Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-23, 21:43   #4831
wrrxd
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ojej jak mnie bolą stopy buuu wystałam się ponad 2h w kościele,a że bez szpilek się nie ruszam z domu to mam karę,i bolą...w związku z tym przypomniałam sobie,że moia klientka bardzo chwali nawilżający balsam do stóp "morska bryza"(kat.07 z tyłu na okładce),że tak orzeźwia i koi stopy,koniecznie go wezmę na lato,teraz by się przydało coś na ukojenie
Ja również go polecam
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 21:47   #4832
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja też pierwszy raz słyszę żeby galaretka wzmacniała paznokcie Jednak świetnie się składa bo wczoraj zrobiłam ciasto z galaretek więc okaże się po świętach czy mój stan paznokci się polepszył
Na paznokcie to ja polecam Musli
Rozumiem, ze nakladać trzeba papkę z musli na pazurki, tak?:P
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 21:53   #4833
emmi01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ojej jak mnie bolą stopy buuu wystałam się ponad 2h w kościele,a że bez szpilek się nie ruszam z domu to mam karę,i bolą...w związku z tym przypomniałam sobie,że moia klientka bardzo chwali nawilżający balsam do stóp "morska bryza"(kat.07 z tyłu na okładce),że tak orzeźwia i koi stopy,koniecznie go wezmę na lato,teraz by się przydało coś na ukojenie
to tak samo ja, jeszcze procesja muszę wsmarować w stopy jakieś avonowe kremiki
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:05   #4834
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A mi w ogóle nie pomagała jak już miałam rozdwojone paznokcie. teraz na szczęście jakoś nie mam tego problemu, ale też łykając witaminy na włosy wzmacniają mi się same paznokcie.
Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Kiedyś miałam ten problem i rozwiązała go odżywka Strong Results stosowana bardzo często. Teraz paznokcie mi się już nie łamią i nie rozdwajają.
A wiecie na paznokcie to ja wam moge polecić cos bardzo dobrego nie avonowego. serum do paznokci z vibo, ma nagrodę KWC i naprawdę pomaga
A z avonu to używałam większość odżywek i niewiele dają, ta cytrynowa może troszkę mi wzmocniła paznokcie ale przestałam jej używać bo nadawała paznokciom brzydki kolor i używam jej tylko czasami pod lakier
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:23   #4835
katniewojt
Zakorzenienie

Parę minut temu nałożyłam samoopalacz wg "przepisu" Sarunieczki \wymieszałam go z balsamem do ciała. Zobaczymy co to da Mam nadzieję, że rezultat nie będzie najgorszy, bo mój facet do końca życia będzie się ze mnie nabijał Dodam, że wysmarowałam tylko nogi, bo jedynie na nich mi zależy

Sarunieczko, testowałaś już nowe solutions, te zielone próbki? Jakie wrażenia?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:33   #4836
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
A wiecie na paznokcie to ja wam moge polecić cos bardzo dobrego nie avonowego. serum do paznokci z vibo, ma nagrodę KWC i naprawdę pomaga
dobrze wiedzieć a co możecie polecić na paznokcie na wierzch żeby ladnie błyszczały? na lakier kolorowy chcę nałożyć jakiś nabłyszczacz

ale ten czas leci,za półtorej tygodnia składam zamówienie z 07

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Parę minut temu nałożyłam samoopalacz wg "przepisu" Sarunieczki \wymieszałam go z balsamem do ciała. Zobaczymy co to da Mam nadzieję, że rezultat nie będzie najgorszy, bo mój facet do końca życia będzie się ze mnie nabijał Dodam, że wysmarowałam tylko nogi, bo jedynie na nich mi zależy

Sarunieczko, testowałaś już nowe solutions, te zielone próbki? Jakie wrażenia?
testowałam tylko ten na noc zielony,na 3 razy mi wystarczył i tak-zapach fajny,jak dawny "klej biurowy biały" ale podoba mi się bardzo lekki,nawilżający,nie tłusty,na lato na noc mogłabym go używać,na zimę będzie za słaby przy kaloryferach coś mi się wydaje że spodoba mi się ten fioletowy +30 na noc bo ma moje magiczne słowo:"regenerujący" będę testować na pewno wszystkie nocne,bo na dzień pewnie żaden mi nie dogodzi

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-04-23 o 22:35
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:50   #4837
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ja też pierwszy raz słyszę żeby galaretka wzmacniała paznokcie Jednak świetnie się składa bo wczoraj zrobiłam ciasto z galaretek więc okaże się po świętach czy mój stan paznokci się polepszył
No, po jednym cieście to Ty się cudów nie spodziewaj
A tak, serio, to oczywiście, żelatyna jest dobra na paznokcie .

Wesołych Świąt dziewczyny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 06:01   #4838
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Rozumiem, ze nakladać trzeba papkę z musli na pazurki, tak?:P
Nie no, musli trzeba zjeść

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No, po jednym cieście to Ty się cudów nie spodziewaj
A tak, serio, to oczywiście, żelatyna jest dobra na paznokcie .

Wesołych Świąt dziewczyny
Ooo to teraz będę częściej robiła galaretki na deser dzięki laski
Stary 2011-04-24, 07:40   #4839
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
podzielam Twoje zdanie co do słowa, jesteś,my takie same, bez szpilek ani rusz

najlepszego Chłopaki
a myślałam , że tylko ja nie rozstaję się ze szpilkami, no ewentualnie latem przywdzieję japonki
smacznego jajka i mokrego dyngusa
avon rulez
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 07:45   #4840
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

W bazie KWC pojawiły się nowe kosmetyki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es.html&next=1 - Tusz do rzęs Super Enchant
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dt.html&next=1 - Scientini pomarańczowa
Mokrego Dyngusa!

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 09:57   #4841
taka jedna
Zakorzenienie

Ktoś tu pisał, że jak się chce mieć matowy lakier to się kupuje topcoat i nim smaruje zwykły lakier? Ja mam z inglota speed drying topcoat(dopiero teraz zauważyłam, że się tak nazywa) i zawsze używałam go jako bezbarwny lakier i on się normalnie błyszczy, nie matowi

A naklejki na paznokcie z Avonu nawet mi sie podobają Tylko jest dużo takich dużych jak na duży paznokieć, a mało mniejszych:/

edit: chyba za szybko przechwaliłam naklejki bo mimo lakieru jeszcze na nich to się odklejają:/

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-04-24 o 10:20 Powód: dopisek
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 10:34   #4842
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Ktoś tu pisał, że jak się chce mieć matowy lakier to się kupuje topcoat i nim smaruje zwykły lakier? Ja mam z inglota speed drying topcoat(dopiero teraz zauważyłam, że się tak nazywa) i zawsze używałam go jako bezbarwny lakier i on się normalnie błyszczy, nie matowi

A naklejki na paznokcie z Avonu nawet mi sie podobają Tylko jest dużo takich dużych jak na duży paznokieć, a mało mniejszych:/

edit: chyba za szybko przechwaliłam naklejki bo mimo lakieru jeszcze na nich to się odklejają:/
Bo topcoat to dosłownie wierzchnia warstwa. A chodziło o top coat matujący. Twoj to po prostu szybkoschnacy nablyszczacz. Mam podobny z manhat.. Ale nie polecam, bo strasznie rozmazuje lakier.

Avon
- 30.06.2010. / K10

Edytowane przez pattku
Czas edycji: 2011-04-24 o 10:40
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 11:20   #4843
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
Bo topcoat to dosłownie wierzchnia warstwa. A chodziło o top coat matujący. Twoj to po prostu szybkoschnacy nablyszczacz. Mam podobny z manhat.. Ale nie polecam, bo strasznie rozmazuje lakier.
Aaa, chyba, że tak
No na nim jest napisane, że można stosować na płytkę paznokcia dlatego ja go używam jako lakier bezbarwny
Stary 2011-04-24, 11:49   #4844
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Muszę pochwalić ten samoopalacz o tropikalnym zapachu, mimo że miałam delikatne smugi, po kąpieli wszystko się wyrównało. Kolorek na nogach mam naturalny, taki jak w ubiegłe wakacje, z czego jestem baaardzo zadowolona.

Ogólnie dzięki za polecenie naprawdę dobrego produktu.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 12:03   #4845
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Muszę pochwalić ten samoopalacz o tropikalnym zapachu, mimo że miałam delikatne smugi, po kąpieli wszystko się wyrównało. Kolorek na nogach mam naturalny, taki jak w ubiegłe wakacje, z czego jestem baaardzo zadowolona.

Ogólnie dzięki za polecenie naprawdę dobrego produktu.
Ja mam jedną plamkę po wczorajszym zastosowaniu Nie widać wielkiej różnicy, ale właśnie na tym mi zależało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 12:38   #4846
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
[...] A naklejki na paznokcie z Avonu nawet mi sie podobają Tylko jest dużo takich dużych jak na duży paznokieć, a mało mniejszych:/

Hm... już kiedyś pisałam o tych naklejkach że odpadają trzeba sporo nawalić lakieru bezbarwnego żeby się trzymały Jak dla mnie to właśnie tych małych jest za dużo

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Ja mam jedną plamkę po wczorajszym zastosowaniu Nie widać wielkiej różnicy, ale właśnie na tym mi zależało
Po waszych opiniach też miałam zamówić samoopalacz, oj wy nie dobre Na szczęście zrezygnowałam bo strona zapachowa w katalogu odrzuca mnie na kilometr
Stary 2011-04-24, 12:51   #4847
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Po waszych opiniach też miałam zamówić samoopalacz, oj wy nie dobre Na szczęście zrezygnowałam bo strona zapachowa w katalogu odrzuca mnie na kilometr
jak dla mnie zapach tez nie jest zbyt zachecający

Jestem zniesmaczona tym, że w demo7 nie ma plastrów do depilacji, które sa nowością w 8
Stary 2011-04-24, 13:10   #4848
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
jak dla mnie zapach tez nie jest zbyt zachecający

Jestem zniesmaczona tym, że w demo7 nie ma plastrów do depilacji, które sa nowością w 8
Ja też chciałabym wypróbować tych plastrów. Boję się, nawet pytałam się męża, czy pościąga mi te plastry; niestety nic z tego, nie chce mi zadawać bólu, wykręcił się również brakiem czasu (wymówka)
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 13:29   #4849
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja też chciałabym wypróbować tych plastrów. Boję się, nawet pytałam się męża, czy pościąga mi te plastry; niestety nic z tego, nie chce mi zadawać bólu, wykręcił się również brakiem czasu (wymówka)
Ja robię praktycznie tylko depilację (za pomocą wosku), bardzo rzadko sie golę. Jedynie łydki czasem pojadę maszynką, ale tylko dlatego, że baaardzo wrastają mi się włoski. Bikini depiluję tylko woskiem, bo maszynka strasznie mnie podrażnia. Poza tym efekt utrzymuje mi się 2-3 tygodnie Poza tym kocham efekt depilacji rąk Najbardziej boli mnie wąsik ;/

TŻ sie ze mnie śmieje, bo kiedy jestem mega zła, to idę się depilować efekt natychmiastowy! :P

No i oczywiście NIGDY nie robię depilacji w trakcie @

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-04-24 o 13:36
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 14:25   #4850
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
W bazie KWC pojawiły się nowe kosmetyki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es.html&next=1 - Tusz do rzęs Super Enchant
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dt.html&next=1 - Scientini pomarańczowa
Mokrego Dyngusa!
właśnie dodałam recenzje tego nowego tuszu, używałyście z tego zestawu z kolorówki z demo z kat 6? Ja mimo otwartego super shocka zaczęłam używać ten nowy i jestem mega zadowolona, jest świetny a przy tym rzęsy efekt super jak "igiełki" ładnie wszystkie wytuszowane bo najbardziej nie znoszę jak rzęsy są obklejone tuszem blee, jak ktoś jeszcze nie próbował to polecam
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 14:45   #4851
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
właśnie dodałam recenzje tego nowego tuszu, używałyście z tego zestawu z kolorówki z demo z kat 6? Ja mimo otwartego super shocka zaczęłam używać ten nowy i jestem mega zadowolona, jest świetny a przy tym rzęsy efekt super jak "igiełki" ładnie wszystkie wytuszowane bo najbardziej nie znoszę jak rzęsy są obklejone tuszem blee, jak ktoś jeszcze nie próbował to polecam
kusicie tym tuszem jakbym wzięła 3 to szminka gratis
Stary 2011-04-24, 15:36   #4852
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
Miałam podkręcający X lat temu z taką szczoteczką, a potem zmienili go na ten z różową Ten stary był dla mnie rewelacyjny Zastanawiałam się czy nie wziąć tego Super Enchant z demo, ale doszłam do wniosku, że kupię go w katalogu - liczę na to, że jeszcze 2 klientki skuszą się na niego

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Zapach faktycznie słodki... Ja go zmieszałam z mleczkiem Granat i Mango Ładnie pachniało A smugę zrobiłam sobie z tyłku w zgięciu kolana... Za mało się nasmarowałam w tym miejscu, poprawię się
Stary 2011-04-24, 15:41   #4853
OnlyOnce
Raczkowanie

Hej kochane Aż miło popatrzeć, jak wszystkie uciekłyśmy do świąt

Poradzicie mi coś Kochane?

Zauważyłam jakiś czas temu, że mam strasznie dziwaczny koloryt.. przebarwienia na buzi. -.- Nawet brat mi powiedział to dziś . Oczywiście można to przykryć podkładem, ale to nie wchodzi w grę, strasznie nie lubię.. :P

Co z tym zrobić? Peelingi? Coś oczyszczającego? Mikrodermabrazja?(mam dwie tubki mikrodermabrazji w kremie).

Pamiętajcie, że młoda cera
Mam nadzieję, że na coś w-padniecie

A co do tuszów.. skończył mi się mój ulubiony z M.. i otwowrzyłam diamentowy Curlacious.. piewrsze dwa razy - super efekt. A teraz maluje.. lipnie strasznie.
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 16:12   #4854
musso4
Zakorzenienie

a ja pochwalę lakier blue shock, jest boski owszem trzeba pomalować minimum 3 razy i przez to dłużej schnie, ale warto poświęcić trochę czasu, mam go od wczoraj na pazurkach i napatrzeć się nie mogę, mimo że niebieski nie jest moim ulubionym kolorem

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Hej kochane Aż miło popatrzeć, jak wszystkie uciekłyśmy do świąt

Poradzicie mi coś Kochane?

Zauważyłam jakiś czas temu, że mam strasznie dziwaczny koloryt.. przebarwienia na buzi. -.- Nawet brat mi powiedział to dziś . Oczywiście można to przykryć podkładem, ale to nie wchodzi w grę, strasznie nie lubię.. :P

Co z tym zrobić? Peelingi? Coś oczyszczającego? Mikrodermabrazja?(mam dwie tubki mikrodermabrazji w kremie).

Pamiętajcie, że młoda cera
Mam nadzieję, że na coś w-padniecie

A co do tuszów.. skończył mi się mój ulubiony z M.. i otwowrzyłam diamentowy Curlacious.. piewrsze dwa razy - super efekt. A teraz maluje.. lipnie strasznie.
dziewczyny polecały kurację glikolową z anew, jest w k6, ale ty juz jesteś w k8, tylko trzeba na dzień porządny filtr przeciwsłoneczny, zakupiłam tą kurację, ale jednak zostawię ją na jesień, więc nie mogę powiedzieć czy działa
Stary 2011-04-24, 16:32   #4855
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Ja maialam wczoraj swieto pazcuchy i tak:
- Nowy dlugotrwaly podklad narazie wyprobowalam tylko na reku ale widac ze matowi
- Anew Eye Lift moj pierwszy w zyciu krem na zmarszczki. Super konsystencja pieknie sie wchlania a skora pod oczami jest po nim taka mieciutka
- Blyszczyk z serii intense kolor Sundance suuuuper. Jest taki szminkowy a ja kocham szminki. Zamowie sobie jeszcze inne kolory z tej serii (ziarnko piasku dzieki za kody)
- Tusz super shock ah znowu go pokochalam wyczesal moje rzesy ze hoho
I to na tyle.
Widze ze piszecie ostatnio duzo o Reese. ja mam ta zolciutka kuleczke a ta czerwona zamowilam szfagierce na swieta ale szczerze nie zakupilabym pnownie szczegolnie tej zoltej. Jest taka jakby pospolita. Uzywac uzywam bo lubie zapachy cytrusowe ale jak dla mnie zaluje wydanych pieniedzy
a moglabys wlasnie o tych czerwonych/pomaranczowych cos wiecej napisac????

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
kusicie tym tuszem jakbym wzięła 3 to szminka gratis
dokladnie

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

AAA i WESOŁYCH ŚWIAT kobietki
Stary 2011-04-24, 18:20   #4856
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Hm... już kiedyś pisałam o tych naklejkach że odpadają trzeba sporo nawalić lakieru bezbarwnego żeby się trzymały Jak dla mnie to właśnie tych małych jest za dużo
Bo ja mam starą wersję, a nie nową-może dlatego.
Ale w sumie tylko jedna odpadała i domalowałam i wszystkie się trzymają utwardzone tylko jedną warstwą po całym dniu i myciu naczyń Więc w sumie nie jest źle.
Stary 2011-04-24, 18:20   #4857
Funghi
Raczkowanie

nie wiecie może czy woda toaletowa full speed z oferty netto 7 posiada atomizer?
Funghi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 18:30   #4858
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Funghi Pokaż wiadomość
nie wiecie może czy woda toaletowa full speed z oferty netto 7 posiada atomizer?
O z tego co mi się wydaje to nie.

Edytowane przez platekrozy
Czas edycji: 2011-04-24 o 18:31
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 18:46   #4859
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Miałam podkręcający X lat temu z taką szczoteczką, a potem zmienili go na ten z różową Ten stary był dla mnie rewelacyjny Zastanawiałam się czy nie wziąć tego Super Enchant z demo, ale doszłam do wniosku, że kupię go w katalogu - liczę na to, że jeszcze 2 klientki skuszą się na niego
JA właśnie tez używałam tego tuszu kiedyś, dopóki go nie wycofali- był dla mnie najlepszy tusz jaki miałam- ciekawa jestem czy ten Enchant będzie podobny
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 18:52   #4860
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
JA właśnie tez używałam tego tuszu kiedyś, dopóki go nie wycofali- był dla mnie najlepszy tusz jaki miałam- ciekawa jestem czy ten Enchant będzie podobny
Zgadzam się Mam nadzieję, że znajdą się chętne klientki, bo mam już 2 inne tusze w zapasie Plus nowy podkręcający, którego nikt nie chce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości