|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
kojarze go, borze ![]() o, może też zobaczę KoC Cytat:
![]() robotnicy zawsze są tacy hm... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Beata, już przeczytałam na klubie
![]() ![]()
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak kojarzysz, to on był na Openerze. I w czwartek tacy sfazowani z kolegą podbiliśmy do niego (akurat przechodził), żeby nas umalował na emo. Pomalował nas, jeszcze jeden kolega doszedł, takie łzy mu wymalował ![]() W ogóle się pytamy, czy ma przyjaciół, jak ludzie się do niego zwracają, czy nie za gorąco mu w tej kurtce. A i powiedziałam mu, że dodam go jako brata na FB. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
racja. dlatego wracałam już inną drogą ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Pierwszą stronę wątku można by przerobić, a już na pewno plany co do studiów wywalić, bo większość z nas gdzieś tam się już dostanie/dostała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jaaa ![]() ![]() i co wam odpowiedział ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Konto usunięte
|
zadzwoniłam do dziekanatu (tzn. Tż zadzwonił, dzielny chłopak
![]() i powiedzieli mi, że nieważne czy jestem na liscie 1 czy 87, skoro mam napisane, że jestem kandydatem do przyjęcia, to znaczy, że mnie przyjęli. W PIERWSZEJ TURZE!!!! jestem w szoku ![]() idę oblać moje zwycięstwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miłej zabawy ! ![]()
![]() |
#4840 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To wstawanie o 4.30 nauczyło mnie trochę dyscypliny ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Tobie też gratuluję ![]()
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
większość osób już się nie udziela, niestety
![]() aanettee Aneczka91 - nie mogę sobie przypomnieć co? anniaa BeaS – medycyna bedeliciuos - Plan: Kraków - analityka medyczna lub chemia lub farmacja blue_apple -Plan: Warszawa/Łódź/Gdańsk - biotechnologia, farmacja, kosmetologia, analityka medyczna Chiddy - kierunki studiów : filologia angielska - dziennie, administracja publiczna - zaocznie Claaire - Plan: Kraków czijo - Plan: UJ, AGH, UEK effciaa16 - Plan: Bydgoszcz - zarządzanie firmą expectation KaasiaaK – Plan: Kraków (PK/AGH) Karmenka - Plan: biotechnologia - Warszawa, Łódź, Kraków malenstwo5 - Plan: psychologia/dziennikarstwo martus9191 – Plan: Lublin (UM) mtynai – Plan: Skandynawistyka, geografia - Gdańsk -tutaj się pozmieniało o ile kojarzę ![]() parodia – Plan: Łódź PŁ Plesiunia_ – Plan: historia/politologia/stosunki międzynarodowe Reg17 – Plan: Gdańsk UG rehab4181 – Plan: zarządzanie, logistyka, administracja Riddim - Plan: Weterynaria, analityka medyczna, inżynieria biomedyczna Samaramorganx –Plan: historia/historia sztuki Uniwersytet Wrocławski Plan2: ekonomia Legnica star15 – Plan: etnologia/psychologia UW weronika112 - Plan: kognitywistyka/psychologia na czerwono nieudzielające się. jeśli ktoś ma inne plany to trzeba pozmieniać. ja mniej więcej kojarzę kto gdzie na co idzie, no ale dobrze wiedzieć od tejże osoby ![]() ed: no oczywiście z przedmiotami maturalnymi usunęłam imiona, ale pamiętam wszystkich ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-07-08 o 18:40 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4843 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam dziś lenia ![]() ![]()
![]() |
#4845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kupiłam sobie taki buty z deichamana, sandałki na obcasie. z przeceny ![]() wszystko moim zdaniem zależy od materiału z jakiego wykonany jest but i no oczywiście od wagi buta ![]()
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam sobie własnie koturny i są swietne
![]() tylko muszę wymieć na rozmiar większe ![]() Dorota, zgadzam się, te się właśnie nie udzielają ![]() "Plan" po prostu po imieniu wpisać, co kto studiuje, akurat nowy wątek będzie pewnie po ogłoszeniu wyników, przynajmniej u większości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
Wykończy mnie to dziecko
![]() Beata i Basia gratuluję ![]() Zaraz zobaczę czy ktoś jeszcze się już dostał :P
#4848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- A czym cię wykończy??
![]() |
#4849 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnio zakupiłam także takie fajne czarne sandałki z kokardką z H&M, też takie wysokie ![]() ![]() Cytat:
![]() i mnie obtarły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytalam wczoraj, czy już normalnie się nią zajmujesz i jak Ci idzie? co z tą zmywarką ![]() jeszcze nikt więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() te koturny to pierwsze buty na większym obcasie, które są wygodne! ![]() no właśnie ciągle o butach gadasz ![]() Kamila, słucham ciągle Hey soul sister ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
łiiii tam
![]() idę sprzątać w tej szafie ![]() ![]()
#4852 |
Wtajemniczenie
|
gratuluję!
![]() i zazdroszczę ![]() byłam dzisiaj na jazdach, już 10 godzin wyjeżdżone ![]() coraz lepiej mi idzie, prócz wczoraj, jakiś dramat wczoraj był. wymuszałam pierwszeństwo, stawałam na pasach, jechałam 70 w terenie zabudowanym ![]() a instruktor wczoraj do mnie tak: -Dominika? -tak? -ile tu mozna jechać? -50 -a ile masz? -eeee 70? ![]() ale super jest ![]() kochanego mam tego gościa ![]() dzisiaj cofałam, auto z tyłu stało, i sie go pytam czy jeszcze mam miejsce czy już hamować a on mi na to: "jedź, dopóki nie będzie takiego PUK" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zadomowienie
|
Monika, lowe ja Twój avatar!
Dorota, moje plany ewoluowały (jeju, jakie trudne słowo) i teraz zamiast wety jest biotechnologia, następnie analityka, inżynieria biomed i technologia chemiczna ![]() Marta, ja też ![]() Hey soul sister! Najbardziej lubię moment " the smell of you in every single dream I dream" i to takie przeciągnięte dooooo.....tonight ![]() W ciągu godziny tyle mnie fajnych rzeczy spotkało, że chyba zaraz zejdę ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() Pogrubione: ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co się dzieje ![]() jaki masz rozmiar ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaahaha, jaki gość ![]() aż za swoim zatęskniłam ![]() ale boję się cholernie znowu próbować ![]() Cytat:
![]() ze mnie nie ma się kto śmiać ![]() ![]() cała jest ładna, ale ten kawałek tekstu jest mrr. ![]() doooOoOoO... tonight. nie schodź! siostro, respirator! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
oni myślą, że są fajni ;]
no przy tych co mają wyniki można już napisać uczelnię i kierunek, a resztę uzupełnić później ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzisiaj rozmawiałam z koleżanką z klasy i dostała się na lekarski do Lublina i czeka na wyniki z Krk. kurczę, ja to podziwiam wszystkich, którzy decydują się na medycynę.. ile to jest nauki... i całe życie dokształcania.. ![]() ![]() wypatrzyłam dziś sobie 2 pary butów w deichmannie [to nic, że wczoraj kupiłam tam japonki ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
a więc
![]() Aneczka91 - Ania podkarpackie. Rzeszów/Kraków BeaS – Beata woj. lubelskie. Medycyna bedeliciuos - Dominika, małopolskie. Kraków - analityka medyczna lub chemia lub farmacja blue_apple -Marta woj. mazowieckie. Warszawa/Łódź/Gdańsk - biotechnologia, farmacja, kosmetologia, analityka medyczna Chiddy -Monika - woj.łódzkie, Łódź,matura 2006. Filologia angielska - dziennie, administracja publiczna - zaocznie Claaire - Ala woj. podkarpackie. Kraków czijo - Olga woj. małopolskie UJ, AGH, UEK effciaa16 - Ewka woj. kujawsko-pomorskie Bydgoszcz - zarządzanie firmą KaasiaaK – Kasia woj. mazowieckie. Kraków (PK/AGH) Karmenka -Karolina woj. łódzkie Biotechnologia - Warszawa, Łódź, Kraków malenstwo5 - Ola woj. opolskie. Psychologia/dziennikarstwo martus9191 – Marta woj. lubelskie. Lublin (UM) -tutaj też się pozmieniało, o ile się nie mylę ![]() mtynai – Martyna woj. warmińsko-mazurskie. Skandynawistyka, geografia - Gdańsk -tutaj się pozmieniało o ile kojarzę ![]() parodia – Justyna woj. łódzkie. Łódź PŁ Plesiunia_ – Ania woj. mazowieckie. Historia/politologia/stosunki międzynarodowe Reg17 – Kamila woj. pomorskie. Gdańsk UG rehab4181 –Dorota woj. łódzkie. Zarządzanie, logistyka, administracja Riddim - Kamila woj. warmińsko-mazurskie. Biotechnologia, analityka, inżynieria biomedyczna i technologia chemiczna Samaramorganx –Baśka woj. dolnośląskie. Historia/historia sztuki Uniwersytet Wrocławski Plan2: ekonomia Legnica star15 – Martyna woj. podlaskie. Etnologia/psychologia UW weronika112 - Weronika woj. łódzkie. Kognitywistyka/psychologia
#4859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uuu, co jest? ![]() ej... mam dejavu albo to było już kilka wątków temu ![]() Martyna znów zaginęła w akcji widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I'm confused ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.