|
|
#4831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
ja mam okropne
![]() i jak i jak? tak jak zawsze? Cytat:
szczególnie że takie wizyty są bezpłate, a mogą być wesołe dla dziecka.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
zresztą na dole postu jak jest edycja to jest napisane kiedy i o której, musiałaś to przegapić bo napisałam od razu ![]() a w klubie napisałam wszystko wtedy więc.. ![]() przeoczyłaś
|
|
|
#4832 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4833 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny byłam w kauflandzie i w lidlu i nigdzie nie ma rukoli
jedynie parmezan kupiłam, tak jak kliwia pisała był tarty w takich małych woreczkach.Ja mam znów samotny wieczór..
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Mona a gdzie mąż??
Mi sie od października zaczną samotne weekendy
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
mrrr
już to widzę oczami wyobraźni, i powiem WYGLĄDASZ BOSKO ![]() ojjj współczuje.. mój od pazdziernika do szkoły ale to tylko co drugi week sob i niedziela ale od 8 do16 i to niedaleko wiec nie będzie źle
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Marta super, że twój szkołę ma blisko. Mój nie dość, ze piątek, sobota , niedziela. To jeszcze 130 km od domu. A najgorsze, że w październiku i listopadzie ma az po 3 zjazdy
|
|
|
|
#4837 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Dzisiaj się w końcu wyspałam, połaziłam po mieście a teraz się lenię. Tż na firmowym spotkaniu, ciekawe kiedy wróci...trzeba by się za jakimiś procentami rozejrzeć Gold - jak te krzesła się rozjeżdżają, to poszukałabym innych używanych albo nowych. Laski trzymajcie kciuki - zaniosłam dzisiaj do reklamacji płaszcz - rozpruł się szew na podszewce, myślałam że mnie trafi, za płaszcz trochę zapłaciłam, bardzo go lubię, a tu taka kicha. Zakładka na szew jest może ze 2 mm, do tego krawędzie ani nie obrzucone ani nie zabezpieczone. ehhhh mam nadzieję, że to jakoś naprawią.
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi jak Ci za dużo włosów to oddaj mi trochę, co...??? Bo mi tak strasznie lecą że szok
Już po porodzie leciały, był miesiąc spokoju i znowu lecą a tż protestuje jak wspominam o wizycie u fryzjera
|
|
#4840 |
|
Wtajemniczenie
|
chooo do mnie pod koc
ja też mam samotny wieczór
|
|
|
|
#4841 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Samba zapomniałam ci wcześniej odpisać. Faktycznie przeboje z tą blachą macie. No ale grunt, że w końcu się udało
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym ten wózek po złożeniu ma małe wymiary, większy nie zmieściłby się bratu do samochodu, więc kolejny wydatek doszedłby na zmianę auta. Coś za coś. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
a poza tym z wózkami bliźniaczymi takimi jeden za drugim jest lepiej np zimą,gdzie chodniki są bardzo wąsko odśnieżane....i takm szerokim szans nie ma....
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie są takie wąskie wejścia do tramwajów (i nie ma niskopodłogowych) że tylko takie wąskie "dwójki" dadzą radę się wnieść do tramwaju bo inaczej .... piechotka. Fajny ten wózek.
|
#4845 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Dzieki wszystkim za wszelkie informacje o leczeniu kanalowym! Marta - swoimi slowami nawet mnie pocieszylas-moze to dziwne ale zaraz napisze dlaczego zab dzis dalej boli-biore od dzis antybiotyk i mam nadzieje ze cos pomoze bo dentystka mnie nastraszyla ze moze byc do wyrwania! troche mnie pocieszylo ze pisalyscie ze was tez po kanalowce bolalo-mam nadzieje ze mnie poboli i przestanie a nie bedzie koniecznosci wyrwania. a dzis bylismy znow z Tomciem w przedszkolu, fajnie bylo tylko juz drugo raz zasnal mi na spacerze. On ladnie chodzi i nawet sam biega ale na spacer z dziecmi jako tako trzymajac sie za reke czy gasienice nie umie bo on jak kot-chodzi wlasnymi drogami. troche szedl a potem musialam go niesc i mi na rekach zasnal... i to wlasnie jest kolejna przeszkoda do pokonania zeby jezdzic z nim do przedszkola-dzieci ida spac o 12 po obiadku a on zasypia mi ok 10.30 i nie ma mocnych czasem-chce spac i tyle-polozy sie przytuli kocyk i spi...Ide sie polozyc bo niewyspana na maksa dzis jestem papa usciski sto dwa
