Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania!! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 07:47   #4831
Praan
Wtajemniczenie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Limone dodała wszystko, trzymaj się Maleńka

I dzień dobry wszystkim
Stary 2011-05-06, 08:45   #4832
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
I jogurtach, kup też lacidofil, musisz odbudować florę bakteryjną. O piciu dużej ilości płynów chyba wspominac nie muszę. Trzymaj się

dzięki kochana;* wiesz troche zazdroszczę ci tego aparaciku na ząbki
ale na razie mnie nie stać. co do ćwiczeń odpuszcze sobie jeszcze. niby się lepiej czuje ale wole się nie osłabiać

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:23   #4833
Paula_M
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Trzymaj się ciepło Maleńka

Credo,
powoli, a dojdziesz do celu, a potem będziesz mogła być z siebie mega dumna

Mord,
jadłospis nie jest taki zły

Praan,
a ja miałam ostatnio podobnie z tym gardłem uczucie, jakby spuchło wszystko w środku i nawet miejsce, by przełknąć ślinę nie miałam
Jadłospis racja, nie najlepszy, ale też nie tak zły
a jak dzisiaj z nogami?

Ehhh, dziewczyny... Nie umiem zapanować nad jedzeniem może jak pójdę do szkoły, to będzie inaczej, bo nie będę miała skąd zbytnio wziąć a po powrocie, by móc biegać później, to będę musiała się pilnować, ale ciężko jest...
Stary 2011-05-06, 09:28   #4834
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Trzymaj się ciepło Maleńka

Credo,
powoli, a dojdziesz do celu, a potem będziesz mogła być z siebie mega dumna

Mord,
jadłospis nie jest taki zły

Praan,
a ja miałam ostatnio podobnie z tym gardłem uczucie, jakby spuchło wszystko w środku i nawet miejsce, by przełknąć ślinę nie miałam
a jak dzisiaj z nogami?

Ehhh, dziewczyny... Nie umiem zapanować nad jedzeniem może jak pójdę do szkoły, to będzie inaczej, bo nie będę miała skąd zbytnio wziąć a po powrocie, by móc biegać później, to będę musiała się pilnować, ale ciężko jest...
to znaczy?? jesz za dużo czy co??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-05-06, 09:30   #4835
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Bry!

Malenkaa

mi się też ostatnio źle biega w dodatku mam katar, gardło mnie boli i to też przeszkadza. A jakby tego było mało - ktoś wypuścił dwa wilczury i sobie biegają po wsi, więc bieganie ograniczam do terenu tylko koło domu a to mnie nuudzi!

Ale pociesza mnie jedna myśl na fb koleżanki wstawiły zdjęcia z Chorwacji w strojach kąpielowych. No i powiem Wam że one wcale takie szczupłe nie są jak się wydaje w ubraniu. A te które są szczupłe, to i tak widać cellulit i taką skórę.. noo aż się prosi o odrobinę ćwiczeń - byłby wtedy naprawdę super laskami, może nawet z lekkim kaloryferkiem na brzuchu. Ale szczupłe osoby tak naprawdę myślą w większości że zawsze będą szczupłe i nie muszą z tym nic robić. A wystarczyłoby tak niewiele. I dlatego cieszę się, że nie jestem aż taka szczupła i że mogę to zmieniać, ćwiczyć, widzieć efekty...

a ! idę dziś z koleżanką do klubu. Boję się trochę, bo nie wiem jak się zachowywać i w ogóle, ale nie mogę zrezygnować, nie mogę się ukrywać przed ludźmi, no nie? powiedzcie że taak

Paula, ale chodzi o to że jak jesteś w domu, to masz takie ciągłe uczucie : 'jestem głodna, zjadłabym coś'?

Edytowane przez Mysteriness
Czas edycji: 2011-05-06 o 09:31
Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:36   #4836
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Praan,
a jak dzisiaj z nogami?

Dzisiaj niby z nogami lepiej, już nie bolą tak bardzo. Muszę sobie znaleźć dobre ćwiczenia rozciągające na tył nóg i pośladki. I może dzisiaj zrobię nieco lżej MC.
Ja jak siedzę w domu to też tak mam, że co chwilę podjadam... W Krk nie jest jeszcze tak źle bo po prostu mam mniej jedzenia, ale u siebie, gdzie jedzenia jest cała lodówka to masakra.

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
mi się też ostatnio źle biega w dodatku mam katar, gardło mnie boli i to też przeszkadza. A jakby tego było mało - ktoś wypuścił dwa wilczury i sobie biegają po wsi, więc bieganie ograniczam do terenu tylko koło domu a to mnie nuudzi!

a ! idę dziś z koleżanką do klubu. Boję się trochę, bo nie wiem jak się zachowywać i w ogóle, ale nie mogę zrezygnować, nie mogę się ukrywać przed ludźmi, no nie? powiedzcie że taak
Gr! Ludzie i nieodpowiedzialne podejście do zwierząt, jak mnie to denerwuje!
A idź i się wyszalej troche! Baw się dobrze
Stary 2011-05-06, 09:38   #4837
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
Bry!

Malenkaa

Ale pociesza mnie jedna myśl na fb koleżanki wstawiły zdjęcia z Chorwacji w strojach kąpielowych. No i powiem Wam że one wcale takie szczupłe nie są jak się wydaje w ubraniu. A te które są szczupłe, to i tak widać cellulit i taką skórę.. noo aż się prosi o odrobinę ćwiczeń - byłby wtedy naprawdę super laskami, może nawet z lekkim kaloryferkiem na brzuchu. Ale szczupłe osoby tak naprawdę myślą w większości że zawsze będą szczupłe i nie muszą z tym nic robić. A wystarczyłoby tak niewiele. I dlatego cieszę się, że nie jestem aż taka szczupła i że mogę to zmieniać, ćwiczyć, widzieć efekty...

Paula, ale chodzi o to że jak jesteś w domu, to masz takie ciągłe uczucie : 'jestem głodna, zjadłabym coś'?
pewnie, że się baw!!

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 09:44   #4838
kasiarzynaa
Zakorzenienie

credo - Jaką sesje?

Mysteriness Nie. Masz iść, być otwarta na ludzi i się świetnie bawić, bo inaczej

Mnie wczoraj zdołowała waga, ale...ja jeszcze wszystkim pokaże! Będę super laska bez 10 kg
Szkoda tylko, że nie mam u nikogo wsparcia z mojego otoczenia, ale bez łaski... W dodatku mam przecież Was

fajny artykuł : https://polki.pl/dieta_dietyodchudza...,10017932.html

Butomaniaczka

Edytowane przez kasiarzynaa
Czas edycji: 2011-05-06 o 09:45
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:45   #4839
Paula_M
Zakorzenienie

Heh, ja mam tzw. kompulsywne jedzenie i bardzo ciężko jest to przezwyciężyć. Jak już się przemogę to jakiś czas jem ładnie, wręcz idealnie, ale po tym w końcu i tak przychodzi taki czas jak te. Ale staram się nie poddawać i walczę z tym dalej. Mam nadzieję, że wychodzenie z domu i to codzienne bieganie pomoże.
Stary 2011-05-06, 10:31   #4840
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Heh, ja mam tzw. kompulsywne jedzenie i bardzo ciężko jest to przezwyciężyć. Jak już się przemogę to jakiś czas jem ładnie, wręcz idealnie, ale po tym w końcu i tak przychodzi taki czas jak te. Ale staram się nie poddawać i walczę z tym dalej. Mam nadzieję, że wychodzenie z domu i to codzienne bieganie pomoże.
Wiem o czym mówisz. Trzymaj się, wierzę, że dasz sobie z tym radę ;*
Stary 2011-05-06, 10:57   #4841
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

dzień dobry wszystkim

Paula znam to, też tak czasami mam np. wczoraj. Trzeba nad tym panować innego wyjścia nie ma..

Mys udanej zabawy

Credo powoli, małymi kroczkami osiągniesz swój cel

Maleńka mówiłam, że masz dużo pić

nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać

ja dziś 5 dzień a6w mam zaliczony
więcej ćwiczeń nie robię bo umieram z bólu z powodu zbliżającej się @ już tabletki wzięłam i jest nieco lepiej, ale nie chcę ryzykować, bo dziś idę z P na randewu do kina i chcę tam sie jakoś dokulać

narazie zjadłam tylko tosta z chleba razowego z serem i cebulką + kawa i tabl przeciwbólowe

co dalej to nie wiem

z P ustaliliśmy, że skoro zaczynamy od nowa to nie ma żadnego całowania ani wiadomo czego.. ale wczoraj z okazji jego urodzin się całowaliśmy i było mega Natko muszę stwierdzić, że czasem danie sobie drugiej szansy, przeczekanie tego co złe i w ogóle jest dobre. I wierzę, że będzie wszystko OK
ale póki co randki musza wystarczyć.. wszystko musi mieć ręce i nogi jak zaczynamy od początku to od początku

miłego dzionka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 11:06   #4842
Mordsith
Wtajemniczenie

Witam Was dziewczynki!

Praan dziś chcemy widzieć Twój jadłospis, bo przecież ma być lepszy od wczorajszego

Maleńka
jak to dobrze że już czujesz się lepiej

Paula skąd ja to znam.. Ja też przez jakiś czas ładnie trzymam dietę, a potem wszystko szlag trafia i nie potrafię nad tym panować..

Dziś mam wolny dzień więc umówiłam się wieczorem z inną koleżanką Pewnie kolejny desperadosik będzie wypity.
Na dworze ładna pogoda więc wybierzemy się z TŻ na jakiś spacerek i zakupki bo mało rzeczy w lodóweczce mamy niestety...
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 12:17   #4843
Paula_M
Zakorzenienie

Żeby to jeszcze było łatwiejsze
Stary 2011-05-06, 13:39   #4844
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

paula m ja jak mam ochote na cos np slodkie albo nie koniecznie zjem kilka suszonych sliwek i one na prawde zapychaja i najwazniejsze to nie wiemczy wiecie ze suszone sliwki spowalniaja wchlanianie cukru i pomagaja w spalaniu tluszczu wiec polecam ja jem jak mam ochote cos zjesc a np 15 min temu zjadlam sniadanie
mordish no to udanego wypadu
asia masz racje czasem warto jest dac druga szanse zycze zeby wam sie udalo a co do randek i buziakow masz racje niech zabiega o twoje wzgledy jak by to byly wasze pierwsze randki
kasiarzyna brawo i o takie nastawienie wlasnie chodzi inni nie musza wierzyc wazne zeby sama w siebie wierzyla ze dasz rade a mi tu jestesmy po to zeby wspierac sie nazwajem
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:02   #4845
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

szykuję się na randewu

miłego popołudnia i wieczoru

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 14:04   #4846
Paula_M
Zakorzenienie

ale to nie kwestia chcenia czegoś zjeść
ale dzięki

idę pobiegać, coś mi się zdaje, że godzinę dziś pośmigam...

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Niezapomnianej* randki Asieńko

* pozytywnie!
Stary 2011-05-06, 15:35   #4847
Mordsith
Wtajemniczenie

asiia Idź i oczaruj go na tej randce. Zakochajcie się w sobie od nowa i nie popełniajcie poprzednich błędów. Trzymam za Was kciuki

Za godzinkę wychodzę na to spotkanie z koleżanką.. Mój TŻ też umówił się ze znajomym, więc nie będzie mi szkoda, że go tak zostawiam.. poza tym nie planuję być jakoś do późna, bo jutro pobudka o 6:30 do pracy...
Stary 2011-05-06, 18:32   #4848
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
dzięki kochana;* wiesz troche zazdroszczę ci tego aparaciku na ząbki
ale na razie mnie nie stać. co do ćwiczeń odpuszcze sobie jeszcze. niby się lepiej czuje ale wole się nie osłabiać
Nie ma czego tak na prawdę. Gdyby nie groźba utraty zębów to bym aparatu nie założyła. Sam aparat to niestety duża kwota, plus wizyty i wszystkie cuda do czyszczenia zębów, które mają zapobiec odkładaniu się kamienia i próchnicy zębów to kolejne wydatki. Cała szczęka mnie boli i jak pomyślę, ile jeszcze przede mną to mi się płakać chce
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:43   #4849
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

laski slyszalyscie ze 21 maja ma byc koniec swiata?
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 19:05   #4850
OkoPani
Wtajemniczenie

Mord, normalnie jak bym czytała o swoim życiu daj znać jak znajdziesz jakiś sposób, żeby Tżta sprowadzić na "nasz" poziom rozwoju i spowodować, że będzie spontaniczny. ja nad swoim też postaram się popracować

Asieńko, rozkwitasz nam normalnie, trzymam kciuki

Paula, kiedyś też nie umiałam zapanować nad jedzeniem. w sumie nie wiem co dokładnie zmieniło moje nastawienie do żarcia czy do diety w ogóle. próbowałam milion razy a i tak po prostu chyba przyszedł jeden taki dzień, zupełnie niespodziewanie, że powiedziałam sobie stanowcze dość, nie wiem czy można taki moment przyspieszyć ani jak to zrobić, ale trzymam kciuki, żeby nadszedł w Twoim przypadku szybciej niż u mnie

elcia, miał być już 1 maja też, później się okazało, że generalnie w maju, poczekamy zobaczymy, ale jak maj się skończy to już chyba na amen przestanę wierzyć w te bzdury :P

mój master plan zrealizowany: byłam na całodziennej pieszej wycieczce, mimo, że przeszłam mniej niż zakładałam to i tak jestem z siebie dumna spadam pod prysznic
Stary 2011-05-06, 19:43   #4851
Praan
Wtajemniczenie

Hajoooo!

Oko,
zazdroszczę takiej wędrówki! Mi się marzy taka po górach!

elcia,
A to nie w 2012? :P
Nie wierzę w takie bzdury.

Asia,
Udanego wieczoru.

Mord,
niestety wcale nie jest wiele lepiej

śn: musli, pół banana, jogurt naturalny;
IIśn: drożdżówka;
III śn: 1 kanapka z pastą rybną, chwilę potem jedna z nutellą;
obiad: ryż brązowy, buraczki, schabowy;

Zmykam ćwiczyć, potem będzie jeszcze serek wiejski.
Stary 2011-05-06, 19:49   #4852
201608251020
Konto usunięte

hej. u mnie średnio. Mało jem ze zmartwienia, trochę kłopotów się nałożyło i na dodatek jeszcze @ na dniach, więc przeżywam to 3 razy mocniej
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 21:02   #4853
Mordsith
Wtajemniczenie

Oko jeszcze takiego sposobu nie znalazłam przez tyle lat, więc wątpię żeby to się udało... Póki co wszystko w naszych rękach i głowach
Gratuluję pieszej wycieczki, ja też dziś byłam na dość długim spacerku

Praan
co to za jdałospis Jutro chcę tu widzieć ładny wpis z tego co jadłaś!

paoll

Ja dziś :

I owsianka na mleku ( 4 łyżki płatków owsianych, 2 łyżki otrębów, kilka rodzynek, skórki pomarańczowej, 3 śliwki suszone)
II mega wielki grejpfrut
III tagliatelle z sosem serowo brokułowym i szynką
IV - wyszłam z koleżanką więc nie zjadłam kolacji - wypiłam 2 desperadosy i zjadłam troche słonecznika

po II śniadaniu wyszłam na spacer - ok 2 h

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 21:05   #4854
201608251020
Konto usunięte

Ja się mogę pochwalić że ostatnio dwa razy pod rząd miałam na obiadek brokuła całego z sosem jogurtowym czosnkowo-ziołowym, czarnymi oliwkami i słonecznikiem. Pyszny obiadek, polecam A dziś mama mi ugotowała ryż na sypko, dodała zielone oliwki (mówiłam już że jestem obsesyjnym fanatykiem oliwek? ) , do tego kotlecik mielony i... buraczki ćwikłowe
Stary 2011-05-07, 05:50   #4855
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:

kochana a wiesz, że to też się leczy?? bo ja to mam przy okazji i babka mi pomaga w tym i jest lepiej. owszem czasem się zdarzy, ale na następny dzień już ładnie.
co do końca świata: tylko Pan Bóg wie, kiedy to będzie.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-05-07, 13:54   #4856
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
laski slyszalyscie ze 21 maja ma byc koniec swiata?
Fajnie, że już po juwenaliach i fajnie, że nie doczekam się w takim razie sesji letniej

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Ja się mogę pochwalić że ostatnio dwa razy pod rząd miałam na obiadek brokuła całego z sosem jogurtowym czosnkowo-ziołowym, czarnymi oliwkami i słonecznikiem. Pyszny obiadek, polecam A dziś mama mi ugotowała ryż na sypko, dodała zielone oliwki (mówiłam już że jestem obsesyjnym fanatykiem oliwek? ) , do tego kotlecik mielony i... buraczki ćwikłowe
Widzę, że masz podobne upodobania kulinarne Zwłaszcza brokuły

aassiiaa1988 - Jak tam randka?

Byłam dzisiaj spotkać się z moimi kumpelami z czasów liceum, poszłyśmy do kawiarni i te pozamawiały jakieś wielkie desery z bita śmietaną, kawy z bitą śmiętaną i jeszcze się obłożyły czekoladkami (moimi ulubionymi), a ja....dzielnie przy soku z czarnej porzeczki I szczerze wam powiem, że nawet specjalnie mi się nie chcialo tych słodkości, a szczególnie jak sobie wyobraziłam ile to kalorii i wgl Chociaż koleżanki patrzyly na mnie jak na głupią i chyba ze sto razy pytały czy chce i czy nie jestem przypadkiem chora.

A wgl zmierzyłam się przy okazji i chociaż waga się nie wiele zmieniła to pomiary mnie lekko zdziwiły
biust +1cm
biodra minus 2cm
uda minus 2,5 cm
pas bez zmian
Zatanawia mnie te powiększenie w biuście (może pompki?) i czemu w pasie nie mogę zrzucić... Jednak fajnie, ze uda i biodra dosyć ładnie na minusie

Butomaniaczka
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:20   #4857
Praan
Wtajemniczenie

Kasiu,
Pieknie! Ja też tak mam, że waga stoi i wymiary lecą gratuluje!
A z biustem to może być od pompek, a może być też zależne od cyklu
Ja jestem chyba wyjątkową kobieta bo mi odchudzanie nic nie działa na biust, za to cykl owszem. I tak mam między 89-92cm zawsze :P Nie ważne ile ważę

Ja nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio... Mogłabym spać chyba do południa. Miałam dzisiaj wstać przed 7 i pobiegać rano... Mhm obudziłam się w pół do 11...
Stary 2011-05-07, 14:43   #4858
yessabell
Wtajemniczenie

witam witam i o zdrówko pytam

Asia: mm, randki i wszystko od poczatku? świetnie! życze Wam powodzenia i wierze, że się uda

Paoll: oj, te komórki to straszna rzecz ale trzeba sie nauczyc, że nie wolno ciagle kontrolowac partnera, bo to przynosi odwrotny skutek. Puśc go wolno, jesli wróci to jest Twój jak to mawia jakis znany ktos, nie wiem kto

a u mnie to tak: koncertuje sobie, wczoraj byłam na Perfecie, ale padał deszcz wiec sie zmyłam pod koniec. Nawet fajno było, ale bez szału. Za to w czwartek był Vavamuffin <3 szalałam pod sama sceną, uwielbiam ich

i musze sie przyznac: poznałam kogoś ale na razie szczegółów nie chce zdradzac, nie chce zapeszac. Powiem tylko tyle: jest maksymalnie w moim typie: jasny blondyn, niebiesko-zielone oczy, wysoki, piękny usmiech. mówie Wam, pełen szał!!

dieta nawet - nawet.. nie jem słodkiego (oprócz lodów dzisiaj) i smażonego. w ogole mało jem

ale pogoda

Maleńka, jak Twoje zdrówko?

Pauluś: dzieciątko, mam nadzieje, że wyrówna sie ta sprawa z jedzeniem!

Myss: jak imprezka?

gdzie jest Honiak
gdzie Heroina?
Stary 2011-05-07, 14:51   #4859
OkoPani
Wtajemniczenie

ale mam zakwasy

zaczynam chyba szaleć, kupiłam sobie kolejne buty, nie na obcasie co prawda ale na koturnie i strasznie dziwnie się czuję z tym, że mam więcej butów teraz z nie-płaską podeszwą niż z płaską...

jutro/pojutrze wracam do ćwiczeń bo za nimi tęsknię już, a dziśraczej bym nie dała rady z tymi zakwasiorami za to poprzesadzam kaktusy
Stary 2011-05-07, 15:05   #4860
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiarzynaa Pokaż wiadomość
Widzę, że masz podobne upodobania kulinarne Zwłaszcza brokuły
brokuły to moja słabość TŻ wie o tym, w poniedziałek zrobił mi obiad : kawałki kurczaczka w panierce z płatków kukurydzianych, do tego sosik keczupowy i czosnkowy, brokuł i ziemniaczki Jezu, on tak dobrze gotuje że chyba już wiem kto będzie rządził w naszej wspólnej kuchni

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
Paoll: oj, te komórki to straszna rzecz ale trzeba sie nauczyc, że nie wolno ciagle kontrolowac partnera, bo to przynosi odwrotny skutek. Puśc go wolno, jesli wróci to jest Twój jak to mawia jakis znany ktos, nie wiem kto
Już się w sumie dogadaliśmy w tej sprawie, zresztą - przyznał mi rację, że niewiele by go kosztowało żeby mi napisać "nie biorę tel." - ot tak przez szacunek do mnie żebym się nie martwiła na razie się bardzo stara poprawić, to widać

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
Powiem tylko tyle: jest maksymalnie w moim typie: jasny blondyn, niebiesko-zielone oczy, wysoki, piękny usmiech. mówie Wam, pełen szał!!
poznałaś mojego TŻa? a tak serio to super

dzisiaj grill u rodziców. Ratujcie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości