|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Zważywszy na fakt, że:
1. pracować mi się już nie chce 2. Wasi mężowie pomagają Wam w sprzątaniu a mój nie stworzyłam taki oto poemat: Moja buda syfem stoi, Pełno kurzu się w niej roi, Czas się zabrać do roboty, Lecz to praca dla idioty, Mus poprosić męża mego. Niech się z dupą ruszy chudy I posprząta wszystkie brudy! Bo obiadek będzie tyci, A w sypialni "mrozem" chwyci. Kurczę, ale jestem zdolna! ![]()
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Dziewczyny śliczne zdjęcia Bobasków.
ja już po pracy, Dawid spi, a ja wizaż i meczyk ![]() u nas raczej ja odkurzam i gotuje,piore, TŻ wywiesza. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- lubię mieć posprzątane ale nie lubię sprzątać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow,szacun ![]() ![]()
![]() |
#4834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja zazwyczaj mowie do Liwii po polsku, a jak w towarzystwie jest Anglik to po angiesku. inaczej czuje sie sztucznie. za to czytamy ang. ksiazeczki.
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
filka stan bdb, cena 67 zł z przesyłką reszta na PM
![]() ![]() sliczne dzieci wstawiłyscie, ja mam marude od 3 dni znów, ma lekki stan podgoraczkowy, slina sie leje, co chwile sie "drapie" po buzi, maakra karola ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-10-29 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Rozeznanie
|
Kancia - to pieść żałobna
![]() patinka - ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Madziu super, że spotkanie udane
![]() Gosbaj ale spryciarz ![]() Karola poemat w deche ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
karola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madziulka zdjęcia przeurocze gosbaj przystojniacha ![]() kancia dzieki za odp jedziemy zaraz zawiezc Adzika do babci zebysmy mieli z 3godz na szykowanies ie bo musze tapir zrobic,poprasowac i czerwone pazury zrobic. jeju słyszałsyscie o tych dzieciach w aucie co sie zapaliło ![]()
#4839 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj Lu ma pod spodem to w czym smigala w domu (pajac lub rajty+bluzeczka),jesli idziemy w gosci to cos bardziej wyjsciowego
![]() Malinka wspolczuje nocki Karola ![]() Ja mam spiworek quinny tak jak spacerowke (z takim jak by kapturem i polarem w srodku na calej dlugosci -sporz i wierzch),ale jaka on ma dlugosc to nie mam pojecia.Z cala pewnoscia Lu w przyszlym roku tez sie w nim zmiesci Chodzi ci o ta kule z FP ? http://allegro.pl/kula-pelzak-fisher...296927063.html Lu ja polubila dopiero jak zaczela raczkowac.Podoba jej sie jak jej ucieka i ma wielka radosc jak ja dorwie.Lubi tez tego osiolka (zwlaszcza ogon),tylko on za wolny dla niej jest http://allegro.pl/fisher-price-osiol...291792157.html ![]() ![]() ![]() Madziulka ![]() Podaj dokladny przepis ![]() ![]() ![]() Czekoladowe (to czekolada?) wasy ![]() Filka 1,czasami 2 Czekmy na efekt koncowy i fotki !! milej zabawy Elcia ![]() Gosbaj nawet jak jest chory to jest przeuroczy ![]() Kamyk to niezla kolekcja.Udanego spotkani i pozniej imprezki Kancia wspolczuje marudy Dziewczyny to wpadnijcie posprzatac do mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Rozeznanie
|
u nas pod oknem jezdza policjanci na koniach,Szymek jak tylko uslyszy stukot kopyt chce na rece i ma radoche na calego.
chcialam kupic dynie ale same nijakie-kupilam mu stroj dynie-pytanie jak dlugo w tym wytrzyma karola wiersz bomba |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
Filka - ja zupełnie tak jak Kamyk, marnuję się w swojej pracy
![]() ![]() aldii - ja kupiłam dziś śpiworek na all, taki podszyty polarkiem. Myślę, że za rok to mój Adam nie będzie chciał w ogóle w wózku siedzieć. Tak miałam z Mają, więc wzięłam 90 cm. Królewna śnięta Śnieżka niestety odmówiła pozowania do zdjęcia. Nie wiem, czy coś jej z "mężem" nie wyszło ![]()
Edytowane przez karola_sz Czas edycji: 2010-10-29 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
moj Szymek tez po domu smiga w rajtuzach i bluzeczce
![]() aaa pochwale sie wam jak moj szkrabik wchodzi po schodach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dMhiUONUd6Y |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Widze, ze temat podzialu obowiazkow domowych. U nas TZ gotuje bo ja nienawidze z calej duszy gotowac chociaz dzisiaj na przyjazd rodzicow i brata sie postaralam i mam Chicken Kiev i ziemniaczki z koperkiem ![]() Ja sprzatam bo sprzatac bardzo lubie. Wycisza mnie to. Mam takie glupie pytanie. Chodzicie z dziecmi do klopa? Moj Olek nawet jak go zostawie to zaraz jest pod klopem ![]() ![]() Gosbaj pod kombinezon zakladam Body z dlugim rekawem i rajtuzy. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Castillia o tak. Ja ide a on za mną:P Nie mogę drzwi zamykać:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Warto było wejsc przeczytac poemat Karoli
![]() Karola będą o Tobie mówić niebawem w Dzień Dobry TVN ![]() Tak sądze ![]() ![]()
#4846 |
Rozeznanie
|
wylicytowalam pchacza z vtech za 9.30 funtow.
![]()
#4847 |
Zakorzenienie
|
elcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Rozeznanie
|
elcia - ale zapindala, no, no, no
![]() pysia - będą, będą już niedługo. I myślę, że nawet w TVN24... Jak zamorduję swojego męża. Jutro jedzie na prawie cały dzień na jakiś g... mecz. A tu trzeba groby pomyć, coś poszykować. I znowu zostaję sama z dziećmi... Co za dziad cholerny... ![]()
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. I jak tu Was nie kochać ? ![]() ------------------------- fleur za udane łowy licytacyjne ![]() Elcia pieknie i jak szybkoooooo ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-10-29 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
oj tak łobuz z niego jest
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Krzys juz spi. czy czuje sie lepiej??hmmm ciezko powiedziec. dalej meczy go katar a przez to i kaszel. ma takie zielone geste gluty ze oddychac nei moze. tak wiec kilka razy w ciagu dnia mamy masakre bo on sie tak drze jak chce mu ulzyc ze szok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||||||
Zadomowienie
|
Dziekujemy pieknie za tyle komplementow!!!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hehehe, zgadzam sie w 100 % ![]() Cytat:
![]() ![]() Ok! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Spakowane prawie wszystko, jeszzce jedzonko, przyrzady do karmienia dla Szymka i jego zabawki trza spakowac. Jedziemy zawsze zapakowani po sam dach ![]() Melduje, ze 4 zeborek nam wyszedl! ![]() A dzis spal tylko raz ale za to ile, az 3 godziny ![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj mam nadzieje że maluszkowi siepolepszy i nie będzie fo już męczył kaszelek i katar ...te zmory zawsze dokuczają
![]() Ucaluj Krzysia ![]() Madziulek ...za kalejny ząbek ![]()
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za zyczonka dla krzysia
![]() wogole od kilku dni odmawia jedzenia kaszki a wrecz po kilku lyzkach ma odruch wymiotny. obawiam sie ze on mi calkowicie odmowi ich jedzenia. bo mleka on nie chce w ciagu dnia. butelke dostaje tylko na noc a na sniadanie i kolacje jadl kaszke. no a jak tak dalej bedzie z tymi kaszkami to bede musiala mu normalniejsze sniadanka i kolacyjki robic a mleko nadrabiac jogurcikami i serkami. Karola ale poetka z ciebie ![]() ![]() ![]() Madziulka sliczny Szymek i jakie on ma cudne duze oczka ![]() ![]() Castilia fajnie ze jestes z nami. milego pobytu z rodzinka i caluski dla Olka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niech chorubsko szybciutko opuszcza Krzysia!!!! castilia Szymciak tez za mna chodzi do kibelka ![]() ![]()
![]() |
#4856 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny.
Przepraszam, że tylko wpadam tak na chwilkę i się chwalę. Karola piszesz o moim małżonie ![]() ![]() ![]() Elcia ![]() Madziulka miłego pobytu, zdrówka ![]() Gosbaj ![]() Ubranka Młodego piorę z naszymi w persilu w 40 stopniach. Czasem pieluchy, śliniaki i bodziaki na 60 i wszystko fajnie schodzi. Pranie puszczam co drugi dzień, bo nie mam za dużo miejsca na suszenie. Do ubikacji czasem dzieciaki chodzą za mną, Agatkę przy grubszej sprawie wypraszam, a Maciek wiesza się na nogach i żeby wstać coś mu rzucam do przedpokoju do zabawy ( np krem, czy inne zakazane zabawki) ![]() Uciekam i wrzucam obiecane foty 1. Macio wybiera zabawki ( skrzynia ozdobiona radosną twórczością Aguski) 2. Maciek tak śpi czasem 3. My mamy taką kulę do zabawy, dzieciaki ją bardzo lubią, (przy kręceniu delikatnie dzwonią jakieś kuleczki wewnątrz), są w srodku zwierzątka na sprężynkach, przy poruszaniu kiwają się 4. Macio na spacerku 5. Aguśka w swojej części wózka. Przepraszam, że tak z grubsza i niewiele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
joli
![]() ![]() Zegnam sie z Wami dziewczynki ![]() ![]() Buziaki wielkie ![]()
#4858 |
Rozeznanie
|
Madziulka - papa
![]() ![]() Joli - a może to ten sam ![]() ![]() ![]() ![]() Pysia - właśnie rozpakowuje zmywarkę. Bądź myślami ze mną ![]()
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
Madziulka szczesliwej podrozy i udanej zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj zdrówka!
Madziulka gratuluje ząbka i udanej pdoróży! Joli miło Was widzieć ![]() ![]() a mnie mój ksieciunio oszukał w nocy:P poszłam półś piąca mu mleko zrobić, bo myślałam, że ranek już. Wypił i co? Patrze na zegarek a tu po 1 ![]() Właśnie mnie ugryzł w palec od stopy:F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.