|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Klau..Marcel ma fajne plecki ! xD
Martyś..ja też na kasie nie śpię i w sumie to nie upieram się,że kurtka ma być z sieciówki może być ze zwyklego sklepu lub z bazarku ale nigdzie nie mogę znaleść fajnej i w takiej w miare normalniej cenie. Inf..zaraz zerknę tam może znajdę coś ciekawego ![]() ja też jeszcze w płaszczyku śmigam!
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2011-03-26 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Klau.widzę własnie, że ciało to on ma
![]() i takk słodko możesz się schować w jego ramionach.. ja gdzieś w głębi duszy też w to wierzę, bo z nikim tak dobrze się nie czułam. 63 dni. ![]() Martyś. wbijam sobie do główki, że zaakceptuje. ![]() dlaczego kontakt z nim zerwałaś ? Mari fajne rzeczy można znaleźć po przecienie w outlet.
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-03-26 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
właśnie to w facetach jest piękna,
jak są zbudowani, można się schować w ich ramionach <3.. ułoży się Inf, bo czemu miałoby być inaczej ? Mari, broń Boże, nie chodziło mi o to, że sieciówki to coś złego ! można fajne rzeczy upolować, za małą kasę. ![]() jak już jakąś sobie kurtkę znajdziesz, to pisz. ; ** a zerwałam z nim kontakt, bo to chore.. byliśmy razem, a teraz nie wiem czego od siebie chcemy. więc to było najlepsze rozwiązanie. ![]() chodź nie powiem, że na pewno jeszcze będzie mi go brakować..
#4834 |
Zakorzenienie
|
Martyś..spokojnie, nie myślalam nawet o tym
![]() z sieciówkami to różnie jest czasami ceny porażają, a czasami na promocjach można coś fajnego znaleść... a Ty jaką sobie te kurteczke kupiłaś ? przykro mi,że z D. nie wyszło... faceci są skomplikowani.
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego znajomi juz nawet zauważają, że cicha jestem. i myślisz, że to już tak definitywnie zakończone ? bo z tego co pamiętam to wy mieliście swoje wzloty i upadki.
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Mari, hahaha. Przynajmniej jeden pomysł prezentu odpadł. ;D
Ja byłam tydzień temu w centrum handlowym to jeszcze nie widziałam żadnych fajnych kurteczek. Retro, maaasz mega mamę! hahahaha, wspaniałe zdjęcie.. ![]() Just 1 kwietnia. Martyś, ja mam nadzieję ,że jeszcze się dogadacie. Zazdroszczę wam tych wspaniałych miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Wtajemniczenie
|
nierealna, też im zazdroszczę.
i szczerze, nie chce żeby się ułożyło z nim ![]() chce poznać kogoś nowego, a o nim zapomnieć. to i tak za długo trwa.. ![]() mari, no dokładnie, jak są promocje, to aż chce się iść. wiesz co, z tamtego roku mam kurtkę, a w tym kupiłam sobie.. nie wiem, to jest takie z rękawami 3/4, ale jak zobaczyłam to na wieszaku, to wiedziałam, że będzie moje ![]() a D. nie jest skomplikowany, tylko żałosny ![]() inf, otwórz się ! masz chłopaka, powinnaś się cieszyć, niech ludzie widzą to coś w oku, jak człowiek coś czuje ! ;** a co do D., to różnie między nami było. Póki się przyjaźniliśmy było super, jak byliśmy razem, było super, odkąd nie jesteśmy razem, nie było super, a chore jest udawanie, że nic nie czuje i chętnie będę słuchać jego sercowych opowieści.. już te czasy minęły...
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Just raz wątpię, aby akurat nasze bilety zostały wylosowane,
a po drugie nawet kasy nie mam by kupić sobie plyte Roguckiego, a co dopiero na taki mecz Martyś ''hulaj dusza, pi.eprzmy się'' ![]() masz racje, znajdziesz kogoś innego z kim będziesz tworzyła udany związek ![]() Klau pewno smaczne plecki ;p
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-26 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazwyczaj chyba tak jest, że po roztaniu nie jest już tak super i ciężko się dogadać. ale skoro nie chcesz już do tego wracać to mam nadzieje, że poznasz kogoś i to z nim będziesz szczęśliwa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Wtajemniczenie
|
bound, tu już nie chodzi o sam związek.
![]() ważne, żeby był ktoś, kto się zainteresuje mną, będzie blisko.. chodź nie, chodzi o związek ! ![]() a u Ciebie co słońce słychać ? ;* inf, ale samo to, że z nim byłam ![]() przyjaźniliśmy się, a tu nagle byłam z nim ![]() ![]() ale teraz, jak bym była świnią, to bym pokazała pewnej osobie co mi pisał, co mówił i uświadomiła jej, że ją okłamuje ![]() mam nadzieje, że będzie cierpliwy.. ; **
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jesteś świnią. ![]() zobaczymy.. wczoraj już ciężko było z jego cierpliwością.
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Martyś, Ty chyba najlepiej wiesz czego pragniesz. Więc życzę Ci aby tak było! ;*
Może i ja powinnam sobie dać spokój z D.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Kara dalej się nie odezwał ?
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Inf, nie no piszemy sobie. Nawet dziś sms'owaliśmy, no ale on nie zagada nic o spotkanie, a mi już jakoś tak głupio.. Ostatnio to ja zaproponowałam to teraz on by mógł.
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- http://www.takapaka.pl/Produkt/416/zaskakujacy_kubek_ http://www.takapaka.pl/Produkt/216/gorace_pluszaki ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Czy piłka do kosza? Jak myślicie, jaki będzie najlepszy prezent? |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
Pati! Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, uwielbiam Twój uśmiech, niech Ci nie schodzi z twarzy!
![]() Nadrobię wieczorem...
#4846 |
Zakorzenienie
|
Boże, jak dobrze, że jest muzyka. Nic mi tak humoru nie poprawia.
Martyś znam to ;-d u mnie nic nowego ![]() Kara chłopak pewnie wolałby piłkę do kosza, a jak juz cos to bardziej ten kubek tylko troche to serduszko... tak jakbyście razem byli, a nie wiem czy on o tym tak myśli Can ![]()
#4847 |
Zakorzenienie
|
Bound myślę ,że kupię mu ten kubek i kartkę urodzinową.
![]() Bo jakbym wyskoczyła z tą piłką, to mogłoby to tak jakoś dziwnie wyglądać.. tzn. naczytałam się na forach jakiś ,że taki prezent (wyszloby 120zł) mógłby wyglądać jak przekupstwo bądź płaszczenie się przed nim. A chyba nie o to chodzi.. ![]() Ale sama nie wiem czy dobrze myślę..:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z twoim tokiem myślenia
![]()
#4849 |
Zakorzenienie
|
tylko jeszcze nie wiem czyyy :
http://www.takapaka.pl/Produkt/416/zaskakujacy_kubek_ czyy http://www.toys4boys.pl/Kubek-z-milo...-item2849.html ?;> |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
nierealna, jak potrafisz sama coś zrobić, to będzie to najlepszy prezent.
A Ty nie jesteś z D., a to dla niego ma być ten prezent, prawda? i opowiedz, jak to jest między Wami.. ![]() bound, na wiosne się zakochujemy ? ![]() inf, ja mam nadzieje, że się otworzysz ! wspominać mam co ![]() ![]() z przyjaźni może być miłość, ale później wrócić do przyjaźni się nie da.. ![]() i szczerze mogę powiedzieć, że wszystko co dostałam z jakiś okazji, to to jest jeden z najpiękniejszych prezentów ! <33 włączcie sobie, dziewoje moje ; ** deem ! <3 a moja mama dostała ten magiczny kubek pierwszy od swojego <3
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2011-03-26 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Kara ten 1
![]() Martyś nie zakochujemy ;d omg, genialny prezent!
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-26 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Martysia, i jak ten kubek? Na prawdę działa i wgl ładny jest?^^
No nie jestem z nim.. Choć jak już mówiłam spotkałam się z nim kilka razy w ostatnim miesiącu no i często ze sobą piszemy. Bound, czemu nie chcesz się zakochać?;> |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Wtajemniczenie
|
kubek śmiga jak trza
![]() ale jak dla mnie, skoro nie jesteście ze razem, to taki prezent może go nieco przestraszyć. ![]() poszukaj jeszcze czegoś. bound, okej, to nie zakochujemy się, ale wykorzystać kolesi możemy ?! ![]() on jest niesamowity, mój drugi D. <3
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
wpadłam na nowy pomysł.
![]() http://czekoladowytelegram.pl/do/ite...XXX/ChocoHeart ? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa te czekoladki to fajna sprawa, ale ot nie lepiej mu już kupić np. kosz słodyczy niż takie 4 czekoladki? Dołożysz parę złoty, a sądzę, że byłby bardziej zadowolony jeśli to łakomczuch
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Kara.
daj mu czas może.. fakt. chłopak może sobie coś pomyślić. i ten pierwszy kubek. ale w sumie.. tak jak Martyś pisze. skoro nie jesteście razem.. nie przestraszy go to ? ja się wczoraj dowiedziałam, że tż nie zjadł tego samochodu i stoi sobie dalej na szafce. ![]() to ta sama str, co autko zamawiałam. ![]() btw tak z ciekawości sprawdziłam czy piłka do kosza jest i niestety tylko do nogi ![]() Martyś też mam taką nadzieje, bo w sumie nawet nie wiem czym to spowodowane jest.. dokładnie. więc czasami się zastanawiam czy warto przyjaźń poświęcać. ale skoro nie żałujesz i masz magiczne wspomnienia to warto. ![]() Ayeen. ![]()
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-03-26 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
Martyś my się jeszcze nie znamy. Klaudia jestem
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, ale chodzi Ci że musiałabym sama skompletować taki kosz słodyczy? Bo raczej gotowego nigdzie nie dostanę. ;D
Inf, rzeczywiście to ta sama strona. ![]() Macie racje. Już zrezygnowałam z tego kubka. Nie chcę na niego naciskać w żadnej sposób.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Wtajemniczenie
|
nirealnaaa chodzi mi właśnie o taki gotowy. A nie masz jakiegoś supermarketu w pobliżu? Albo jakiś delikatesów czy coś? Tam takie rzeczy powinny być.
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a takie kosze widziałam u siebie w sklepie wedel. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.