|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DNO otwiera XIV ptaszarnię, w argentyńskiej wiosce bawi się figlarnie!
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;33125215]Łoo no to całkiem nowa historia widzę, dlaczego my nic nie wiemy?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Dark, czy on jest różowy i ma białe piórka? ![]() ![]() Nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Winter is coming
|
jednorożec
![]() ![]() witam w niedzielny poranek ![]()
#4833 |
Konto usunięte
|
A właśnie, zapomniałam mówić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Winter is coming
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;33126260]A właśnie, zapomniałam mówić
![]() ![]() oo nie widziałam. Po ile stoją? nie wytrzymałam i poszłam pobiegać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- a czytałyście o tym siatkarzu, który zmarł w trakcie meczu? to ostatnio jakaś plaga http://www.sport.pl/siatkowka/1,6494...u_i_zmarl.html straszne
#4835 |
Konto usunięte
|
Vel, chyba nie przekraczają 30zł, ale dokładnej kwoty nie pamiętam..
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Kurczę, jakaś plaga zawałów... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Winter is coming
|
Lech gra
![]()
#4837 |
Konto usunięte
|
Po pierwszej połowie 0:0.... jeszcze jest nadzieja!
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- 1:0! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Natalia
![]() ![]() vel te biografie w biedronie są po 24,99 . Lech w końcu wygrał ![]() Zaraz popaczę na Koln z BVB. http://ofsajd.onet.pl/faceci/wojciec...1,artykul.html ten Ciazny to jest gość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- A o tym siatkarzu tez słyszalam, masakra. I czytalam wczoraj czy przedwczoraj, że w lidze indyjskiej też jakiś piłkarz padł na boisko i zmarł. Nic mi jego nazwisko nie mówiło bo gdzie piłka indyjska i wiedza o niej ale jakas plaga ostatnio ![]()
#4839 |
Konto usunięte
|
Lech nareszcie wygrywa!!
![]() BVB remisuje z Kolonią 1:1 jak na razie po golu Piszczka ![]() Byłam z Tatą na drodze wyłączonej z ruchu na nauce jazdy na motocyklu... ![]() ![]() ![]() ![]() Jaaaaa Ciaaazznyyy!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2012-03-25 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Winter is coming
|
No Lech wreszcie do przodu, ufff
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- oo BVB pięknie, 6:1 ![]()
#4841 |
Zakorzenienie
|
Aśka super, jazda motorem jawi mi się jako coś fajnego, wolność, wiatr we włosach
![]() ![]() tak, tak, Koln - Dortmund 1:6 ![]() ![]() Szczelił ![]() ![]() ![]()
#4842 |
Zakorzenienie
|
Te książki w Biedronce są za 24 albo 25 zł
![]() Nie spotykamy się, znam go z roboty ![]() Wiecie co, smutno mi. Dziś się dowiedziałam, że ktoś w pracy mi tyłek obrabia. Podobno nic nie robię i się obijam, fajnie nie? Skoro ten ktoś tak twierdzi to mógłby mi to w twarz powiedzieć. Wiecie, ja się spodziewałam, że taka sytuacja będzie bo w pracy to chyba zawsze się tak zdarza. Mimo wszystko jest mi smutno ![]() ![]() Za to dzisiaj znowu miałam ponad 80% więc niech się walą ![]()
![]() |
#4843 |
Konto usunięte
|
Pff ktoś kto Ci obrabia tyłek niech najpierw spojrzy na Twoje wyniki, potem na swoją krzywą mordę i dopiero niech się zastanowi komu się bardziej należy obrobienie tylka!
![]() ![]() Taa Beata, wiatr we włosach wystających spod kasku owszem, ale potem rozczesanie tych włosów to makabra ![]() Jeszcze nawet nie ma 22.30 a ja już leżę w łóżku i zasypiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na poważnie to ![]() ![]() ![]() Jeśli Ty wiesz, menadżerka czy tam szefostwo jak pracujesz to to olej, bądź silna ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;33138454]Taa Beata, wiatr we włosach wystających spod kasku owszem, ale potem rozczesanie tych włosów to makabra ![]() Jeszcze nawet nie ma 22.30 a ja już leżę w łóżku i zasypiam ![]() ![]() ![]() A no, to taki minusik ale pewnie mimo tego i tak warto ![]() Mam tak samo, pół dnia ziewam i teraz siedzę coraz bardziej znużona ![]()
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Macie rację i zgadzam się w 100% ale wiecie, jednak to miłe nie jest... Niestety nie wiem na 100% kto to więc awantury nie zrobię ale się domyślam. No i doszłam do wniosku, że koniec z tym, więcej nie będę już taka miła. Tzn wiecie, ja zazwyczaj jestem bezkonfliktowa, z każdym normalnie rozmawiam i jak mogę to pomogę ale chyba nie warto. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle z moich obserwacji świata i życia wynika, że najczęściej obrabiają i plotkują tak brzydko ci, którzy sami mają coś na sumieniu. I to mają to udowodnione, że tak było. Sama byłam świadkiem sytuacji, że było pewne podejrzenie co do jednej osoby, ale tylko podejrzenie i najbardziej się tym ekscytowala osoba, do której takie same podejrzenia były rok wcześniej i ona miala je później udowodnione. I w tej sytucji amnezji doznała i najbardziej podjarana byla faktem podejrzeń ku tej drugiej i najwięcej miala do powiedzenia, najwięcej plotkowala co było dość absurdalne biorąc właśnie pod uwagę jej wcześniejsze doświadczenia. No ale ludzie tacy własnie są, niektórzy. ![]() Może Ciebie też obrabia ktoś komu wiele zarzucić można. Ostatnio mi dni mijają tak szybko, że aż w szoku jestem. Kiedyś bywało, że mimo tych zajęć, obowiązków, które mam to się wlokły te dni. W sensie, że nie siedziałam bezczynnie a dłużyły się i dłużyły.A teraz tak po prostu lecą mega szybko. Dopiero co pisalam, że nie lubię poniedziałku i o rankingu dni tygodnia a tu znowu już jest poniedziałek. I zaraz święta, już nie mogę się doczekać, jedzenia, sernika zwłaszcza ![]() Miłego dnia ![]()
Edytowane przez DiamanteNegro Czas edycji: 2012-03-26 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej no, oni są teraz gwiazdami i wszystko przez mięsnego jeża ![]()
![]() |
#4849 | |||||||
Zakorzenienie
|
Boże, wreszcie Was nadrobiłam
![]() ![]() ![]() vel, gratuluję Ci zdanego egzaminu ![]() Cytat:
![]() Nie daj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;33126260]A właśnie, zapomniałam mówić ![]() ![]() I Xavi'ego chyba też była ![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;33128226]Kurczę, jakaś plaga zawałów... ![]() ![]() W jednym z artykułów dot. Muamby wypowiadał się lekarz, który mówił, że są wady serca, których badania niestety nie wykrywają. A szkoda, bo wielu tragedii można było uniknąć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Beata, speszyl for ju: http://kwejk.pl/obrazek/1043075/cr7.html ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Kasia! Boska marynara!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
W Bershce, za 109,90. Droga trochę, ale w sumie po tyle stoją marynarki, gdzie się człowiek nie obejrzy. Kupiłam ją, bo miałam do zrealizowania reklamację za 99,90, a nic innego mi nie pasowało
![]() ![]() W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej, jeżeli chodzi o krój itd., tylko mam zastrzeżenie co do materiału - to jest jakieś sukno i prawdopodobnie nadaje się tylko pranie chemiczne ![]() W ogóle rozmiarowo chyba ta moja jest ciut za duża, ale znowuż S była za szczupła w ramionach i przy jakimś niekontrolowanym ruchu pewnie rozerwałaby się na plecach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Kasiu zakupy super, miętowy blezer extra
![]() Oj ten mój Cristiano ![]() ![]() ja jestem fanką Beatki i Henia http://www.sadistic.pl/chyba-sie-zlamalo-vt108947.htm ![]()
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (nieważne że kilka dni temu kupiłam już marynarkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Konto usunięte
|
Ojj Cr7, nie mogę na to patrzeć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A marynara jest meegaa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Kasia super kolor
![]() I wiesz, mam identycznie jak Ty, nie umiem się nie przejmować takimi sytuacjami ale podobnie jak u Ciebie, jest już ze mną lepiej niż w przeszłości. No i ja zazwyczaj się strasznie przejmuję aż do pójścia spać, w następny dzień już mam wy***ane ![]() W każdym razie już wiem kto to był i nie jest mi jakoś przykro nawet, bo to osoba, z którą nie bardzo rozmawiam... Gdyby to był ktoś, kto myślę, że mnie lubi to byłoby mi smutno a tak to niech sobie gada... Jutro mnie czeka straszny dzień. Mam ćwiczenia, na których jeszcze nie byłam z różnych powodów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Nie mam już pomysłu... Potrzebuję jakiejś wesołej melodii, piosenki, w miarę jednostajnej, bez wybijających się basów, może być wersja instrumentalna jakiejś piosenki, potrzebna jako podkład do jednej sceny w filmie. Już nawet wpisywanie w YT "kur*wa wesoła melodia" nie pomaga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Dark wpisałam w google i mi znalazło Love is crazy Stanisława Sojki. Nawet spoko
![]()
![]() |
#4860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, proszę. Dobrze, że już wiesz kto to i, że nie jest to jakaś "bliska", jak na tę pracę osoba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.