dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 10:16   #4831
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)

hej

asiuniaa1987 wiem,że powinnam się uczyć, ale tak mi się nie chce jeszcze przedmiot którego nie cierpię i jak patrzę tylko na notatki to mam ochotę nie wiem jak ja się tego nauczę ale będę walczyć
no ja ciągle ten sam TŻ aż momentami sama siebie podziwiam, że jeszcze z nim wytrzymuje

właśnie wcinam owsiankę na śniadanie potem może ruszę coś tą naukę, ogarnę się itd, a potem widzę się z TŻtem
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 12:53   #4832
charolina
Zadomowienie

widzę że nie tylko ja oglądam te seriale

napisać coś o sobie? hmmm
więc tak: nazywam się Karolina, mam 18 lat (w styczniu 19), chodzę do technikum o profilu ekonomicznym a interesuję się kosmetyką ( także jak widać świetnie dopasowałam kierunek szkoły do moich zainteresowań ). po technikum mam zamiar iść do szkoły policealnej- kosmetycznej jak na razie skończyłam kursy : przedłużanie paznokci, a w nie dalekiej przyszłości mam zamiar jeszcze zrobić z przedłużania rzęs to tak pokrótce o moich zainteresowaniach

jeżeli chodzi o dietę:

stwierdziłam że mam za dużo tu i ówdzie i muszę się tego pozbyć ... mój cel to kwiecień.... jem mniej, nie jem słodyczy, tłustych potraw, fast foodów i innych takich, od tygodnia skaczę na skakance (świetna sprawa, wszystkim polecam ) . Kiedyś dużo skakałam i bez diety cm same leciały w dół. do tego popijam codziennie czerwoną herbatkę ogólnie nie patrzę na wagę... zależy mi na cm ... mam 73 cm w talii i marzy mi się 66-68 i wtedy zobaczymy co dalej.... zauważyłam że cm z talii spadają wolniej niż z reszty ciała więc jak w talii będzie to wymarzone 66 to reszta też będzie super to chyba tyle o mnie

jakieś uwagi? mile widziane
Stary 2011-11-20, 13:23   #4833
paulina0512
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
ja nie spałam jeszcze, ale miałam już wyłączonego kompa
noo, muszę obejrzeć dzisiaj Pamiętniki z wakacji oglądałam ostatni odc i jestem ciekawa co będzie dalej
też oglądam Pamiętniki Wampirów i uwielbiam oglądasz na bieżąco? bo teraz zrobili przerwę i trzeba czekać do stycznia na nowy odc
ja jeszcze oglądam Plotkarę, PLL i Dextera
Ja dopiero skończyłam pierwszy sezon Pamiętników Wampirów ale te przerwy w emitowaniu są straszne !! zawsze tak robią a ja się muszę stresować
Ja też oglądam Plotkarę i Dextera ! I jeszcze Chirurgów i 90210 i Gotowe na wszystko
i Ania ucz się , bo jak nie

cześć Karolino miło, że dołączasz i dieta tak jak u nas wszystkich czyli MŻ

Ja dopiero wstałam, ale średnio się czuję i nie wychodzę z łóżka na razie.
W ogóle to jestem strasznym śpiochem , wczoraj się po 14 obudziłam a gdybym nie spojrzała na zegarek to mogłabym spać dalej
Tylko dziś trzeba bd się trochę nauką zająć

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 17:18   #4834
niuniulka1989
Zakorzenienie

Hey Dziewwczynki

Proszę, nie wspominajcie o serialach Aktualnie oglądam DH, Pamiętniki Wampirów, GG, 902010, Ringer, American Horror Story...

U mnie w miarę ok Od piątku śmigam na siłowni, dziś idę trzeci raz Do tego łaźnia i sauna Oby coś mi poleciało do Świąt
Stary 2011-11-20, 20:11   #4835
asiuniaa1987
Zakorzenienie

Monika ja tez mam taki karnet ze sauna,swietna sprawa..Wogole to zepsul Mi sie telefon i nie da sie go wlaczyc i mam teraz taki zapasowy ale wogole nie umiem sie nim obsluzyc i to wogole nie to,jutro pojde do serwisu spytac czy sie cos da z tym zrobic,oby tak
milego wieczoru
Stary 2011-11-20, 22:14   #4836
niuniulka1989
Zakorzenienie

Moje małe podsumowanko

Ś: duża porcja płatków z miekiem
O: 3 pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaki, brokuły
w międzyczasie: jedno ciastko
K: serek wiejski z rzodkiewkami

Do tego siłownia + sauna (razem równo 2h)

Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia
Stary 2011-11-20, 22:30   #4837
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charolina Pokaż wiadomość
jeżeli chodzi o dietę:

stwierdziłam że mam za dużo tu i ówdzie i muszę się tego pozbyć ... mój cel to kwiecień.... jem mniej, nie jem słodyczy, tłustych potraw, fast foodów i innych takich, od tygodnia skaczę na skakance (świetna sprawa, wszystkim polecam ) . Kiedyś dużo skakałam i bez diety cm same leciały w dół. do tego popijam codziennie czerwoną herbatkę ogólnie nie patrzę na wagę... zależy mi na cm ... mam 73 cm w talii i marzy mi się 66-68 i wtedy zobaczymy co dalej.... zauważyłam że cm z talii spadają wolniej niż z reszty ciała więc jak w talii będzie to wymarzone 66 to reszta też będzie super to chyba tyle o mnie

jakieś uwagi? mile widziane
masz fajne podejście do sprawy i na pewno uda Ci się osiągnąć swój cel jeśli tylko będziesz konsekwentna
skakanka jest super i ja też kiedyś dużo skakałam, ale zauważyłam, że zaczynają mi się łydki od niej umięśniać i nie podobało mi się więc zrezygnowałam teraz skupiam się na innych ćw, a skakanka raz na jakiś czas

Cytat:
Napisane przez paulina0512 Pokaż wiadomość
Ania ucz się , bo jak nie

dzisiaj nic nie ruszyłam nauki
ale w końcu niedziela dziś, a dzień święty trzeba święcić, także jestem usprawiedliwiona
ale jutro się już ostro za to biorę i nie ma zmiłuj

Cytat:
Napisane przez niuniulka1989 Pokaż wiadomość

U mnie w miarę ok Od piątku śmigam na siłowni, dziś idę trzeci raz Do tego łaźnia i sauna Oby coś mi poleciało do Świąt
super
na pewno będą efekty
a powiedz, jak ćwiczysz na siłowni? co, w jakiej kolejności itd? bo ciekawa jestem

Cytat:
Napisane przez asiuniaa1987 Pokaż wiadomość
Monika ja tez mam taki karnet ze sauna,swietna sprawa..
a wiecie, że ja nawet nigdy na saunie nie byłam
ale muszę się wybrać jakoś z TŻtem na basen, to wtedy skoczymy też na saune

Cytat:
Ś: duża porcja płatków z miekiem
O: 3 pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaki, brokuły
w międzyczasie: jedno ciastko
K: serek wiejski z rzodkiewkami

Do tego siłownia + sauna (razem równo 2h)
super

u mnie dzisiaj średnio, ale cóż tak już bywa w niedziele
I owsianka (płatki, otręby, jogurt morelowy, banan)
II pierś z kurczaka, trochę ziemniaków, sałatka (pomidor, papryka, ogórek kiszony)
słodkości: kawałek babki piaskowej, kilka delicji, trochę czekolady
III pizza, piwo
50min na łyżwach

jak widać druga cześć dnia kiepsko ale co tam, nie mam wyrzutów sumienia nawet raz na jakiś czas można trochę poszaleć, a były łyżwy i w ogóle sporo ruchu dzisiaj miałam,więc nie jest źle
jutro już żadnych grzeszków nie będzie
Stary 2011-11-21, 13:17   #4838
niuniulka1989
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczynki

Jak Wam dzionek mija ? Ja ok 11. Zjadłam śniadanie Pospałam dłużej

Zdecydowanie powinnam wziąć się za jakąś naukę Jednak strasznie mi się nie chce! Jesień wpływa na mnie jakoś mało konstruktywnie
Stary 2011-11-21, 13:47   #4839
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

ja ostatnio bardzo często jadam śniadania o 11/12

ja się jakoś zmobilizowałam i właśnie od rana siedziałam nad nauką i już mam serdecznie dość ale potem pewnie jeszcze coś ruszę zresztą czeka mnie kolejna wizyta u gina więc tam w poczekalni mogę się pouczyć, bo pewnie znów będę długo czekać jeśli w ogóle lekarz raczy się dziś pojawić
Stary 2011-11-21, 15:09   #4840
niuniulka1989
Zakorzenienie

