Miłośniczki H&M - część X - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 21:02   #4831
marilyn monroe
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki H&M - część X

ja sobie dzisiaj kupiłam sukienke za 30 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s2_117290.jpg (67,4 KB, 118 załadowań)

marilyn monroe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:07   #4832
invisible_01
Zakorzeniona

Dzisiaj robiłam zakupy w H&M i dopiero teraz zauważyłam, że nie dostałam paragonu - jedynie potwierdzenie zapłaty kartą. Zawsze dostawałam paragon spięty z rachunkiem, sprzedawca włożył mi ten rachunek do reklamówki i nawet nie pomyślałam, żeby zajrzeć. Paragon nie miał możliwości wypaść, zresztą powinien być przypięty. Jestem zła, bo jedną z rzeczy chciałam oddać.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:07   #4833
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mohaaa Pokaż wiadomość
Za taką cenę, to one są mega fajne!! W ogóle już baaardzo długo są w sklepach, a że cały czas jest na nie ogromny popyt, to pewnie tak szybko nie znikną Ja jestem ciekawa, jakie latem kolory będą w sprzedaży

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

U mnie też już są Sama zastanawiałam się nad nimi, ale chyba trochę za drogie jak na legginsy..
oj coś czuję że wykupię kilka kolorów . A co do legginsów to za tą samą cenę widziałam lepsze w stradim

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:28   #4834
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Kupiłam czarną spódniczkę, tą za 19zł, fajnaa . Zastanawiam się jeszcze nad szarą albo beżową ( beżowej jeszcze nie widziałam). Ogólnie to rozchodzą się jak świeże bułeczki
[QUOTE=mohaaa;31822762]Za taką cenę, to one są mega fajne!! W ogóle już baaardzo długo są w sklepach, a że cały czas jest na nie ogromny popyt, to pewnie tak szybko nie znikną Ja jestem ciekawa, jakie latem kolory będą w sprzedaży [COLOR="Silver.QUOTE]

Ja także jestem od dziś posiadaczką tej spódniczki w kolorze czarnym, ale...
Mam kilka pytań do Was kobietki, zwłaszcza tych, które posiadają je dłużej, czy one się rozchodzą, rozciągają w czasie noszenia, prania, itp?
Mam mały problem z rozmiarem, w bytomskim H&M były tylko XS, weszłam tam na początek, zmierzyłam, nie byłam przekonana, ale kupiłam. Potem pojechałam do Katowic, weszłam do H&M na Stawowej, tam było ich pełno, przymierzyłam S i już sama nie wiem.... XS jest baardzo dopasowana, troszkę nawet mnie uciska w pasie ta gumeczka, ale znów S już tak fajnie dopasowana nie jest, troszkę luźniejsze w pasie i jeśli się rozciągnie, to będzie na bank za duża Ale w XS nie jestem pewna, czy nie wyglądam jak uciśnięty baleron
Powiedzcie mi, jak ona ma układać się na ciele, może któraś ma zdjątka pokazać, bo nie wiem, czy ja jestem jakaś niewymiarowa, czy niepotrzebnie wymyślam
I jeszcze jedno pyatnko- jak ukryć widoczny pod spódniczką zarys bluzki? Jest ona bardzo cieniutka, najfajniej wygląda wg mnie z bluzką w środku, ale nie podobają mi się odcinające się fałdki bluzeczki
Przepraszam za taki długi wpis, ale mam nadzieję, że rozwiejecie moje wątpliwości
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:32   #4835
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Wiecie może ile kosztuje ten naszyjnik?
I czy pojawiły się już bordowe ramoneski?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg naszzz.jpg (35,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ramoneska bordowa.jpg (22,3 KB, 42 załadowań)
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:35   #4836
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marilyn monroe Pokaż wiadomość
aaaaa skąd jest? widział ktos takie w Trojmiescie?

[QUOTE=kamelka33;31827880]
Cytat:
Za taką cenę, to one są mega fajne!! W ogóle już baaardzo długo są w sklepach, a że cały czas jest na nie ogromny popyt, to pewnie tak szybko nie znikną Ja jestem ciekawa, jakie latem kolory będą w sprzedaży [COLOR="Silver.QUOTE]

Ja także jestem od dziś posiadaczką tej spódniczki w kolorze czarnym, ale...
Mam kilka pytań do Was kobietki, zwłaszcza tych, które posiadają je dłużej, czy one się rozchodzą, rozciągają w czasie noszenia, prania, itp?
Mam mały problem z rozmiarem, w bytomskim H&M były tylko XS, weszłam tam na początek, zmierzyłam, nie byłam przekonana, ale kupiłam. Potem pojechałam do Katowic, weszłam do H&M na Stawowej, tam było ich pełno, przymierzyłam S i już sama nie wiem.... XS jest baardzo dopasowana, troszkę nawet mnie uciska w pasie ta gumeczka, ale znów S już tak fajnie dopasowana nie jest, troszkę luźniejsze w pasie i jeśli się rozciągnie, to będzie na bank za duża Ale w XS nie jestem pewna, czy nie wyglądam jak uciśnięty baleron
Powiedzcie mi, jak ona ma układać się na ciele, może któraś ma zdjątka pokazać, bo nie wiem, czy ja jestem jakaś niewymiarowa, czy niepotrzebnie wymyślam
I jeszcze jedno pyatnko- jak ukryć widoczny pod spódniczką zarys bluzki? Jest ona bardzo cieniutka, najfajniej wygląda wg mnie z bluzką w środku, ale nie podobają mi się odcinające się fałdki bluzeczki
Przepraszam za taki długi wpis, ale mam nadzieję, że rozwiejecie moje wątpliwości
hmm mierzyłam S i XS i S zdecydowanie za duża była, wzięłam XS. I też zastanawiam się czy się nie rozciągnie, bo niby jest dopasowana, no ale wiadomo co z tego wyrośnie..

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2012-01-24, 21:36   #4837
gosiaczek6
Zakorzenienie

ramoneski widzialam w kolorze beżowym
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 21:39   #4838
kamelka33
Zadomowienie

[QUOTE=Stace;31828085]aaaaa skąd jest? widział ktos takie w Trojmiescie?

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość

hmm mierzyłam S i XS i S zdecydowanie za duża była, wzięłam XS. I też zastanawiam się czy się nie rozciągnie, bo niby jest dopasowana, no ale wiadomo co z tego wyrośnie..
Właśnie... bo jeśli miałaby się rozciągnąć, to chyba jednak wolę to XS, a jak bardzo masz tą xskę dopadowaną? Ja niestety mam dosyć szerokie biodra i cieżko mi się zdecydować, która lepiej leży
Kompletnie nie znam się na spódniczkach, to moja pierwsza
Może jakaś kobietka, która ma dłużej te spódniczki coś podpowie?
Stary 2012-01-24, 21:41   #4839
_czarny_kot
Zakorzenienie

czyżby wszystkie przecenione sukienki były po 30zł ? zajdę jutro rano i zobaczę
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:43   #4840
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Wszystkie nie
Takie z divided zapinane na guziczki przez całą długość w kwiatki, jelonki , serduszka i chyba w kotki
Pudrowe w gwiazdki z divided
http://www.hm.com/de/product/95840?a...#shopOrigin=SA
http://www.hm.com/de/product/96285?a...#shopOrigin=SA
http://www.hm.com/de/product/95934?a...#shopOrigin=SA
Potem takie jakby dłuższe koszule bez rękawów beżowe z czarną lamówką
pudrowe w kwiatki
jeszcze kilka innych, ale nie pamiętam dokładnie
dzięki za info
heh, ciekawie, czy u mnie coś się uchowa do jutra

Cytat:
Napisane przez marilyn monroe Pokaż wiadomość
swietna!

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:55   #4841
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Dzisiaj robiłam zakupy w H&M i dopiero teraz zauważyłam, że nie dostałam paragonu - jedynie potwierdzenie zapłaty kartą. Zawsze dostawałam paragon spięty z rachunkiem, sprzedawca włożył mi ten rachunek do reklamówki i nawet nie pomyślałam, żeby zajrzeć. Paragon nie miał możliwości wypaść, zresztą powinien być przypięty. Jestem zła, bo jedną z rzeczy chciałam oddać.
ja bym na Twoim miejscu próbowała oddać, samej raz udało mi się oddać rzecz bez paragonu i nawet bez potwierdzenia zapłaty kartą (znaczy niedokładnie oddać, ale wymienić na coś innego, na co dostałam paragon)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 22:00   #4842
marilyn monroe
Zadomowienie

Cytat:
aaaaa skąd jest?
sukienka kupiona w Kielcach, z tego co mi się wydaje to wszystkie były po 30 zł

marilyn monroe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 22:02   #4843
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Wszystkie nie
Takie z divided zapinane na guziczki przez całą długość w kwiatki, jelonki , serduszka i chyba w kotki
Pudrowe w gwiazdki z divided
http://www.hm.com/de/product/95840?a...#shopOrigin=SA
http://www.hm.com/de/product/96285?a...#shopOrigin=SA
http://www.hm.com/de/product/95934?a...#shopOrigin=SA
Potem takie jakby dłuższe koszule bez rękawów beżowe z czarną lamówką
pudrowe w kwiatki
jeszcze kilka innych, ale nie pamiętam dokładnie
a te sukienki w jelonki itd. to nie ma ich na stronie h&m-u ?

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 22:27   #4844
chocarome
Raczkowanie

Orientujecie się może w jakim H&Mie w Poznaniu jest najwięcej sukienek?
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 22:30   #4845
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie... bo jeśli miałaby się rozciągnąć, to chyba jednak wolę to XS, a jak bardzo masz tą xskę dopadowaną? Ja niestety mam dosyć szerokie biodra i cieżko mi się zdecydować, która lepiej leży
Kompletnie nie znam się na spódniczkach, to moja pierwsza
Może jakaś kobietka, która ma dłużej te spódniczki coś podpowie?
Moja jest bardzo dopasowana i właśnie też się zastanawiam jak z bluzką, bo włożona w środek super wygląda, ale będzie się odznaczać..

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-01-24, 22:36   #4846
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Moja jest bardzo dopasowana i właśnie też się zastanawiam jak z bluzką, bo włożona w środek super wygląda, ale będzie się odznaczać..
Hmmm.. może któraś z posiadaczek mogłaby wrzucić zdjęcie jak ją nosi? Plosie Jeśli zobaczę ją na kimś, może będę już wiedziała, czy mój rozmiar jest OK, bądź nie
Stary 2012-01-24, 23:02   #4847
mohaaa
Zadomowienie

Załączam jedyne zdjęcie, które mam jak stoję w spódniczce za 20zł Na wszystkich innych siedzę, więc nie ma sensu wrzucać ;D Mi żadna z 3, które posiadam się nie rozciągnęła. O ile się nie mylę, to wszystkie mam w rozmiarze 36. Niestety jeśli chodzi o wkładanie bluzek w środek, to nic nie da się z tym zrobić moim zdaniem też najładniej wygląda z bluzką w środku, ale odznacza się, to fakt ;/ Pewnie już wspominałam, ale wspomnę raz jeszcze, nie kupujcie dwukolorowych! Ja mam w paski czarno-białe i po pierwszym ręcznym praniu w niskiej temp. czarny odbarwił się na białych paskach i nie da się jej już nosić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (12,6 KB, 366 załadowań)
mohaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:07   #4848
mohaaa
Zadomowienie

[QUOTE=Stace;31828085]aaaaa skąd jest? widział ktos takie w Trojmiescie?

Cytat:

Ja je widziałam w Trójmieście Ba, nawet miałam taką, ale oddałam :P były czarne i różowe. Pierwsza cena 149.90 albo 129.90, nie jestem pewna, ale teraz bym kupiła
Stary 2012-01-24, 23:14   #4849
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Załączam jedyne zdjęcie, które mam jak stoję w spódniczce za 20zł Na wszystkich innych siedzę, więc nie ma sensu wrzucać ;D Mi żadna z 3, które posiadam się nie rozciągnęła. O ile się nie mylę, to wszystkie mam w rozmiarze 36. Niestety jeśli chodzi o wkładanie bluzek w środek, to nic nie da się z tym zrobić moim zdaniem też najładniej wygląda z bluzką w środku, ale odznacza się, to fakt ;/ Pewnie już wspominałam, ale wspomnę raz jeszcze, nie kupujcie dwukolorowych! Ja mam w paski czarno-białe i po pierwszym ręcznym praniu w niskiej temp. czarny odbarwił się na białych paskach i nie da się jej już nosić
Bardzo fajnie w niej wyglądasz, faktycznie jest dopasowana, moja Ska chyba az tak nie, ale znów XSka uciska mnie tą gumeczką w pasie, a jeśli miałaby się nie rozciągnąć, to chyba nie ma sensu:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 23:50   #4850
mohaaa
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo fajnie w niej wyglądasz, faktycznie jest dopasowana, moja Ska chyba az tak nie, ale znów XSka uciska mnie tą gumeczką w pasie, a jeśli miałaby się nie rozciągnąć, to chyba nie ma sensu:P

Szczerze mówiąc to w czarnej wyglądam lepiej, jest z trochę innego materiału, ale jak już pisałam, nie produkują ich już niestety...
Stary 2012-01-24, 23:56   #4851
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze mówiąc to w czarnej wyglądam lepiej, jest z trochę innego materiału, ale jak już pisałam, nie produkują ich już niestety...
I mówisz, że żadna z nich się nie rozciągnęła w trakcie użytkowania? Są tak samo dopasowane jak na początku?
Stary 2012-01-25, 07:47   #4852
Arinka_
Zakorzenienie

Mirell - też wczoraj w SCC widziałam spódniczkę z TRENDU Piękny brzoskwionowy kolor, mięciutka świetna skóra, niestety nie mój fason i z zakupu D... Cena 299zł
Na miętową marynarkę sama czekam, ciekawe jak będzie się prezentować

Sama wczoraj dokupiłam jednak drugą bluzkę z Trendu z baskinką biało-czarną... nie mogłam się oprzeć i jakbym nie kupiła to na pewno bym żałowała
Stary 2012-01-25, 07:59   #4853
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Załączam jedyne zdjęcie, które mam jak stoję w spódniczce za 20zł
Ja nigdzie takich kiecek nie widziałam. Fajna
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 08:50   #4854
Agnes18
Zakorzenienie

Dziewczyny , baaardzo proszę o pomoc w zakupie tego naszyjnika. Wiem, że szanse są marne, ale podobno jeszcze gdzieś można na niego trafić. Zerknijcie proszę. Pieniądze przeleję szybciutko i postaram się odwdzięczyć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2059625576.jpg (13,3 KB, 12 załadowań)

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 09:57   #4855
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny , baaardzo proszę o pomoc w zakupie tego naszyjnika. Wiem, że szanse są marne, ale podobno jeszcze gdzieś można na niego trafić. Zerknijcie proszę. Pieniądze przeleję szybciutko i postaram się odwdzięczyć.
u mnie dawno nie widziałam niestety

a powiedzcie czy jest szansa żeby dostać gdzies ta torebkę??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torebka.jpg (61,5 KB, 14 załadowań)
Stary 2012-01-25, 09:58   #4856
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Mirell - też wczoraj w SCC widziałam spódniczkę z TRENDU Piękny brzoskwionowy kolor, mięciutka świetna skóra, niestety nie mój fason i z zakupu D... Cena 299zł
Na miętową marynarkę sama czekam, ciekawe jak będzie się prezentować

Sama wczoraj dokupiłam jednak drugą bluzkę z Trendu z baskinką biało-czarną... nie mogłam się oprzeć i jakbym nie kupiła to na pewno bym żałowała

ja wczoraj też byłam w SCC w poszukiwaniu baskinkowej bluzki i... widzę, że mnie ubiegłaś . Chciałam kupić biało -czarną i żadnej już nie widziałam tylko te kolorowe....
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 10:18   #4857
kinkiet
Raczkowanie

Dziewczyny, wiecie może czy ta sukienka jest już dostępna w divided? Bardzo proszę o pomoc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z10989043X,Limitowana-kolekcja-w-stylu-lat-90--w-H-M-DIVIDED.jpg (22,4 KB, 20 załadowań)
kinkiet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 11:06   #4858
mohaaa
Zadomowienie

Cytat:
I mówisz, że żadna z nich się nie rozciągnęła w trakcie użytkowania? Są tak samo dopasowane jak na początku?

Jeśli chodzi o moje, to z żadną nic się nie stało Nie mogę się już doczekać, aż zrobi się cieplej i założę moją nową - zieloną
Stary 2012-01-25, 11:12   #4859
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość

Miałam identyczną sytuację w Mango. Poszłam oddać sweter tylko z wydrukiem z karty, bo nie dostałam paragonu (byłam tego pewna, bo włożono mi go do papierowej torby, nic więcej tam nie było). Sprzedawczyni nie przyjęła zwrou, kazała mi przyjść jak będzie kierowniczka. Przyszłam i kerowniczka jednak przyjęła zwrot, oddali mi kasę. Wydaje mi się, że nad kasami są kamery, więc w razie problemów możesz poprosić o odtworzenie nagrania
Stary 2012-01-25, 12:10   #4860
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość

a powiedzcie czy jest szansa żeby dostać gdzies ta torebkę??

ja mam, ale kupowałam daaawno. w grudniu chyba
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości