|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
dziewczyny bardzo dziękuję za pomoc
zaraz zobaczę co jest nie tak z tym moim paypalem i dam znać ![]() Edit: Otóż sprawdziłam czy paypal jest ustawiony jako domyślny rodzaj płatności na asosie - tak, jest. Ponownie próbowałam zapłacić i kiedy loguję się do konta PP wyskakuje mi komunikat: "Aby zrealizować ten zakup, należy dodać kartę kredytową. W przypadku niektórych płatności, takich jak płatności błyskawiczne i natychmiastowe, wymagana jest karta kredytowa." ![]() Edit2: Problem rozwiązany dziękuję ogromnie za pomoc ![]() Edytowane przez canette Czas edycji: 2011-06-22 o 23:37 |
|
|
|
#4832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Rozeznanie
|
to zorganizuje któraś zamówienie? : )
|
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie może jakiś kodzik ?
|
|
|
|
#4836 |
|
Rozeznanie
|
ludzie co myślicie o tym męsim kapeluszu dla mnie?
http://www.asos.com/Asos/Asos-Straw-...-1&clr=Natural kosztuje 10 funtów, wygląda na męski, pasowałby dla dziewczyny? Dla porównania fasonów tu jest typowo damski: http://www.asos.com/Asos/Asos-Corsag...-1&clr=Natural Szkoda mi trochę kasy-aż 15-20 funtów na słomiany kapelusz, a te 10 funtów może być A może czekać na przeceny?
|
|
|
|
#4837 |
|
Przyczajenie
|
Canette, mogłabyś napisać jak rozwiązałaś problem z paypalem, u mnie wyskakuje to samo, czyli że trzeba dołączyć kartę. Byłabym ci bardzo wdzięczna
pzdr
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
Zahara1 jasne, nie ma problemu
otóż mój problem wynikał z mojej własnej głupoty. Próbowałam zapłacić opcją na asos.com 'pay securely now' przy zerowym stanie konta paypal Wystarczyło najpierw doładować konto wymaganą kwotą, a potem dopiero brać się za zamawianie z asosa
|
|
|
|
#4839 |
|
Przyczajenie
|
No tak, ja też jeszcze nie doładowałam konta
pozdrawiam i dziękuje za informacje
|
|
|
|
#4840 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny , może jakieś szybkie zamówienie ??
|
|
|
|
#4841 |
|
Rozeznanie
|
jestem chętna ;D
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
Alaska, zobacz tutaj : http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR04808_002 Lepiej widać Twoją sukienkę, co niestety nie przemawia na jej korzyść (może okazać się kiepską jakościową poliestrową szmatką - oby nie!). Zamówiłaś tą kieckę? |
|
|
|
#4843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie nie jest on typowo męski, jednak ja nie zapłaciłabym około 50 zł za taki słomkowy kapelusik.. nie wygląda mi on najlepiej myślę, że bardziej opłaci Ci się skoczyć do tzw. bezfirmowego sklepu/ na bazarek, gdzie pewnie podobny będzie kosztował grosze + dokupić wstążkę / obszyć kawałek materiału i obwiązać wokół zawiązując w kokardkę taka moja mała fantazja na pewno będzie automatycznie wyglądał bardziej kobieco a tą tasiemkę będziesz w stanie sobie zmieniać ile razy Ci się spodoba
|
|
#4844 |
|
Rozeznanie
|
no tak, tylko w moim mieście nigdzie nie ma takiego kapelusza ;/
|
|
|
|
#4845 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jestem chetna
![]() podaje linki http://www.asos.com/Asos/Asos-Pencil...=-1&clr=Cobalt rozmiar 6 kolor cobalt oraz http://www.asos.com/Minkpink/Minkpin...rt=-1&clr=Grey rozmiar S nie ma mnie do niedzieli wiec jakby cos w miedzy czasie sie dzialo to poprosze to co w linkach <muuuuaaa> |
|
|
|
#4846 |
|
Rozeznanie
|
A ja poproszę to w razie czego:
http://www.asos.com/Pieces/Pieces-Ti...lr=Khaki+green kolor czarny oraz http://www.asos.com/Catarzi/Catarzi-...-1&clr=Natural |
|
|
|
#4847 |
|
Przyczajenie
|
Ćwirko przesyłka dotarła
dziekuje Ci bardzo ![]() )
|
|
|
|
#4848 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś będzie składał zamówienie,to jestem chętna
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zamawiała któraś z Was może tą (lub inny kolor) torebkę/aktówkę czy co to tam jest
? I może coś więcej o niej powiedzieć?http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1422940 Bo ciągle mi chodzi po głowie, ale wydaje się że w praktyce chyba dość niepraktyczna jest ta torebka. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 |
|
Rozeznanie
|
Również jestem zainteresowana zbiorowym zamówieniem
.
|
#4851 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to jest po prostu duża kopertówka, na żywo bardzo ładna, fajny i szykowny dodatek, ale jeśli ktoś zawsze musi mieć przy sobie poł swojego dobytku to nie polecam. sprawdzi się też w roli eleganckiej aktówki "na papiery". zdecydowanie na "co dzień' bo biorąc pod uwage gabaryty to nie widze jej w roli dodatku do wieczorowej sukienki. plusem są bardzo fajne kolory, ten model w kolorze pomarańczowym jest naprawde boski |
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
|
#4854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te trilby z ASOSa zrobione są z naturalnej słomy i w ten sposób przepuszczają powietrze, więc na upały faktycznie się nadają, a nie tylko wyglądająmęski nie wydaje mi się "męski", ale podejrzewam, że będzie miał większy obwód? |
|
|
|
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
no więc właśnie, a boję się, że nawet damski może być za duży. Chyba się jednak skusze na ten z Asos, ale 15 funtów to cholera szkoda wydać :|
|
|
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja mam pytanie i mam nadzieje, że mi pomożecie, bo jak nie ekspertki to kto?
![]() Dostałam od tż sukienkę kupioną na all. Na aukcji sukienka ta była przedstawiona na modelce z asos i dostałam taką samą, tylko metki sprawiają wrażenie takiej "chińskiej produkcji" poza tym ani słowa nie ma na niej, że jest z asos i się zastanawiam, czy jak Wam przychodzą rzeczy, to na metkach jest "ASOS" ? Sprawdziłam też w spisie marek na stronie asos i nie ma tam tej konkretnej marki, z której jest ta sukienka. Czy to znaczy, że dostałam podróbkę? ![]() (nie zalezy mi na marce, ale nie wystawimy tej sprzedającej pozytywnego komentarza jeżeli wciska podróbki)
|
#4857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Rozeznanie
|
Ja z asos jeszcze nigdy nie zamawiałam, ale miałam podobną sytuację.
Kupiłam sowę kolorową naszyjnik. Pisało, że H&M, to kupiłam (bo wcześniej i teraz również wiedze pełno produktów chińskich z tego typu biżuterią i ich nigdy nie kupię). Gdy dostałam przesyłkę, była zapakowana w folie, a do tego przyczepiona była metka z napisami chińskimi. Na początku jakoś na mnie to wrażenia nie zrobiło, ale dopiero jakiś tydziń później ogarnęłam, że to miało być z H&M. Teraz powinnam wystawić negatywa. A może na tej aukcji pisało, że jest to sukienka jak z Asos, lub jak Asos, czy coś. Bo też się tak zdarza. A jakby mi przysłali podróbkę ja napewno wystawiłabym negatywa i prosiłabym o zwrot kasy lub oryginalną z Asosa. ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- kupiłam na allegro* ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Poza tym Cwirka zorganizowałabyś to szybkie zamówienie? Trochę chętnych już jest. |
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).moje sukienki z Asosa mają metki z napisem "asos"
|
|
#4860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z sukienki jestem zadowolona, tylko nie toleruję, gdy ktoś oszukuje na all.
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

zaraz zobaczę co jest nie tak z tym moim paypalem i dam znać 

Znalazłam jedną niewysłaną paczkę z ostatniego zamówienia, wpadła mi do pudła pustego i jej nie wysłałam w terminie razem z resztą
Od razu pojechałam ją wysłać, więc już jest w drodze. Przepraszam jedną osobę, będzie miała pewnie dopiero na poniedziałek przesyłkę.

myślę, że bardziej opłaci Ci się skoczyć do tzw. bezfirmowego sklepu/ na bazarek, gdzie pewnie podobny będzie kosztował grosze + dokupić wstążkę / obszyć kawałek materiału i obwiązać wokół zawiązując w kokardkę