|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Cytat:
najpierw daje mi wolną rękę we wszystkim, no prawie wszystkim a jak przychodzi co do czego to to nie takie a tamto to w ogóle nie, blee..jak z tymi obraczkami . Tamte zaproszenia co ostatnio wklejałaś były fajniejsze i też tak na wesoło weselnie Jak chcesz możemy tu wszystkie za tymi pierwszymi zagłosować i potem swojemu TŻ pokażesz listę i sie podda A wiesz, że te figurki mi się podobają, śmiszne są strasznie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
1:0 dla mnie, może się uda. Dzięki za argumenta
|
||
|
|
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się ostatnio nad dołożeniem kokardy do mojej sukni w kolorze przewodnim, żeby pasowało do butów i sama nie wiem proszę doradzcie co o tym myślicie (jakość zdjęcia kiepska bo wyciełam ją z innego zdjecia i na szybko wkleiłam, żeby pokazać o co mniej wiecej mi chodzi
Foto 1 bez kokardy, Foto 2 z kokardą
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli o figurke na tort chodzi to widze ze TZet mapoczucie humoru Mysmy mieli taka jak w zalaczniku ![]() Cytat:
My wlasnie takie mamy boki zolte a przez srodek biale zloto matowe Masz jeszcze czas moze uda Ci sie go namowic
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
CarrieBradshaw86Mi sie tez figurki bardzo podobaja,tylko juz chyba do wszystkich cukierników pisałam i nigdy nie widzieli podobnych,nawet u mnie (dublin) w miescie nie ma,bo to z reklamy slim fastu jest. Co do zaproszen to i tak zrobie po swojemu :P i tyle, ale dziekuje za głosowanie
on i tak wie ze jak sie upre to nie wygra-haha. Watpie zeby bał sie slubu,bo sam nalegał zeby w tym roku zrobic,ja wcale nie chciałam sie spieszyc! A w sprawie obraczek to zawsze mozna wziac sobie dwie rózne,które jakims elementem beda do siebie pasowac,np z 2 połówkami serca jak np tu : http://www.sklepjubilerski.com/d/P60130T54ZZ,obraczki-z-zoltego-zlota-z-brylantami-0-10ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-1950 dobra spadam do spania miłego wieczorku!!! |
|
|
|
#4836 | |
|
Raczkowanie
|
O popatrz! Właśnie że z żółtego
1:0 dla mnie, może się uda. Dzięki za argumenta [/QUOTE]proszę bardzo ! ![]() Cytat:
|
|
|
#4837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ z kolei wspomina o żółtym złocie, a ja wolałabym białe. Pierścionek zaręczynowy mam z białego złota. Noszę poza tym tylko srebro i nie lubię żółtego złota. Jestem zdania, że widać na pierwszy rzut oka kiedy obrączka jest srebrna a kiedy to białe złoto. No i jestem skłonna iść na kompromis żółte z białym
A co do kokardy w sukni to podoba mi się opcja żeby była z tyłu dużo lepiej
|
|
|
|
#4839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sukienke mam szampanska,ale niestety nie mam zdjec....nie moge jej znalesc na necie a i nie mam zdjec na stanie. Kupilam ja tu (w anglii). plackarki hmmm... z rydza zrezygnowalismy zaraz po degustacjii ( za sztuczno dla nas), probowalismy grzesia z nawojowej,pyszne,ale ponoc pan przedstawiciel w kulki sobie leci. tzn. nie stawia sie na spotkania. brzozowka tez sprobowana, ktos z plesnej,ponoc tez dobry no i mamuska ma jakies numery do innych pan.przetestujemy wszystkie i wybierzemy hehe
|
|
|
#4840 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuję za opinie, właśnie o coś takiego mi chodziło, żeby każdy powiedział co myśli ewentualnie dał inna propozycję
Muszę Wam powiedzieć, że poważnie myślę tylko o grubszym pasku bez zadnych kokardek i pierdołek, bo rzeczywiście może być tego wszystkiego za duzo w każdym badz razie dzieki
|
|
#4841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha,popatrz jaki swiat maly my rowniez mamy ich oboje na plenerze,ale beda jaja jak wybierzemy ta sama date hihihihwstepna rozmowa byla zeby na lotnisku sobie zrobic sejse-bo lotnisko to prawie nasz drugi dom hihihih a nie myslalas i butach zamiast kokardy.... moim marzeniem byly buty....zielone,ale do szampanskiej sukienki nie ma takiego pola popisu jak przy bialej. moglabys buty i kwiaty zamiast kokardy.hmmmmmmm swoja droga kupilam buty z m e g a przeceny http://www.amazon.co.uk/Menbur-Women...7444016&sr=8-7 te i jeszcze te bo nie moge sie zdecydowac http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...qid=1327444067 mi rowniez wydaje sie ze kokarda ze zdjecia nie pasuje...masz swiecidelka na przodzie i mi to sie wydaje ze kokarda jak piate kolo u wozu. moze jakby byla tylem zawiazana byloby inaczej, ale wydaje mi sie ze to nic nie zmieni,bo poprostu przykrywa czesc koralikow i jakos sie to nie zgrywa.sorry:/
Edytowane przez kifli Czas edycji: 2012-01-24 o 23:29 |
|
|
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie buty już mam i myślałam, że same beda wyglądać jak z innej bajki
hmm...przemysle to jeszcze mam pol roku ![]() Znalazlam taka biżu na allegro : http://allegro.pl/komplet-swarovski-...039283264.html http://allegro.pl/kpl-kobiecy-zmyslo...022638114.html (myślicie, że lepszy wybór niż kokarda?)
Edytowane przez Kingunia87 Czas edycji: 2012-01-24 o 23:45 |
|
|
|
#4843 |
|
Raczkowanie
|
Kifli, te pierwsze bomba! Przecudne po prostu i jeszcze te jak na mój gust
http://www.amazon.co.uk/Menbur-Women...444543&sr=8-53 i te http://www.amazon.co.uk/Dune-Womens-..._sim_sbs_sh_28 Sama sie zaczęłam zastanwiać nad tymi drugimi ze zdobienia na boczku idealnie by mi pasowały do sukni |
|
|
|
#4844 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co bedziesz miala we wlosach? moze kwiatek po kolor/.... pogadaj z kosmetyczka o paznokciach.moze znajdziecie ladny kolor ![]() ---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#4845 |
|
Raczkowanie
|
wolf85 z takich śmisznych figurek znalazłam jeszcze takie i te z tego co widziałam idzie je zamówić tylko są niebotycznie drogie!! ponad stówa
W głowie się nie mieści!! A te obraczki z serduszkiem urocze Spodobały mi się, nawet A coś tu mi na nie przez ramie lookał. Oficjalnie powędrowały do ślubnych zakładek Ja tez już uciekam, dobranoc
Edytowane przez CarrieBradshaw86 Czas edycji: 2012-01-24 o 23:59 |
|
|
|
#4846 | |
|
Raczkowanie
|
buszujac po necie znalazlam takie obraczki,bardzo mi sie podobaja.....z racji ze nie nosze zadnych pierscionkow stwierdzilam ze taka blyskotka bylaby super.
ale nie wiem jak wyglada na palcu. moze sie okazac kiszka:/ http://www.preciousplatinum.com/en-U...#productid=380 ---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Informacja dla wszystkim przyszlych PMek ktore beda prosily mnie o dodanie info do naszego kalendarza. Niestety ale pierwsza strona przekracza juz 1,500 znakow i nie mam mozliwosci dodania wiecej tekstu. Ale spokojnie zaniedlugo konczymy ta czesc wiec w nastepnej zarezerwuje sobie pierwsze dwa posty na nasz kalendarz
Pozdrawiam!
|
|
#4848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tak planuje mimo tego, że nie mam sukienki jeszcze butów i koloru przewodniego ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Skąd ja to znam Ja chce brylancik lekko "zwydziwiane" szerokie a TŻ zwykłe cieniutkie szerokie i nie jednokolorowe
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=CarrieBradshaw86;31 819328]
Cytat:
My mamy: - lokal -orkiestre - fotograf - kamera - masza o 15 - suknia - obraczki - tort i placki - i jeszcze dekoracje sali i bukiety wstępnie gdyż nie wybrałam dokładnie z jakich kwiatów ![]() obecnie szukam fajnych zaproszen bo winietki i zawieszki na wódke bede robic sama ( przymajmniej jest taki plan :P )
Ślub 1.09.2012r. ![]() Edytowane przez Ewa_wa1 Czas edycji: 2012-01-25 o 09:30 |
|
|
|
|
#4850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ślub odbędzie się w mojej rodzinnej parafii poza TarnowemEdytowane przez Maurycenta Czas edycji: 2012-01-25 o 09:34 |
|
|
|
|
#4851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie bez kokardy i to zdecydowanie! ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- My wlasnie takie mamy boki zolte a przez srodek biale zloto matowe Masz jeszcze czas moze uda Ci sie go namowic [/QUOTE]Też sie na takie zdecydowaliśmy boki złote środek białe matowe złoto z 3 brylantami
|
|
#4852 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze Kinguunia, uwazam, ze do Twojej sukienki nie pasuje szarfa wogóle.Rzadna. Suknia ma taki krój że szarfa by wszytsko zepsóła. Takie mam wrazenie.
Ale buciki superowe są! |
|
|
|
#4853 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=CarrieBradshaw86;31 819328]
Cytat:
- salę - orkiestrę - kamerzystę - fotografa - alkohol - zarezerwowaną godz. ślubu Jak już wspominałm szukamy zaproszeń, w tym tygodniu rozpoczynamy kurs przedmałżeński (w warszawie bo tu pracujemy) a od 10.02. kurs tańca też w Warszawie. Co do reszty to jak tylko pomyślę ile tego jeszcze zostało (i ile to będzie kosztować) to mnie ciarki przechodzą... Edytowane przez Maurycenta Czas edycji: 2012-01-25 o 11:38 |
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam kamerzysty, który używa opcji steadicam i slide camera. Czy macie namiary na tego typu filmowanie w Tarnowie/okolicy, poza HYPERTEX, bo ich ofertę już znam
|
|
|
|
#4855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W soboty i niedziele od 20:00 do 22:00. Na stronie maja wszytskie informacje podane
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś z Was bawił się przy zespole AlleGro z Zalasowej? Lub czy słyszeliście jakiekolwiek opinie?
Z góry dzięki za odp
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=[B]kifli[/B];31829788]buszujac po necie znalazlam takie obraczki,bardzo mi sie podobaja.....z racji ze nie nosze zadnych pierscionkow stwierdzilam ze taka blyskotka bylaby super.
ale nie wiem jak wyglada na palcu. moze sie okazac kiszka:/ http://www.preciousplatinum.com/en-U...#productid=380 Cudeńka |
|
|
|
#4858 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=CarrieBradshaw86;31 840830]
Cytat:
oryginalne kosztuja wiecej niz wesele hehehehe
|
|
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja znalazłam bardzo ciekawego złotnika, na prawdę obrączki wydają się być niesamowite i bardzo oryginalne:
http://www.inneobraczki.pl/ niestety ceny są... uffff... ale może ktoś z Was się skusi, w końcu to zakup raz na całe życie
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

haha
najpierw daje mi wolną rękę we wszystkim, no prawie wszystkim a jak przychodzi co do czego to to nie takie a tamto to w ogóle nie, blee..jak z tymi obraczkami . Tamte zaproszenia co ostatnio wklejałaś były fajniejsze i też tak na wesoło weselnie
Jak chcesz możemy tu wszystkie za tymi pierwszymi zagłosować i potem swojemu TŻ pokażesz listę i sie podda 

W głowie się nie mieści!! A te obraczki z serduszkiem urocze
kwadratowo jak nic
Ślub 1.09.2012r.