Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 12:42   #4831
karola_sz
Rozeznanie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Zważywszy na fakt, że:
1. pracować mi się już nie chce
2. Wasi mężowie pomagają Wam w sprzątaniu a mój nie
stworzyłam taki oto poemat:

Moja buda syfem stoi,
Pełno kurzu się w niej roi,
Czas się zabrać do roboty,
Lecz to praca dla idioty,
Mus poprosić męża mego.
Niech się z dupą ruszy chudy
I posprząta wszystkie brudy!
Bo obiadek będzie tyci,
A w sypialni "mrozem" chwyci.

Kurczę, ale jestem zdolna!

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 12:45   #4832
pola25
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Dziewczyny śliczne zdjęcia Bobasków.

ja już po pracy, Dawid spi, a ja wizaż i meczyk

u nas raczej ja odkurzam i gotuje,piore, TŻ wywiesza.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

lubię mieć posprzątane ale nie lubię sprzątać
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 13:12   #4833
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_sz Pokaż wiadomość
Zważywszy na fakt, że:

Moja buda syfem stoi,
Mus poprosić męża mego.
Bo obiadek będzie tyci,

wow,szacun
Stary 2010-10-29, 13:21   #4834
fleurdelacour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
madziuka nam na bilanie lekarz powiedzial ze mam uczyc Szymka tez angielskiego nie tylko polskiego no i mowimy z TZem do niego czasem po poslki czasem po angielsku
a my, pracownice angielskiej podstawowki, co pracuja z dwujezycznymi (czyli ja, moja managerka i druga language support assistant) jestesmy zdania, zeby rodzice bobaskow rozmawiali z dzieckiem w jezyku w ktorym sie czuja najnaturalniej. oczywiscie angielski nie zaszkodzi, a maluszek troszke zyska na poczatek, ale moze utrawalac nasze bledy jezykowe i zly akcent. (co innego starsze dzieci!!!, z nimi trzeba utrwalac ang)takze ja bym raczej stawiala na kontakt z rowiesnikami i native speakerami.
ja zazwyczaj mowie do Liwii po polsku, a jak w towarzystwie jest Anglik to po angiesku. inaczej czuje sie sztucznie. za to czytamy ang. ksiazeczki.
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:05   #4835
Kancia
Zakorzenienie

filka stan bdb, cena 67 zł z przesyłką reszta na PM zeby nie było to nie mój pchacz znalazłam aukcje przypadkiem bo jest w innym dziale niz reszta

sliczne dzieci wstawiłyscie, ja mam marude od 3 dni znów, ma lekki stan podgoraczkowy, slina sie leje, co chwile sie "drapie" po buzi, maakra

karola a wyrapujesz to? czy to raczej piesn załobna

Edytowane przez Kancia
Czas edycji: 2010-10-29 o 14:10
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:45   #4836
karola_sz
Rozeznanie

Kancia - to pieść żałobna . niestety.
patinka -

Stary 2010-10-29, 14:53   #4837
zebra666
Zakorzenienie

Madziu super, że spotkanie udaneMnie to ciężko nawet planować odwiedzenie kogoś przez niezmotoryzowanie.

Gosbaj ale spryciarz Ja też uwielbiam małego w rajtuzach:P Mega wygoda na spacer jak go ubieram to tylko gatki na to.

Karola poemat w deche a mój mi też nie pomaga:P

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:13   #4838
filka2
Zadomowienie

karola ,musisz sie nudzić w pracy ze nas tu zabawiasz takchcem y wiecej.mój też mi nie pomaga raczej,od 4dni tra mi dzwiczki o drugie i co....doprosic sie nie moge.ciągle coś!!ale narazie mu wybaczam ze mi nie pomaga bo on pracuje a ja w domu zdzieckiem ale jakbym miała etat to o nie nie nie
madziulka zdjęcia przeurocze
gosbaj przystojniacha
kancia dzieki za odp

jedziemy zaraz zawiezc Adzika do babci zebysmy mieli z 3godz na szykowanies ie bo musze tapir zrobic,poprasowac i czerwone pazury zrobic.
jeju słyszałsyscie o tych dzieciach w aucie co sie zapaliłojakie to okropne
Stary 2010-10-29, 15:41   #4839
aldii
Zakorzenienie

