|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Cytat:
ale slyszalam juz o zuzytych podpaskach wrzucanych za lózko
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() Mgiełko śliczne wszystkie ![]() DMka sliczne pazurki ![]() Malinko Twoje różowiutkie też ![]() sylwinka Twoje niebieściaki cudne i zeberki![]() Orchideo śliczny makijażyk ![]() kasiaen szkoda że zdjęcie przymazane bo pazurki wyglądają być ładne i lakier też ![]() frame cudne pazurki, udanego wypoczynku ![]() Cytat:
![]() Ale Ty też chyba już po ![]() Także mysle że jest co oblewać ![]() Poszło Party czas zacząć ![]() Cytat:
Nadrobiłam ![]() Z racji tego, że broniłam się w Poznaniu niestety nie miałam jak wczoraj zdać relacji. Ale udało się. Mam już z głowy i tytuł mgr w kieszeni. Dziekuję za kciuki. Pazurków nie mam na razie. Pewnie teraz będę coś wymyślać, bo czasu będę mieć więcej. Pozdrawiam na dziś
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Ala no ale Wam zazdroszczę Dziewczyny, że macie to za sobą
dumnam ![]() mamy same zdolne babeczki na wątku
|
|
#4834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fajny mejkap
tylko fakt trochę prześwietlone fotki...Cytat:
Fajne mani ![]() Cytat:
![]() Fajne Cytat:
Alu gratulejszyn! Ale dziś powodów do oblania Wasze zdrowie dziewczyny!!!
|
|||
|
|
|
#4835 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nice
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co to to jasniejsze? ![]() swietne ![]() Cytat:
i zazdroszczę! udanej zabawy ![]() Cytat:
hehe a co na takie mieszkanie Twój chłop? ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
He he racja dziewczyny
długo Go nie było to teraz nadrabiam ![]() Malina Twoje pazurki nawet krótkie bardzo mi się podobają ![]() Frame śliczne cieniowanie ![]() Sylwia super pazurki ![]() Teraz mnie naszła ochota zrobić cieniowanie na moich czerwonkach
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
alazkrainy Dziekuje
Agateczka* AnulaPPP ![]() meeedzik Dziekuje
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Anula różowy to Crazy cha cha z Virtuala (dwie warstwy na gołe pazurki), bo jedna nie pokryła (na top pewnie by było z jedną dobrze)
wzorek Mirror Mirror Orly (przy tym różu wygląda jak niebieski trochę )podoba mi się ta pepitka, kiedyś muszę zrobić czarno-białą
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-01 o 20:31 |
|
|
|
#4839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję wszystkim za komplementy moich dzisiejszych wariacji
![]() Malinko na prawdę u Ciebie nie jest źle, w zasadzie to całkiem ładnie juz wyglądają A za mani nic nie wzięłam, nigdy nie biorę bo żaden ze mnie fachowiec przecież siostra, jak robię jej koleżankom to czasem mówi, że powinnam opłaty pobierać i bym zarobiła na tym ta to ma łeb do interesów ![]() heheh dziekuję, no płytka to mój ostatni nabytek ale jakoś płytko grawerowana bo nie odbijał się zbyt rewelacyjnie wzorek - ale do zniesienia.co to za krak, bo chyba nie doczytałam gdzieś? Ja jakiś czas temu miałam właśnie czarno białe połączenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maliniarka normalnie opowieści z krypty heheh a z facetami właśnie słyszałam, że potrafi być całkiem bezproblemowo ![]() Cytat:
kolejnej naszej i teraz nie masz wymówki wiec czekam na pazurki jakies super ekstra wyczesane w kosmos ![]() Cytat:
a ja lubie malowac no i kiedy bym samam te wszystkie lakiery wykorzystała a kumpela przyszła i mówi do druguej "nooo bo ja u Magdy to mam karnet na wakacje na paznokcie" bo zawsze ja ganiam po Krakowie po sklepach jak coś chcę i obiecuje karnety ![]() ooo to to, ja bałaganiara straszna jestem no ale proszę.... czasem sprzątac trzeba i syfu az takiego to nie zostawiam
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-07-01 o 21:40 |
||||
|
|
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
MgielkaM; Dziekujem
![]() Chyba Ci sie cos porobilo z cytowaniem, bo mi do pani magister jeszcze pare lat brakuje Dobra dziewczeta, ja sie zegnam na te 2 tygodnie Nie wiem, jak nadrobie Wasz spam po powrocie Buziaki
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Hej faktycznie
heheh---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Już ładnie poprawiłam hehe frame miłego wypoczynku i do zobaczenia w nowej części zapewne
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-07-01 o 21:48 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy wyjeżdżają ....
|
|
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
swietne!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() alazkrainy gratulacje zmylam moje 5dniowe niebieskie i teraz nie mam pomyslu na malowanie ![]() jedna stopa przywalilam dzisiaj w kanape i rozwalilam najwiekszego paznokcia u stop wzdluz
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj Caate pewnie boli strasznie
![]()
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
no boli, jeszcze teraz kciukiem walnelam w szafke ktora mi leciala bo jest na kolkach i nie wiem jak ja to zrobilam, ale ulamalam go po skosie... co zapuszcze to zniszcze
|
|
#4846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4847 |
|
Konto usunięte
|
Nadrobiłam, ale nie mam siły Wam odpisywać, wybaczcie
![]() Spędziłam dzień z TŻem, jest superpogodny, nie załamał się, w każdym razie jest w lepszym stanie niż ja. Ale przyjemnie się z nim było dziś potulić pół dnia ![]() Jutro porobię milion swatchy, a zaraz postaram się jeszcze naskrobać posta z wynikami giveaway'a ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Na blogu wyniki mojego rozdania i odpowiedzi na Wasze najczęstsze sugestie!
|
|
|
|
#4848 |
|
Rozeznanie
|
cudne
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27877983]Nadrobiłam, ale nie mam siły Wam odpisywać, wybaczcie ![]() Spędziłam dzień z TŻem, jest superpogodny, nie załamał się, w każdym razie jest w lepszym stanie niż ja. Ale przyjemnie się z nim było dziś potulić pół dnia ![]() [/QUOTE] to super a ja wróciłam z imprezy przed chwilą nie chce mi się spać
|
#4849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pepitka wymiata Malina a czemu Ty jeszcze nie masz swojego wątku? powinnaś mieć ![]() Cytat:
![]() ale brak higieny i jakichś tam granic w ogóle to co innego ![]() Cytat:
odrośnie |
|||
|
|
|
#4850 |
|
Strażnik Wizażu
|
Bry...bosz, ja w pracy do jakiejś 14
wyjątkowa sytuacja, ciekawe czy nadgodzinowa TŻ sobie smacznie spał jak z chaty wychodziłam |
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i idę nadrobić
![]() A co do tytułu to rozumiem, że zostawiamy taki jaki jest tylko dodajemy coś w stylu: "Pokażcie pazurki, ale te naturalne cz. VI + przeogromna dawka plotek"
|
|
|
|
#4852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
Świetnie wygląda połaczenie biało- czarnych kolorów z krakiem w roli głownej ![]() Cytat:
Świetne cieniowanie Cytat:
Także imprezy ciąg dalszy! ![]() Haha! GRATULACJE!!!!! Ale my jesteśmy mONdre ![]() Gratulacje Pani Magister! ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27879648]Dokładnie! ![]() Jeju jeju, wiecie, co zaraz zrobię? [/QUOTE]OK Tak pytam żebym wiedziała co mam robić póxniej ![]() Ja wiem! Ja wiem! Pomalujesz paznokcie u stóp! Nie. Moment... Sobota dziś... Robisz mani na rąsiach ![]() W końcu po kuracji
|
||
|
|
|
#4854 | |
|
Rozeznanie
|
hej
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- czemu idą 2 takie same wątki? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=73428&page=167
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, no prosze
Jeszcze kilka stron ![]() Hmm... naszła mnie ochota na lakier..
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Orli ciesze sie ze spędziłaś dzień z tzem, ja jadę do wawy sie z nim zobaczyć właśnie. To znaczy z moim a nie twoim żeby nie było
![]() Pomalujesz paznokcie? ![]() Karola podoba mi się tytuł nowego watku
|
|
|
|
#4857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzeba nadrobić swatche, mam mnóstwo lakierów czekających na recenzję...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Glamour- to jest pierwsza część "Naszego" obecnego wątku. Niektóre wątki były pootwierane po tej awarii wizażu, gdzie pozżerało zdjęcia z załączników. I żeby można je było ponownie pozamieszczac moderatorzy pootwierali niektóre wątki
![]() Chiba...
|
|
|
|
#4859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takie buty ![]() orli maluj maluj ![]() dziewczyny macie siebie w znajomych na fb?
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mamy... Znaczy przynajmniej ja. Nie wiem jak reszta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

ale te też różne bywały (największy syf był jak mieszkałam z 3ma pracującymi kobietami w różnym wieku), jedzenie leżało aż wychodziło same z talerza, zużyte podpaski na wierzchu...jak zalęgły się karaluchy to się wyprowadziłam 

wszystkie 

off top szerzę 

Ale dziś powodów do oblania
Wasze zdrowie dziewczyny!!!

zaraz bede dzwonic znowu do dziewczyny.

odrośnie 
Świetne cieniowanie