|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
no niestety nie. tzn mozemy ale ani tz nie bedzie zadowolony ani trener nie bedzie zadowolony bo powie ze jestesmy leniwi i z takim podejsciem daleko nei zajdziemy...tylko ze ja sie narobie a TŻ juz mniej a poza tym jest gorszy ode mnie i ja musze duzo wiecej robic
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, a powiedz mi czu Ty chodzisz z przyjemnoscia na tance?? bochyba ostatnio cos pisalas, ze juz za bardzo nie znajdujesz przyjemnosci w nich, a i mozliwosc jakis wiekszych sukcesow jest marna... moze jednak warto przewartosciowac swoj grafik, cio?? praca chyba wazniejsza, hmmm??
no chyba, ze jest to forma relaksu dla Ciebie, to zmienia postac rzeczy najgorsze jest robic cos, do czego sie nie ma zapalu... wiecej szkody mozna sobie w ten sposob narobic...
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi no też prawda
a nie może on sam chodzić na te indywidualne żeby się podszkolić skoro jest gorszy? Tym bardziej, ze nie odczuwasz juz przyjemności...
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
nie. musimy chodzic razem bo taniec towarzyski to taniec dwoch osob a nie jednej.. z reszta nie chce mi sie tez bo juz dawno mielismy na turniej jechac a nic z tego bo albo uklady nie dokonczone, albo zle to wyglada i tak w kolo macieju. w kwietniu najpozniej mielismy wystartowac a pewnie w polowie maja pojedziemy bo przeciez sa swieta a pozniej weekend majowy
|
|
|
|
#4836 |
|
Konto usunięte
|
Sylvi skoro nie sprawia Ci to juz przyjemności, to ja bym powiedziała to Tżtowi i zrezygnowała. Jeśli to jest dla Ciebie udręką no to sorry, nie możesz wiecznie robić czegoś dla Tżta. Tym bardziej, ze on niekoniecznie jest taki skory żeby poświęcać się dla Ciebie...
|
|
|
|
#4837 |
|
Wtajemniczenie
|
No tez racja, ale bezsensu ze Ty już nie czerpiesz z tego przyjemności i chodzisz z "przymusu"
a jeszcze jak jesteś nastawiona na turniej, a okazuje sie że go nie ma to też się odechciewa;/
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
juz mu powiedzialam ze tancze do przyszlych wakacji a pozniej koniec bo ile mozna
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, Kochanie... pomysl w koncu o sobie
pobadz troche egoistka
|
|
|
|
#4840 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu widze ze to nie jest dla nas. nie dajemy sobie rady w tym sporcie. ile mozna zwalac na to ze inni maja znajomosci, fakt maja ale jak widze ze postepow nie ma takich jakie powinny byc, z reszta TŻ moze i bardzo chce bardzo sie stara ale praca go wykancza, juz nie ma tyle sily na tance i niestety ale talentu nie ma to ja prowadze, to ja slucham muzyki, ja pilnuje zeby bylo rytmicznie bo on tego nie slyszy, nawet doszlo do tego ze mu pokazuje jak ma robic swoje kroki. nie to ze moje kroki musze znac to jeszcze jego i mu tlumaczyc
|
|
|
|
#4842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego sie mecze? bo mam jeszcze rąbek nadzei ze cos pojdzie do przodu ze chociaz z tej najnizszej klasy wyjdziemy, bo to smiech na sali tyle lat w jednej klasie. ale to juz nie zalezy ode mnie.. TŻ musi sie jeszcze bardziej postarac
|
|
|
|
#4844 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi i bardzo dobrze, ze mu powiedziałaś
to on nie widzi, ze to nie dla Was? ze nie dajecie rady? czy tak bardzo go kreci taniec, że chce dalej, na siłę to kontynuować?
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
widzi. i kazdy trener mowi ze to ja prowadze w tej parze. i ze ja musze wygladac lepiej i za niego robic duzo rzeczy zeby nie bylo widac jego brakow, zamiast brac sie za niego zrzucaja na mnie cala prace, "bo jestes lepsza"
ma duzo pasji chlopak w sobie ale kompletny brak talentu..sorki ale talent to bardzo duzo. jest mi go szkoda |
|
|
|
#4846 |
|
Konto usunięte
|
Nie dość, że w związku to Ty się poświęcasz i ciągniesz to dalej, to jeszcze w tańcu Ty to wszystko jakoś trzymasz w kupie.
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi no właśnie-talent to podstawa w takich sportach
czasem największymi chęciami nie osiągniemy nic bez talentu właśnie...a moze pogadajcie o tym, spróbujcie znaleźć jakiś inny sport, który możecie uprawiać razem, w którym będziecie lepsi? Chociaż jeśli Tż tak bardzo "kocha" taniec to ciężko go będzie od niego odwieźć... Isabelle no właśnie..nasza Sylvi trzyma wszystko na swoich barkach ja bym chyba nie dała rady...nic kochane idę bo Tż przyjechał i jedziemy miłęgo popołudnia
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milego popludnia paczek |
|
|
|
|
#4850 |
|
Konto usunięte
|
Sylvi to nie jest normalne i moim zdaniem powinnaś z tym skończyć i tyle, a nie czekać do przyszłych wakacji.
Ja bym nie potrafiła się tak poświęcać dla kogoś kto na to nie zasługuje zupełnie. Co Ty kochana z tego masz? Nic, facet nawet nie wie czy Cie kocha. Może ta jego "miłość" do tańca do bardziej pragnienie osiągnięcia czegoś, a że widzi że tylko Ty jesteś w stanie to osiągnąć to się trzyma tego jak rzep. |
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego mysle, ze warto zrobic przerwe...oprocz satysfakcji, co Ci to da, ze przejedziecie klase wyzej?? a prawda jest taka, ze byc moze Ty juz dawno bylabys wyzej, gdyby nie Tz, ktory poniekad Cie stopuje... i to nie tylko w tancu...
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
jak przerywac to juz na dobre i do tego nei wracac. w tym sporcie nie zjadziecie duzo osob po 25r.z. wszyscy mlodsi
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
nie moge isc z psem na spacer bo jestem u babci a tu jest duzy pies ktory tylko biega po ogrodzie, nikt z nim na spacery nie chodzi
nawet jakbym byla w domu to z moim malym chodzi sie max 20min i to tez w zwolnionym tempie wiec zadna przyjemnosc![]() dobra dzien jakos leci, 2x juz zdazylam byc na zakupach, odkurzylam tez zapomniany rower ale i tak na nim nie pojezdze bo nie moge znalezc pompki teraz czeka mnie umycie wszystkich okien w chalupie
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? skoro efektów nie ma nie wiążesz z tym przyszłości męczy cię za dużo kasy jak na taka przyjemność bez efektów...? wspólne spędzanie czasu powinno związek cementować a nie go rozwalać... poza tym jak twój tż się nie nadaje do tego no to nic z tego nie będzie .. od tego są pasje że ktoś coś robi co kocha może nie perfekcyjnie ale po prostu dla przyjemności a nie na siłę chcieć być mistrzem? poza tym to chyba nie wygląda ładnie jak ty partnera ciągniesz a to facet powinien prowadzić? Sylvi ja Cię proszę zrób coś w końcu dla siebie... nie irytuje cię że wszystko spada na ciebie? a tż zachowuje się jak mały chłopiec upierając się przy czymś czego mieć nie może?
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczycie mi, ze sie tak wbije chamsko? Widac na fejsie zmiane?
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
uff umylam 3 okna, 2 zostawilam na jutro
masakra ile to czasu zajmuje...![]() bylam po raz trzeci w sklepie, a teraz juz tylko relaksik z chipsami i czekoladka a dupa rosnie..
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, widać
![]() Kasia, Ty się wielkością psa nie tłumacz! Jak na I roku studiów pojechałam do babki na wieś, to wzięłam na spacer psiuńcię łańcuchową. Jakiś mieszaniec z wilczurem, wielki jak kobyła, ale kochany niesamowicie. Miałby siłę mnie przeciągnąć po błocie, nigdy nie chodził na smyczy, ale był tak grzeczny, że potem w nagrodę się z nim potarzałam po podwórku Chlip. Uwielbiałam tego pieska. jak poszliśmy na spacer to musieliśmy przejść po strasznym błocie, smycz króciutka, zgubiłam równowagę, poślizgnęłam się, a piesek co? Zamiast olać i iść dalej stanął sztywno, zaparł się łapkami i uratował mnie przed glebą w samo błotko. Jeeeeju, ja chcę tego psiaka! Sylvi, to strasznie smutne wszystko co piszesz. Chce Ci się jeszcze aż tyle męczyć? Nadzieja nadzieją, ale czasu i pieniędzy nie odzyskasz ![]() Odpisał fotograf. Za nasz pakiecik chce 900 zł, więc chyba jednak zdecydujemy się na pakiet MAX ze strony. Oczywiście nasz termin ma wolny ![]() A teraz przebiorę się, robię herbatkę i odpalam Simsy
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi ja cie w pewnym sensie podziwiam. Nie mialabym tyle cierpliwosci. Przeciez skoro on swoich kroków nie pamieta to jak chce dalej zajsc? Co, cale zycie partnerka bedzie za niego sie krokow uczyc? Prowadzic za reke? Masakra jakas, ale mam nadzieje, ze szybko podejmiesz odpowiednia decyzje
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy paskudne...zamiast ją wspierać to my dobijamy
Egoizm z nas wychodzi, dziewuchy! I podziwiam nasza Sylvi, bo ja bym tak nie umiała, poważnie
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego napisalam, zeby podjela odpowiednia decyzje, a jaka ona bedzie to juz nie nasza sprawa
ja bym ześwirowała już dawno chyba.Przeciez wiadomo, ze my egoistki ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- I mamy lokal na wakacje w Zakopcu
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

najgorsze jest robic cos, do czego sie nie ma zapalu... wiecej szkody mozna sobie w ten sposob narobic...

a nie może on sam chodzić na te indywidualne żeby się podszkolić skoro jest gorszy? Tym bardziej, ze nie odczuwasz juz przyjemności...

a jeszcze jak jesteś nastawiona na turniej, a okazuje sie że go nie ma to też się odechciewa;/

miłęgo popołudnia

.. od tego są pasje że ktoś coś robi co kocha może nie perfekcyjnie ale po prostu dla przyjemności a nie na siłę chcieć być mistrzem? poza tym to chyba nie wygląda ładnie jak ty partnera ciągniesz a to facet powinien prowadzić? Sylvi ja Cię proszę zrób coś w końcu dla siebie... nie irytuje cię że wszystko spada na ciebie? a tż zachowuje się jak mały chłopiec upierając się przy czymś czego mieć nie może?