Na Wspólnej część V - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 16:54   #4831
esfira
Zakorzenienie

Dot.: Na Wspólnej część V

do wątku z psem mogliby choć wziąć jakiegoś rzeczywiście wynędzniałego psa ze schroniska, bo ta Rita to na wygłodzoną nie wygląda, na kanapie od razu się położyła i zadowolona :P ale fajnie, że jest wątek z psem, w którym pies naprawdę gra, a nie tylko jest rekwizytem jak Korek Czy mi się wydawało, czy pani dr, do któej poszedł Bogdan z psem, powiedziała, ze pies jest niedożywiony i niedowodniony? xD

Dziwi mnie, że Kinga wzięła tą bandę uchodźców do swojego mieszkania, a jeszcze bardziej mnie dziwi, że potem wyszła z domu i poszła na zakupy...

Cytat:
Ale śmiać mi się chciało, jak Kuba zaczął się pakować i najpierw włożył do plecaka ciuchy, potem zabawki, aż w końcu zamienił to wszystko na... żarełko
super, już nie mogę się doczekać- za rok głosuję na Telekamerę dla Bambaryły!

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 17:38   #4832
wiewioora83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość
No tak, kobitka rzeczywiście nieporadna... "Co Pani umie robić?" odpowiedź: "Szyć"... No ale zdarzają się takie egzemplarze w społeczeństwie...
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie mogłaby znaleźć pracy np. na kasie w markecie, czy jako sprzątaczka. Przecież do tego nie trzeba nie wiadomo jakich umiejętności. Może pieniądze z tego niewielkie, ale zawsze to coś - na pewno więcej niż zasiłek.

Cytat:
Ale to Smolny wpadł na pomysł wspólnego mieszkania z tego co pamiętam, bo chciał kupić większe mieszkanie, żeby Kuba miał tam też swój pokój... Ona nie chciała się zgodzić ze względu na Kubę właśnie...
Mnie też się tak wydaje. Basia była chyba niezbyt przychylnie nastawiona do tego pomysłu.
wiewioora83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 19:46   #4833
wiewioora83
Wtajemniczenie

Ależ ta Kinga szlachetna... Niby mają z Michałem problemy finansowe, a tu bez problemu wyciąga 2 tysiaki i spłaca długi obcej baby

A Kuba beznadziejny
Stary 2014-02-18, 20:10   #4834
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, kobitka rzeczywiście nieporadna... "Co Pani umie robić?" odpowiedź: "Szyć"... No ale zdarzają się takie egzemplarze w społeczeństwie...

Ale to Smolny wpadł na pomysł wspólnego mieszkania z tego co pamiętam, bo chciał kupić większe mieszkanie, żeby Kuba miał tam też swój pokój... Ona nie chciała się zgodzić ze względu na Kubę właśnie...
Cytat:
Napisane przez wiewioora83 Pokaż wiadomość
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie mogłaby znaleźć pracy np. na kasie w markecie, czy jako sprzątaczka. Przecież do tego nie trzeba nie wiadomo jakich umiejętności. Może pieniądze z tego niewielkie, ale zawsze to coś - na pewno więcej niż zasiłek.

Mnie też się tak wydaje. Basia była chyba niezbyt przychylnie nastawiona do tego pomysłu.
Macie rację, Smolny wyszedł z propozycją jednak ona ją podjęła jeszcze w tym samym dniu..w końcu B. wyskoczył na nią właśnie po tym jej pytaniu do niego, dzieciak poczuł się osaczony. W ogóle nawet gdyby B. nie było, to tempo zbyt szalone. Czy oni się zdążyli poznać w ogóle? A biorąc pod uwagę wyraźnie sprecyzowane jeszcze zdanie przyjaciółki przeciw mojemu facetowi, na pewno bym wstrzymała się z takimi krokami A Smolny ma dzieci w ogóle, pamiętacie?

Co do tej kobiety to też tak myślę. Chyba, że wiesz, pensja z takiego stanowiska nie starczyłaby na pokrycie przedszkola dla obu dzieci..wyglądały mi na wiek przedszkolny oprócz tego najstarszego. A gdzie tu myśleć o jedzeniu, tym długu? Ale choć jego część mogłaby spłacić ratami. A swoją drogą to raczej szyciem bym się zajęła na jej miejscu skoro umie to robić. Tylko odpowiednie zlecenie znaleźć to i można spróbować w domu pracować, wtedy opłaty za przedszkole odpadają
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 20:26   #4835
miaursula
Raczkowanie