Właśnie wszamałam obiadek Później lecę na fitness i siłownię
Ważenie zrobię dopiero w następny poniedziałek, ciekawe czy coś ruszy...
Stary 2011-11-21, 15:11   #4841
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wszamałam obiadek Później lecę na fitness i siłownię
Ważenie zrobię dopiero w następny poniedziałek, ciekawe czy coś ruszy...
no widzę, że pełna mobilizacja super
Stary 2011-11-21, 15:40   #4842
niuniulka1989
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że mobilizacja utrzyma się jak najdłużej W końcu do Świąt już tak blisko...

Jutro miną dwa lata jak zaczęłam się odchudzać Dwa lata temu od 22. listopada do 02. stycznia poszło mi równe 5 kg.... gdyby teraz tak było to byłabym meega zadowolona, ale nie spodziewam się cudów - wtedy zbyt restrykcyjnie jadłam...
Stary 2011-11-21, 15:43   #4843
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:

Jutro miną dwa lata jak zaczęłam się odchudzać Dwa lata temu od 22. listopada do 02. stycznia poszło mi równe 5 kg.... gdyby teraz tak było to byłabym meega zadowolona, ale nie spodziewam się cudów - wtedy zbyt restrykcyjnie jadłam...
ja to się odchudzam cale życie
z czego tylko raz mi się udało, no ale wtedy trochę przesadziłam
poza tym pozostałe próby to maskara a w tym miesiącu mija rok od kiedy odchudzam się z Wizażem i dopiero teraz jako takie efekty mam
no ale lepiej późno niż wcale
Stary 2011-11-21, 16:32   #4844
charolina
Zadomowienie

no widzę że niedziela nie tylko u mnie była ciężka;p o 16 zachciało mi się czegoś słodkiego, no to zrobiłam sobie owsiankę, do tego kawałek chleba z dżemorem a godz później byłam u chłopaka i wcisnął mi pieczoną kiełbaskę! a co tam! o 21 zaczęłam skakać to myślałam ze nie uciągnę... takie bóle mnie w podbrzuszu łapały... co 200 podskoków robiłam przerwę ale się uparłam i dałam radę to moje 1000 doskakać

no a dzisiaj też były grzeszki;p;p ogólnie to:

4 małe kawałki chleba razowego z wędliną i ogórkiem, jogurt activia, jabłko (i do tego kilka kostek ptasiego mleczka jestem na praktykach w Urzędzie Gminy no i jedna z Pań przyniosła słodkości, no nie dałam rady)
na obiad jajecznicę bez tłuszczu i do tego parówka i kawałek chleba. na obiad miałam naleśniki to wolałam sobie coś sama zrobić

no i właśnie popijam moją 3 filiżankę czerwonej herbatki

i właśnie mi się skończył mój ciemny chlebek, całe szczeście że akurat mama jechała do biedronki dzisiaj to mi kupi

to się rozpisałam no i będę jeszcze dzisiaj skakać obowiązkowo

a powiedzcie mi... bo nieraz robię sobie taką sałatkę a'la gyros jak już naprawdę najdzie mnie ochota... czy ona nie jest zbyt tucząca?

to jest:
ogórek świeży , pomidor, sałata pekińska, pół ogórka korniszonego do smaku,2 kawałki szynki (pokrojonej) ,czosnek granulowany i to przyprawiam ketchupem i sosem tatarskim (razem jakieś pół łyżki) .. jak to wygląda z tymi sosami? jak jest zbyt sucho to dodaję jogurt naturalny

miłego wieczoru życzę ja idę sobie resztę paznokci robić bo od wczoraj chodzę z 4 często zacznę, dalej mi się nie chce i chodzę z połową... wyglądam jakby reszta mi odpadła
Stary 2011-11-21, 17:42   #4845
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedzcie mi... bo nieraz robię sobie taką sałatkę a'la gyros jak już naprawdę najdzie mnie ochota... czy ona nie jest zbyt tucząca?

to jest:
ogórek świeży , pomidor, sałata pekińska, pół ogórka korniszonego do smaku,2 kawałki szynki (pokrojonej) ,czosnek granulowany i to przyprawiam ketchupem i sosem tatarskim (razem jakieś pół łyżki) .. jak to wygląda z tymi sosami? jak jest zbyt sucho to dodaję jogurt naturalny
kochana nie ma co wpadać w paranoje dieta nie może być katorgą, tylko zmianą nawyków na lepsze
wszystkie sałatki są zdrowe i pożywne i warto je jeść.
A sosami, ketchupem, czy nawet majonezem się nie przejmuj, raz na jakiś czas można sobie spokojnie na wszystko pozwolić. To i tak jest małe zło, w porównaniu z tym ile te warzywka dostarczają wartości odżywczych itd
Stary 2011-11-21, 21:13   #4846
asiuniaa1987
Zakorzenienie

Witajcie
Ja dzis wogole nie mam czasu,to sprawy naukowe,to silownia,sklep,zakupy,ang ielski,egzamin,dopiero teraz chwila ulgi.
Monika co cwiczysz na silowni? bo ja tez chodze i masakra ze mna,niemoge nic dluzej pocwiczyc bo nie mam sily..ale sauna fajna sprawa,Aniu wybierz sie koniecznie
Stary 2011-11-21, 21:34   #4847
niuniulka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
Ja dzis wogole nie mam czasu,to sprawy naukowe,to silownia,sklep,zakupy,ang ielski,egzamin,dopiero teraz chwila ulgi.
Monika co cwiczysz na silowni? bo ja tez chodze i masakra ze mna,niemoge nic dluzej pocwiczyc bo nie mam sily..ale sauna fajna sprawa,Aniu wybierz sie koniecznie
Przeważnie bieżnia, rowerek, orbitrek, brzuszki z obciążeniem, do tego odwodziciele i przywodziciele - głównie takie ćwiczonka Sprzętu jest baaardzo dużo, ale jeszcze nie ogarnęłam większości Dziś byłam na godzinnych ćwiczeniach "płaski brzuch" - dały w kość i 10 minut na rowerku, więcej nie dałam rady

Moje podsumowanko:
Ś: płatki z mlekiem
O: 1 kawałek karkówki w sosie pieczarkowym + ok 2,5 ziemniaka
P: ziarnista bułka
K: jajecznica z 3. jaj z parówką (szynki brakło ) i cebulką + 1. mała kromka ziemnego chleba
Stary 2011-11-22, 10:05   #4848
asiuniaa1987
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ja dzis pospalam 12 godzin,nie moglam wogole wstac,zjadlam sniadanie a teraz chwilka relaksu a potem ide na silownie i saune,milego dnia
Stary 2011-11-22, 10:58   #4849
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Przeważnie bieżnia, rowerek, orbitrek, brzuszki z obciążeniem, do tego odwodziciele i przywodziciele - głównie takie ćwiczonka Sprzętu jest baaardzo dużo, ale jeszcze nie ogarnęłam większości Dziś byłam na godzinnych ćwiczeniach "płaski brzuch" - dały w kość i 10 minut na rowerku, więcej nie dałam rady
uwielbiam się tak porządnie zmęczyć

Cytat:
Dzien dobry
Ja dzis pospalam 12 godzin,nie moglam wogole wstac,zjadlam sniadanie a teraz chwilka relaksu a potem ide na silownie i saune,milego dnia
ja też w ogóle nie mogłam się dzisiaj zwlec z łóżka

dzień dobry
właśnie wcinam sobie owsiankę na śniadanie a potem dzień z nauką
Stary 2011-11-22, 13:58   #4850
asiuniaa1987
Zakorzenienie

Hello
Ja wlasnie po obiedzie, zaraz smigam na saune i silownie.A ja nie lubie w ogole sportu,ani silowni ani byc zmeczona,ale co sie nie robi,mam ten karnet to mnie mobilizuje zeby chodzic,bo inaczej to bym pewnie nie poszla
Stary 2011-11-22, 16:09   #4851
charolina
Zadomowienie

ania to mnie uspokoiłaś

wczoraj pobiłam mój rekord i skoczyłam 2100 razy

i co było najdziwniejsze lało się ze mnie jak cholera a jakbym w ogóle zmęczona nie była... tylko nogi już mi wysiadały

a dzisiaj nie uległam pokusie! postawili przede mną czekoladę , moją ulubioną a ja nic

dzisiaj:

4 kawałki chleba z kiełbaska, 3 mandarynki, jogurt, jajecznica z 4 jaj+parówka (bez tłuszczu) i 4 herbatki i na kolację sobie sałatkę zjem i poskaczę

buziaczki;*
Stary 2011-11-22, 18:16   #4852
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Hello
Ja wlasnie po obiedzie, zaraz smigam na saune i silownie.A ja nie lubie w ogole sportu,ani silowni ani byc zmeczona,ale co sie nie robi,mam ten karnet to mnie mobilizuje zeby chodzic,bo inaczej to bym pewnie nie poszla
a ja bardzo lubię sport
ale teraz chwilowo mam kilka dni przerwy od ćw, bo jestem zawalona nauką itd ale potem to sobie odbije

Cytat:
a dzisiaj nie uległam pokusie! postawili przede mną czekoladę , moją ulubioną a ja nic
brawo

ja dzisiaj tak:
I owsianka (płatki, otręby, jogurt naturalny, banan)
II cannelloni
III grahamka z twarożkiem wiejskim; kawałek papryki
Stary 2011-11-22, 19:03   #4853
niuniulka1989
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bardzo lubię sport
ale teraz chwilowo mam kilka dni przerwy od ćw, bo jestem zawalona nauką itd ale potem to sobie odbije

brawo

ja dzisiaj tak:
I owsianka (płatki, otręby, jogurt naturalny, banan)
II cannelloni
III grahamka z twarożkiem wiejskim; kawałek papryki

Czemu tylko trzy posiłki?

U mnie dziś wyszło za dużo

ś: owsianka (400 kcal)
2ś: 2 małe tosty z szynką, plasterkiem sera żółtego, 2 plasterkami mozzarelli i połową małego pomidora
O: 2 gołąbki, 2,5 kluski śląskiej
K: kubek mleka z płatkami fitness

Od siłowni zrobiłam sobie dzień odpoczynku, jutro będę dłużej
Stary 2011-11-22, 19:08   #4854
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu tylko trzy posiłki?

U mnie dziś wyszło za dużo

ś: owsianka (400 kcal)
2ś: 2 małe tosty z szynką, plasterkiem sera żółtego, 2 plasterkami mozzarelli i połową małego pomidora
O: 2 gołąbki, 2,5 kluski śląskiej
K: kubek mleka z płatkami fitness

Od siłowni zrobiłam sobie dzień odpoczynku, jutro będę dłużej
ostatnio dosyć późno wstaje i co za tym idzie późno jem śniadanie, więc zazwyczaj wychodzą po 3posiłki
ale nie głoduje ani nic

a u Ciebie przecież ok, wcale nie wyszło tego zbyt dużo
Stary 2011-11-23, 11:26   #4855
paulina0512
Wtajemniczenie

hej hej !
ja od wczoraj w rodzinnym domku , robię sobie tydzień u mamusi i tatusia , bo się stęskniłam
wczoraj zjadłam czekoladę i grzesia ale mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone, gdyż oddałam pół litra krwi (u was też jest tzw. akcja Wampiriada?) btw. kto normalny by zjadł 8 czekolad i grześka - tak jak to oni dają - ??? ja swoje rozdałam.
A i byłam na Listach do M. i przyznaję, że mi się podobało ! A jestem bardzo sceptycznie nastawiona do polskich komedii.

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:12   #4856
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina0512 Pokaż wiadomość
wczoraj zjadłam czekoladę i grzesia ale mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone, gdyż oddałam pół litra krwi (u was też jest tzw. akcja Wampiriada?) btw. kto normalny by zjadł 8 czekolad i grześka - tak jak to oni dają - ??? ja swoje rozdałam.
to jesteś usprawiedliwiona
u mnie też jest Wampiriada na moim wydziale będzie akurat 8grudnia i tak chciałam iść, ale będę miała akurat @ wtedy więc
ja generalnie oddaje krew od kiedy skończyłam 18lat, ale ostatnio miałam przerwę i już ponad rok nie byłam, bo najpierw miałam problemy z niedoborami żelaza, potem nie miałam z kim iść itd i jakoś tak wyszło ale muszę się wybrać jakoś niedługo

a ja dziś o 14 mam rejestracje na uczelni na specjalizacje iw wykłady do wyboru, tak tego nie lubię, że maskara mam nadzieję, że uda mi się zapisać na wszystko tak jak chcę

w ogóle Justyna znów coś zamilkła
Stary 2011-11-23, 19:39   #4857
niuniulka1989
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczynki

Ja ostatnio chciałam oddać krew, ale niestety mam za cienkie żyłki i Pani powiedziała, że mają za grube igły Tak więc na 5 prób oddania krwi udało mi się raz Miałam wcześniej za słabą hemoglobinę

Podsumowanie dzisiejszego dnia:
Ś: bułka - cienki "paluch" + maślanka
O: 2 gołąbki w sosie carbonara, gorący kubek, 1/4 twixa

Do tego jeden kubek czerwonej herbaty, napój energetyzujący i litr wody

+ 2h siłowni
Stary 2011-11-23, 19:50   #4858
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Podsumowanie dzisiejszego dnia:
Ś: bułka - cienki "paluch" + maślanka
O: 2 gołąbki w sosie carbonara, gorący kubek, 1/4 twixa

Do tego jeden kubek czerwonej herbaty, napój energetyzujący i litr wody

+ 2h siłowni
za mało
2 posiłki tylko, zwłaszcza, że ćwiczyłaś, to zdecydowanie za mało gdzie kolacja?

ja dzisiaj tak:
I owsianka (płatki, otręby, jogurt nat, 2mandarynki)
II kopytka z sosem pieczarkowym, surówka z marchwi, szkl.świeżego soku z marchwi i jabłek
III 2kromki ciemnego chleba domowej roboty z twarożkiem wiejskim

poza tym sokiem do picia jeszcze woda, zielona i czerwona herbata
ćwiczeń znów brak, bo siedziałam nad nauką itd i nie bardzo miała kiedy, zresztą ochoty też brak ale sobie to odbije jak już będę po egz
Stary 2011-11-23, 20:57   #4859
asiuniaa1987
Zakorzenienie

hej
ja dzis tez bylam na silowni ale tak z godzine bo musialam potem sie pouczyc i mialam angielski,bylam tez na poczcie i w sklepie,a teraz pije herbatke z cytryna i czekam na Top Model,oglada to ktoras z Was?
Stary 2011-11-23, 21:01   #4860
niuniulka1989
Zakorzenienie

Cytat:
za mało
2 posiłki tylko, zwłaszcza, że ćwiczyłaś, to zdecydowanie za mało gdzie kolacja?

ja dzisiaj tak:
I owsianka (płatki, otręby, jogurt nat, 2mandarynki)
II kopytka z sosem pieczarkowym, surówka z marchwi, szkl.świeżego soku z marchwi i jabłek
III 2kromki ciemnego chleba domowej roboty z twarożkiem wiejskim

poza tym sokiem do picia jeszcze woda, zielona i czerwona herbata
ćwiczeń znów brak, bo siedziałam nad nauką itd i nie bardzo miała kiedy, zresztą ochoty też brak ale sobie to odbije jak już będę po egz
Na kolację zjadłam pół pomelo Dziś miałam taki dzień w biegu, stąd mała ilość posiłków... ale najedzona jestem

Cytat:
hej
ja dzis tez bylam na silowni ale tak z godzine bo musialam potem sie pouczyc i mialam angielski,bylam tez na poczcie i w sklepie,a teraz pije herbatke z cytryna i czekam na Top Model,oglada to ktoras z Was?
Ja oglądam W końcu trzeba wiedzieć, co może nas spotkać w następnej edycji, prawda Dziewczynki? Do tej pory na pewno będziemy piękne i powabne

Zastanawiam się, czy zamówić Bio Cla z zieloną herbatą... co myślicie?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości