"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 12:10   #4831
sweetish
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Dodam jeszcze, żeby tak nie offtopować, że... przytyłam.
Przez jakiś czas waga mi sie łądnie utrzymywała.. a teraz BUM>.. zważyłam sie wczoraj na innej wadze i podała stanowczo za duzo.

Zjadła dziś pół dużego jogurtu ALE OWOC + garść płatków z Biedronki (te miodowe bo tylko takie w domu miałaa), do tego kawa z cukrem(niestety-ale stopniowo go już ograniczam).

Zastanawiam sie, co zjeść na drugie śniadanie (tak tak, śniadanie... wstałam zbyt późno).
2 kromki z sałatą, polędwicą wiśniową i rzodkiewką + herbata wystarczy, czy za dużo?
Doradźcie

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2011-10-20 o 12:11
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 12:23   #4832
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Sweet Nie wiem czy przeczytałaś wszystko dokładnie ale widzę, że NIE.
Ja nie napisałam nic takiego żeby Olka musiała mnie obrażać. To ona zaczęła pierwsza i to ona wyskoczyła pierwsza z tekstem o moim mężu. Dlaczego w ogóle poruszyła ten temat skoro sama ma dwa nieudane związki za sobą???? Jak to Sunshine napisała: Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Ja bym pierwsza nigdy jej nie napisała nic na temat jej męża czy faceta. Ale skoro ona przegięła to ja nie potrafię schylić głowy i przemilczeć tego. Ja jej niczego nie zazdroszczę bo nie ma czego. Pieniądze też mam i się nie przechwalam, bo po prostu nie wypada a ona o tym nie wie. Teraz widzę, że obrywa mi się za to że byłam dla niej miła wcześniej.... No byłam bo naprawdę ją lubiłam i cieszyłam się jej szczęściem, ale odkąd się zmieniła to bardzo wkurzało mnie to ale po co miałam to pisać? Przecież wiadomo że skończyło by się kłótnią! Wystarczyło że napisałam jej o tym, że nie wierzę, że 3 miesiące wytrzymała bez słodyczy a zobacz co ona zrobiła!!!!!!!! A tak poza tym to nie porównuj mojej sytuacji materialnej z jej. Bo ja mam dwoje dzieci i jeśli odejdę od męża to one na tym najbardziej ucierpią - mi na jego pieniądzach nie zależy ale ja sama nie utrzymam finansowo dzieci.
Co do moich rad to faktycznie, czasami pisałam jakbym się wymądrzała ale po prostu jak czytałam niektóre posty to szał mnie chwytał bo jak można pisać że się odchudza a np na kolację jeść codziennie coś co ma 2000 kalorii. Albo dziewczyny radzą co jakaś osoba musi zmienić w swoim menu a ta dalej je to samo i twierdzi, że to jest zdrowe. To tylko takie przykłady. A co z tego, że jestem matką i żoną?? To mam się nie odzywać? i pozwolić po sobie jeździć??? Jako jedyna bronisz Olkę, wypisałaś wszystko co złe o mnie i jeszcze na końcu dodałaś : ja nie stoję po żadnej stronie rozbawiłaś mnie na maksa.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 12:30   #4833
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
W porządku...

ale w takiej sytuacji wystarczyło napisac Oli- słuchaj, mamy już dosc tego chwalenia sie Przemkiem.. a teraz wychodzi, że dziewczyny myślały jedno, a pisały drugie.
Tylko dlatego zabrałam głos w tej dyskusji. Nie stoję po żadnej stronie konfliktu (zeby bylo jasne).
Ja w tym "konflicie" też bezstronna jestem. Zresztą nie uczestniczyłam w tych ohah i ahah jaki to Przemek jest wspanmiały i jej jej zazdroszczę. Na początku po jej rozstaniu i ułożenia sobie życia z Przemkiem pogratulowałam. Może troszkę masz rację, że dziewczyny które Olę dopingowały i wspierały teraz najbardziej po niej jadą, ale ona też diametralnie się zmieniła..
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 12:37   #4834
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
monika01011986 kupilam chyba te same buty co Tydodałam foto( sorka ze niewyrazne , ale robione komorka)no serio wydaje mi sie ze identyczne w CCC nie moglam sie zdecydowac i w koncu wybralam te bo sa proste do wszystkiego beda pasowac i ta slodka kokardke maja
Tak! To te same buty!! Faktycznie one pasują do wszystkiego No i ta słodka kokardka Wygodne są , prawda? Mi się świetnie w nich chodzi Widać, że mamy podobny gust

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Nie, mysle, ze az kilka kg to nie schudlam, ale widze, ze mi schudl brzuch i tylek Pochwale sie, jak wejde na wage, czy jest jakis spadek, bo narazie to nie mam po co- mialam straszne zaparcie i organizm sie teraz oczyszcza z tych zlogow wszystkich. A tak btw. to jem około 1500kcal dziennie. Po 1000 mam kompulsy, po prostu moj organizm nie umie funkcjonowac na takiej dawce kalorii.

