![]() |
#4831 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Wiem, wiem, że mnie zabijecie, bo teraz nie dodam żadnych opisów, ale chciałabym ogłosić krótką przemowe:
![]() jestem tu dlatego, że chce się szkolić w swojej twórczości na oczach mistrzów (np.Parologiczna-którą kocham!).. jestem tu też po to, że jeżeli komus spodoba sie moje 'arcydzieło', żeby cieszył się nim w samotności i kradnąć umieszczał w swoim statusie gg,a nie pokazywał na każdym swoim poście "ZaczarowanaInka- kocham Cie<33", jestem tu również dla Was wizazanki, bo jestesmy tak jakby rodzina, a z rodziny nie mozna od tak odejsc, prawda? ![]()
#4832 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie pochwały.
![]() a tak w ogóle to wątek schodzi na psy. jak ktoś chce odejść to niech odchodzi i koniec. nie trzeba się żalić, ze nikt nie czyta, że nie dostajecie pochwał. opisowy to nie całe życie. jakbyście większych problemów nie miały. tracę ochotę na zaglądanie tutaj. Od czterdziestu dni Cię nie miałem, w myślach rozbierałem. Jestem desperatem. Widzę desperata, widzę desperata! Widzę moich myśli kata. Uciekam w niczyje ramiona - zmęczona, znużona. Męczymy się w sieci skrępowania. Osiadamy na dnie, patrzymy źle na cały świat diabeł jest rad. Powiesiłam własne marzenia; idę się śmiać. Trochę mnie przeraża bezczynne stanie w gradzie głów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
kuuuuuczę, już niedługo natępna częśc.
![]() ' zaczynam sie wahac - może ta ja powinnam zadzwonic? ' ' miłośc robi z ludźmi dziwne rzeczy! ' Najpierw się lubią, potem kochają, nie mogą bez siebie życ, następnie się kłócą, a na koniec żadne nie wyciągnie ręki na zgodę, żałosne.
#4834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie pomyślałam nawet, że ktoś będzie tu o mnie pamiętał pomimo tego, że już mnie tu praktycznie nie ma od dłuższego czasu. czytam i takie zaskoczenie! oczywiście pozytywne! aż musiałam napisać! ;* i to ja podziwiam Ciebie! <3 ** miasto idzie z tobą, oddechem tętni szosa. na plecach niesiesz ból, smutek, żal albo postrach. Wybija 18-sta nie przestajesz być smutna, już dwie godziny później płyniesz oceanem wódki. I znów nastaje cisza, słońce znika za smogiem. Nadzieja matką głupich, w tobie gaśnie jej płomień. Miliony wspomnień w taki dzień jak dzisiaj masz. Nie wiesz czy chcesz o nich myśleć i zakrywasz twarz. stoisz przed bliskiego grobem a w sercu do końca życia będzie płonął ogień. w głowie do końca życia będzie nieśmiertelny. brakuje ci go, nadzieje rozwiejmy - nie wróci, a jedyne co możesz odwrócić to wspomnienia – te wesołe bez wątpienia. Bo sześć stóp pod ziemią zakopane masz marzenia i jak masz teraz widzieć swój sens istnienia? Bez wątpienia trudno ci go teraz dostrzec, gdy musisz odejść, pamiętać, łzy otrzeć. Czas, mówią, leczy każde rany, ale to dziwne gdy tylko czujesz się jak pokonany. wszystko z: CeHa - Listopadowa Noc.
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
![]() Nie potrafię opisać tej blokady, gdy mając oczy pełne łez, uśmiecham się dla niepoznaki. ____________ I just wanna die in your arms. |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Aż się trzęsę, wiesz? Nie, aż tak się Ciebie nie boję, ani nie jestem zdenerwowana. Aż tak mi zimno...
I teraz zostało mi tylko spokojnie oddychać, żeby się uspokoić. W końcu serce musi bić dalej... Nie spodziewaj się po mnie za wiele - nie jestem i nie będę jak inne dziewczyny, na każde Twoje skinienie, nie będę chodzić w szpilkach ani w miniówkach. Będę chodzić w trampach i dzwonach, będę niezależna. A Tobie albo się to spodoba, albo powiemy sobie 'Do widzenia'. Fajną dupę, to ma każda. Ja mam coś więcej. I powiedział Jej na koniec, że był z Nią, bo ma fajną dupę. Odpowiedziała, że On jest pustym dupkiem, a w głębi serca bardzo Go kochała.
![]() |
#4837 |
dream big
|
dziękuję
![]() ![]() *marzę o Tobie w tak wielu snach. *w Twoich oczach widzę moje. *obejmij mnie, a potem zaśpiewam Ci melodię, którą komponowałam z miłości. *przynosisz dzień, w którym wschodzi słońce.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Przyczajenie
|
straciłam Cię i odzyskałam . Teraz kiedy znowu Cie nie ma już nie próbuję, bo wiem , że nikt nie dostaje trzeciej szansy .
wśród przyjaciół prawdziwy uśmiech, w samotności płacz i lament . odszedłeś i zaczęłam na prawdę żyć . ''nie polubię Cię , jak powiedzieć prościej ? '' Mogłeś chociaż powiedzieć , że to koniec miedzy nami , bo ja wciąż czekałam na ciepło twoich rąk . |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
BAN stały
|
Nieodkrytaxd
wiemy, wiemy <3 ...
zdrowy rozsądek, zero miłości, zero nas . nadajesz się co najwyżej frytki z dżemem i marmoladą, więc nie licz na coś więcej z mojej strony, skarbie . ufałam, kochałam, śmiałam się, czekałam, tęskniłam, skoro taki z Cibie dobry polonista, może wytłumaczysz mi czemu nie mogę użyć tych czasowników w czasie teraźniejszym, może powiesz mi czemu zapisane są w mojej głowie tylko w takiej postaci ... sory, ale ja się na to nie pisze, więc wybieraj albo ja albo ona . i po co znów drażnisz zmysły me, lepiej odejdź, daj mi spać . -'powiązanie dłonie, ja, Ty i ona próbująca rozwiązać ten węzeł, i Ty odchodzący z nią' ciągle mi się to śni ... - ciiiii, skarbie, przecież wiesz, że ja bez Ciebie nie przeżyje ani dnia . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
usiądź wygodnie, ja zajmę zaszczytne miejsce na twoich kolanach,
moje ręce będą bezczelnie błądzić po twoim ciele, wzrok nie znajdzie innego miejsca skupienia niż twoje oczy, a językiem wodzić będę po konturach twoich ust, żeby sprawdzić, czy wszystko jest na miejscu jak poprzedniego wieczoru świat jest równie kure.wski jak był, ale ja sobie zbuduję własny mam ochotę robić z tobą brzydkie rzeczy i z wdziękiem przykładnej dziewczynki oznajmiać słodkim głosem 'jeszcze, jeszcze' 'czekam na siebie na przystanku zastanawiając się z którego autobusu wysiądę i w co będę ubrana' wywołaj we mnie emocje, tak jak wywołuje się zdjęcia 'Panowie wolą Miłe Dziewczyny, bez nałogów i problemów emocjonalnych. Tak jest wygodniej i bezpieczniej. Miłą Dziewczynę możesz przedstawić rodzicom na niedzielnym obiedzie bez obaw, że między drugim daniem, a deserem pójdzie do łazienki i potnie się żyletką. Ryzyko, że wpadnie w obsesję doskonałości i uzależni od antydepresantów praktycznie nie istnieje. Nie przeklina, nie powita z papierochem w zębach i nie wsadzi cię na huśtawkę swoich nastrojów. Będzie grzecznie dygać, ładnie się uśmiechnie, a na końcu pogubi się czy bardziej nienawidzi ciebie czy siebie. I nic z tym nie zrobi bo nie wypada...' |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
Dobra spoko, przecież nie wiedziałam, że niektóre z was tak na zareagują. I obiecuję Ci, że kiedyś staniesz przed moim grobem
i powiesz " tak, to ona najbardziej mnie kochała ze wszystkich ". Najgorzej jest, gdy nocą siadasz na łóżku z widokiem na gwiazdy i uświadamiasz sobie, że nie masz już nic. Kolejny telefon do Ciebie w oczekiwaniu na twoje wytłumaczenie i co słyszę? " wybrany abonent jest w tym momencie nie osiągalny ", wtedy tracę wszystkie nadzieje. No tak, jest ona i Ci narazie wystarczy. Czasami myślę, że to wszystkie to jest jeden wielki koszmar, widać, że myślenie nie jest moją najlepszą stroną. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-10-31 o 21:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
nie miewam obsesji, miewam paranoje.
wolałabym nie żyć niż widzieć jak cierpisz . byliby doskonali, lecz wad im zabrakło. nadzieja to płomień, który chce płonąć nawet, jeśli jest zgaszony. żyłam przeszłością, ale czas biegł naprzód cholerny ucisk w klatce piersiowej, smutne oczy, udawany uśmiech, powracające uczucie zagubienia i bezradności, znasz to? |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
Dzięki, dzięki, dzięx
![]() ![]() If you don’t know what you say, shut the fuck up! /Jeśli nie wiesz co powiedzieć, zamknij się do cholery!/ I,m the best. ![]() /Jestem najlepsza. ![]() _____ dziewczynki, mogłaby mi któraś przetłumaczyć to na angielski? ![]() jak się znajdę w niebie, to tylko po znajomości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Raczkowanie
|
możesz być z siebie dumny.
to właśnie dzięki Tobie dowiedziałam się, że łzy są słone. ' przypomnij mi, jaki byłeś wtedy, kiedy choć trochę Ci zależało?' Ty - zawsze wiedziałam, że tak pachnie szczęście.
#4845 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
plosie;D
![]() |
#4846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Paralogiczna notcool - dziękuję kobieta stworzona po to, żeby walczyć? jak widać jestem wyjątkiem od reguły. jeszcze o tym nie wiesz, ale życie nie musi być takie ciężkie, może lubimy ból. może tak po prostu jesteśmy ukształtowani. Ponieważ bez tego może nie czulibyśmy naprawdę, że żyjemy. jak to szło, po co walę się młotkiem w głowę? bo to takie cudowne uczucie, kiedy przestaję Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-10-31 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
BAN stały
|
Cytat:
raczej będzie coś w tym stylu : if I were in the heaven, that would be only by connection . ...
nie chce Cię ranić, więc odejdź, nim stanie się to . zapomnij, wymaż, skasuj, dziewczyno, ogarnij się wreszcie, przecież to nie tak wiele . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-31 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
absoorbed, not cool (i cała reszta, bo cytowanie niechcący wyłączyłam )- dziękuję Wam, jeju! cudowne jesteście, cudownie przemawiacie i dziękuję za te pochwały. dziękuję, motywujecie przeogromnie. big <3 ; * dla Was !
![]() kto odchodzi - nara i krzyż na drogę ![]() + za dużo by wymieniać te wspaniałe, wy wiecie ; * Nensie i (chyba?) Paralogiczna - of kors, kocham całą dem6n6l6gię razem z Wami. <3 mogę założyć nową część?
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
na pewno tak to nie będzie. jak już:
If i was in heaven, i would be there only by familiarity. jak się znajdę w niebie, to tylko po znajomości. Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-10-31 o 22:15 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Przyczajenie
|
_______
"Nie kończąca się historia niedorosłej miłości." "Mam do Ciebie prośbę. Poważną, nie pierwszą, ale ostatnią. Zniknij z mojego życia na zawsze.Nie możemy być w tym samym miejscu, na tej samej imprezie, bo dobrze wiesz jak się to skończy.Więc mimo tego bólu pamiętam te dobre rzeczy, te wspólne chwile. Bo wniosłeś i znaczyłeś w moim życiu tyle co nikt inny do tej pory. Dzięki Tobie poznałam prawdziwą nadzieję. Dzięki Tobie dowiedziałam się, że można płakać ze szczęścia, bo komuś bliskiemu coś się udało. A Ty jesteś dla mnie bardzo bliski. Bez Ciebie nie ma już nic. Nawet nie pamiętam co było przed Tobą."
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() Edytowane przez 19Monika91 Czas edycji: 2010-10-31 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
niczego_po_trochu, dziękuję.
