|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
hej
![]() ja już po egzaminie jednak pisemny był myślę, że będzie ok,w zasadzie jestem pewna, że to zdam, ale z nim to nigdy nic nie wiadomo więc czekam na wyniki, do czw mają być![]() jak nie da rady to kolejne podejście we wrześniu, no ale ja muszę to już zdać w czw jeszcze muszę jechać po wpisy i mam już wakacje ![]() no ale generalnie koniec z nauką już ![]() tzn nie takie lenistwo, bo jeszcze praca ale co tam, to już pikuś
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja nareszcie już po pracy Bosszzzzzzze ale mnie dziś łeb boli ![]() Cytat:
więc musi być dobrze! No to możemy po cichu zacząć pić Praca w porównaniu z sesją to nic ![]() A ja właśnie uświadomiłam sobie, że to już praktycznie koniec Euro Ale może to i dobrze? Skończy się żarcie |
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
nie no najpierw poczekam na wyniki, ostatnio też myślałam, że zaliczę a nie dało rady, także wiesz
![]() ale lepiej, żebym zaliczyła teraz jakby mnie uwalił to pójdę się do niego kłócić![]() nooo, już tylko śr, czw i niedz i koniec ![]() ale dla diety to lepiej ![]() widziałam się z TŻtem, poszliśmy na obiad, potem do kina i właśnie wróciłam ![]() teraz słodkie lenistwo jakie to piękne uczucie nie musieć się już uczyć!
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rym Szkoda, że już koniec ![]() ![]() Na czym byliście w kinie? O tak, nauka bywa męcząca
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle mam takie wewnętrznego stresa przez ten egzamin uspokoję się dopiero jak zobaczę 3 w usosiewszystko co dobre szybko się kończy ![]() w ogóle w wakacje to taka lipa bo i seriale nie lecą w tv i nie ma co oglądać kompletnie ![]() Jak urodzić i nie zwariować ![]() no i to jak ![]() jutro na 8 do pracy nie chce mi się |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy te wyniki mają być? ![]() Eeeej, a oglądałaś nowe odcinki PLL? chyba są ![]() I co, fajny? ![]() Ja mam na 7 i też mi się nie chce |
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do czw mają być nie powiedział dokładnie, w czw ma dyżur popołudniu i wtedy ma dawać wpisy, a wyniki w necie będą jakoś wcześniejw tamtym tyg egz był też w pon, a wyniki już we wt, a wtedy więcej osób pisało itd, także teraz powinny być w miarę szybko ![]() pewnie, że oglądałam. Na bieżąco jestem ![]() już 3odc były ![]() no fajny przyjemnie się ogląda choć nie jakiś taki super szał wowa komu by się chciało ![]() ja jeszcze po kilku dniach przerwy to tym bardziej ciężko na 4 to spoko, szybko leci, ale 6 to mi się nie chce |
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sprawdzi szybko, co będziesz się denerwować ![]() No właśnie ja muszę obejrzeć ![]() A o czym? Jakaś komedyjka? ![]() Pomyśl sobie, że ja będę siedzieć 8
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co jak co, ale na seriale zawsze jest czas i z nimi zawsze jestem na bieżąco ale w tym tyg chyba jakaś przerwa jest i nie będzie nowego odc, chyba dopiero w lipcu ![]() no, komedia ![]() w tv reklama tego dosyć często leci, pewnie kiedyś widziałaś ![]() a co to 8h dla takiego pracoholika jakim kiedyś byłaś ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- a nie, będzie w tym tyg normalnie nowy odc PLL przynajmniej na fb tak wyczytałam
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2012-06-25 o 21:32 |
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i obiło mi się o uszy ![]() Jasne a teraz jestem na stażu, czyli jestem "służącą" to już nie jest tak fajnie ![]() No to czeka mnie maraton oglądania tylko nie wiem kiedy, bo po pracy mi się nie chce, a 3 najbliższe weekendy mam zajęte |
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
praca,sesja,Euro. także wiesz ale może teraz wylukam coś nowego bo będę miała więcej czasu![]() do kiedy masz ten staż? a co to za plany na te weekendy? ![]() wesela jakieś masz czy co?
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do 23 września ![]() W ten weekend przyjeżdżają moi rodzice, w następny jedziemy do znajomych, za 3 tygodnie wesele ![]() Dobra, ja spadam spać bo jutro będę ziewająca ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem co? jest szansa, żebyś tam została już tak na stałe czy nie bardzo? a to faktycznie ![]() ja jeszcze trochę posiedzę, młoda godz jeszcze ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry w ogóle no i oczywiście nieprzytomnos człowiekos ze mnie dzisiaj mega mocną kawą (że aż gębę wykręca ) się ratuję oby to coś dało Na razie pogoda znośna chociaż jak patrzę na prognozę to ma padać
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
zdałam
zdałam ten wczorajszy egzamin ciesze się jak głupia ![]() waaaakacje! jeszcze tylko w czw muszę jechać po wpis z tego i jeszcze do tej babki której w tamtym tyg oddawałam referat i koniec ![]() wolny wrzesień! niesamowite! |
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, przyznaj, że to też trochę moja zasługa wierzyłam w Ciebie od początku no, i te moje kciuki ![]() Cieszę się razem z Tobą No to już oficjalnie, na legalu Ja właśnie wróciłam do domu TŻ zabrał mnie po pracy na obiad to restałrąnt zaskoczył mnie kompletnie byliśmy w nowo otwartym lokalu, który okazał się tandetą jedzenie paskudne, że szok ![]() ale nic, liczy się gest cieszę się, że w końcu gdzieś wyszliśmy razem ![]() Ale mamy orientację i więcej już tam nie pójdziemy ![]() No i dostałam piękny bukiet róż
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie, że Twoje kciuki pomogły ![]() no szkoda, że tak nie trafiliście z tym lokalem, no ale bywa i tak fajnie, że gdzieś wyszliście, zwłaszcza, że TŻ taką niespodziankę Ci zrobił restauracja i kwiaty super![]() a to z jakiejś okazji czy tak bez? ![]() ja w pracy byłam 8-14 a potem już słodkie lenistwo ![]() kurde nie ma już nauki, w tv nic ciekawego nie ma, bo żadnych seriali, meczy też nie ma, no i normalnie nie mam co ze sobą zrobić |
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zaskoczył mnie mój mężulek Kochany tak bez okazji ![]() Właśnie nic dosłownie! szkoda, że już koniec Bożeee jak mi niedobrze ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój nie robi mi takich niespodzianek Ukryta Prawda się zaczyna na tvnie ![]() a Ty wiesz zawsze możesz nadrabiać zaległości w PLL ![]() |
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
A co tu tak cicho?
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
no ja dziś cały dzień poza domem, wyszłam z domu 7;30 a wróciłam niedawno
![]() Hiszpania wygrała niech jutro Włosi wygrają i będzie super ![]() a Hiszpania mistrzem! ![]() idę zaraz spać, bo jutro na 8 do pracy
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buuu a ja liczę na to, że dzisiaj wygrają Szwaby i rozjadą Hiszpanów jak walec drogowy Dzień dobry w ogóle Boooożżżżżże jaka jestem nieprzytomna jak ja dzisiaj wytrzymam w pracy to będzie ósmy cud świata
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzieci w domu mi nie płaczą, to mogę się szlajaćczy ja wiem, mecz był w sumie wyrównany, i Hiszpania i Portugalia miała szanse, mogło się to inaczej zakończyć ale byłam pewna, że jak dojdzie do karnych to wygra Hiszpania![]() a Ronaldo jak się cykał karnych ja dzisiaj w pracy 8-12, niedawno wróciłam do domu, zjem coś, ogarnę trochę itd i na uczelnie. Najpierw po wpis z tego ostatniego egzaminu a potem do tej babki co jej w tamtym tyg referat oddawałam. Mam nadzieję, że da szybko wpis i nie będzie nic marudzić
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
2;0
od początku w nich wierzyłam! wygrają to! ![]() a Szwaby do domu! |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Siema w ogóle co tu tak cicho? ![]() Nareszcie weekend! dzisiaj mój mężulek ma imieniny, jutro urodziny jutro przyjeżdżają moi rodzice, więc będzie ciąg dalszy chlania
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jezuu jak ja pochlałam w pt. Wczoraj to dramat był ![]() nie piję już wódki |
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Cisza tu laski, where are you? ![]() Cytat:
do następnego razu A ja wreszcie mam chwilę oddechu rodzice niedawno pojechali gotowanie, pieczenie, sprzątanie i tak w kółko od piątku mam tyle żarcia, że nie wiem kiedy zacznę dietę
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
4;0
Hiszpania wymiata!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

tak właśnie myślałam, że dzisiaj będzie
no ale jak się siedziało tyle w nocy to co ja się dziwię 

myślę, że będzie ok,w zasadzie jestem pewna, że to zdam, ale z nim to nigdy nic nie wiadomo
w czw jeszcze muszę jechać po wpisy i mam już wakacje 

jakie to piękne uczucie nie musieć się już uczyć!

) się ratuję
chociaż jak patrzę na prognozę to ma padać
wierzyłam w Ciebie od początku