|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
hej
asiuniaa1987 wiem,że powinnam się uczyć, ale tak mi się nie chce nie wiem jak ja się tego nauczę ale będę walczyć![]() no ja ciągle ten sam TŻ aż momentami sama siebie podziwiam, że jeszcze z nim wytrzymujewłaśnie wcinam owsiankę na śniadanie potem może ruszę coś tą naukę, ogarnę się itd, a potem widzę się z TŻtem
|
|
|
|
#4832 |
|
Zadomowienie
|
widzę że nie tylko ja oglądam te seriale
napisać coś o sobie? hmmm ![]() więc tak: nazywam się Karolina, mam 18 lat (w styczniu 19), chodzę do technikum o profilu ekonomicznym a interesuję się kosmetyką ( także jak widać świetnie dopasowałam kierunek szkoły do moich zainteresowań jak na razie skończyłam kursy : przedłużanie paznokci, a w nie dalekiej przyszłości mam zamiar jeszcze zrobić z przedłużania rzęs to tak pokrótce o moich zainteresowaniach![]() jeżeli chodzi o dietę: stwierdziłam że mam za dużo tu i ówdzie i muszę się tego pozbyć ... mój cel to kwiecień.... jem mniej, nie jem słodyczy, tłustych potraw, fast foodów i innych takich, od tygodnia skaczę na skakance (świetna sprawa, wszystkim polecam ogólnie nie patrzę na wagę... zależy mi na cm ... mam 73 cm w talii i marzy mi się 66-68 to chyba tyle o mnie jakieś uwagi? mile widziane |
|
|
|
#4833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale te przerwy w emitowaniu są straszne !! zawsze tak robią a ja się muszę stresować ![]() Ja też oglądam Plotkarę i Dextera ! I jeszcze Chirurgów i 90210 i Gotowe na wszystko ![]() ![]() ![]() i Ania ucz się , bo jak nie cześć Karolino i dieta tak jak u nas wszystkich czyli MŻ Ja dopiero wstałam, ale średnio się czuję i nie wychodzę z łóżka na razie. W ogóle to jestem strasznym śpiochem , wczoraj się po 14 obudziłam a gdybym nie spojrzała na zegarek to mogłabym spać dalej Tylko dziś trzeba bd się trochę nauką zająć
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Dziewwczynki
Proszę, nie wspominajcie o serialach Aktualnie oglądam DH, Pamiętniki Wampirów, GG, 902010, Ringer, American Horror Story... U mnie w miarę ok Do tego łaźnia i sauna Oby coś mi poleciało do Świąt
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Monika ja tez mam taki karnet ze sauna,swietna sprawa..Wogole to zepsul Mi sie telefon i nie da sie go wlaczyc i mam teraz taki zapasowy ale wogole nie umiem sie nim obsluzyc i to wogole nie to,jutro pojde do serwisu spytac czy sie cos da z tym zrobic,oby tak
![]() milego wieczoru
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Moje małe podsumowanko
![]() Ś: duża porcja płatków z miekiem O: 3 pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaki, brokuły w międzyczasie: jedno ciastko K: serek wiejski z rzodkiewkami Do tego siłownia + sauna (razem równo 2h) Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia
|
|
#4837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skakanka jest super i ja też kiedyś dużo skakałam, ale zauważyłam, że zaczynają mi się łydki od niej umięśniać i nie podobało mi się więc zrezygnowałam teraz skupiam się na innych ćw, a skakanka raz na jakiś czas![]() ![]() dzisiaj nic nie ruszyłam nauki ![]() ale w końcu niedziela dziś, a dzień święty trzeba święcić, także jestem usprawiedliwiona ale jutro się już ostro za to biorę i nie ma zmiłuj ![]() Cytat:
![]() na pewno będą efekty a powiedz, jak ćwiczysz na siłowni? co, w jakiej kolejności itd? bo ciekawa jestem ![]() a wiecie, że ja nawet nigdy na saunie nie byłam ![]() ale muszę się wybrać jakoś z TŻtem na basen, to wtedy skoczymy też na saune ![]() Cytat:
![]() u mnie dzisiaj średnio, ale cóż tak już bywa w niedziele ![]() I owsianka (płatki, otręby, jogurt morelowy, banan) II pierś z kurczaka, trochę ziemniaków, sałatka (pomidor, papryka, ogórek kiszony) słodkości: kawałek babki piaskowej, kilka delicji, trochę czekolady III pizza, piwo 50min na łyżwach jak widać druga cześć dnia kiepsko raz na jakiś czas można trochę poszaleć, a były łyżwy i w ogóle sporo ruchu dzisiaj miałam,więc nie jest źle![]() jutro już żadnych grzeszków nie będzie
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Jak Wam dzionek mija ? Ja ok 11. Zjadłam śniadanie ![]() Zdecydowanie powinnam wziąć się za jakąś naukę Jednak strasznie mi się nie chce! Jesień wpływa na mnie jakoś mało konstruktywnie
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja ostatnio bardzo często jadam śniadania o 11/12 ![]() ja się jakoś zmobilizowałam i właśnie od rana siedziałam nad nauką i już mam serdecznie dość ale potem pewnie jeszcze coś ruszę zresztą czeka mnie kolejna wizyta u gina więc tam w poczekalni mogę się pouczyć, bo pewnie znów będę długo czekać jeśli w ogóle lekarz raczy się dziś pojawić
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wszamałam obiadek
Później lecę na fitness i siłownię Ważenie zrobię dopiero w następny poniedziałek, ciekawe czy coś ruszy...
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieję, że mobilizacja utrzyma się jak najdłużej Jutro miną dwa lata jak zaczęłam się odchudzać
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czego tylko raz mi się udało, no ale wtedy trochę przesadziłam ![]() poza tym pozostałe próby to maskara ![]() no ale lepiej późno niż wcale
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
no widzę że niedziela nie tylko u mnie była ciężka;p o 16 zachciało mi się czegoś słodkiego, no to zrobiłam sobie owsiankę, do tego kawałek chleba z dżemorem
a godz później byłam u chłopaka i wcisnął mi pieczoną kiełbaskę! a co tam! o 21 zaczęłam skakać to myślałam ze nie uciągnę... takie bóle mnie w podbrzuszu łapały... co 200 podskoków robiłam przerwę ale się uparłam i dałam radę to moje 1000 doskakać![]() no a dzisiaj też były grzeszki;p;p ogólnie to: 4 małe kawałki chleba razowego z wędliną i ogórkiem, jogurt activia, jabłko (i do tego kilka kostek ptasiego mleczka na obiad jajecznicę bez tłuszczu i do tego parówka i kawałek chleba. na obiad miałam naleśniki to wolałam sobie coś sama zrobić ![]() no i właśnie popijam moją 3 filiżankę czerwonej herbatki ![]() i właśnie mi się skończył mój ciemny chlebek, całe szczeście że akurat mama jechała do biedronki dzisiaj to mi kupi to się rozpisałam no i będę jeszcze dzisiaj skakać obowiązkowoa powiedzcie mi... bo nieraz robię sobie taką sałatkę a'la gyros jak już naprawdę najdzie mnie ochota... czy ona nie jest zbyt tucząca? to jest: ogórek świeży , pomidor, sałata pekińska, pół ogórka korniszonego do smaku,2 kawałki szynki (pokrojonej) ,czosnek granulowany i to przyprawiam ketchupem i sosem tatarskim (razem jakieś pół łyżki) .. jak to wygląda z tymi sosami? jak jest zbyt sucho to dodaję jogurt naturalny ![]() miłego wieczoru życzę
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dieta nie może być katorgą, tylko zmianą nawyków na lepsze![]() wszystkie sałatki są zdrowe i pożywne i warto je jeść. A sosami, ketchupem, czy nawet majonezem się nie przejmuj, raz na jakiś czas można sobie spokojnie na wszystko pozwolić. To i tak jest małe zło, w porównaniu z tym ile te warzywka dostarczają wartości odżywczych itd |
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja dzis wogole nie mam czasu,to sprawy naukowe,to silownia,sklep,zakupy,ang ielski,egzamin,dopiero teraz chwila ulgi. Monika co cwiczysz na silowni? bo ja tez chodze i masakra ze mna,niemoge nic dluzej pocwiczyc bo nie mam sily..ale sauna fajna sprawa,Aniu wybierz sie koniecznie
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje podsumowanko: Ś: płatki z mlekiem O: 1 kawałek karkówki w sosie pieczarkowym + ok 2,5 ziemniaka P: ziarnista bułka K: jajecznica z 3. jaj z parówką (szynki brakło ) i cebulką + 1. mała kromka ziemnego chleba
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja dzis pospalam 12 godzin,nie moglam wogole wstac,zjadlam sniadanie a teraz chwilka relaksu a potem ide na silownie i saune,milego dnia
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry właśnie wcinam sobie owsiankę na śniadanie a potem dzień z nauką |
||
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ja wlasnie po obiedzie, zaraz smigam na saune i silownie.A ja nie lubie w ogole sportu,ani silowni ani byc zmeczona,ale co sie nie robi,mam ten karnet to mnie mobilizuje zeby chodzic,bo inaczej to bym pewnie nie poszla
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
ania to mnie uspokoiłaś
![]() wczoraj pobiłam mój rekord i skoczyłam 2100 razy ![]() i co było najdziwniejsze lało się ze mnie jak cholera a jakbym w ogóle zmęczona nie była... tylko nogi już mi wysiadały ![]() a dzisiaj nie uległam pokusie! postawili przede mną czekoladę , moją ulubioną a ja nicdzisiaj: 4 kawałki chleba z kiełbaska, 3 mandarynki, jogurt, jajecznica z 4 jaj+parówka (bez tłuszczu) i 4 herbatki buziaczki;* |
|
|
|
#4852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale teraz chwilowo mam kilka dni przerwy od ćw, bo jestem zawalona nauką itd ale potem to sobie odbije![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj tak: I owsianka (płatki, otręby, jogurt naturalny, banan) II cannelloni III grahamka z twarożkiem wiejskim; kawałek papryki |
||
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu tylko trzy posiłki? ![]() U mnie dziś wyszło za dużo ![]() ś: owsianka (400 kcal) 2ś: 2 małe tosty z szynką, plasterkiem sera żółtego, 2 plasterkami mozzarelli i połową małego pomidora O: 2 gołąbki, 2,5 kluski śląskiej K: kubek mleka z płatkami fitness Od siłowni zrobiłam sobie dzień odpoczynku, jutro będę dłużej
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie głoduje ani nic ![]() a u Ciebie przecież ok, wcale nie wyszło tego zbyt dużo |
|
|
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej !
ja od wczoraj w rodzinnym domku , robię sobie tydzień u mamusi i tatusia , bo się stęskniłam ![]() wczoraj zjadłam czekoladę i grzesia ale mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone, gdyż oddałam pół litra krwi (u was też jest tzw. akcja Wampiriada?) btw. kto normalny by zjadł 8 czekolad i grześka - tak jak to oni dają - ??? ja swoje rozdałam. A i byłam na Listach do M. i przyznaję, że mi się podobało ! A jestem bardzo sceptycznie nastawiona do polskich komedii.
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też jest Wampiriada na moim wydziale będzie akurat 8grudnia i tak chciałam iść, ale będę miała akurat @ wtedy więc ja generalnie oddaje krew od kiedy skończyłam 18lat, ale ostatnio miałam przerwę i już ponad rok nie byłam, bo najpierw miałam problemy z niedoborami żelaza, potem nie miałam z kim iść itd i jakoś tak wyszło ale muszę się wybrać jakoś niedługo![]() a ja dziś o 14 mam rejestracje na uczelni na specjalizacje iw wykłady do wyboru, tak tego nie lubię, że maskara ![]() w ogóle Justyna znów coś zamilkła
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Ja ostatnio chciałam oddać krew, ale niestety mam za cienkie żyłki i Pani powiedziała, że mają za grube igły Tak więc na 5 prób oddania krwi udało mi się raz ![]() Podsumowanie dzisiejszego dnia: Ś: bułka - cienki "paluch" + maślanka O: 2 gołąbki w sosie carbonara, gorący kubek, 1/4 twixa Do tego jeden kubek czerwonej herbaty, napój energetyzujący i litr wody + 2h siłowni
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 posiłki tylko, zwłaszcza, że ćwiczyłaś, to zdecydowanie za mało gdzie kolacja?![]() ja dzisiaj tak: I owsianka (płatki, otręby, jogurt nat, 2mandarynki) II kopytka z sosem pieczarkowym, surówka z marchwi, szkl.świeżego soku z marchwi i jabłek III 2kromki ciemnego chleba domowej roboty z twarożkiem wiejskim poza tym sokiem do picia jeszcze woda, zielona i czerwona herbata ![]() ćwiczeń znów brak, bo siedziałam nad nauką itd i nie bardzo miała kiedy, zresztą ochoty też brak ale sobie to odbije jak już będę po egz
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzis tez bylam na silowni ale tak z godzine bo musialam potem sie pouczyc i mialam angielski,bylam tez na poczcie i w sklepie,a teraz pije herbatke z cytryna i czekam na Top Model,oglada to ktoras z Was?
|
#4860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś miałam taki dzień w biegu, stąd mała ilość posiłków... ale najedzona jestem Cytat:
Zastanawiam się, czy zamówić Bio Cla z zieloną herbatą... co myślicie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

nie wiem jak ja się tego nauczę
ale będę walczyć
potem może ruszę coś tą naukę, ogarnę się itd, a potem widzę się z TŻtem

jak na razie skończyłam kursy : przedłużanie paznokci, a w nie dalekiej przyszłości mam zamiar jeszcze zrobić z przedłużania rzęs

Do tego łaźnia i sauna

ODCHUDZANIE

ale potem pewnie jeszcze coś ruszę
jeśli w ogóle lekarz raczy się dziś pojawić
Później lecę na fitness 

ale mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone, gdyż oddałam pół litra krwi