![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Rozumiem, że to na przywitanie po długiej nieobecności
![]() To akurat wyczytałam już we wcześniejszych postach... mimo wszystko 3mam kciuki za Ciebie... Prawda jest taka, że jak jest najgorszy i chciał Cię oblać to i tak by oblał, więc głowa do góry... Specjalnie tak formułował polecenia... |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze, ze na stronce jest juz dostepny mattowy top coat! moze bym sobie zamowila, albo spytala w hetmanie czy mi nie sprowadzą... w jakiej cenie sa? widze, ze sa coraz bardziej dostępne, ciesze sie ![]() a wie ktos moze ile kosztuje wysylka z ich strony? slepa jestem... Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-05-06 o 19:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Ea
a no pazurki różnie, miewają humory ![]() pazurki są jeszcze dość słabe...ale mam nadzieję, że się wzmocnią ![]() niektóre są brzydkie ![]() a kiedy pokażesz swoje? Orchidku w hetmanie CA po 9zł (w internetowym po 7,99, priorytet 7, zwykły 6, za pobraniem 15,4/12,4), wysyłkowo opłaca się tylko większą ilość brać ![]() kupiłam drwiny z cytryny 450- tragiczna aplikacja...i jakieś wykończenie dziwne, myślałam, że to krem...ale kolor śliczny, może się przekonam szara migotka 452 - boski holoś, ale efekt bardzo delikatny, nakłada się dobrze ![]() a z Bella wzięłam taki róż z kropelką brzoskwini nr 1, też ciężko się cholernika nakłada...i taką poświatkę ma, jak się umiejętnie nałoży wygląda ślicznie tak mi się zachciało pasteli,bo zewsząd atakują, a ja nie ma za bardzo takich kolorów jeśli chcesz zamawiać online, to się wstrzymaj jeszcze bo ma być nowa kolekcja CA Q pon/wt chyba ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-06 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Maliniak
ooo to 15 zl za lakier jeszcze bym przezyla ![]() zamowie sobie ten top, ale poczekam na nowa kolekcję. ladne pastele maja w golden rose z serii paris i z proteinami, mozesz zobaczyc, one sie dobrze nakladaja. oto moje piekne pazurki, znowu odlazily platami ale ze zlosci na sama siebie sobie obcielam ![]() piekne sa poprostu. dlonie mam drobne, ale palce dlugie i szczuple ale bez paznokci dluzszych wygladaja jak u malego dziecka ![]() akcja balsam z herby studio trwa.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-05-06 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Orchid GR ostatnio oglądałam, ale jakoś nic nie nie urzekło(mam jeden błękit w kierunku pastelowego, ale nie jest fajny
![]() ![]() może się umówimy na wspólne zamówienie, będzie taniej za przesyłkę, może i Mgiełkowa się skusi na coś ![]() na razie mam jeden cień (dostałam gratis na allegro), 2 lakiery od Ishi ![]() ![]() a Twoje pazurki są i tak super!!! bo masz długą ładną płytkę ![]() ![]()
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Przybyło mi dziś 14 lakierów ![]() ![]() ![]() ![]() i milego weekendu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziś wieczorem zmieniam szatę graficzną bloga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
ewalucjo
dłoniami ![]() ![]() a bloga podglądnę na pewno ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
good idea, ja bym wziela jakis lakier i top coat matujacy, myslalam nad tym, tylko to jak wyjdzie nowa kolekcja ![]() pazurki zaczną mi sie podobac jak urosna chociaz zeby je spilowac na prosto ![]() Ewalucja juz patrze, dodalam Cie do obserwowanych dzisiaj. Zalozylam konto wkoncu ![]()
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat dobrze sie sklada bo musze kilka rzeczy pozaplacac, bursa, wplaty, kupic co nie co i dopiero na koncu takie rzeczy, ale to do srody sie wyrobie. jakby sie mgielka zdecydowala to juz w ogole cacy bylo.
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też dzisiaj padnięta... jak coś to ja mogę zamawiać, bo już mam tam konto założone ![]() wiecie, zauważyłam coś dziwnego...nie jestem zgrabną dziewczyną, niewysoka, raczej okrągła (zwłaszcza ostatnio), a ostatnio ciągle ktoś mnie zaczepia, dzisiaj jakiś facet mnie na kawę zapraszał na ulicy :x musze się jeszcze pożalić...że usłyszałam, że ubieram się jak po 30stce (a a mam 23 lata) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się może tez zbiore za zamówienie jakieś z Ca, ale ciągle się nie mogę zdecydować ![]() ![]() a u mnie nie ma nigdzie tych Bellków pastelowych, chciałam pooglądac i dupa ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Kolekcja Q ma pojawic się w sklepie internetowym poniedzialek/wtorek
![]() Malinko pokażesz lakier Bell jak wygląda na paznokciach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli to dziewczyna to pewnie zazdrosci a jesli facet to ma małego i wie ze nie mialby u Ciebie szans. ![]() takie rzeczy sa mile strasznie, ja chyba odstraszam wlosami, rude wredne, tak mnie ktos oswiecil ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ubrania to nie wiem, może spróbuj coś żywszego, weselszego? ![]() ciężko doradzić, bo nie wiemy jak się ubierasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się jest ładnym to zaczepiaja ![]() ![]() ![]() a co do ubrań to co konkretnie przesądza o tym ze ubierasz się jak po 30 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Rozeznanie
|
moje dzisiejsze pazurki
![]()
#4849 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym cytryny drugi raz nie wzięła, nie wiedziałam, że będą z nią takie problemy, inne ca aplikacja jak marzenie a tutaj lipa ![]() ale może się nauczę (nie miałam żadnej żółci w kolekcji, ani holosia nawet jednego!!! ![]() nie powielaj za bardzo odcieni, i tak tyle w kolejce przecież ![]() ostatnio sobie buty kupiłam, to powiedziała, że babcine...i w sumie racja, ale nie się podobają... ![]() dobrze, jutro pomaluję na swatcha ![]() ale już widzę, że go nie polubię za nakładanie (wkurzają mnie te pastele cholerne ![]() na szybko: tu jest bardzo udany swatch moim zdaniem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-06 o 20:47 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
to tak w ramach ratowania poprzedniego, czerwonego mani, który urąbałam klejem ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Maliniak, to zapewne gdybys ubierala sie bardziej mlodziezowo, to zaczeli by sie czepiac ze jestes "za stara" .
![]() jak cos z tym zamowieniem to trzeba z Mgielka gadac ale na tygodniu piszcie mi wiadomosci pw bo nie siedze zbytnio na pazurkowym ![]()
#4852 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Malina no to czekam na zdjęcia tego Bellka, bo zastanawiałam się nad nim
![]() Guinessi śliczne ![]()
#4854 |
Zakorzenienie
|
guinesku
dziwnie popękał... chociaż ja do pękaczy nie jestem do końca przekonana i tak więc pewnie jestem uprzedzona ![]() Orchid jak ktoś się chce czepić to się czepi ![]() ale trochę chyba jest w tym racji...że ja bardziej taka kobita jestem (a i nie we wszystko w co bym chciała mogę się ubrać, ze względu na taką a nie inną figurę), a z ewentualnym zamówieniem to trzeba czekać jeszcze ![]()
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz rację chyba zrezygnuję z nich, muszę się opanować ![]() za migotką mi przemawiało to, ze ona jakby bardziej szara niż srebrna, ale sama nie wiem ![]() hmm skoro Ty się dobrze w tym czujesz, to nie przejmuj się innymi ![]() ![]() koralowy płaszczyk? ![]() ja sobie kupiłam ostatnio koralowe szpiiile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o butach tez pomarzyc mogębo rozmiar 35, szczupla stopa i wysokie podbicie, to ze jest moda na cichobiegi, jazzowki a na lato koturny to wybawienie dla mnie. Ea ja wiem, ale chcialabym zdac i miec spokoj ;/
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ciekawe co z Wszunią się dzieje...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Ea
żele? ja wytrwale hoduję naturalne...ale za dobrze to nie wyglądają ![]() Madziu zrobię zrobię...ale co mi wyjdzie to nie wiem ![]() Anulka ale to nie jest tylko pastel, ma takie mikrodrobinki, niby perła a nie perła, dziwne takie...i przez to się maże... oczywiście wprawiona ręka na pewno sobie z tym poradzi...ale i tak...nie wiem czy będę miała tyle cierpliwości do niego no widzisz, masz koralowe szpile, a ja babcine butki na niskim obcasie (chyba o to chodziło kuzynce) ![]() Orchidku to ja jestem Twoim totalnym przeciwieństwem: 164/72 a nózia 40 ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-06 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przypominają mi trochę moje różowe, które tutaj kiedyś pokazywałam z tym, że miałam krótsze ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.