|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Ten w butelce przeźroczystej we wzorek, Seagram's?
Jest bardzo dobry, praktycznie najlepszy z tych ogólnodostępnych. Wystrzegaj się Lubuskiego ![]() Polecam z limonką, sprite'm i miętą lub zieloną herbatą Lipton. Wiedziona owczym pędem jutro z rana wyruszam na poszukiwania biedronkowych kalendarzy ![]() Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2011-12-31 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
Hejka. Kupiłam Tymka limonkowego, ciekowe jak się spisze. Jutro lecę po kalendarz, na który czekałam.
![]() Mam do Was pytanko - czy kupowaliście może paprykę w biedronce? Jest w miarę zjadliwa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Paprykę świeżą?Tak samo dobra jak w innych miejscach zimą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Cytat:
W mojej biedronie 4 kobietki oddaly wlasnie ten mlynek z powodu ze grubo miele . Nie wiem, moze jest tam przelacznik albo cos... u nas nigdy nie dyskutujemy z klientami, od razu zwrot i po sprawie .
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym, w jednej z katedr na wydziale, gdzie studiuję, na korytarzach stoi sobie kilka monster w wielkich donicach - mają naprawdę mało światła (więcej cienia), głównie sztucznego światła i są bardzo dorodne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
#4837 |
Raczkowanie
|
Ktoś wie, czy dzisiaj były jeszcze jakieś dostawy w Biedronce? Bo wczoraj niestety świeciła pustkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
Aż dzisiaj się dłużej zatrzymałam w biedrze nad tymi kalendarzami. Byłam w czwartek i było spooooro, a dzisiaj już resztki. I tak się wahałam, wahałam, ale w końcu nie wzięłam bo stwierdziłam, że zapisywanie kolokwiów, wejściówek i innych pierdół w kalendarzu książkowym nudzi mi się już w lutym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Doszła do mnie fama, że u mnie na wsi mają budować Biedronkę. Ojciec koleżanki (ma raczej sprawdzone info) mówi, że będą budować magazyn, a moje znajome dorobiły teorię, że taki magazyn nie może się obejść bez sklepu. Nigdy nie widziałam magazynu Biedry, zawsze tylko duże samochody dowożące towar, nie zdawałam sobie nawet sprawy z ich istnienia. Czy to możliwe, żeby na wsi otworzyli sklep? Wieś jest duża, nierolnicza, w najbliższych latach zostanie chłonięta przez miasto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dziś juz też sa niektóre rzeczy tj oranżada biała i niebieska, wzięłam niebieską, będzie ufo drink ![]() ![]() ![]() Aaa dziwiłyście się czemu u mnie ogórki takie tanie, widac była to zapowiedź podwyzki, poszłam do dużej Biedry i tam juz po 5,70 coś. Wróciłam do swojej małej na osiedlu i tu w dalszym ciągu 4.74, więc nabrałam ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2011-12-31 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
No to koniecznie muszę się przyjrzeć tej monsterze biedronkowej
![]() ![]()
#4845 | |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
Jak jesteś taka górnopółkowa to na wątek o Almie marsz a nie Biedronka, wiesz ona ma takie niskie półki... Nowa gazetka karnawałowa bomba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zaczytana online
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Moderator
|
Też uważam że tyci spóźniona ta gazetka, na Sylwestra idealną przegryzką byłyby te babeczki na słono czy słodko, wrapsy smakowe czy chipsiki smakowe z sosami (choć serowego nie polecam, feee).
A już napewno niebieski drink z Boogie Woogie robiłby furrorę ![]() No ale nie ma co narzekać, bo gazetka fajowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli ktoś ma mocne serducho to niech spróbuje z tigerem zielonym (mojito) - ![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z kalendarzem - u mnie było ich mnóstwo. Do tego dokupiłam peeling borówkowy i masło mango. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2011-12-31 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
zakupy sylwestrowe zrobione
![]() ale tyle ludzi że umieram ![]() u mnie z tej karnawałowej gazetki juz niektóre rzeczy są np. oranżady kolorowe ale z kalendarzy nic się nie uchowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
Podczytuję was regularnie i pomyślałam że napisze coś odnośnie młynka do kawy. Nie widziałam go i nie wiem czy był to młynek ostrzowy czy żarnowy, a to duża różnica. Młynki żarnowe są przeznaczone do mielenia kawy do ekspresu typu włoskiego kolbowego bo automaty maja zazwyczaj już zamontowany w sobie młynek i ta kawa musi być zmielona grubo - mielonka z torebki się do takiego ekspresu nie nadaje. Chociaż na opakowaniu niestety piszą inaczej - ale ostrzegam znajoma uwierzyła w te bzdury i zepsuła dobrej klasy ekspres automat. Co do kolbowego można użyć takiej kawy ale wtedy otrzymamy lurę. Kawa zmielona grubo jest po to aby gorąca woda odpowiednio długo i pod ciśnieniem np. 15 barów penetrowała portafilter z kawką - a wtedy otrzymamy doskonałe espresso.
Jeżeli natomiast ten młynek był ostrzowy - a mielił grubo to na pewno była to wada fabryczna. Przepraszam za może długawy wywód ale pomyślałam że jak z grubsza wyjaśnię różnicę to na przyszłość nie będziecie zawiedzione że młynek miele grubo - bo to nie jest żadna wada fabryczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4852 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kupilam natomiast okragle puszki - komplet 3 szt - sliczne wzory byly jeszcze wczoraj w KRK na Worcella ![]() oczywiscie do koszyka wpadly nam tez chipsy o smaku pizzy i musze przyzac, ze smakuja idealnie tak jak Chio chips o smaku pizzy (chrupki o ksztalcie pizzy, a byly tez hamurgerowe i hot-dogowe, pamietacie je? ![]() ![]()
![]() |
#4853 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam ostatni malinowy kalendarz jest po prostu przepiękny. Chyba się zakochałam.
![]() ![]() Kupiłam też orzeszki ziemne w cieście o smaku cebulki pyszne. A puszeczki śliczne lecz nie widzę u siebie zastosowania dla nich. Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2011-12-31 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Seagram's jest ok - ja gin wyłącznie z tonikiem Schweeps piję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
Chipsy tortilla w nowej gazetce kosztują 3,99 :/ I jeszcze obniżona waga do 170g.
A kiedyś były 200g po 2,99. |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zaczytana online
|
Ktoś może wrzucić tutaj gazetkę karnawałową?
![]() Od kiedy i do kiedy dostępne są babeczki i w jakiej cenie?Wczoraj byłam w Biedronce i żadnych niestety nie widziałam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zaczytana online
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
24 sztuki, choc maleńkie są
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
identyczne ostatnio natrafiłam w Realu za ponad 7zł dobrze, że wstrzymałam się przed zakupem- po co przepłacać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.