Monia, ja to sobie wszystko staram robic do soboty, a niedziele rezerwuje na lezenie kołami do gory Potrzebuje zawsze takiego dnia.

No to trzymam kciuki aby waga pokazała dużo mniej
JA też sobię CHYBA niedzielę przeznaczę na leniuchowanie o ile mi się to uda Powinno się tak raz w tygodniu poleżeć cały dzień, odpocząć i naładować baterię

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-10-20, 12:39   #4835
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Tak! To te same buty!! Faktycznie one pasują do wszystkiego No i ta słodka kokardka Wygodne są , prawda? Mi się świetnie w nich chodzi Widać, że mamy podobny gust
Ehh.. jak ja Wam zazdroszczę , że macie normalne stopy. Moje stópki malutkie.. Noszę rozmiar 34 A raz z ryłko kupiłam 33 I te były idealne jeśli o rozmiar chodzi.. Ja niestety kupuję buty które są na mnie dobre a nie które się podobają.. A teraz mam priblem ze ślubnymi.. Chodzę szukam i nic nie ma.. Chyba jakieś komunijne kupię.. Ale mój partner ma 186 cm wzrostu i przy moim 160 bez obcasów będziemy komicznie wyglądać
Stary 2011-10-20, 12:50   #4836
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Monia buty super!!
Co do kurtki to fakt troszkę pod pachami za luźna, ale do spodni wydaje mi się że będzie ok
Zresztę jak to mówią ładnemu we wszystkim łądnie.. A Ty jesteś śliczną , zgrabną dziewczyną
Dziękuję
Ale ta kurtka naprawdę z każdym dniem przestaje mi się podobać... Żle się w niej czuję. Żeby jeszcze te futerko było takie fajne - puchate to troszkę by ładniej było a tak to wygląda jak babcina narzutka. Na zdjęciu w allegro wyglądała super a w realu koszmar.... Nigdy więcej nie kupię kurtki na allegro!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Dzisiaj ide śmigać na lodowisko, juz sie nie moge doczekac hihi
Na łyżwy idziesz? JA uwielbiam jeździć na łyżwach

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Ehh.. jak ja Wam zazdroszczę , że macie normalne stopy. Moje stópki malutkie.. Noszę rozmiar 34 A raz z ryłko kupiłam 33 I te były idealne jeśli o rozmiar chodzi.. Ja niestety kupuję buty które są na mnie dobre a nie które się podobają.. A teraz mam priblem ze ślubnymi.. Chodzę szukam i nic nie ma.. Chyba jakieś komunijne kupię.. Ale mój partner ma 186 cm wzrostu i przy moim 160 bez obcasów będziemy komicznie wyglądać
Ojejciu!! to faktycznie strasznie malutkie masz nóżki!!! Mój 5-letni synek ma rozmiar 30 Wierzę, Ci że masz problem z butami, bo w sklepach nigdy chyba nie widziałam tak małych rozmiarów wśród butów dla dorosłych. I chyba właśnie komunijne będą jedynie dobre. A może na zamówienie gdzieś poszukaj?
Jak ja bym chciała żeby mój mąż miał 186 cm on ma 178 więc ja w szpilkach jestem dużoooo wyższa nieciekawie to wygląda :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-10-20, 12:56   #4837
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet Nie wiem czy przeczytałaś wszystko dokładnie ale widzę, że NIE.
Ja nie napisałam nic takiego żeby Olka musiała mnie obrażać. To ona zaczęła pierwsza i to ona wyskoczyła pierwsza z tekstem o moim mężu. Dlaczego w ogóle poruszyła ten temat skoro sama ma dwa nieudane związki za sobą???? Jak to Sunshine napisała: Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Ja bym pierwsza nigdy jej nie napisała nic na temat jej męża czy faceta. Ale skoro ona przegięła to ja nie potrafię schylić głowy i przemilczeć tego. Ja jej niczego nie zazdroszczę bo nie ma czego. Pieniądze też mam i się nie przechwalam, bo po prostu nie wypada a ona o tym nie wie. Teraz widzę, że obrywa mi się za to że byłam dla niej miła wcześniej.... No byłam bo naprawdę ją lubiłam i cieszyłam się jej szczęściem, ale odkąd się zmieniła to bardzo wkurzało mnie to ale po co miałam to pisać? Przecież wiadomo że skończyło by się kłótnią! Wystarczyło że napisałam jej o tym, że nie wierzę, że 3 miesiące wytrzymała bez słodyczy a zobacz co ona zrobiła!!!!!!!! A tak poza tym to nie porównuj mojej sytuacji materialnej z jej. Bo ja mam dwoje dzieci i jeśli odejdę od męża to one na tym najbardziej ucierpią - mi na jego pieniądzach nie zależy ale ja sama nie utrzymam finansowo dzieci.
Co do moich rad to faktycznie, czasami pisałam jakbym się wymądrzała ale po prostu jak czytałam niektóre posty to szał mnie chwytał bo jak można pisać że się odchudza a np na kolację jeść codziennie coś co ma 2000 kalorii. Albo dziewczyny radzą co jakaś osoba musi zmienić w swoim menu a ta dalej je to samo i twierdzi, że to jest zdrowe. To tylko takie przykłady. A co z tego, że jestem matką i żoną?? To mam się nie odzywać? i pozwolić po sobie jeździć??? Jako jedyna bronisz Olkę, wypisałaś wszystko co złe o mnie i jeszcze na końcu dodałaś : ja nie stoję po żadnej stronie rozbawiłaś mnie na maksa.
Nie trzymam Oli strony, Twojej też nie..
w jej zachowaniu nie spodobała mi sie uwaga dotyczaca Twojego meza, w Twoich zapłata za te słowa(pisanie jej, że sie obżera jak świnia-to cytat, że ubiera sie koszmarnie, że jest materialistką. To, jak sie ktoś ubiera to kwestia gustu... Komuś moze nie spodobać sie moj styl, komuś innem,u Twoj-ma do tego prawo, ale nie trzeba kogoś od razu tak obrzucać mięchem, bo ubiera sie tak a nie inaczej.) .. I tyle. Może Cie to bawić lub nie..ale naprawde obie nie jestescie bez winy.
Wspomniałam o tym, że jesteś żona i matką bo to 'wymaga ' tez dojrzałości i chciałabym kiedyś zobaczyć, jak dojrzale reagujesz na takie słowa. Tekst w stylu: Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie swiadczyć moze (ale nie musi) tylko o jednym-etapu piaskownicy ktoś tu nie zakończył. Czasem wręcz TRZEBA odpuścić, żeby wyjść z konfliktu z twarzą.
Wypisałam Twoje 'przewinienia' bo zarzuciłaś jej o wiele wiecej niz ona Tobie..
może też skupiłam sie głownie na Twoich wypowiedziach, bo po prostu sie ich po Tobie nie spodziewałam? Ola nie umie przyjąć krytyki-tak juz ma i niech tak zostanie. Po co mam ustosunkowywac sie do postów w stylu: i tak wiem lepiej, wy sie nie znacie? Myślę, że nie ma sensu i dlatego innych jej postów nie cytowałam. Zacytowałam Twoj, bo był niesmaczny... a dla wielu tu jesteś wzorem, wiec nim pozostań.. a nie trać 'twarzy' na takie bezsensowne walki o 'swoje racje'./

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Ja w tym "konflicie" też bezstronna jestem. Zresztą nie uczestniczyłam w tych ohah i ahah jaki to Przemek jest wspanmiały i jej jej zazdroszczę. Na początku po jej rozstaniu i ułożenia sobie życia z Przemkiem pogratulowałam. Może troszkę masz rację, że dziewczyny które Olę dopingowały i wspierały teraz najbardziej po niej jadą, ale ona też diametralnie się zmieniła..
Też Oli kibicuję-niech jej się ułoży w zyciu jak najlepiej. Moni też życzyłam poukladania spraw malżenskich.. Nie stoję po żadnej ze stron... Obie dziewczyny przegięły... Zareagowałam, bo właśnie zdziwiła mnie ta nagła zmiana frontu..

Może mi któraś z was napisać (monia, guru , doradź)

te kanapki z szynka, sałata i rzodkiewką + herbata

mogą byc po tym, co już zjadłam? Za 3 minuty wypada moje 2 śniadanie pomóżcie

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2011-10-20 o 12:58

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-20, 13:17   #4838
alexis77
Zadomowienie

Heeej
Monia faktycznie ta kurtka na aleegro wyglądała troszkę ciekawiej ale powiem Ci że nie jest źle , ładnie w niej wyglądasz a butki super , szkoda że ja takich nie zauważyłam w ccc bo bardzo mi się podobają ale już za późno bo wczoraj kupiłam wysokie kozaki
Tinek pisałaś kiedyś coś że szukasz ciekawych ofert sylwestra w zakopanym znalazłaś coś? bo my też chcemy się tam wybrać a jeszcze nie mamy nic upatrzonego
Czbasia dopiero teraz doczytałam że w maju masz ślub, gratuluję Ty to masz dopiero motywację do odchudzania

Nie wiem co się ze mną dzieje , tak jakoś ta jesień mnie dobija ale pociesza mnie myśl że już za 2 miesiące sylwester chciałabym do tego czasu schudnąć 2-3 kilo ale postanowiłam że nie będę się na siłę odchudzała i odmawiała sobie całkiem słodkiego bo skończy się to jak zwykle wielkim obżarstwem a tego nie chce Postanowiłam po prostu ograniczać słodkie myślę że i tak troszkę schudnę
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 13:20   #4839
czbasia
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Ojejciu!! to faktycznie strasznie malutkie masz nóżki!!! Mój 5-letni synek ma rozmiar 30 Wierzę, Ci że masz problem z butami, bo w sklepach nigdy chyba nie widziałam tak małych rozmiarów wśród butów dla dorosłych. I chyba właśnie komunijne będą jedynie dobre. A może na zamówienie gdzieś poszukaj?
Jak ja bym chciała żeby mój mąż miał 186 cm on ma 178 więc ja w szpilkach jestem dużoooo wyższa nieciekawie to wygląda :/[/QUOTE]

Zdarzają się perełki.. Czasami jak małe 36 albo 35 też są dobre.. A jak za szerokie to wkładkę grubszą wkładam i ok jest Ostatnio kupiłam czarne czółenka na 10 cm obcasie z czerwonymi podeszwami
Stary 2011-10-20, 13:25   #4840
Dorisek16
Raczkowanie

Sweet ja uwazam ze jak najbardziej mozesz to zjesc na 2 sniadanie
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 13:47   #4841
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Wspomniałam o tym, że jesteś żona i matką bo to 'wymaga ' tez dojrzałości i chciałabym kiedyś zobaczyć, jak dojrzale reagujesz na takie słowa. Tekst w stylu: Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie swiadczyć moze (ale nie musi) tylko o jednym-etapu piaskownicy ktoś tu nie zakończył. Czasem wręcz TRZEBA odpuścić, żeby wyjść z konfliktu z twarzą.
Wypisałam Twoje 'przewinienia' bo zarzuciłaś jej o wiele wiecej niz ona Tobie..
może też skupiłam sie głownie na Twoich wypowiedziach, bo po prostu sie ich po Tobie nie spodziewałam? Ola nie umie przyjąć krytyki-tak juz ma i niech tak zostanie. Po co mam ustosunkowywac sie do postów w stylu: i tak wiem lepiej, wy sie nie znacie? Myślę, że nie ma sensu i dlatego innych jej postów nie cytowałam. Zacytowałam Twoj, bo był niesmaczny... a dla wielu tu jesteś wzorem, wiec nim pozostań.. a nie trać 'twarzy' na takie bezsensowne walki o 'swoje racje'./

To że jestem matką i żoną naprawde nie wymaga dojrzałości ode mnie akurat w takich sytuacjach. Ja nie pozwolę obrażać się komuś kto ma o wiele gorszą przeszłość ode mnie. Niech najpierw spojrzy się na siebie a potem komuś ubliża. A skoro ona tego nie potrafi zrobic bo uważa się za MEGA FANTASTYCZNĄ GWIAZDĘ to trzeba to jej uświadomić. A tekst : Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie wcale nie wywodzi się od dzieci i nie świadczy o dziecinnym zachowaniu.
A jak można wyjść z twarzą z sytuacji gdzie ktoś Cie obraża? Twoim zdaniem nie odzywać się tak? To chyba najgorsze wyjście, bo dla mnie świadczy to o tym, że nie ma się szacunku do siebie i nie umie walczyć o własną wartość i dobre imię.
Szkoda, że wogóle wróciłas do tego tematu, bo było juz tak miło na tym wątku.... Skończmy już to ok?

a kanapki jak najbardziej możesz zjeść na 2 śniadanie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-20, 13:54   #4842
Dorisek16
Raczkowanie

Monia ja zaraz sie wybieram do Gdańska na łyżwy, będzie fun
Stary 2011-10-20, 14:04   #4843
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
to że jestem matką i żoną naprawde nie wymaga dojrzałości ode mnie akurat w takich sytuacjach. Ja nie pozwolę obrażać się komuś kto ma o wiele gorszą przeszłość ode mnie. Niech najpierw spojrzy się na siebie a potem komuś ubliża. A skoro ona tego nie potrafi zrobic bo uważa się za mega fantastyczną gwiazdę to trzeba to jej uświadomić. A tekst : Jak kuba bogu tak bóg kubie wcale nie wywodzi się od dzieci i nie świadczy o dziecinnym zachowaniu.
A jak można wyjść z twarzą z sytuacji gdzie ktoś cie obraża? Twoim zdaniem nie odzywać się tak? To chyba najgorsze wyjście, bo dla mnie świadczy to o tym, że nie ma się szacunku do siebie i nie umie walczyć o własną wartość i dobre imię.
Szkoda, że wogóle wróciłas do tego tematu, bo było juz tak miło na tym wątku.... Skończmy już to ok?

A kanapki jak najbardziej możesz zjeść na 2 śniadanie.
ok

Stary 2011-10-20, 14:08   #4844
Eldo_rado
amor vincit omnia

monia i aga kurde, to będziemy miały wszystkie takie same buty trzeba nam przyznać- mamy gust
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:13   #4845
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Monia faktycznie ta kurtka na aleegro wyglądała troszkę ciekawiej ale powiem Ci że nie jest źle , ładnie w niej wyglądasz a butki super , szkoda że ja takich nie zauważyłam w ccc bo bardzo mi się podobają ale już za późno bo wczoraj kupiłam wysokie kozaki

Nie wiem co się ze mną dzieje , tak jakoś ta jesień mnie dobija ale pociesza mnie myśl że już za 2 miesiące sylwester chciałabym do tego czasu schudnąć 2-3 kilo ale postanowiłam że nie będę się na siłę odchudzała i odmawiała sobie całkiem słodkiego bo skończy się to jak zwykle wielkim obżarstwem a tego nie chce Postanowiłam po prostu ograniczać słodkie myślę że i tak troszkę schudnę
Na allegro wyglądała dużo fajniej Dziękuję ale jednak ją sprzedam. Dziś wystawię ją na allegro. Myślałam, że się przyzwyczaiłam do niej ale jednak nie. Dziwnie się w niej czuję i te masakryczne futerko......
Poza tym śmierdzi taką gumą i naprawdę nie jest to przyjemne.
A buciki niby takie skromne ale mają w sobie to coś Jestem z nich zadowolona A kozaki w CCC kupiłaś?

Też jestem tego zdania że całkowite odmawianie sobie czegoś co się bardzo lubi, nie jest dobrym pomysłem, a te 2-3 kilo to na pewno zrzucisz do sylwestra

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:

Zdarzają się perełki.. Czasami jak małe 36 albo 35 też są dobre.. A jak za szerokie to wkładkę grubszą wkładam i ok jest Ostatnio kupiłam czarne czółenka na 10 cm obcasie z czerwonymi podeszwami
Bo te numeracje to są takie zakręcone. Ja nosze buty od 39 do 41 ! Kiedyś zamówiłam buty na allegro niby w moim rozmiarze i były za duże to waty napchałam ale i tak nie było zbyt wygodnie więc je sprzedałam i kupiłam rozmiar mniejsze. Własnie słyszałam że grubsza wkładka pomaga jak buty są za szerokie, musze wypróbować bo mam taką jedną pare szpilek. A czarne z czerwoną podeszwą ekstra są

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Monia ja zaraz sie wybieram do Gdańska na łyżwy, będzie fun
Kurde zazdroszczę tez bym sobie pośmigała na łyżwach ale tu najbliższe lodowisko to chyba w Elblągu jest... choć coś mi się tez Malbork kojarzy ale nie jestem pewna. Tak czy siak wszędzie daleko pozostaje mi czekać na zimę i ruszyć na jezioro
Miłej zabawy życzę i nóg nie połam!!

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
monia i aga kurde, to będziemy miały wszystkie takie same buty trzeba nam przyznać- mamy gust
No ja to Wam szczerze powiem, że myślałam że napiszecie że brzydkie te buty a tu proszę Ale ŻE mi wyszło w jednym zdaniu hihihi
Super, że mamy podobny gust i takie ładne buty zaraz się okaże że jeszcze któraś z dziewczyn ma te buty

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Tak się rozpisałam, że zapomniałam napisać iż byłam z synkiem u lekarza na kontroli i synuś jest zdrowy jak ryba Odstawiłam też samochód do mechanika i jeszcze dziś naprawi mi całą instalację gazową i w końcu będe mogła jeździć bez stresu. Do 17 ma być zrobione Ciekawe ile mnie skasuje.... mam nadzieję że nie dużo, bo w tym miesiącu muszę oszczędzać a jeszcze OC muszę wykupić do 25 października.... ajjj te opłaty

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-20, 15:34   #4846
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Pewnie ze mamy dobry gust a powiem Wam, jeszcze ze bardzo wygodne te buciki jestem bardzo zadowolona, ze je kupiłam, a bałam sie ze rozmiaru nie bedzie, bo ja mam 37-37,5 zalezy od rozmiarówki ale na szczescie ostatnie 37 były

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 17:12   #4847
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Pewnie ze mamy dobry gust a powiem Wam, jeszcze ze bardzo wygodne te buciki jestem bardzo zadowolona, ze je kupiłam, a bałam sie ze rozmiaru nie bedzie, bo ja mam 37-37,5 zalezy od rozmiarówki ale na szczescie ostatnie 37 były
strasznie są wygodne i naprawdę cieszę się że je kupiłam choć dosyć długo się zastanawiałam bo cena 99 zł wydawała mi się przegięciem za te buty ale teraz już wiem, że są warte swojej ceny
Ja z rozmiarami też mam problemy, mam dosyć sporą nogę i często bywa tak że rozmiarówki są do 39 lub 40 a ja noszę nawet 41. Akurat te mam rozmiaru 41 a wcześniejsze półbuty które kupiłam też w CCC mam 40 i są idealne. Zależy jak leży

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-10-20, 17:39   #4848
asiulek19
Zakorzenienie

hej sprawdzi ktoś?
I owsianka 2 łyżki rodzynek 2 otrębów 4 płatków+mleko
II jabłko
III 2 kanabki z twarogiem
IV jabłko
V żeberko duża ilość surówki 1 ziemniaczek
VI 2 kawałeczki drożdżowego niestety wpadły ;/
VII omlet z 2 jaj
i?

asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 17:42   #4849
dzaga1989
Zakorzenienie

Monia, Agunia, ja uczyłabym angielskiego i niemieckiego (dla gimnazjum), a moja mama zajęłaby się matmą i fizyką

Czbasia, jeju jaką musisz mieć małą stópkę! Pewnie wszystkie butki pięknie na niech wyglądają! Jedyny i chyba dość uciążliwy minus to problem ze znalezieniem rozmiaru. Na bazarku (gdzie jednak można kupić taniej) to widzę jedynie 35 jako najmniejszy rozmiar.

Ja dziś znów mam troszkę czasu. Właśnie ściągam filmy, kupiłam piwko, trochę sobie poleniuchujemy Mieliśmy 'rewolucje' oglądać, ale za dużo czekania

Na obiadek wsunęłam dziś kluchy z sosem carbonarra z torebki A jutro zrobię racuchy. Trochę to kaloryczne ale już nie pamiętam kiedy je jadłam
Aaaaa! Zapomniałam napisać że chyba z tydzień temu jadłam PIZZĘ Ale taką prawdziwą! TŻ jeździł w rodzinne strony, a jego siostra niedawno otworzyła restaurację no i jedną pizzę zjadł na miejscu a drugą dała mu dla mnie do spróbowania. Szkoda tylko że nie miałam okazji spróbować jej na świeżutko

Dziewczyny, słyszałyście o takim pojęciu jak food carving? Jeeeju, dziś miałam taki wykład - podstawy gastronomii. Ogólnie kobieta uczyła nas dziś jak fajnie składać serwetki (np. tulipan, lilia) i pokazała też zdjęcia tego carvingu. Wgooglujcie sobie to hasło i pooglądajcie dzieła Dla mnie to sztuka I jaka pyszna!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-20, 17:44   #4850
monika01011986
Zakorzenienie

A była u mnie mama i nasmażyła mi i dzieciom pełno placków z jabłkami. Zjadłam 4 i mi nie dobrze.... ale nie dlatego, że za dużo tylko dlatego, że smażone były na oleju i teraz mi się chce. Mój żołądek odzwyczaił się od oleju.... no i w sumie dobrze, bo będę wiedziała już aby smażonego nie ruszać.
Samochód oddałam do mechanika o 15 i na dzisiaj miał być zrobiony.... o 18 zadzwoniłam żeby zapytać co i jak a on do mnie, że może o 20 dopiero będzie gotowy a jak nie to jutro..... A roboty przy nim jest na max godzinę, więc ja czegoś nie rozumiem. Moja mama przejeżdzała koło tego warsztatu i mówiła że mój samochód stoi przed warsztatem a w warsztacie ciemno i zamkniete na kłódkę. Albo sobie mechanik w trąbe leci albo chce mi nawciskać później, że musiał dużo się narobić i mnie skasuje podwójnie za nic..... no ciekawe....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-10-20, 17:46   #4851
Dorisek16
Raczkowanie

Dziewczynki słuchajcie bo mam problem, dostalam od siostry z zagranicy soczewki jedniodniowe Dailies i johnson-johnson-1-day-acuvue-moist
ja ich nie potrzebuje bo nie uzywam a wiem ze te soczewki chodza po okolo 70 zl, myslicie ze za 50 zl ktos to kupi?
Stary 2011-10-20, 17:49   #4852
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Dziewczynki słuchajcie bo mam problem, dostalam od siostry z zagranicy soczewki jedniodniowe Dailies i johnson-johnson-1-day-acuvue-moist
ja ich nie potrzebuje bo nie uzywam a wiem ze te soczewki chodza po okolo 70 zl, myslicie ze za 50 zl ktos to kupi?
pewnie, że tak soczewki to dość chodliwa sprawa, bo to droga inwestycja jednak. spróbuj na allegro- na pewno znajdzie się chętny
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 17:55   #4853
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A ile sztuk jest w opakowaniu? i jaka jest ich moc?
Jak Ci nie potrzebne to pewnie, że wystaw Szkoda aby leżały i się zmarnowały

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-10-20, 18:00   #4854
Dorisek16
Raczkowanie

w opakowaniu jest 30 sztuk, moce mam -2,25 i -2,00
Stary 2011-10-20, 18:29   #4855
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytam koleżankę czy chciałaby kupić bo ona nosi, dzwoniłam do niej ale nie odbiera więc pewnie sama oddzwoni.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Chciałam się z Wami podzielić informacją że wystawiłam kurtkę na sprzedaż na allegro. Trzymajcie kciuki aby ktoś kupił Jak sprzedam to nie wiem czy kupię nową w tym roku, myślę, że się nie opłaca i może do wiosny poczekam? W sklepach już jest mały wybór i pewnie nic fajnego nie dostanę. Zobaczę jeszcze, w razie czego mam starą XLke Mam też w szafie kurteczkę taką kremową Diversa i całkiem o niej zapomniałam! Tylko że to rozmiar L więc też będzie troche luźna ale tyle to prześmigam.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-10-20, 18:29   #4856
Dorisek16
Raczkowanie

dzięki Monia za zaangażowanie
Stary 2011-10-20, 18:34   #4857
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oddzwoniła koleżanka i chętnie by kupiła ale ona nosi -3,75 na jedno oko a na drugie -4,00. Szkoda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-10-20, 18:45   #4858
Gosia2011
Rozeznanie

sweetish ja jednak uważam, że Monika dobrze jej napisała i pierwsza nie zaczęła... co do Ciebie to nie wiem co o Tobie sądzić też wpadasz na wątek jak coś się dzieje oceniasz ludzi, nic o sobie nie piszesz a przynajmniej ja nie kojarzę, żebyś coś tak jak my pisała z życia co dzień czy dwa...a tak to się jest cwanym i można kogoś błędy wytykać... a to już nie pierwszy raz to u Ciebie zuważyłam. Te mądrości..

Co do tej zazdrości Oli, że tak to wyciągnęłaś to też nie należę do tych osób owszem pisałam ale Ci fajnie..z tym Przemkiem, ale tak to właśnie się działo z każdym prezentem, posty Oli były Przymuś to przemuś tamto... stąd można pomyśleć, że poleciała na kasę.Ja bym go tak szybko nie przygarnęła do domu, bo choćby był aniołem to trzeba być mega naiwną osobą..tak hop siup i bajkowe życie. I już na wstępnie kłótnia o to, że gdzieś te 3kg rozeszły się po kostkach.

czbasia ma rację, wtajemniczanie mężczyzny we wszystkie sprawy kobiet.. ech.. chore..dyktowanie co ma mówić, ja nie mówię nikomu o tym koncie ze znajomych bo ludzie to są dziwni odkąd jest nk czy fb zaraz by podglądali każdy post itd. Zresztą Tż o nim na razie nie wie, bo byłby ciekawy co ja i o czym tu z wami pisze trzeba mieć swoją przestrzeń!Pisać mogę z Wami na różne tematy, moje wątpliwości..problemy w związku itd. Gdyby Tż to czytał to przecież mógłby mną w pewien sposób sterować, stąd wspomniałam, że Olę sformatował bo przecież kilka prezentów, miłych gestów i już się wprowadził u mnie by to nie przeszło

Poza tym laski, przecież Monika i Ola nie były jakimiś tam wielkimi przyjaciółkami, ja też miałam wymianę zdań z Antilią i żadna z nas nie strzeliła focha i nie odeszła z przytupem z forum więc po co jakąś rozkapryszoną Panią sobie zawracać głowę No ale po to jest forum, żeby każda się wygadała!

Dzaguś hej ja w Chełmie siedzę uziemiona na maxa pracuję na dwie zmiany od 8-15 i od 15-22 już pisałam ten tydzień mam do 15 jeszcze tylko jutro a w soboty 3 po kolei miałam zjazdy w Lublinie, ale to jest ostatnio tak, że leci mi tam mega szybko. Zajęcia mam tak ustawione, że jadę np. o 7 wracam po południu i idę spać

W pracy na razie ok, ale przeziębiłam się i od dzisiaj biorę antybiotyk. Tż-ta kolega z pracy wołał go dzisiaj na dyskotekę, dzwonił do niego chodź chodź.. no mój mówi kobieta mi zachorowała nie idę, no a tamten pewnie to chodź sam... ech nie lubię takich typków,a ten nie ma dziewczyny i wiecie jak to jest szuka i szuka...ale nie lubię jak z takimi mój miałby sam gdzieś iść, wiadomo jak tamten pozna to i mój kogoś, chyba bym się tylko wściekała

W pracy czasami mi dają do rozkładania jakieś towary na pułki wczoraj i dzisiaj miałam, no i pomogłam, ważę ciastka, cukiereczki. Ludzie są różni zdarzają się i tacy niezbyt uprzejmi. Podchodzi dzisiaj do mnie Pani mówi, dlaczego na tej karcie jest cena bananów 3,50 a na wadze wyskakuje 3,99.. a ja hm.. no myślę, czemu? przecież warzywa i owoce to nie moja działka. Więc mówię uprzejmie nie mam pojęcia proszę spytać Pani która obsługuje to stoisko, pewnie zabiera towar z chłodni i zaraz przyjedzie. Na to baba mówi: Jest Pani bezczelna przecież to jest oszukiwanie klienta. I napięcie się odwróciła, na to ja: Proszę z takimi skargami do kierownika a nie do mnie swoje nerwy. Poszłaaaa.... no i potem zawołałam te laski z warzyw bo obrywałam ciągle za nie, a to po prostu babka w środę na warzywach nie zmieniła nigdzie cen produktu. I dzisiaj uważnie ludzie przyglądali się na wagę a ja zbieram no i w ogóle kończy się rolka na warzywach na zmieniam bo ich jak zwykle gdzieś nie ma nie wiem co one robią w tej chłodni bo ile to nałożyć z 5 skrzynek na wózek i na sklep. No ale pomagam i nie odzywam się I tak to się właśnie teraz u mnei dzieje...

Dorisek dobrze, że do nas wróciłaś i już się nie objadasz łakomczuszku

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Edytowane przez Gosia2011
Czas edycji: 2011-10-20 o 18:50
Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:56   #4859
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Monia, Agunia, ja uczyłabym angielskiego i niemieckiego (dla gimnazjum), a moja mama zajęłaby się matmą i fizyką

Czbasia, jeju jaką musisz mieć małą stópkę! Pewnie wszystkie butki pięknie na niech wyglądają! Jedyny i chyba dość uciążliwy minus to problem ze znalezieniem rozmiaru. Na bazarku (gdzie jednak można kupić taniej) to widzę jedynie 35 jako najmniejszy rozmiar.

Ja dziś znów mam troszkę czasu. Właśnie ściągam filmy, kupiłam piwko, trochę sobie poleniuchujemy Mieliśmy 'rewolucje' oglądać, ale za dużo czekania

Na obiadek wsunęłam dziś kluchy z sosem carbonarra z torebki A jutro zrobię racuchy. Trochę to kaloryczne ale już nie pamiętam kiedy je jadłam
Aaaaa! Zapomniałam napisać że chyba z tydzień temu jadłam PIZZĘ Ale taką prawdziwą! TŻ jeździł w rodzinne strony, a jego siostra niedawno otworzyła restaurację no i jedną pizzę zjadł na miejscu a drugą dała mu dla mnie do spróbowania. Szkoda tylko że nie miałam okazji spróbować jej na świeżutko

Dziewczyny, słyszałyście o takim pojęciu jak food carving? Jeeeju, dziś miałam taki wykład - podstawy gastronomii. Ogólnie kobieta uczyła nas dziś jak fajnie składać serwetki (np. tulipan, lilia) i pokazała też zdjęcia tego carvingu. Wgooglujcie sobie to hasło i pooglądajcie dzieła Dla mnie to sztuka I jaka pyszna!
Bazarek to cel moich polowań na buciki. Jakos zaniżone rozmiarówki tam są i często coś upoluję) Czasami 35 albo 36 są ok A skoro mowa o pizzy. Uwielbiam tą co bodajże Gosia polecała.. Pyszna.. A jak zwykłą mąkę zamienię na grahamkę, dodam płatki owsiane; (i cieniutko ciasto )na to chude dodatki (z kurczakiem z gyrosem smakuje obłędnie )i warzywa (to jaszcze zdrowsza)Jak zgrzeszyć to wybieram mniejsze zło i robię tą pizzę:
http://gotuj.skutecznie.tv/2010/07/p...ak-z-pizzerii/
Wogóle kobieta fantastyczne przepisy ma i świetnie, że filmiki są więc można podejrzeć sposób wykonaie. Wtedy to i dla mnie proste)
Stary 2011-10-20, 18:57   #4860
Dorisek16
Raczkowanie

Gosia ja biore leki teraz i chodze na terapie ale musze sie bardzo pilnowac zeby sie nie obzerac

Dzisiaj się wyszalałam na lodowisku, super było
Postaram się wystawić to na allegro te soczewki moze ktos kupi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości