My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 21:37   #4831
moniuleczka
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Kliknelam rozowa Vivi
super, teraz to można zamawiać, bo cena nawet przystępna
ja na weekendzie też kliknę torebki (niebieska Kristy i jeszcze jakaś ale ostatecznie nie wiem jaka)

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 21:40   #4832
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
rajty ma fajne

jadę jutro do rodziców po 2 miesiącach, ale się cieszę

dobranoc
to fajnie że odwiedzisz rodziców dobranocki
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej
Ale tu dzisiaj filmowo sporo już nadrobiłam, przede mną tylko 2 strony jeszcze ...

No poszaleli cieszę się z tej przeceny Vivi różowej tylko nie wiem czy zdążę ją kliknąć

Ślicznie Sigrid w tym kolorze
hej nom faktycznie filmowo

a z tymi przecenami to trochę poszaleli ale fajnie nareszcie cyny nie sa az tak wysokie przynajmniej w niektórych torebkach

Dobranoc kochane uciekam spac bo padam na twarz

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 21:41   #4833
maggie82
Zakorzenienie

Ja też uciekam Dobranoc
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:41   #4834
NIKaP-n
BAN stały

Dobry wieczór, nadrabiam, ale najpierw "ustosunkuję się" (oj, chciałabym ) do Leo.

Fascynuje mnie od lat, młody, dojrzały, chudy, większy. Ma w sobie nieogarnięty wdzięk dzikości...
Zakochana byłam w młodym Leo, Jego rola w "co gryzie..." powaliła mnie na kolana, w Titanicu jedno spojrzenie powodowalo mięknięcie kolan, a po The Beach zapragnęłam zwiedzić Tajlandię z Nim u mego boku.
Aviator akurat też mi się podobał, każdy film, w którym gra- niesie dużo bardziej złożoną problematykę, niż na pierwszy rzut wydawać by się mogło.
Reasumując, młody Leonardo mnie zafascynował, dojrzały utwierdza w przekonaniu, że kocham
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Całkowite zaćmienie to historia dwóch znanych francuskich poetów: młodego Rimbauda i starszego Verlaine'a. Niezły film.
Biograficzny, bo oni faktycznie byli kochankami, pokazuje taką destrukcję osobowości, ogólny chaos wartości i zagubienie obu twórców. Dawno to widziałam, nie pamiętam dokładnie.

Z Holland polecam Olivier, Olivier.

Teraz wiadomo, dlaczego Rimbaud to samo zło
Ale uwielbiam te Jego kwiaty...

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Polecam Polańskiego dla osób lubiących thriller, Autor widmo najnowszy jest niezły (choć trochę przewidywalny), a ze starych to ogromne wrażenie robi Dziecko Rosemary
Bardzo nie lubię Polańskiego, ma w sobie coś (może fizjonomię po prostu), co mnie odrzuca.
Generalnie Jego filmy są ok, ale Zemsta woła o pomstę Biedny Fredro...

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Jeszcze Pokój Marvina jest świetny, ale to wszystko młody Leo. Ja go podziwiam za odwagę. Po Titanicu świat leżał mu u stóp, mógł przebierać, a on się wycofał, bo takie role go nie interesowały i wrócił jako aktor, a nie jako słodki bożyszcze.

Dark Water, Klątwa, Ring - to te filmy, które omijam a nie zdarza mi się to często. (oczywiście japońskie wersje ).

Obejrzyj sobie Ukryte pragnienia Bertolucciego, podobna tematyka, ale zupełnie inna poetyka w ogóle, polecam filmy Bernardo (Marzycieli, Małego buddę).

A ja Europę, Europę, Zabić księdza i cudowną ekranizację Tajemniczego ogrodu.

