|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
zgodnie z tym co pisałam wcześniej zaczynam pracę nad kolejną częścią naszego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Witam wszystkie wizażanki w Nowym Roku
Nie daje rady przeczytać wszystkiego o czym pisałyście, ale wyłapałam kilka tematów: muron gratulacje dla Ciebie i malutkiej, czekam na zdjęcia Chantelle- śliczne czarnulki stalowamagnolia- trzymaj się agape- ja zakupiłam ten tetrmometr, wypróbowałam na sobie jak byłam chora, szybko mierzy, ale temperatura wahała się +-0,3 stopnie Ja po Sylwestrze w kameralnym gronie, całkiem miło było, ale dziś nie moge się pozbierać po nieprzespanej nocy! Dziś zaczynam 37 tydzień, brzusio się trzyma..i rośnie.ale coraz trudniej zakładać skarpetki i kurcze dziś palce i nogi spuchły- mam nadzieje że to właśnie po tej nocy! We wtorek wizyta u gina, hmm skad tu skombinować pojenik na siuśki?? oddawałyście moze do jakiegoś domowego, np. słioka?? Edytowane przez mika_am Czas edycji: 2011-01-01 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam wybrany przez nas tytuł
![]() W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
teraz to dopiero będzie produkcja postów
![]()
#4837 |
Zadomowienie
|
ja siedziałam przy kompie u męża
![]() ![]() JeSuis - ja miałam kiedyś, przed ciążą podobną sytuację. Miałam ból głowy - raz w życiu tylko tak bolało - i płakałam z bólu.. ludzie widzieli jak wyglądam.. ale nie zmyli się z imprezy!! ja chce, zeby moj synek miał pediatre w innej przychodni niz połozna, która ma przyjść.. wiec sama bede musiała złozyc deklaracje dla niego, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
OTO LINK DO NOWEJ CZĘŚCI NASZEGO WĄTKU
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24106533 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
witam się i ja w Nowym Roku
na wstępie LEKKICH I TERMINOWYCH PORODÓW, SPOKOJNYCH DZIECIACZKÓW, WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY, DUŻO ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ w nowym 2011 roku. mnie też bolą pachwiny i musze się rozchodzic po dłuższym siedzeniu czy nocy nad położną środowiskowa się nie zastanawiałam bo chyba nic w "mojej" przychodni nie składałam a chodzę teraz prywatnie to tam spytam jak to jest z wizytami położnych od nich MURON super że już wróciłaś, z Kalinką wszystko się ułoży zobaczysz ja też się strasznie boję tych pierwszych dni po wyjściu ze szpitala, sama nie wiem jak to będzie nasz sylwester był naprawdę nietypowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesuis - współczuję afterparty jakie miałaś po sylwestrze... sprzatać po kimś taki bajzel to żadna przyjemność a jeszcze w ciąży ... szkoda zes nie była bardziej asertywna - ja bym wypad kazała robić bez gadania ściskam was mocno kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
koniec części IV........
zapraszamy do części V ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=24107115 &posted=1#post24107115 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam wszystkie posylwestrowo....u nas bylo totalne lenistwo jak zapowiadalam - czyli Slwester z jedynka przy Picollo... Ciekawe, ze w kazdym poprzednim roku mialam podejscie zyczeniowe do tego co sie stanie w danym roku...a w tym tak jakby wiem z gory co sie stanie...tak jakbym miala otwarta ksiege z rozpiska na caly rok...
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
zamykamy wątek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.