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ktosiu no dokładnie, takie wózki gdzie dzieci są obok siebie są niby fajne, ale niestety nie wszędzie z nimi wejdziesz. |
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia a no ta moja kolezanka z blizniakami ma dom. wiec pewnie stad nie szukala wozka ktory zmiescilby sie do malych drzwi
![]() a na spacerowke szukala takiego gdzie dzieciaki sa zwrocone do siebie ale 3tys taka kosztuje wiec chyba tez sie nie zdecyduja.
|
|
|
|
#4849 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wróciliśmy cali i zdrowi Narazie próbujemy zaaklimatyzować się w Polskim zimnym klimacie. Wczoraj przezylismy szok termiczny....jak wsiadaliśmy do samolotu na Rodos było 38 stopni, w Polsce przywitało nas 15...brrrrr
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka widzę, że wyjazd się udał. Właśnie oglądałam wasze zdjęcia na FB.
|
|
|
|
#4851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my na szybko ubieralismy natke w sweter , gatki i skarpetki![]() super ze sie podróz udala opowiadaj jak bylo ![]() Cytat:
mnie sie moja rowenta brush active spaliła dwa dni przed wylotem do bulgarii po powrocie zaniosłam do naprawy do autoryzowanego serwisu rowenty a pani mi powiedziała cytuję "ale prosze pani prosze sie nei nastawiac ze to bedzie naprawione my to wezmiemy i obejrzymy ale z zasady te sprzety są NIENAPRAWIALNE nie ma do nich czesci zamiennych, " no i po 2 dniach pani zadzwoniła ze jej sie nei da naprawic bo poszedł wentylator a nie ma takich zamennych wentylatorow no i tym samym 3 stowki moge se w buty wsadzic bede wyzsza poprostu swietnie!!!
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Anika no to nieźle. Powinni ci kurde wymienić w takim razie jak była na gwarancji, to nie Twoja wina, ze nie mają wentylatorków zamiennych.
|
|
|
|
#4853 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
ooo i niedługo nowy wątek
|
|
|
|
#4855 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja też wczoraj miałam samotny wieczór, oglądałam film pod kocykiem Cytat:
Cytat:
a ja dzisiaj w pracy kwitnę. Jeszcze wam się nie chwaliłam ale niedługo może dołaczę do waszego grona nauczycielek. Zapisałam się na podyplomówkę na edukację wczesnoszkolną i przedszkolną i 22 października mam pierwszy zjazd
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko a kiedy mu chcesz powiedzieć??
|
|
|
|
#4857 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przecież po to jest 2 lata gwarancji ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem właśnie co zrobić, bo z jednej strony wogule bym mu najchętniej o tym nie mówiła, bo robię to w dni wolne od pracy i to moja sprawa a z drugiej strony i tak się dowie. Moja koleżanka idzie na kierunek zwiazany z pracą i się już jej czepił że pewnie szuka innej pracy a co dopiero jak ja mam kierunek zupełnie inny. Co radzicie mówić czy nie?
Cytat:
|
|
#4859 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A czy będziesz mogła po tym uczyć sprawdź sobie w kuratorium może? Żeby się nie okazało, że masz tylko papierek i nic poza tym. Bo Panie w dziekanacie mówią dużą ale nie zawsze jest to do końca prawda![]() Jak tam laski sobota mija???
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-09-17 o 11:48 |
||
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko zgadzam się z dziewczynami, nie mów mu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

zresztą na dole postu jak jest edycja to jest napisane kiedy i o której, musiałaś to przegapić bo napisałam od razu 
jedynie parmezan kupiłam, tak jak kliwia pisała był tarty w takich małych woreczkach.

Już po porodzie leciały, był miesiąc spokoju i znowu lecą

i to wlasnie jest kolejna przeszkoda do pokonania zeby jezdzic z nim do przedszkola-dzieci ida spac o 12 po obiadku a on zasypia mi ok 10.30 i nie ma mocnych czasem-chce spac i tyle-polozy sie przytuli kocyk i spi...
ale 3tys taka kosztuje wiec chyba tez sie nie zdecyduja.