![]() notcool - Maleńka, jesteś wielka. tak jak Twoje słowa. To ja Tobie dziękuję, dziękuję, dziękuję ![]() okradzione : MamCieGdzies, naiwna0, patrysiowa_ . *
- w co się przebierzesz na halloweenową imprezę? - w kobietę Twoich marzeń. gdyby z każdą łzą upływały wspomnienia, cholera, już dawno wsiąkałbyś w podłogę. owszem, jesteś kretynem, widocznie brakuje mi idiotyzmu w moim życiu. ![]() mówię, że Cię nie chcę, najtrudniej mi do tego przekonać właśnie siebie. przechodziłam obok jego domu, zdając sobie sprawę, że nie mogę pójść tam i znów poczuć się jak u siebie; spojrzałam w jego okno, a w serce zakuła świadomość, że tamtejsze światło nie pali się już dla mnie. może tak dla odmiany dzisiejszej nocy Ty zatęsknisz i zaśniesz nad telefonem? i trochę wrogości ![]() jasny przekaz : jesteś idiotą. oczywisty wniosek : znikaj. recepta dla mnie: imprezka. zaczniesz iść na jakość, czy dalej podjarany liczeniem? pieprzony matematyk. bierz tą sz*atę i posprzątajcie bałagan, który narobiliście w moim życiu. widzisz, nawet sz*ata z Ciebie kiepska, bałaganić tylko potrafisz. - co Ty tak wrogo nastawiona? - na prawdę muszę cokolwiek mówić? strasznie tania bajera, jak na bogatego frajera.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-10-31 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
Naughty_ -
![]() Paralogiczna - jedyna mądra ![]() your blue eyes - to idź. znasz drogę prawda ? Nie wiem co ty sobie w ogóle myślałaś. Że napiszesz kilka fajnych opisów i wszyscy będą Cię kochać ? A jak nie ma pochwał to robisz focha, wychodzisz trzaskajac drzwami i myslisz i ze kazdy bedzie wolal; wróć! ? ![]() notcool - jestes kochana. nie spodziewałam się siebie w takim gronie. Dzieki tobie od bardzo dawna, pierwszy raz pojawil sie szczery usmiech na mojej twarzy. ![]() A kiedy chciała mu to wszystko wygarnąć, Wreszcie zdobyła się na odwagę by opowiedzieć mu, O tych wszystkich wylanych łzach i cierpieniach jakie zniosła, Usłyszała; - Skarbie, zanim cokolwiek powiesz posłuchaj. Kocham Cię, kochałem i z każdym dniem kocham Cię bardziej. Przepraszam za wszystko. Wiem, że to pewnie i tak nic nie da ale... proszę Cię nie zostawiaj mnie... Wymiękła. Znowu ją drań nabrał czułymi słówkami i znowu wszystko zacznie się od początku. Ale dla jednego dnia szczęścia, potrafiła to poświęcić. Myślał, że już go nie kocha, Bał się że to koniec. Ona nocami zalewała się łzami, Prosząc Boga by jej nie zostawiał. Kiedy miała doła to szli pić. Kiedy miała dobry humor, to robili najgłupsze rzeczy na świecie. Kiedy chciało jej się płakać, to przynosił jej chusteczki. Kiedy była senna, opowiadał jej bajki na dobranoc - pocałunkami. Kiedy była chora, cały dniami siedział przy jej łóżku robiąc jej gorącą herbatę. Powiedz mi... czy to nie miłość ? Ja Pana kocham. A Pan mi tutaj z jakąś blondi wyskakuje.
#4853 |
Raczkowanie
|
Kochaj mnie kochaj
Bądź ze mną bądź I nie opuszczaj Mnie na krok Kochaj mnie kochaj I nigdy mniej To wszystko, czego pragnę Bo dzieki Tobie moje życie nabrało znów kolorów a ja nadal nie wiem gdzie jest wielki wóz;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
dzięki temu, że ktoś mnie docenia nadal tu jestem
![]() silly of me to think y-you could fall in love with someone like me głupio z mojej strony, że myślałam, że t-ty mógłbyś się zakochać w kimś takim jak ja don't ask, because i don't remember! nie pytaj, bo nie pamiętam
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-11-01 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Rozeznanie
|
malinowy kisiel , madzisko13 , naiwnaO - kurdeee dziewczyny, nie sądziłam że któraś przyzna mi racje
![]() Dyskriminacja - ? no może ale ja tylko wyrażam własne zdanie MRS. Unfabolous . [ sorki za blad nigdy nie zapamiętam poprawnej pisowni ] I choć cię kochała ...
Teraz nienawidzi...
#4856 |
Rozeznanie
|
poprostuAsiss na zdrówko Kochana ![]() naiwnie__ jak zawsze zadziwiasz ![]() `KRÓTKA LEKCJA ŻYCIA. : mały ptaszek leciał na południe uciekając przed zimą. niestety było już tak zimno, że ptaszek przemarzł i spadł na pole. polem przechodziła krowa i nasrała na ptaszka. ponieważ gówno było ciepłe funkcje życiowe ptaszka zaczęły wracać do normy. leżał więc sobie szczęśliwy i ogrzany w gównie i wkrótce zaczął śpiewać. obok przechodził kot, który usłyszał śpiew ptaszka, wyciągnął go z gówna i pożarł. WNIOSKI : "1. nie każdy kto na Ciebie nasra jest Twoim wrogiem; 2. nie każdy kto Cię wyciągnie z gówna jest Twoim przyjacielem; 3. jak siedzisz w gównie to się nie odzywaj` pokaże Ci. że mnie nie zniszczyłeś. że popełniłeś największy błąd swojegozycia idąc do niej. a teraz stwierdzam, że nie warto było się tak poniżac. z Tobą mogłam pokonywac góry.. a bez Ciebie przejście nad kamieniem sprawia mi trudnośc. `drogi Panie . to co Pan ma po lewej stronie klatki piersiowej to serce . i tego czasami należy używać a kiedy cie widze , mimowolnie mam banana na twarzy` |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Potrzeba trochę modlitwy, miłości, pamięci po śmierci i świeczki na grobie.
Zastanawiając się co czujesz stwierdzam, że nie wiem. I co z tego, że nie masz mojego gg i nie czytasz moich opisów? Mimo, że masz niewiele lat, a może właśnie dlatego, słów "Kocham Cię" z Twoich ust nigdy nie zapomnę i zawsze będę stawiać jako wzór bezinteresownej miłości. Ma 3 latka, a kocha miłością najpiękniejszą i najbardziej bezinteresowną... Przyszły-niedoszły chłopak w ramach podrywu Jej podrywa inną... Może coś komuś się spodoba ![]()
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
boundlessly, _changime, cherry pie, ciiri, cornflower_, istny_paradoks, kontrastowa0, kreskowa, madzisko13, minimum4znaki, Mrs Unfabulous, Naughty_, naiwna0, naiwnie__, notcool, otojest, Paralogiczna, patrysiowa_, poprostuAsiss, ratatamm, RobCoChcesz, siatkaara, Siatkarka18, so_steadfast, TwojaKokaina, Zaczarowana_Inka Jesteście niesamowite ![]() ![]() ![]() _________________ spotkałam przeszłość w objęciach teraźniejszości, złapała mnie za rękę i powiedziała, żebym już nie próbowała, bo i tak nie zapomnę. Tak na prawdę jedyne rzeczy na jakie miałabym ochote: To upicie się na maksa,lub jego obok siebie. Niestety ani jedno,ani drugie nie jest możliwe. Pierwsze dzisiejszego wieczoru,drugie prawdopodobnie nigdy.. Poudajmy przez chwile,że jest na prawde dobrze. Przyklejmy uśmiech na twarz. A gdy wrócimy do domu przyodziejmy swoje prawdziwe 'ja'. Wyjątkowo nie mogę poskładać myśli. Zagłębiam się w nie na moment, po czym rozrzucam na boki. Tęsknota mnie rozdziera. Zamkną oczy. Uwolnią ekspresję. Zmyją brud wczorajszych słów. Pobudzą bodźce. Umocnią barierę ochronną. Te krople deszczu.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-11-01 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Raczkowanie
|
SparklyAngel - niezmiernie się z tego cieszę ![]() nie wiem jak wam ale jak czytam niektóre posty to aż odechciewa się cokolwiek napisać. może lepiej zrobić wątek, w którym będziecie pisać, że odchodzicie a nie ' zaśmiecajcie ' tym opisowego. elo. __________ - zrobisz coś dla mnie ? - no tak, a co ? - będziesz udawał, że Ci zależy ? i wiesz co? mam wyje**ne na tą całą miłość. ' tęsknie? to za mało by wyrazić jak mi Cię cholernie brakuje.. ' ' czasem mam jazdę zapomnieć o wszystkim.. kupić bilet do nikąd i spakować walizki.. odnaleźć nową przestrzeń - ta mnie dusi czasem. ale chyba czasem tak być musi.. '
#4860 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry.
merci ![]() Cytat:
ależ już taki wątek istnieje ! ![]() przywykłam do tego, że jesteś idiotą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.