Gosbaj Lu ma pod spodem to w czym smigala w domu (pajac lub rajty+bluzeczka),jesli idziemy w gosci to cos bardziej wyjsciowego
Malinka wspolczuje nocki
Karola
Ja mam spiworek quinny tak jak spacerowke (z takim jak by kapturem i polarem w srodku na calej dlugosci -sporz i wierzch),ale jaka on ma dlugosc to nie mam pojecia.Z cala pewnoscia Lu w przyszlym roku tez sie w nim zmiesci
Chodzi ci o ta kule z FP ? http://allegro.pl/kula-pelzak-fisher...296927063.html
Lu ja polubila dopiero jak zaczela raczkowac.Podoba jej sie jak jej ucieka i ma wielka radosc jak ja dorwie.Lubi tez tego osiolka (zwlaszcza ogon),tylko on za wolny dla niej jest http://allegro.pl/fisher-price-osiol...291792157.html
koniecznie wyrapuj i wrzuc na YT
Madziulka
Podaj dokladny przepis
za mowienie ze zrozumieniem.Lu jakis czas temu zalapala baba i mama.Zupelnie inaczej brzmi to mama,jak widac,ze dziecko zwraca sie konkretnie do ciebie
Czekoladowe (to czekolada?) wasy
Filka 1,czasami 2
Czekmy na efekt koncowy i fotki !! milej zabawy
Elcia
Gosbaj nawet jak jest chory to jest przeuroczy Jak sie dzisiaj czuje?
Kamyk to niezla kolekcja.Udanego spotkani i pozniej imprezki
Kancia wspolczuje marudy

Dziewczyny to wpadnijcie posprzatac do mnie
Stary 2010-10-29, 15:50   #4840
tajgabajga
Rozeznanie

GG do tajgabajga

u nas pod oknem jezdza policjanci na koniach,Szymek jak tylko uslyszy stukot kopyt chce na rece i ma radoche na calego.
chcialam kupic dynie ale same nijakie-kupilam mu stroj dynie-pytanie jak dlugo w tym wytrzyma
karola wiersz bomba
Stary 2010-10-29, 15:55   #4841
karola_sz
Rozeznanie

Filka - ja zupełnie tak jak Kamyk, marnuję się w swojej pracy . Mój przeogromny potencjał pozostaje niewykorzystany .

aldii - ja kupiłam dziś śpiworek na all, taki podszyty polarkiem. Myślę, że za rok to mój Adam nie będzie chciał w ogóle w wózku siedzieć. Tak miałam z Mają, więc wzięłam 90 cm.

Królewna śnięta Śnieżka niestety odmówiła pozowania do zdjęcia. Nie wiem, czy coś jej z "mężem" nie wyszło , że taka podkurzona z tego przedszkola wróciła...

Edytowane przez karola_sz
Czas edycji: 2010-10-29 o 16:08
Stary 2010-10-29, 16:12   #4842
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

moj Szymek tez po domu smiga w rajtuzach i bluzeczce tak najwygodniej

aaa pochwale sie wam jak moj szkrabik wchodzi po schodach
http://www.youtube.com/watch?v=dMhiUONUd6Y
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 16:22   #4843
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
castilia tez bym sie cieszyla

No to sobie Szymek pospal, z godzinke chyba. I pewnie do wieczora nie bedzie juz spac!!! Zwariowac mozna!! A jeszcze mnie cholercia to gardziolo boli
Madziula kuruj sie slonce. No i milego pobytu w Polsce. Moi jesio w trasie, ale za 20min powinni juz byc.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Castilia witamy i w miare mozliwosci do nas zagladaj
dla OLka za wszystkie umiejetnosci i zabki

A ja przed chwila odkryłam, ze wychodzi górna 2. 3 zabek

Sebus cos marudny po krotkim spacerku. Niedlugo idzie spac i ja tez
Dziekujemy i brawa dla Sebusia Wow juz tyle zebolkow

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
witaj Castilla.wpadaj częściej.

my byliśmy na spacerku z pół h bo kawaler się darłzdążyłam mu kupić klocki (a dokładnie 3) fishera,spodobały mu się.idę sie poobijać.
Hehehe fajnie to napisalas ''kawaler sie darl'' Dzieki za cieple slowa

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Ja też dodałam Twojego bloga, bo się okazało, że nie mam...
No musimy się spotkać

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Porwałąm się z motyka na słońce i będę dla dziadków pod choinkę robić albumy ze zdjęciami Paulinki... Sama... Podobne jak ten ślubny... Mam nadzieję, że szybciej mi pójdzie niż ostatnio...
Napewno pojdzie Ci swietnie biorac pod uwage ten album slubny. Bylam w szoku jak go zobaczylam. Prace jak stara wyjadaczka, a nie poczatkujaca scraperka

Cytat:
Napisane przez kasiorekzeta Pokaż wiadomość
Witam Mamusie
Mój Skarb już od 30 min śpi.
Wczoraj popołudniowa drzemka trwała 2,5 godz mam nadziej, że dziś może to powtórzy
Maja unormowała sobie drzemki do dwóch dziennie. Pierwsza ok 11 druga między 14stą a 15stą. I ok 20stej idzie spać na noc

Castilia super, że jesteś
za umiejętności i zębolki
Dziekujemy bardzo! Moj Olek codziennie spi inaczej i nie ma na nic zadnej normy Zazdroszcze unormowanych dzieci

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Elcia nie martw się Ja mam takie nocki od 8 miesięcy nie za każdym razem jest przerwa 3 godzinna ale 1-2 razy na tydzień się zdarza, pobudki czasami nawet co 15 minut max 3 godziny... Ja nie wiem co to jest przespana noc... Przeżyjesz .
Taaaaaaa dokladnie! Mialam to samo napisac. U mnie to samo i tez nie wiem co to przespana noc za bardzo. Najmniej zdarzylo sie ze byla 1 pobudka, ale to sie rzadko zdarza.

Widze, ze temat podzialu obowiazkow domowych. U nas TZ gotuje bo ja nienawidze z calej duszy gotowac chociaz dzisiaj na przyjazd rodzicow i brata sie postaralam i mam Chicken Kiev i ziemniaczki z koperkiem

Ja sprzatam bo sprzatac bardzo lubie. Wycisza mnie to.

Mam takie glupie pytanie. Chodzicie z dziecmi do klopa? Moj Olek nawet jak go zostawie to zaraz jest pod klopem Ze tak powiem ''przypelza''

Gosbaj pod kombinezon zakladam Body z dlugim rekawem i rajtuzy.
castilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 16:40   #4844
zebra666
Zakorzenienie

Castillia o tak. Ja ide a on za mną:P Nie mogę drzwi zamykać:P

Stary 2010-10-29, 16:57   #4845
pysiamn
Zakorzenienie

Warto było wejsc przeczytac poemat Karoli

Karola będą o Tobie mówić niebawem w Dzień Dobry TVN
Tak sądze ba a moze nawet w Faktach

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:27   #4846
fleurdelacour
Rozeznanie

wylicytowalam pchacza z vtech za 9.30 funtow. no wreszcie moje dziecko bedzie mialo jakas porzadna zabawke (rozmiarowo mam na mysli, bo tak to ma pare fajnych ale sama drobnica)
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:13   #4847
Kancia
Zakorzenienie

elcia rewelacja
Stary 2010-10-29, 19:36   #4848
karola_sz
Rozeznanie

elcia - ale zapindala, no, no, no
pysia - będą, będą już niedługo. I myślę, że nawet w TVN24... Jak zamorduję swojego męża. Jutro jedzie na prawie cały dzień na jakiś g... mecz. A tu trzeba groby pomyć, coś poszykować. I znowu zostaję sama z dziećmi... Co za dziad cholerny...

Stary 2010-10-29, 19:41   #4849
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
karola a wyrapujesz to? czy to raczej piesn załobna
Cytat:
pysia - będą, będą już niedługo. ...w TVN24... Jak zamorduję swojego męża.
Kancia,KArola, po ostatniej wypowiedzi sądze Kanciu że jednak to drugie

ps. I jak tu Was nie kochać ?
-------------------------

fleur za udane łowy licytacyjne

Elcia pieknie i jak szybkoooooo Mój Kuba nigdy tak szybko nie raczkował nadrabiał to potem w chodzeniu ...bieganiu

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-10-29 o 19:44
Stary 2010-10-29, 20:10   #4850
aldii
Zakorzenienie

Elcia wow oj chyba musisz mu juz bramke przy schodach ustawic
Fleur
Stary 2010-10-29, 20:16   #4851
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zaslona Pokaż wiadomość
gosbaj jaki łobuz mały i jaką ma fajną minkę na ostatnim zdjęciu
oj tak łobuz z niego jest jak robi cos co nie powinien i ja mowie ze nie wolno to sie patrzy na mnei takim łobuzerskim wzrokiem usmiecha sie i dalej to robi i jak go nie kochac

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość

Mam takie glupie pytanie. Chodzicie z dziecmi do klopa? Moj Olek nawet jak go zostawie to zaraz jest pod klopem Ze tak powiem ''przypelza''

Gosbaj pod kombinezon zakladam Body z dlugim rekawem i rajtuzy.
oj tak moj za mna zawsze przychodzi wiec nei moge zamykac drzwi i wtedy wspina sie na moich kolanach. Ostatnio jak sie szykowalam do pracy to wlazl za mna do lazienki i wyczail papier toaletowy i rozwinal cala rolke oczywiscie jak zauwazylam to bylo za pozno

Krzys juz spi. czy czuje sie lepiej??hmmm ciezko powiedziec. dalej meczy go katar a przez to i kaszel. ma takie zielone geste gluty ze oddychac nei moze. tak wiec kilka razy w ciagu dnia mamy masakre bo on sie tak drze jak chce mu ulzyc ze szok.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 20:16   #4852
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Dziekujemy pieknie za tyle komplementow!!!!

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Madziulka
Podaj dokladny przepis
za mowienie ze zrozumieniem.Lu jakis czas temu zalapala baba i mama.Zupelnie inaczej brzmi to mama,jak widac,ze dziecko zwraca sie konkretnie do ciebie
Czekoladowe (to czekolada?) wasy
Ten przepis to tak jak napisalam, nic wielkiego Tak to czekoladowe wasy, robil za mna babeczki

Cytat:
moj Szymek tez po domu smiga w rajtuzach i bluzeczce tak najwygodniej

aaa pochwale sie wam jak moj szkrabik wchodzi po schodach
http://www.youtube.com/watch?v=dMhiUONUd6Y
wow, zdolniacha

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Madziula kuruj sie slonce. No i milego pobytu w Polsce. Moi jesio w trasie, ale za 20min powinni juz byc.
Kuruje sie, kuruje Milego czasu z rodzinka, pozdrow rodzicow od nas za ugotowanie kolacyjki

Cytat:
Madziulka - zdjęcie nr 2 - mój faworyt: pasują mu te różki
Hehehe, zgadzam sie w 100 %

Cytat:
madziuka nam na bilanie lekarz powiedzial ze mam uczyc Szymka tez angielskiego nie tylko polskiego no i mowimy z TZem do niego czasem po poslki czasem po angielsku
Tez czasem po niemiecku do Szymka mowimy, zwlaszcza maz No i wszedzie jak ide, to ktos do niego zagada, jak jestesmy u znajomych. Tutaj jest tak, ze gdzie nie wejde do sklepu, to od razu jest gadka do Szymka, a on na poczatku patrzy z taka powazna mina, a za chwile usmiech od ucha do ucha

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
napiszę w klubie bo nie ma się co afiszować
Ok!

Cytat:
Zważywszy na fakt, że:

Moja buda syfem stoi,
Mus poprosić męża mego.
Bo obiadek będzie tyci,

Wooooooow!!!!! Mistrzyni poezji!!! klask i:

Cytat:
Napisane przez fleurdelacour Pokaż wiadomość
a my, pracownice angielskiej podstawowki, co pracuja z dwujezycznymi (czyli ja, moja managerka i druga language support assistant) jestesmy zdania, zeby rodzice bobaskow rozmawiali z dzieckiem w jezyku w ktorym sie czuja najnaturalniej. oczywiscie angielski nie zaszkodzi, a maluszek troszke zyska na poczatek, ale moze utrawalac nasze bledy jezykowe i zly akcent. (co innego starsze dzieci!!!, z nimi trzeba utrwalac ang)takze ja bym raczej stawiala na kontakt z rowiesnikami i native speakerami.
ja zazwyczaj mowie do Liwii po polsku, a jak w towarzystwie jest Anglik to po angiesku. inaczej czuje sie sztucznie. za to czytamy ang. ksiazeczki.
No wlasnie, dokladnie to samo chcialam napisac. Czuje sie wlasnie tak sztucznie mowiac do Szymka po niemiecku, no chyba ze u kogos jestesmy.

Spakowane prawie wszystko, jeszzce jedzonko, przyrzady do karmienia dla Szymka i jego zabawki trza spakowac.
Jedziemy zawsze zapakowani po sam dach

Melduje, ze 4 zeborek nam wyszedl! To pewnie dlatego taka maruda.
A dzis spal tylko raz ale za to ile, az 3 godziny
Stary 2010-10-29, 20:21   #4853
pysiamn
Zakorzenienie

Gosbaj mam nadzieje że maluszkowi siepolepszy i nie będzie fo już męczył kaszelek i katar ...te zmory zawsze dokuczają
Ucaluj Krzysia

Madziulek ...za kalejny ząbek

*** -12,5kg***

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 20:39   #4854
gosbaj
Zadomowienie

Dziekuje za zyczonka dla krzysia ja tez mam nadzieje ze mu przejdzie.

wogole od kilku dni odmawia jedzenia kaszki a wrecz po kilku lyzkach ma odruch wymiotny. obawiam sie ze on mi calkowicie odmowi ich jedzenia. bo mleka on nie chce w ciagu dnia. butelke dostaje tylko na noc a na sniadanie i kolacje jadl kaszke. no a jak tak dalej bedzie z tymi kaszkami to bede musiala mu normalniejsze sniadanka i kolacyjki robic a mleko nadrabiac jogurcikami i serkami.

Karola ale poetka z ciebie szacun normalnie jakis tomik poezji niedlugo wydasz
Madziulka sliczny Szymek i jakie on ma cudne duze oczka no i smieszek widze z niego taki jak z mojego Krzysia
Castilia fajnie ze jestes z nami. milego pobytu z rodzinka i caluski dla Olka
Stary 2010-10-29, 20:47   #4855
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Madziulek ...za kalejny ząbek

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
Madziulka sliczny Szymek i jakie on ma cudne duze oczka no i smieszek widze z niego taki jak z mojego Krzysia

Niech chorubsko szybciutko opuszcza Krzysia!!!!

castilia Szymciak tez za mna chodzi do kibelka Upodobal sobie zmiotke z lopatka i zawsze ja sciaga
Stary 2010-10-29, 20:58   #4856
joli31
Rozeznanie

Hej Dziewczyny.
Przepraszam, że tylko wpadam tak na chwilkę i się chwalę.
Karola piszesz o moim małżonie też jutro jedzie na mecz, ale to chyba nie na ten sam poetka z Ciebie
Elciadla Szymonka pędziwiatra
Madziulka miłego pobytu, zdrówka
Gosbaj dla choruska, w zeszłym tygodniu Macio brał zastrzyki, bo miał szmery w oskrzelach, a po antybiotyku zwymiotował. Maciek też podobnie reaguje na "nie wolno"
Ubranka Młodego piorę z naszymi w persilu w 40 stopniach. Czasem pieluchy, śliniaki i bodziaki na 60 i wszystko fajnie schodzi. Pranie puszczam co drugi dzień, bo nie mam za dużo miejsca na suszenie.
Do ubikacji czasem dzieciaki chodzą za mną, Agatkę przy grubszej sprawie wypraszam, a Maciek wiesza się na nogach i żeby wstać coś mu rzucam do przedpokoju do zabawy ( np krem, czy inne zakazane zabawki)
Uciekam i wrzucam obiecane foty
1. Macio wybiera zabawki ( skrzynia ozdobiona radosną twórczością Aguski)
2. Maciek tak śpi czasem
3. My mamy taką kulę do zabawy, dzieciaki ją bardzo lubią, (przy kręceniu delikatnie dzwonią jakieś kuleczki wewnątrz), są w srodku zwierzątka na sprężynkach, przy poruszaniu kiwają się
4. Macio na spacerku
5. Aguśka w swojej części wózka.
Przepraszam, że tak z grubsza i niewiele , postaram się częściej pisać.
joli31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:27   #4857
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

joli sliczne dzieciaczki

Zegnam sie z Wami dziewczynki Bede dopiero za tydzien, no chyba, ze uda mi sie w Krakowie zagladnac do kompa w niedziele, albo poniedzialek. We wtorek raniutko Paris, Paris... W sobote wracamy do Krk, w pewnie w niedziele do domciu.

Buziaki wielkie
Stary 2010-10-29, 21:43   #4858
karola_sz
Rozeznanie

Madziulka - papa . Ech, jak ja Ci zazdraszczam... Przyjemności!
Joli - a może to ten sam . Jak jeszcze bywa upierdliwy i mało w domu pomaga to na stówę ten sam . Dzieciaczki masz naprawdę śliczne , a to zdjęcie jak Maciuś śpi - rewelka

Pysia - właśnie rozpakowuje zmywarkę. Bądź myślami ze mną , bo cierpię ...

Stary 2010-10-29, 21:55   #4859
gosbaj
Zadomowienie

Madziulka szczesliwej podrozy i udanej zabawy
Stary 2010-10-30, 07:24   #4860
zebra666
Zakorzenienie

Gosbaj zdrówka!

Madziulka gratuluje ząbka i udanej pdoróży!

Joli miło Was widzieć Super ma pozycje do spania

a mnie mój ksieciunio oszukał w nocy:P poszłam półś piąca mu mleko zrobić, bo myślałam, że ranek już. Wypił i co? Patrze na zegarek a tu po 1 a jak się śmiał ze mnie, jakby wiedział, że mnie w konia zrobił i wyżłopał nastandardowo mleczko.

Właśnie mnie ugryzł w palec od stopy:F

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości