]() No, ona ciągle tego Huberta przyprowadza ![]() ![]() ![]() Wob Ja Ci tej rocznicy życzę ![]() ![]() Morf wiedziałam, że będzie lepiej ![]() Just <333 Vo <3 A mogę na priv tego posta, którego nie opublikujesz tutaj? ![]() Pati zazdroszczę aparatu! Mój jesienią będzie dopiero... Oczywiście, że jesteś boska! ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Dzisiaj się rano obudziłam z potwornym bólem gardła -.-'' I w ogóle mam fazy takie jak przed zemdleniem od tygodnia. -.-'' A to nic miłego już 2 razy mdlałam -.-'' ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- "Ja lecę. Nara" Ej no spoko, poczułam się trochę... olana? Nigdy mnie tak nie traktował. "Ja lecę. Nara" -.-' Nawet gdy nie byliśmy razem -.-'' Nigdy wcześniej nie napisał mi "Ja lecę. Nara." -.-' Dlaczego ja muszę wszystko tak przeżywać? -.- ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Morf jesteś przeboska ! ;D Milion razy się zastanawiałam czy dodać Twój komentarz na fbl, bo nie chciałam żeby D. się dowiedział o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Wybiera się ktoś na zombie walk IV do Warszawy? ![]() Idę. Geografia;/ Angielski;/ Biologia;/ Do wieczora lub jutra. ;*
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zadomowienie
|
Bound- No ja też
![]() Pati - No niby tak ale ja już jestem zmęczona ;/ Vo - Dobrze że się pogodziłyście Kashte - Ej nie mdlej nam ![]() I myślę że to nie przypadek ![]() Wob, Wiola ![]() Też idę się zaraz uczyć. Dopiero co z egzaminu wróciłam, eh -.-
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.