Podpisuję się po wszystkim, w 200%...

a Zabić księdza i Tajemniczy ogród- przeniosły mnie w zupełnie inny stan... Pierwszy- stan świadomości, drugi- ducha

Cytat:
No a kiedy miała się obudzić? dzień po zakończeniu zdjęć? logiczne - wielki sukces, wielki skandal.
Poszła ogromna promocja, bo strasznie dużo kasy wpakowali i Black to projekt, który się toczył od lat. Mi tam szkoda Darrena najbardziej, bo zawsze był reżyserem robiącym swoje, trochę z boku, z rozpoznawalną poetyką (zrobił przecież wielkie Requiem dla snu! to kultowy film "mojego pokolenia"), a teraz stanie się panem od filmu z Natalie Portman.

Popieram po raz drugi.
Niestety, nie należędo fanów Requiem, jako jedna z nielicznych znanych mi osób, choć przyznaję, film pozostawia w człowieku ślad na zawsze...

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
No ale my niestety się nie dowiemy, jak było naprawdę jedna osoba może się upierać, że dublerka chciała zwrócić na siebie uwagę, gdy się okazało, że Czarny Łabędź to wielki sukces kasowy, a druga może mieć taką opinię właśnie jak Ty szczerze mówiąc, to mi to "tito" z reszta w Hollywood co chwilę pojawia się jakiś nowy skandal a media tylko na tym żerują.
Requiem dla snu był moim zdaniem 100% lepszy od Łabędzia no i chyba trochę niedoceniony film
W moim środowisku, Requiem ma postawiony pomnik

Jak wspomniałam, kocham też Adriena Brody (Brodiego;P) i wszystkie filmy z Nim (no może najmniej Predator) mnie uwodzą. Polecam najbardziej Obłęd i Trudną miłość.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

No i poszły wszystkie

Ale się rozmarzyłam, jutro ściąganie filmów
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:53   #4835
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

czyż nie mam racji? Po co mam szufladkować kasę skoro nie wiadomo czy jutra dożyję, pieniądze są po to by je wydawać
dobra dewiza

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
widziałam na onecie, ze Jacyków pojechał po Trinny i Susanah
Też widziałam Ubawiłam się

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Nie, nie oglądałam
Nie wiem kiedy się wyrobię z tymi wszystkimi filmami które poleciłyście
A z takich nowości to bardzo przejmujący film - Never Let Me Go, chociaż fikcja, to ja bardzo się wciągnęłam podczas oglądania i fabuła smutna.
O, ja to chciałam zobaczyć. Też nie wiem, kiedy nadrobię, mam potworne zaległości filmowe, a czasu coraz mniej

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Podpisuję się po wszystkim, w 200%...

a Zabić księdza i Tajemniczy ogród- przeniosły mnie w zupełnie inny stan... Pierwszy- stan świadomości, drugi- ducha

Popieram po raz drugi.
Niestety, nie należędo fanów Requiem, jako jedna z nielicznych znanych mi osób, choć przyznaję, film pozostawia w człowieku ślad na zawsze...

W moim środowisku, Requiem ma postawiony pomnik

Jak wspomniałam, kocham też Adriena Brody (Brodiego;P) i wszystkie filmy z Nim (no może najmniej Predator) mnie uwodzą. Polecam najbardziej Obłęd i Trudną miłość.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

No i poszły wszystkie

Ale się rozmarzyłam, jutro ściąganie filmów
No ja przecie jestem

Ja pamiętam, że obejrzałam Requiem w bardzo nieodpowiednim do tego momencie. A potem wyjechałam w góry i cały wyjazd słuchałam jednej płyty. Najbardziej właśnie to pamiętam, leżenie na łące i słuchanie płyty. Totalnie mnie zahipnotyzowało

U mnie (wśród moich młodszych kolegów z roku ) tendencje są inne. Teraz pomniki dostaje Burton i Lynch, czasem jeszcze Von Trier czy Tarantino, ale rzadko.

Wstyd się przyznać, ale ja nie pamiętam, co z A. widziałam Pianistę na pewno, Osadę jednym okiem, Obłęd chyba, Cienką czerwoną linię, Aferę naszyjnikową (tam jest taka cudowna piosenka Salifa Keity i Alanis Morissette w czołówce) i jeszcze taki film, gdzie on grał mordercę, coś z powietrzem miało w tytule. To dużo czy mało?
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 00:04   #4836
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

No ja przecie jestem

Ja pamiętam, że obejrzałam Requiem w bardzo nieodpowiednim do tego momencie. A potem wyjechałam w góry i cały wyjazd słuchałam jednej płyty. Najbardziej właśnie to pamiętam, leżenie na łące i słuchanie płyty. Totalnie mnie zahipnotyzowało

U mnie (wśród moich młodszych kolegów z roku ) tendencje są inne. Teraz pomniki dostaje Burton i Lynch, czasem jeszcze Von Trier czy Tarantino, ale rzadko.

Wstyd się przyznać, ale ja nie pamiętam, co z A. widziałam Pianistę na pewno, Osadę jednym okiem, Obłęd chyba, Cienką czerwoną linię, Aferę naszyjnikową (tam jest taka cudowna piosenka Salifa Keity i Alanis Morissette w czołówce) i jeszcze taki film, gdzie on grał mordercę, coś z powietrzem miało w tytule. To dużo czy mało?

Nie widziałam Cię ?

Te oglądałam Requiem w najmniej odpowiednim momencie, mało tego, taki jeden, z którym nie wyszło- wielbił ten film. Co ciekawe (bez urazy tenebris, ale nie mam dobrych wspomnień związanych ze środowiskiem prawniczym) był prawnikiem i szło pogadać z Nim o ... życiu. O wszystkim. Zaszaleć.
Dużo widziałaś z Adriankiem moim Osada- żenada, bo znałam zakończenie... Ale myślę, że Love the hard way by Ci się spodobała, choć ja nazwałabym go Toxic love
Piosenka, o której piszesz jest boska, uwielbiam Alanis, choć jej muzę ubóstwiał mój eks, Isn't it ironic ?

Marzy mi się dobre wino, deska serów, wieczór filmowy i martini. u mnie na kanapie- oglądająca ze mną tak blisko, a tak daleko

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:

Totalnie nie moje klimaty, nie rozumiem np. aplauzu totalnego dla Tarantino, o reszcie nie wspomnę. Jakoś zupełnie nie moje klimaty...
Kocham natomiast jeszcze Tila Schweigera, a polecam koniecznie z Nim:
Pukając do nieba bram
Bandyta może być
No i dla chcących się pośmiać - Wo ist Fred- jedna z niewielu niemieckich komedii, na której ryczeliśmy z mężem ze śmiechu, oczywiście!

Ze staroci, uwielbiam Dead poets society i młodego doktora Wilsona z Housa w roli głównej

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Dobranoc
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 00:05   #4837
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Nie widziałam Cię ?

Te oglądałam Requiem w najmniej odpowiednim momencie, mało tego, taki jeden, z którym nie wyszło- wielbił ten film. Co ciekawe (bez urazy tenebris, ale nie mam dobrych wspomnień związanych ze środowiskiem prawniczym) był prawnikiem i szło pogadać z Nim o ... życiu. O wszystkim. Zaszaleć.
Dużo widziałaś z Adriankiem moim Osada- żenada, bo znałam zakończenie... Ale myślę, że Love the hard way by Ci się spodobała, choć ja nazwałabym go Toxic love
Piosenka, o której piszesz jest boska, uwielbiam Alanis, choć jej muzę ubóstwiał mój eks, Isn't it ironic ?

Marzy mi się dobre wino, deska serów, wieczór filmowy i martini. u mnie na kanapie- oglądająca ze mną tak blisko, a tak daleko

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Totalnie nie moje klimaty, nie rozumiem np. aplauzu totalnego dla Tarantino, o reszcie nie wspomnę. Jakoś zupełnie nie moje klimaty...
Kocham natomiast jeszcze Tila Schweigera, a polecam koniecznie z Nim:
Pukając do nieba bram
Bandyta może być
No i dla chcących się pośmiać - Wo ist Fred- jedna z niewielu niemieckich komedii, na której ryczeliśmy z mężem ze śmiechu, oczywiście!

Ze staroci, uwielbiam Dead poets society i młodego doktora Wilsona z Housa w roli głównej
No wiesz!

Ja ostatnio na wakacjach znalazłam się w środowisku prawniczym i z jednym z nich całą noc przy grillu przegadałam o ekranizacjach sztuk Shakespeare'a ale byłam zaskoczona!

Obejrzę film. (don't you think ).

Też bym chciała, uwierz mi, że by było super

Ja lubię Tarantino Lubię to jego złośliwe poczucie humoru i podziwiam go ogromnie za wiedzę i świadomość filmową. Tila nic nie widziałam (chyba ).

O Dead też strasznie lubię. No to trzeba jeszcze dorzucić Przerwaną lekcję muzyki tutaj No i Orbitowanie bez cukru
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 05:20   #4838
farfalla
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
Wstawać śpiochy skoro ja nie śpię to już najwyższa pora wstać
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 05:44   #4839
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
to fajnie że odwiedzisz rodziców dobranocki

hej nom faktycznie filmowo

a z tymi przecenami to trochę poszaleli ale fajnie nareszcie cyny nie sa az tak wysokie przynajmniej w niektórych torebkach

Dobranoc kochane uciekam spac bo padam na twarz
no potrzebuję kopa od mamy, żeby zabrać się do roboty

Dzień dobry poza tym
Super, że dziś słońce i tego okropnego wiatru nie ma
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 05:53   #4840
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
no potrzebuję kopa od mamy, żeby zabrać się do roboty

Dzień dobry poza tym
Super, że dziś słońce i tego okropnego wiatru nie ma
a u mnie nadal wieje .. ale się wypogadza więc może i trochę słonka też będzie ależ mi się nie chce iść na zajęcia ....
No nic Miłego dnia Paulinko
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 05:56   #4841
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
a u mnie nadal wieje .. ale się wypogadza więc może i trochę słonka też będzie ależ mi się nie chce iść na zajęcia ....
No nic Miłego dnia Paulinko
Wzajemnie
Oby się wypogodziło
Mnie czeka dziś 400 km do domku rodzinnego, całe szczęście wyjątkowo, jako nie kierowca
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 07:24   #4842
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
dobry ruch
jeszcze Ci napiszę ode mnie tak kilka, na, które wpadłam:
1. Fanatyk
2. Mary & Max
3. My dzieci z dworca Zoo
4. Lot nad kukułczym gniazdem
może coś Ci się spodoba
Na Lot nad kukułczym gniazdem to, nieumniejszając nic filmowi, polecam wybrać się jak kto z Warszawy albo może, do Teatru Powszechnego. Genialna obsada, Waldemar Kownacki jako wódz Bromden, genialny Sapryk jako McMurphy, i jeszcze bardziej genialna aktorka Aleksandra Bożek jako siostra Ratched, która w mojej skromnej ocenie jest następną Jandą, ale wszystkich ich bije na głowę Piotr Ligienza w roli jąkającego się Billiego. Kocham tego aktora miłością dozgonną, kilka dni temu byłam w tym samym teatrze na Sierotach z nim w roli, uważam głównej, i dwa dni chodziłam poruszona, zarówno treścią jak i grą tego aktora, normalnie geniusz.
Sorry za ten wywód, było o filmach i wiem że nie ma sensu opowiadać o przedstawieniu którego i tak większość nie ma możliwości zobaczyć, ale ja jestem miłośniczką teatru a w kinie to poza tymi okropnymi(dla mnie!) oczami Julii to byłam na Rango ostatnio bo z syn mnie ciąga na takie filmy
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:43   #4843
kunia1
Zakorzenienie

Witam z samego (prawie) rana Niby już nie tak wcześnie, ale aż kawe wypiłam bom nieprzytomna (a normalnie wcale nie piję) ale to pewnie pogoda... jak wczoraj wiało u mnie dziś pochmurno :[ Biorę się za filozoficzne teksty które musze przeczytać jak ja nie znosze filozofii

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:20   #4844
mourie
Zakorzenienie

edit

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2012-05-14 o 14:07
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:34   #4845
di4ska
Wtajemniczenie

Witam

nawet nie zwróciłam uwagi, że nowy wątek za chwile
Stary 2011-04-08, 08:56   #4846
charal
Zakorzenienie

Dziewczyny czy średnia Krysia różni się znacznie tak wizualnie wielkością od dużej?
Stary 2011-04-08, 09:01   #4847
Iduś
Zakorzenienie

Hejo

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 09:17   #4848
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy średnia Krysia różni się znacznie tak wizualnie wielkością od dużej?
Witam wszystkich

Wydaje mi się, że widać różnicę po tej części dolnej (bez klapy). Jest głębsza, no a przez co cała torebka większa.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 09:19   #4849
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Wydaje mi się, że widać różnicę po tej części dolnej (bez klapy). Jest głębsza, no a przez co cała torebka większa.
ale średnia nie wygląda jak taka mała torebeńka?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 09:22   #4850
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
ale średnia nie wygląda jak taka mała torebeńka?
nieee, skąd. :P Ja jestem bardzo zadowolona. Pojemna jest bardzo.
Stary 2011-04-08, 09:25   #4851
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
nieee, skąd. :P Ja jestem bardzo zadowolona. Pojemna jest bardzo.
O to dobrze, dziękuję Ci, kliknę z czystym sumieniem średnią, będę miała poczucie że mam dwie różne torebki
Stary 2011-04-08, 09:30   #4852
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Paulyna, farfalla , Iduś , di4ska , mourie, mm111111, charal

Witajcie

Ale u mnie wieje koszmar a ja mysałam że wczoraj to mi głowe urwie ale dzisiaj to jakas masakra ale za to słonko świeci

Stary 2011-04-08, 09:33   #4853
charal
Zakorzenienie

Cytat:

Witajcie

Ale u mnie wieje koszmar a ja mysałam że wczoraj to mi głowe urwie ale dzisiaj to jakas masakra ale za to słonko świeci
witaj
U mnie wczoraj też tak wiało, dziś juz nie, słońce nawet wyszło
Stary 2011-04-08, 09:36   #4854
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
O to dobrze, dziękuję Ci, kliknę z czystym sumieniem średnią, będę miała poczucie że mam dwie różne torebki
Nie ma sprawy. Mam 3 średnie Kryśki, także wiem co mówię hehe

No pogoda dzisiaj niefajna :/
Stary 2011-04-08, 09:36   #4855
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
witaj
U mnie wczoraj też tak wiało, dziś juz nie, słońce nawet wyszło
ma taka nadzieję że to tylko dzisiaj

Idus a kiedy dodasz jakis nowy przepis na blogu? No i jak zdrówko?

Stary 2011-04-08, 09:36   #4856
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:

Witajcie
A JA

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 09:41   #4857
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A JA
Pewnie dlatego że Ciebie tam na dole nie widać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 09:41   #4858
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:

Witajcie

mnie jak wczoraj wracałam z pracy to myslałam że zmiecie z chodnika (dosłownie! ) torebka mi uciekała
dzisiaj wcale nie jest lepiej, właśnie wróciłam ze sklepu i nic sie nie zmieniło od wczoraj
Stary 2011-04-08, 09:44   #4859
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość

mnie jak wczoraj wracałam z pracy to myslałam że zmiecie z chodnika (dosłownie! ) torebka mi uciekała
dzisiaj wcale nie jest lepiej, właśnie wróciłam ze sklepu i nic sie nie zmieniło od wczoraj
Coś Ty? a u mnie nic a nic nie wieje, widocznie na moim zadooopiu czas i wiatr stoją w miejscu
Stary 2011-04-08, 09:48   #4860
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Coś Ty? a u mnie nic a nic nie wieje, widocznie na moim zadooopiu czas i wiatr stoją w miejscu
to zazdroszcze

tyle szczęścia że zaraz wychodze na zajęcia i wracam wieczorem, mam nadzieje, że sie uspokoi

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości