![]() |
#4831 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
w poniedziałek wrzucałam w niej zdjęcie w tym wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zadomowienie
|
Bro jest lepiej zaopatrzony
![]()
#4834 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś byłam na wyprz, ale nic sobie nie znalazłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam bluzkę czarną z tych co są też szare i pudrowe z paskiem przecenione z 99 na 40zł. Moja nie ma dołączonego paska, ale trudno, i tak wolę grubszy do niej nosić
![]() ![]() ![]() No i dzisiaj bluzkę granatową z falbankami z nowej kolekcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1292334791 pokazałabyś się w niej?
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Szczecinie i w tamtejszym H&M dużo rzeczy przecenionych. Kupiłam panterzasty sweter z divided za 60zł, przezroczystą czarną koszulę za 20zł i czerwone rajstopy w kropki za 5zł. Miałam jesce chęc na te szorty w serduszka z divided ale nie było mojego rozmiaru
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
Mogłybyście mi napisać w jakich cenach są poniższe ubrania i czy jeszcze są w sklepach?
![]() (zdjęcia zapożyczone od wizażanek) |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Poszukuję zieloną sukienkę na jedno ramię z by night rozmiar 40! GDZIEŚ SIĘ UCHOWAŁY?! Czy któraś by mogła mi pomóc w zakupie? Albo dziewczyny z Trójmiasta mogłyby odłożyć?! Boję się, że do weekendu nie będzie po nich śladu. A! Czy ktoś widział ten sweterek w rozmiarze XS/S? Chodzi o ten w paski. Jest on na przecenie, ale u mnie ostały się same M/L. I choć sama na codzieć noszę taki rozmiar, to w nim pływałam. TŻ się smiał, że jeszcze On by się tam zmieścił. Na przecenie jest on za 60zł / chyba ze 129zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam w Pasażu, Arkadach i na Świdnickiej we Wrocławiu. Kupiłam sweterek z cekinami na kieszonkach, w Pasażu widziałam tylko 2, na Świdnickiej było kilka (rozmiar M i L), w Arkadach wogóle ich nie ma. I były tylko różowe.
Sweterki te cieńkie z golfem rozpinanym na guziczki rozmiary od S we wszystkich sklepach ale nie wszystkie kolory ja dorwałam szary ![]() Dużo bluzek za 20 zł takich zwykłych z długim rękawem, w panterkę itd wszędzie i w każdym rozmiarze. Za 10zł te bluzki to straszna lipa ale kupiłam jedną z długim rękawem, przyda się pod jakiś sweter:P Super bielizna tylko w Pasażu nie ma 3paków o rozmiarze 40. Jest 36,38 i nawet 44 ale 40 nie ma ![]() Grube swetry rozpinane w każdym sklepie i pełna rozmiarówka, różne kolory. Na 20zł kupiłam dresy3/4 w kolorze khaki za taką kasę się opłaca ![]() Jutro ruszam na poszukiwanie tych sweterków których nigdzie dziś nie widziałam ![]() ![]()
![]() |
#4843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
czy orientuje się ktoś jak sytuacja ma się w h&mie w agorze w bytomiu??
![]()
#4845 |
Rozeznanie
|
Ufff właśnie wróciłam z Olsztyńskiej Alfy. W sumie to myślałam, że lepsze będą te wyprzedaże... Niby sporo wieszaków, dość dużo ubrań, ale jak przychodzi co do czego to dzis kupiłam tylko 3 rzeczy, więc nie jestem do końca zadowolona. Byłam nastawiona na kupno sukienki na sylwestra, a tak właściwie to nic nie bylo-przynajmniej w moim rozmiarze. Były dwie sukienki zielone na jedno ramie-rozmiar 40 i 42 z tego co pamiętam, takie zielone-dość ostra zieleń, zbyt ostra, i jakieś poszczególne rozmiary innych. Widziałam też taka złotą sukienkę gorsetową, taka jakby brokatowa, ale nie podpasowała. Sporo butów-czarne czułenka, dzinsowe czułenka i inne czarne. Była jedna i ostatnia para kozaków-takich czarnych botków-kozaków(typu worker) z klamrą i widziałam na online shopie że są przecenione, a że nie było metki to, poszłam sie spytać w jakiej są cenie-okazało sie że nadal kosztują 129... Naumyślne mylenie klienta-skoro leżały pomiędzy butami przecenionymi to też powinny być... Było sporo kurtek, szalików, czapek, chustek od 10 zl, bardzo duży wybór bielizny, torebki. O przecenionej biżuterii nie wspominam-klapa totalna. Ze znanych na wizażu ubrań był jeden sweterek rudy z koronką, kamizelki z falbankami, różne sweterki, koszule. Hmmmm to tyle
![]() aaa i widziałam jeszcze takie legginsy w paski kolorowe z tej kolekcji gdzie modelkami była Anja Rubid i Daria Werbowy, a także koturny w panterkę i czarne, swetrów w łaty (te, które poszukują wizażanki)- nie było wcale-ja kupiłam swój już dawno-jak jeszcze kosztował 129zl.
"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street; fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening" Coco Chanel Edytowane przez ciacho492 Czas edycji: 2010-12-15 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Chi~
|
A wiecie może, w jakiej cenie jest ta torebka?
Z góry, dzięki ![]() fotka z allegro...
Bez pracy i największy talent nie da ci nawet kolacji. Zobacz, co słychać na moim blogu ![]() Edytowane przez tysia_15 Czas edycji: 2010-12-15 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
79,90
#4849 |
Chi~
|
dzięki śliczne ^^
#4850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Rozeznanie
|
Ehh...tak się nastawiłam na te wyprzedaże, czekałam, zaglądałam codziennie do sklepu a teraz jak przyszło co do czego to nic nie kupiłam!
Jakoś mało ciekawe, letnia wyprzedaż moim zdaniem była o niebo lepsza. Widziałam zaledwie pare sweterków, z których zostały i tak same duże rozmiary i mołkową marynarkę ale też się nie zdecydowałam. Pamięta może ktoraś z Was w jakiej cenie są skórzane gorsety? Nie zdążyłam zajrzeć do nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Rozeznanie
|
wie moze ktoras z Was czy te koturny tez sa przecenione?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
A ja byłam dzisiaj w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy, na prawdę duży wybór, pełno rzeczy przecenionych. Dużo sweterków (z koronką, cekinami, brylancikami, grube z L.O.G.G., z przedłużanymi bokami, kardigany z żabotem bezowe i grafit d., z rozmiarami S i XS nie ma problemów) spódniczek, różowe grubsze marynarki w rozm. 36, mołkowa w rozm. 44, parę sukienek np. zielone gorsetowe, mnóstwo butów czarne i dżinsowe czółenka po 30 zł, botki, albo takie jakby workery po 75 zł i 60 zł, koturny 40 zł, torebki po 30 zł w większości, czapki, szaliki rękawiczki po 10 zł i . Ja kupiłam karmelowe bolerko po 40 zł i dwie bluzki po 20 zł i 10 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy jeszcze znajdziesz gdzieś te koturny, u mnie rozeszły się w 2 dni
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Aaa...i ma ktoraś z Was zdjęcia na sobie błyszczącej, takiej jakby miedzianej, skórzanej spódnicy? Przeceniona na 40zł |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
Ja w sumie się spodziewałam, że wyprzedaz nie bedzie szałowa, ponieważ jest przed świętami i sylwestrem
![]() ![]() ![]() Macie info czy jeszcze coś przecenią jutro? Mi pani w sklepie powiedziała, że już nie, najwyżej im więcej rzeczy podrzucą ale nic innego nie bedzie przecenione ![]() ![]()
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis w Porcie również były. a "Mołkową" marynarkę widziałam w Galerii przedwczoraj, były dwie ale duzy rozmiar- 42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.