|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
![]() Tak się zastanawiam nad zakupem choinki tej za 80 zł. Ma zamiar któraś z Was ją nabyć?
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
jakie słodkie / polslodkie wino z biedry polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1-3strony wczesniej ktos pokazywal zdjecia choinki- jest b.ladna i ma duzo galazek o winie tez 1-3str byla mowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jeżeli któraś z was zastanawia się nad kupnem kompletu sztućców to może rozwieję wasze wątpliwości:
http://allegro.pl/sztucce-72el-dla-1...295114559.html http://allegro.pl/show_item.php?item=1320224146 http://www.hiper-okazja.pl/sztucce-w...e-domotti.html Co prawda są w zmienionym opakowaniu wewnętrznym ale walizka i firmowy grawer na odwrocie sztućców wskazuje na firmę Domotti Edytowane przez aanka0308 Czas edycji: 2010-11-18 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale za to widziałam wczoraj placki do tortilli - nie wiem w jakiej cenie, ale wydawały mi się mniejsze (mniejsza średnica) niż te które np. były w ofercie jakieś 2 miesiące temu.. ktoś ich próbował może? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
faktycznie są mniejsze i jest ich mniej(4szt) cena ta sama3,99. W smaku niezłe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=aneczka240;23310733]Sole rzeczywiście mają świetne. Ja używam do kąpieli stóp i zauważyłam, że niebieską trzeba bardzo dobrze zmyć, bo robi "smerfne" stópki
![]() Tak się zastanawiam nad zakupem choinki tej za 80 zł. Ma zamiar któraś z Was ją nabyć?[/QUOTE] Właśnie ją do domu dotachałam, świerk zielony. Jak mąż wstanie po nocce to wyciągniemy z kartonu i dokładniej obejrzymy (w Kauflandzie taka wielkość kosztuje 149 zł) Kupiłam też patelnię z Olkusza, zobaczymy jak się spisze
#4839 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy na opakowaniu choinki jest zdjęcie jak ona wygląda? Bo widze, ze jest kilka rodzajów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Jestem stałą klientką Biedronki.
![]() -Krakersy PUB- pyszne i tanie -NussMilk- czekolada do smarowania- pycha! -Czekolada z ryżem preparowanym -Parówki Wyborne- moje ulubione -Musli crunch -Buraczki tarte -Sos słodko-kwaśny w słoiczku -Kawa mrożona- była taka w kubeczkach, niestety już jej w mojej Biedrze nie spotykam. Skusiłam się dobrymi opiniami na Kaki (kupiłam jedną sztukę), ale niestety mi nie podchodzi smak. :/ Oglądałam te buty co są teraz w ofercie, ale nie dość że z jakiegoś brzydkiego i dziwnego materiału zamszopodobnego, to jeszcze miały taki brzydki i odpychający zapach "nowości". Nawet nie przymierzałam. Aha, jeszcze coś- rok temu kupiliśmy z mężem opiekacz do kanapek, służy do dziś i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Kosztował 30 zł. Widzę, że od przyszłego tygodnia znów będzie w ofercie, więc polecam. ![]() Edytowane przez _Lisa Czas edycji: 2010-11-18 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Nie ma. Jest okienko przez które kawałek można zobaczyć i jest napisane co to za rodzaj
![]() |
#4842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do soli, to miałam lawendową, właśnie tą niebieską i teraz mam pomarańczową. Jeszcze zielona mi została do wypróbowanie ![]() Chyba się skuszę, jak piszesz o cenie z Kauflandu. Tylko muszę poczekać aż mąż wróci, bo sama nie będę dźwigać.
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
Kupował ktos szybkowar? Ja się nie odważyłam jak doczytałąm,że to chińska produkcja. Do tego nie wyglądał najsolidniej, wiec nie ryzykowałam. wole dopłacić i kupic coś co na pewno będzie bezpieczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
|
dziewczyny, czy będziecie ją dzisiaj rozkładać aby zobaczyć jak wygląda? Mogłybyscie wkleić zdjecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mam jeszcze pytanie - jakieś 3 tyg. temu kupiłam w Biedronie jogurt - serek, taki czekoladowo-czekoladowy, coś jak są te desery Mont Blanc (te czekoladowe i waniliowe z bitą śmietaną), to taki tylko był w wizualnie mniejszym kubeczku z brązowym wieczkiem i tą bitą śmietanę miał czekoladową. Nie pamiętam nazwy, bo kupiłam go jak byłam u rodziców i myślałam, że w mojej Biedrze też on będzie, a tymczasem nie ma. Taki smaczny był ![]()
![]() |
#4846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez monykaa Czas edycji: 2010-11-18 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj przytargałam sztućce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
ja njpierw miałam jakis najtańszy z najtańszych toster, pozniej dostałam Fagora, wydawałao mi isę,że to kolejny badziew, a jednak nie. Użytkuje go już 3 roki i teflon jest w stanie idealnym. fagor nie jest droga firmą, a rzeczy dobre jakościowe, wiec polecam
![]() troszkę odbiegłam od tematów bieronkowych, ale mam nadzieje,że będzie mi to wybaczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
#4851 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Rozeznanie
|
i co o nich myślisz? kupiłam je dla rodziców ale trochę się waham. wyglądają ok (ja mam ten wzór który w gazetce jest po prawej stronie) i nie są jakioś badziewnie lekkie. Miałąm nadzieję, że to domotti. Przyszłam z nimi do domu i zaczęłam czytać o sztućcach. Walizkę mają bardzo bardzo pdobną, wykończenia też, ale niestety domotti które widziałąm są ze stopu 18/10 (czyli ekskluzywne) a te z Biedry są 18/0 czyli takie zwykle ekonomiczne. I teraz się trochę zastanawiam... bo na allegro te lepsze sa za 262zł + 20zł przesyłka. Prawie stówa wiecej
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- u mnie też go nie ma ![]()
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
#4855 |
Rozeznanie
|
U mnie też go nie ma
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja dziś kupiłam fartuszek, ręczniczki i rękawice kuchenne z motywem Mikołaja ![]() ![]() ![]() Kupiłam też 4 ozdoby świąteczne na patyku i już powtykałam do doniczek, słodkie są ![]() A mężowi w prezencie rózgę do odśnieżania auta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Rozeznanie
|
Kupiłam je dzisiaj, grawet jest na odwrocie każdego sztućca i pisze bardzo wyraźnie Domotti. Ja kupiłam wzrór który w gazetce jest po lewej stronie
Edytowane przez aanka0308 Czas edycji: 2010-11-18 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=atatoja;23312762]i co o nich myślisz? kupiłam je dla rodziców ale trochę się waham. wyglądają ok (ja mam ten wzór który w gazetce jest po prawej stronie) i nie są jakioś badziewnie lekkie. Miałąm nadzieję, że to domotti. Przyszłam z nimi do domu i zaczęłam czytać o sztućcach. Walizkę mają bardzo bardzo pdobną, wykończenia też, ale niestety domotti które widziałąm są ze stopu 18/10 (czyli ekskluzywne) a te z Biedry są 18/0 czyli takie zwykle ekonomiczne. I teraz się trochę zastanawiam... bo na allegro te lepsze sa za 262zł + 20zł przesyłka. Prawie stówa wiecej
![]() Ja kupiłam dla siebie na nowe mieszkanie. Jak zobaczyłam Made in China to się lekko zawahałam ale potem: 1. są dość solidne - znaczy takie " ciężkie" 2. wydają mi się dość dobrze wykonane 3. babki co z nimi oglądałam je w sklepie też dość pozytywnie się wypowiadały 4. co teraz nie jest made in china? ![]() 5. cena - aktualnie przy moich koniecznych zakupach tez jest istotna, zwyczajnie jest ich sporo 6. potrzebuje je dla gości , jak ktoś przyjdzie - takie zwykłe codzienne mam, więc może nie rozpadną się po najbliższej imprezie ![]() takie mam odczucia na dziś dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedź ![]() a i jeszcze jedno masz na pudełko napis DELCO a dystrybutorem jest DAJAR? I wyprodukowano w Chinach? ![]() (mówimy o sztućcach 72 elementy? ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- [QUOTE=Beatae77;23313226] Cytat:
![]() ![]()
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2010-11-18 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Rozeznanie
|
Jak wrócę z pracy to wam sprawdzę. Specjalnie sprawdzałam ich producenta. Mówimy o tych sztućcach w drewnianej skrzynce 72 elementy. Była tez koło na Pani która powiedziała, że kupiła te sztućce rok temu i jest z nich bardzo zadowolona. Ma podobno te same. O garnkach też sie dobrze wypowiadała tych z termostatem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź
![]() ![]() teraz nie mam szans sprawdzić a w domu będę najwcześniej około 19- tej, wtedy sprawdzę bo sama jestem ciekawa i Ci napisze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.