|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Dodam jeszcze, żeby tak nie offtopować, że... przytyłam.
Przez jakiś czas waga mi sie łądnie utrzymywała.. a teraz BUM>.. zważyłam sie wczoraj na innej wadze i podała stanowczo za duzo. Zjadła dziś pół dużego jogurtu ALE OWOC + garść płatków z Biedronki (te miodowe bo tylko takie w domu miałaa), do tego kawa z cukrem(niestety-ale stopniowo go już ograniczam). Zastanawiam sie, co zjeść na drugie śniadanie (tak tak, śniadanie... wstałam zbyt późno). 2 kromki z sałatą, polędwicą wiśniową i rzodkiewką + herbata wystarczy, czy za dużo? Doradźcie ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-10-20 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Sweet Nie wiem czy przeczytałaś wszystko dokładnie ale widzę, że NIE.
Ja nie napisałam nic takiego żeby Olka musiała mnie obrażać. To ona zaczęła pierwsza i to ona wyskoczyła pierwsza z tekstem o moim mężu. Dlaczego w ogóle poruszyła ten temat skoro sama ma dwa nieudane związki za sobą???? Jak to Sunshine napisała: Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Ja bym pierwsza nigdy jej nie napisała nic na temat jej męża czy faceta. Ale skoro ona przegięła to ja nie potrafię schylić głowy i przemilczeć tego. Ja jej niczego nie zazdroszczę bo nie ma czego. Pieniądze też mam i się nie przechwalam, bo po prostu nie wypada a ona o tym nie wie. Teraz widzę, że obrywa mi się za to że byłam dla niej miła wcześniej.... No byłam bo naprawdę ją lubiłam i cieszyłam się jej szczęściem, ale odkąd się zmieniła to bardzo wkurzało mnie to ale po co miałam to pisać? Przecież wiadomo że skończyło by się kłótnią! Wystarczyło że napisałam jej o tym, że nie wierzę, że 3 miesiące wytrzymała bez słodyczy a zobacz co ona zrobiła!!!!!!!! A tak poza tym to nie porównuj mojej sytuacji materialnej z jej. Bo ja mam dwoje dzieci i jeśli odejdę od męża to one na tym najbardziej ucierpią - mi na jego pieniądzach nie zależy ale ja sama nie utrzymam finansowo dzieci. Co do moich rad to faktycznie, czasami pisałam jakbym się wymądrzała ale po prostu jak czytałam niektóre posty to szał mnie chwytał bo jak można pisać że się odchudza a np na kolację jeść codziennie coś co ma 2000 kalorii. Albo dziewczyny radzą co jakaś osoba musi zmienić w swoim menu a ta dalej je to samo i twierdzi, że to jest zdrowe. To tylko takie przykłady. A co z tego, że jestem matką i żoną?? To mam się nie odzywać? i pozwolić po sobie jeździć??? Jako jedyna bronisz Olkę, wypisałaś wszystko co złe o mnie i jeszcze na końcu dodałaś : ja nie stoję po żadnej stronie ![]()
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
No to trzymam kciuki aby waga pokazała dużo mniej ![]() JA też sobię CHYBA niedzielę przeznaczę na leniuchowanie o ile mi się to uda ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta kurtka naprawdę z każdym dniem przestaje mi się podobać... Żle się w niej czuję. Żeby jeszcze te futerko było takie fajne - puchate to troszkę by ładniej było a tak to wygląda jak babcina narzutka. Na zdjęciu w allegro wyglądała super a w realu koszmar.... Nigdy więcej nie kupię kurtki na allegro! ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Na łyżwy idziesz? JA uwielbiam jeździć na łyżwach ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak ja bym chciała żeby mój mąż miał 186 cm ![]() ![]()
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jej zachowaniu nie spodobała mi sie uwaga dotyczaca Twojego meza, w Twoich zapłata za te słowa(pisanie jej, że sie obżera jak świnia-to cytat, że ubiera sie koszmarnie, że jest materialistką. To, jak sie ktoś ubiera to kwestia gustu... Komuś moze nie spodobać sie moj styl, komuś innem,u Twoj-ma do tego prawo, ale nie trzeba kogoś od razu tak obrzucać mięchem, bo ubiera sie tak a nie inaczej.) .. I tyle. Może Cie to bawić lub nie..ale naprawde obie nie jestescie bez winy. Wspomniałam o tym, że jesteś żona i matką bo to 'wymaga ' tez dojrzałości i chciałabym kiedyś zobaczyć, jak dojrzale reagujesz na takie słowa. Tekst w stylu: Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie swiadczyć moze (ale nie musi) tylko o jednym-etapu piaskownicy ktoś tu nie zakończył. Czasem wręcz TRZEBA odpuścić, żeby wyjść z konfliktu z twarzą. Wypisałam Twoje 'przewinienia ![]() może też skupiłam sie głownie na Twoich wypowiedziach, bo po prostu sie ich po Tobie nie spodziewałam? Ola nie umie przyjąć krytyki-tak juz ma i niech tak zostanie. Po co mam ustosunkowywac sie do postów w stylu: i tak wiem lepiej, wy sie nie znacie? Myślę, że nie ma sensu i dlatego innych jej postów nie cytowałam. Zacytowałam Twoj, bo był niesmaczny... a dla wielu tu jesteś wzorem, wiec nim pozostań.. a nie trać 'twarzy' na takie bezsensowne walki o 'swoje racje'./ ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Może mi któraś z was napisać (monia, guru , doradź ![]() te kanapki z szynka, sałata i rzodkiewką + herbata mogą byc po tym, co już zjadłam? Za 3 minuty wypada moje 2 śniadanie ![]() ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-10-20 o 12:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
Heeej
![]() Monia faktycznie ta kurtka na aleegro wyglądała troszkę ciekawiej ale powiem Ci że nie jest źle , ładnie w niej wyglądasz ![]() ![]() Tinek pisałaś kiedyś coś że szukasz ciekawych ofert sylwestra w zakopanym znalazłaś coś? bo my też chcemy się tam wybrać a jeszcze nie mamy nic upatrzonego ![]() Czbasia dopiero teraz doczytałam że w maju masz ślub, gratuluję ![]() ![]() Nie wiem co się ze mną dzieje , tak jakoś ta jesień mnie dobija ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------
Ojejciu!! to faktycznie strasznie malutkie masz nóżki!!! Mój 5-letni synek ma rozmiar 30 ![]() ![]() Jak ja bym chciała żeby mój mąż miał 186 cm ![]() ![]() Zdarzają się perełki.. Czasami jak małe 36 albo 35 też są dobre.. A jak za szerokie to wkładkę grubszą wkładam i ok jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Sweet ja uwazam ze jak najbardziej mozesz to zjesc na 2 sniadanie
![]()
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak można wyjść z twarzą z sytuacji gdzie ktoś Cie obraża? Twoim zdaniem nie odzywać się tak? To chyba najgorsze wyjście, bo dla mnie świadczy to o tym, że nie ma się szacunku do siebie i nie umie walczyć o własną wartość i dobre imię. Szkoda, że wogóle wróciłas do tego tematu, bo było juz tak miło na tym wątku.... Skończmy już to ok? a kanapki jak najbardziej możesz zjeść na 2 śniadanie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
Monia ja zaraz sie wybieram do Gdańska na łyżwy, będzie fun
![]()
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
amor vincit omnia
|
monia i aga kurde, to będziemy miały wszystkie takie same buty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym śmierdzi taką gumą i naprawdę nie jest to przyjemne. A buciki niby takie skromne ale mają w sobie to coś ![]() ![]() ![]() Też jestem tego zdania że całkowite odmawianie sobie czegoś co się bardzo lubi, nie jest dobrym pomysłem, a te 2-3 kilo to na pewno zrzucisz do sylwestra ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Kurde zazdroszczę ![]() ![]() ![]() Miłej zabawy życzę i nóg nie połam!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Super, że mamy podobny gust ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Tak się rozpisałam, że zapomniałam napisać iż byłam z synkiem u lekarza na kontroli i synuś jest zdrowy jak ryba ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ze mamy dobry gust
![]() ![]() ![]() ![]()
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z rozmiarami też mam problemy, mam dosyć sporą nogę i często bywa tak że rozmiarówki są do 39 lub 40 a ja noszę nawet 41. Akurat te mam rozmiaru 41 a wcześniejsze półbuty które kupiłam też w CCC mam 40 i są idealne. Zależy jak leży ![]()
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() I owsianka 2 łyżki rodzynek 2 otrębów 4 płatków+mleko II jabłko III 2 kanabki z twarogiem IV jabłko V żeberko duża ilość surówki 1 ziemniaczek VI 2 kawałeczki drożdżowego niestety wpadły ;/ VII omlet z 2 jaj i?
#4849 |
Zakorzenienie
|
Monia, Agunia, ja uczyłabym angielskiego i niemieckiego (dla gimnazjum), a moja mama zajęłaby się matmą i fizyką
![]() Czbasia, jeju jaką musisz mieć małą stópkę! ![]() ![]() Ja dziś znów mam troszkę czasu. Właśnie ściągam filmy, kupiłam piwko, trochę sobie poleniuchujemy ![]() ![]() Na obiadek wsunęłam dziś kluchy z sosem carbonarra z torebki ![]() ![]() Aaaaa! Zapomniałam napisać że chyba z tydzień temu jadłam PIZZĘ ![]() ![]() Dziewczyny, słyszałyście o takim pojęciu jak food carving? Jeeeju, dziś miałam taki wykład - podstawy gastronomii. Ogólnie kobieta uczyła nas dziś jak fajnie składać serwetki (np. tulipan, lilia) i pokazała też zdjęcia tego carvingu. Wgooglujcie sobie to hasło i pooglądajcie dzieła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
A była u mnie mama i nasmażyła mi i dzieciom pełno placków z jabłkami. Zjadłam 4 i mi nie dobrze.... ale nie dlatego, że za dużo tylko dlatego, że smażone były na oleju i teraz mi się
![]() Samochód oddałam do mechanika o 15 i na dzisiaj miał być zrobiony.... o 18 zadzwoniłam żeby zapytać co i jak a on do mnie, że może o 20 dopiero będzie gotowy a jak nie to jutro..... A roboty przy nim jest na max godzinę, więc ja czegoś nie rozumiem. Moja mama przejeżdzała koło tego warsztatu i mówiła że mój samochód stoi przed warsztatem a w warsztacie ciemno i zamkniete na kłódkę. Albo sobie mechanik w trąbe leci albo chce mi nawciskać później, że musiał dużo się narobić i mnie skasuje podwójnie za nic..... no ciekawe....
#4851 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki słuchajcie bo mam problem, dostalam od siostry z zagranicy soczewki jedniodniowe Dailies i johnson-johnson-1-day-acuvue-moist
ja ich nie potrzebuje bo nie uzywam a wiem ze te soczewki chodza po okolo 70 zl, myslicie ze za 50 zl ktos to kupi?
#4852 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ci nie potrzebne to pewnie, że wystaw ![]() ![]()
![]() |
#4854 |
Raczkowanie
|
w opakowaniu jest 30 sztuk, moce mam -2,25 i -2,00
#4855 |
Zakorzenienie
|
Zapytam koleżankę czy chciałaby kupić bo ona nosi, dzwoniłam do niej ale nie odbiera więc pewnie sama oddzwoni.
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Chciałam się z Wami podzielić informacją że wystawiłam kurtkę na sprzedaż na allegro. Trzymajcie kciuki aby ktoś kupił ![]() ![]()
#4856 |
Raczkowanie
|
dzięki Monia za zaangażowanie
![]()
#4857 |
Zakorzenienie
|
Oddzwoniła koleżanka i chętnie by kupiła ale ona nosi -3,75 na jedno oko a na drugie -4,00. Szkoda
![]()
#4858 |
Rozeznanie
|
sweetish ja jednak uważam, że Monika dobrze jej napisała i pierwsza nie zaczęła... co do Ciebie to nie wiem co o Tobie sądzić też wpadasz na wątek jak coś się dzieje oceniasz ludzi, nic o sobie nie piszesz a przynajmniej ja nie kojarzę, żebyś coś tak jak my pisała z życia co dzień czy dwa...a tak to się jest cwanym i można kogoś błędy wytykać... a to już nie pierwszy raz to u Ciebie zuważyłam. Te mądrości..
![]() Co do tej zazdrości Oli, że tak to wyciągnęłaś to też nie należę do tych osób owszem pisałam ale Ci fajnie..z tym Przemkiem, ale tak to właśnie się działo z każdym prezentem, posty Oli były Przymuś to przemuś tamto... stąd można pomyśleć, że poleciała na kasę.Ja bym go tak szybko nie przygarnęła do domu, bo choćby był aniołem to trzeba być mega naiwną osobą..tak hop siup i bajkowe życie. I już na wstępnie kłótnia o to, że gdzieś te 3kg rozeszły się po kostkach. czbasia ma rację, wtajemniczanie mężczyzny we wszystkie sprawy kobiet.. ech.. chore..dyktowanie co ma mówić, ja nie mówię nikomu o tym koncie ze znajomych bo ludzie to są dziwni odkąd jest nk czy fb zaraz by podglądali każdy post itd. Zresztą Tż o nim na razie nie wie, bo byłby ciekawy co ja i o czym tu z wami pisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym laski, przecież Monika i Ola nie były jakimiś tam wielkimi przyjaciółkami, ja też miałam wymianę zdań z Antilią i żadna z nas nie strzeliła focha i nie odeszła z przytupem z forum więc po co jakąś rozkapryszoną Panią sobie zawracać głowę ![]() ![]() ![]() Dzaguś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W pracy na razie ok, ale przeziębiłam się i od dzisiaj biorę antybiotyk. Tż-ta kolega z pracy wołał go dzisiaj na dyskotekę, dzwonił do niego chodź chodź.. no mój mówi kobieta mi zachorowała nie idę, no a tamten pewnie to chodź sam... ech nie lubię takich typków,a ten nie ma dziewczyny i wiecie jak to jest szuka i szuka...ale nie lubię jak z takimi mój miałby sam gdzieś iść, wiadomo jak tamten pozna to i mój kogoś, chyba bym się tylko wściekała ![]() W pracy czasami mi dają do rozkładania jakieś towary na pułki wczoraj i dzisiaj miałam, no i pomogłam, ważę ciastka, cukiereczki. Ludzie są różni zdarzają się i tacy niezbyt uprzejmi. Podchodzi dzisiaj do mnie Pani mówi, dlaczego na tej karcie jest cena bananów 3,50 a na wadze wyskakuje 3,99.. a ja hm.. no myślę, czemu? przecież warzywa i owoce to nie moja działka. Więc mówię uprzejmie nie mam pojęcia proszę spytać Pani która obsługuje to stoisko, pewnie zabiera towar z chłodni i zaraz przyjedzie. Na to baba mówi: Jest Pani bezczelna przecież to jest oszukiwanie klienta. I napięcie się odwróciła, na to ja: Proszę z takimi skargami do kierownika a nie do mnie swoje nerwy. Poszłaaaa.... no i potem zawołałam te laski z warzyw bo obrywałam ciągle za nie, a to po prostu babka w środę na warzywach nie zmieniła nigdzie cen produktu. I dzisiaj uważnie ludzie przyglądali się na wagę a ja zbieram ![]() ![]() ![]() Dorisek dobrze, że do nas wróciłaś i już się nie objadasz łakomczuszku ![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-10-20 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://gotuj.skutecznie.tv/2010/07/p...ak-z-pizzerii/ Wogóle kobieta fantastyczne przepisy ma i świetnie, że filmiki są więc można podejrzeć sposób wykonaie. Wtedy to i dla mnie proste ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
Gosia ja biore leki teraz i chodze na terapie ale musze sie bardzo pilnowac zeby sie nie obzerac
![]() Dzisiaj się wyszalałam na lodowisku, super było ![]() ![]() ![]() Postaram się wystawić to na allegro te soczewki moze ktos kupi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.