|
|
#4831 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Moi wybywają tak ze 2 razy do roku, na weekend zazwyczaj, a gdy mama jedzie się urlopować w wakacje do babci, na 2 tyg. zazwyczaj, to ojciec zostaje w domu, no bo "co on tam robił będzie?!" Cytat:
Cytat:
![]() --- Fascynujący wieczór
|
|||
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Zerkam na "Wichry Namiętności" i zawsze się zastanawiam, co główna bohaterka widziała w Bradzie
Aidan Quinn jest fajnieeejszy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niom... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście rozmowne ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raptem tydzień ale czuję się oderwana od pracowej rzeczywistości
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
niom
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Bogu dzieki rok skonczył się nieodwołalnie , w grudniu miałam bogate zycie towarzyskie: szkolenia, pogrzeby, odwiedzanie cięzko chorych i rozwodzących się, na dodatek urosło mi coś , co dermatolog kazał wyciąc i idę do chirurga przyszłym tygodniu. Zaczyna sie więc tez niewesoło
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - jakoś pewnie poleci. Najgorszy jest pierwszy dzień, potem się człowiek jakoś wdraża
Na poprawę humoru naszykowałam sobie ulubioną bluzkę, nowe kolczyki, zamierzam się ładnie umalować. Taaaakie tam głupotki, ale czemu by nie zastosować ?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-01-02 o 22:19 |
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-02 o 22:23 |
||
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, kochani, znowu zaczynam się niepokoić o zdrowie- bo wciąż nie mam @, 10 dni spóźnienia, łykam prochy na wywołanie, ale źle się czuję (mdłości lekkie i ogólne rozbiecie), a wątpliwości zasiała we mnie przyjaciółka, która powiedziała, że gin nie powinien mi dawać żadnych hormonów, bez zbadania ich najpierw, bo to może mnie rozchwiać...
I teraz się gryzę, czy iść do innego i wybulić 200zł (!) na wiz. z USG, czy czekać pokornie na rozwój wypadków...
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
po co prywatnie na wizyte, wracaj do swojego gina i powiedz ,że sie źłe czujesz po tych hormonach i niech ci da skierwoanie na badania, albo chociaż niech powie jakie masz zrobic prywatnie. Za badania zapłacisz ale juz za wizyte nie będziesz musiała. u nas połowa lekarzy leczy "na oko" , ja juz dawno na to nie pozwalam. Nie zawsze tez stosuje sę do zaleceń Nie wzięłam np. blokady sterydowej zapisanej przez ortopedę bo ona tylko znosi ból a nic nie leczy , na dodatek mam osteoporozę i sterydy sa niewskazane.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-01-02 o 22:30 |
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziks, pocieszyłaś mnie, bo już mi było głupio, że nie idę do pracy...
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo,do dooopy ![]() Ale mogę obwiniać tylko siebie, po co ja gooopia brałam ten urlop i po co taki długi Mam w planie wziąć dzień wolny w piątek, zrobię sobie "przyjemny" poniedziałek po długim weekendzie |
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, ze kołnierz mojej kurtki za***ście pachnie. Nie wiem tylko , co mi się tak cudnie zmiksowałao
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4847 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętaj, że praca uszlachetnia (podobnie, jak cierpienie i modlitwa), więc powtarzaj to sobie rano i wieczorem, a zobaczysz, ani się obejrzysz, a będziesz pędziła do pracy jak na skrzydłach, i z pieśnią na ustach Chyba mi nie wierzysz, co? --- Zimnego piwa bym się napił
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, tylko wiesz, ja po prostu boję się znów wpuścić w kanał pod tytułem od lekarza do lekarza, a każdy ma inną wersję...już dość huśtawek miałam...prawdopodobnie to przez nie mi się zatrzymało... Wojtek też był już kompletnie wykończony...i nareszcie szczęśliwy, że poszłam do dobrej lekarki i już koniec niepokojów
|
#4849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a może zrobić test? ![]() Kolorowych i łagodnej pobudki w poniedziałek Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-02 o 22:34 |
|||
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie podoba mi się takie podejscie
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4853 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z tego co wiem to normalna praktyka ze najpierw sie daje te prochy na wywołanie, a dopiero jak nie zadziałają to sie bada...wiele moich znajomych tak miało. Tylko z tego co wiem to one miały zadziałac po maksymalnie 5-ciu dniach, dłuzej było niewskazane i niecelowe ich branie. Na pocieszenie moge dodac ze ja tesz brałam i jednak nie dostałam @ bo sie okazało ze to jednak cionsza była ,
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-01-02 o 22:40 |
|
|
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki , idę sobie pomedytować.
Duch uzdrawia ciało.
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - ja bym również tak jak Rozterka pisze - swojemu ginowi dała trochę popracować - jak się okaze że nie potrafi inaczej to do widzenia - i to nie ważne niestety za ile itd
ja z nimi -ginami - mam odwieczny probem - tyle co się pojawiam - wywiad - a w nim same pzeciwskazania do piguł o czym już wiem - a oni no to nie widzę innego wyjścia jak hormony, a takie pani brała itp i dopiero zaczyna się rozmowa - to są fest wielkie sprawy - nic poza moim zdrowiem i dobrym samopoczuciem nie liczy się więcej, nic kurde nie kce wkładać kija do mrowiska ale, dobra nie wkładam - są różne powody braku @ Madzik - świetny pomysł - idź na lajcie - z myslą niech się dzieje co chce, nam nie może być źle, no bo cóż się może stać ja jutro odwiedzam NFZ i ZUS - i jak babcię kocham wszystko dam jak się ktoś ze mną zamieni i do pracy mnie pośle - też wstaję o 6.00 ale mogę wcześniej - jacyś chętni ? ale rozumiem, nie umniejsza to tragedii dnia pierwszego w durnych robotach echhhh Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-01-02 o 22:49 |
|
|
|
#4857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we mnie agresję wzbudzają nawaleni ludzie z petradami, ledwo się taki/taka na nogach trzyma a odpala między ludźmi ![]() Cytat:
![]() Z takim nie da się nudzić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja bym jeszcze poczekała na @, ale u mnie nieregularne cykle były normą. "Love Story" znowu za mną chodzi, na razie muzycznie, ale pewnie skończy się na filmie... ![]() W nocy Incepcję oglądałam, ciut za długi, ale podobał się.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale ile można??? Z krwi robiłam 2 dni po planowanym terminie @, a taki rosmanowski 5 dni po terminie, więc musialabym zaciążyć tuż przed planowaną @ Cieszę się ![]() Cytat:
Żeby się tylko nie okazało, że już starość...
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wyznaczone badania- na 3ci, 24, i któryś jeszcze dzień cyklu - na 3 hormony, więc to nie tak, że w ciemno, bo dopiero po tych wynikach ew. coś dostanę, jeśli bedzie wynikała taka potrzeba - więc przyczyna zostanie wyjaśniona - najprawdopodobniej
Nawet nie mam siły na dryndusy
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

Aidan Quinn jest fajnieeejszy

Ja raptem tydzień ale czuję się oderwana od pracowej rzeczywistości

Na poprawę humoru naszykowałam sobie ulubioną bluzkę, nowe kolczyki, zamierzam się ładnie umalować. Taaaakie tam głupotki, ale czemu by nie zastosować ?

Pamiętaj, że praca uszlachetnia (podobnie, jak cierpienie i modlitwa), więc powtarzaj to sobie rano i wieczorem, a zobaczysz, ani się obejrzysz, a będziesz pędziła do pracy jak na skrzydłach, i z pieśnią na ustach