Ale najlepszy i tak był dziś Kuba z tym tekstem, że Smolny go zmuszał do jedzenia. Jeszcze wyjdzie na to, że ta nadwaga Kuby to sprawka Smolnego
miaursula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 20:41   #4836
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Ależ ta Kinga szlachetna... Niby mają z Michałem problemy finansowe, a tu bez problemu wyciąga 2 tysiaki i spłaca długi obcej baby

A Kuba beznadziejny
Problemy Kingi i Michale są troche inne niz np tych kobiet ich problemy polegaja raczej na tym, ze pewnie nie mają juz kilkusettysiecznych oszczednosci a na wakacje zamiast na Malediwy leca do Bulgarii ale podejrzewam, ze nadal 2tysie to dla nich pestka a te 800zł które zarobi Kinga to pewnie wystarcza jej akurat na waciki

Cytat:
Napisane przez miaursula Pokaż wiadomość
Ale najlepszy i tak był dziś Kuba z tym tekstem, że Smolny go zmuszał do jedzenia. Jeszcze wyjdzie na to, że ta nadwaga Kuby to sprawka Smolnego
Smolny go zmuszał do jedzenia sałatki a nie słodyczy czy fast foodow

Ja lubię Kubę, ma chłopak charakter. Ja go rozumie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 20:44   #4837
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Smolny go zmuszał do jedzenia sałatki a nie słodyczy czy fast foodow

Ja lubię Kubę, ma chłopak charakter. Ja go rozumie
a dla mnie Kuba jest straszny i nie sądzę, że świadczy to o tym że ma charakter tylko, że jest rozpieszczony

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 20:46   #4838
Ivenna
Raczkowanie

Nie ogarniam jak Kinga mogła zaprosić obcą kobietę do domu, w dodatku z wyjątkowo wrzeszczącą dzieciarnią. Wiem, że to tylko serial, ale mnie automatycznie włączyłaby się lampka ostrzegawcza, bo przecież mogłaby ich okraść. Zwłaszcza pieniądze, których jak widać mają w nadmiarze, skoro lekką ręką daje obcej, wyjątkowo nieporadnej kobiecie dwa tysiaki Na miejscu Michała zrobiłabym jej karczemną awanturę i za nic na świecie nie zgodziłabym się na "przechowywanie" obcych ludzi w domu. Myślałam, że po tych długach Michała w miarę realnie pokażą ciężką sytuację rodziny z problemami finansowymi, ale widzę, że się przeliczyłam i stać ich, by rozdawać pieniądze na prawo i lewo.
Za to podobają mi się wątki Bogdana (bardzo lubię ich rodzinę ) i Baśki. Fakt, jej dziecko zachowuje się nieznośnie, ale wcale mu się nie dziwię. Rodzice się rozwiedli, ledwo się za Andrzejem zamknęły drzwi, a matka już sprowadza sobie nowego kochanka i próbuje wcisnąć go do codziennego życia dziecka. No i ogólnie podoba mi się gra Kuby (?) i tej adoptowanej małej - grają w miarę, jak na dzieci.
Za to te "magiczne momenty" po adoptowaniu tej dziewczynki były trochę wzruszające i przede wszystkim denerwujące. Ta wzruszająca muzyka sprawiała,że odbijało mi się tęczą.
Cytat:
Napisane przez pysia1987
i wiedzialam, ze smolny mi kogos przypomina, wczoraj mnie olśniło Donalda Tuska dlatego chyba ludzie go nie lubią
Stary 2014-02-18, 20:53   #4839
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivenna Pokaż wiadomość
Nie ogarniam jak Kinga mogła zaprosić obcą kobietę do domu, w dodatku z wyjątkowo wrzeszczącą dzieciarnią. Wiem, że to tylko serial, ale mnie automatycznie włączyłaby się lampka ostrzegawcza, bo przecież mogłaby ich okraść. Zwłaszcza pieniądze, których jak widać mają w nadmiarze, skoro lekką ręką daje obcej, wyjątkowo nieporadnej kobiecie dwa tysiaki Na miejscu Michała zrobiłabym jej karczemną awanturę i za nic na świecie nie zgodziłabym się na "przechowywanie" obcych ludzi w domu. Myślałam, że po tych długach Michała w miarę realnie pokażą ciężką sytuację rodziny z problemami finansowymi, ale widzę, że się przeliczyłam i stać ich, by rozdawać pieniądze na prawo i lewo.
Za to podobają mi się wątki Bogdana (bardzo lubię ich rodzinę ) i Baśki. Fakt, jej dziecko zachowuje się nieznośnie, ale wcale mu się nie dziwię. Rodzice się rozwiedli, ledwo się za Andrzejem zamknęły drzwi, a matka już sprowadza sobie nowego kochanka i próbuje wcisnąć go do codziennego życia dziecka. No i ogólnie podoba mi się gra Kuby (?) i tej adoptowanej małej - grają w miarę, jak na dzieci.
Za to te "magiczne momenty" po adoptowaniu tej dziewczynki były trochę wzruszające i przede wszystkim denerwujące. Ta wzruszająca muzyka sprawiała,że odbijało mi się tęczą.

Tak samo myślę.
A Smolny rzeczywiście niemal go zmusił do tej sałatki z jajkiem Powinien się postarać aby dzieciak go polubił skoro planuje razem mieszkać, a ten takie akcje. W końcu to on jest dorosły, a nie B.
Dokładnie podobne mam odczucia po rozwinięciu wątku z Ulą. Mało realne zachowania, mało śmieszne żarty, naciągana sytuacja.

Starsza dzieciarnia Bogdana grała mi na nerwach aż do sytuacji z psem, teraz złego słowa na nich nie powiem

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-02-18 o 21:02
Stary 2014-02-18, 21:06   #4840
wiewioora83
Wtajemniczenie

Cytat:
Problemy Kingi i Michale są troche inne niz np tych kobiet ich problemy polegaja raczej na tym, ze pewnie nie mają juz kilkusettysiecznych oszczednosci a na wakacje zamiast na Malediwy leca do Bulgarii ale podejrzewam, ze nadal 2tysie to dla nich pestka a te 800zł które zarobi Kinga to pewnie wystarcza jej akurat na waciki
No nie wiem... przecież Michał przez swoją grę w kasynie stracił wszystkie oszczędności, a do tego zapożyczył się i narobił strasznych długów. Pamiętam, jak Kinga gadała, że do końca życia będą musieli je spłacać. W tej sytuacji 2 tysiaki to nie są jakieś grosze.

Cytat:
Napisane przez venna Pokaż wiadomość
Nie ogarniam jak Kinga mogła zaprosić obcą kobietę do domu, w dodatku z wyjątkowo wrzeszczącą dzieciarnią. Wiem, że to tylko serial, ale mnie automatycznie włączyłaby się lampka ostrzegawcza, bo przecież mogłaby ich okraść.
Tym bardziej, że już jedna z tych pań z kursu zwinęła jej portfel

Cytat:
Napisane przez venna Pokaż wiadomość
Za to podobają mi się wątki Bogdana (bardzo lubię ich rodzinę ) i Baśki. Fakt, jej dziecko zachowuje się nieznośnie, ale wcale mu się nie dziwię. Rodzice się rozwiedli, ledwo się za Andrzejem zamknęły drzwi, a matka już sprowadza sobie nowego kochanka i próbuje wcisnąć go do codziennego życia dziecka.
Czyli tatuś mógł olać rodzinę i pójść sobie do kochanki, ale mamusia już nie może się z nikim spotykać?
Stary 2014-02-18, 21:09   #4841
sylwiakaa
Zadomowienie

Ale kinga pracowała i pracuje wiec moze juz troszke sie odbili od dna...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-18, 21:14   #4842
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Czyli tatuś mógł olać rodzinę i pójść sobie do kochanki, ale mamusia już nie może się z nikim spotykać?
No, średnio to sprawiedliwe, fakt. Ale skoro ojciec się wypiął, to ten drugi rodzic powinien chociaż postawić dziecko na pierwszym miejscu, niestety taki los mają zazwyczaj matki Niechby sobie obracała Smolnego, ale zaraz razem mieszkać..dla dzieciaka to zbyt duży szok.
Stary 2014-02-18, 21:17   #4843
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
a dla mnie Kuba jest straszny i nie sądzę, że świadczy to o tym że ma charakter tylko, że jest rozpieszczony
Moim zdaniem to nie swiadczy o rozpieczeniu. Ale o dramacie, ktory przezywa chłopczyk, którego rodzice się rozwiedli. Myśle, ze dla zadnego dziecka to nie jest latwe

Cytat:
No nie wiem... przecież Michał przez swoją grę w kasynie stracił wszystkie oszczędności, a do tego zapożyczył się i narobił strasznych długów. Pamiętam, jak Kinga gadała, że do końca życia będą musieli je spłacać. W tej sytuacji 2 tysiaki to nie są jakieś grosze.
:
Ale kinga raczej mało nie zarabiała w wydawnictwie poza tym Michał tez pracuje i to na dobrym stanowisku, wiec tez napewno ma do dobry zarobek, skoro stac ich na to by Kinga nie pracowała (Michał namawial ja zeby nie pracowała), zeby spłacali jego długi i na dodatek żyli na przyzwoitym poziomie

To nie jest rodzina, ktora ma dochodu 1500zł i ledwo wiaza koniec z końcem wystarczy spojrzec jak Kinga wygląda, jak się maluje, ubiera....tak nie wygląda kobieta która nie ma co do gara wlozyc

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-02-18, 21:21   #4844
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem to nie swiadczy o rozpieczeniu. Ale o dramacie, ktory przezywa chłopczyk, którego rodzice się rozwiedli. Myśle, ze dla zadnego dziecka to nie jest latwe

Ale kinga raczej mało nie zarabiała w wydawnictwie poza tym Michał tez pracuje i to na dobrym stanowisku, wiec tez napewno ma do dobry zarobek, skoro stac ich na to by Kinga nie pracowała (Michał namawial ja zeby nie pracowała), zeby spłacali jego długi i na dodatek żyli na przyzwoitym poziomie

To nie jest rodzina, ktora ma dochodu 1500zł i ledwo wiaza koniec z końcem wystarczy spojrzec jak Kinga wygląda, jak się maluje, ubiera....tak nie wygląda kobieta która nie ma co do gara wlozyc
Często jest tak zabawnie w serialach zestawić te ich wymyślone niby problemy (abyśmy miały o czym gadać) finansowe z wyglądem i ciuchami, które noszą (zazwyczaj z najnowszych kolekcji ) Więc akurat tą kwestią bym się nie sugerowała, ale generalnie wydaje mi się, że zdążyli się już odbić finansowo na tyle aby te 2 tysiaki z kieszeni wyjąć bez uszczerbku dla budżetu.
Stary 2014-02-18, 21:24   #4845
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwiakaa Pokaż wiadomość
Ale kinga pracowała i pracuje wiec moze juz troszke sie odbili od dna...

no przecież oni spłacili długi -Michał swego czasu po raz kolejny natknął się na Laurę,która go w to wszystko wpakowała. zaplanował przekret i generalnie chodziło o to, że kupiła jakąś kopie obrazu, myśląc że to oryginał. on odzyskał pieniądze,spłacił długi, poszedł do pracy do Romana a Kinga wygryzła Smolnego i została dyrektorem :p

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 21:31   #4846
wiewioora83
Wtajemniczenie

Cytat:

No z głodu nie przymierają, to fakt Jednak z tego jęczenia na temat długów wynikało, że tak szybko nie da się ich spłacić (nawet przy dobrych zarobkach przez kilka-kilkanaście miesięcy). Tak, czy siak, nie pojmę jak zupełnie obcej osobie można od tak dać 2 tys. zł - cóż, może jestem złym człowiekiem

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
No, średnio to sprawiedliwe, fakt. Ale skoro ojciec się wypiął, to ten drugi rodzic powinien chociaż postawić dziecko na pierwszym miejscu, niestety taki los mają zazwyczaj matki Niechby sobie obracała Smolnego, ale zaraz razem mieszkać..dla dzieciaka to zbyt duży szok.
Z tym, że na wspólne mieszkanie za wcześnie, to się zgadzam. Ale w tym, że się z kimś spotyka nie ma nic złego.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
no przecież oni spłacili długi -Michał swego czasu po raz kolejny natknął się na Laurę,która go w to wszystko wpakowała. zaplanował przekret i generalnie chodziło o to, że kupiła jakąś kopie obrazu, myśląc że to oryginał. on odzyskał pieniądze,spłacił długi, poszedł do pracy do Romana a Kinga wygryzła Smolnego i została dyrektorem :p

No widzisz, ja zupełnie o tym zapomniałam! Jakie w serialu wszystko jest proste
Stary 2014-02-18, 21:41   #4847
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym, że na wspólne mieszkanie za wcześnie, to się zgadzam. Ale w tym, że się z kimś spotyka nie ma nic złego.[COLOR="Silver"]
Pewnie, że nie ma.

A z tą histerią o długach do końca życia to pewnie musieli podkręcić atmosferę i temperaturę w serialu i tyle
Stary 2014-02-18, 22:31   #4848
WhiteCherry
Zakorzenienie

no właśnie, przecież był wątek z Laurą - kupiła fałszywy obraz, Michaś odzyskał kasę, Kinga dobrze zarabiała w wydawnictwie, teraz Michał pracuje u Romana, więc na brak kasy nie mogą narzekać :P
Stary 2014-02-18, 22:37   #4849
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
no właśnie, przecież był wątek z Laurą - kupiła fałszywy obraz, Michaś odzyskał kasę, Kinga dobrze zarabiała w wydawnictwie, teraz Michał pracuje u Romana, więc na brak kasy nie mogą narzekać :P
Pewnie dwie pozostałe panie z wykładów dla bezrobotnych także mają jakieś długi do spłacenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 23:52   #4850
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Pewnie dwie pozostałe panie z wykładów dla bezrobotnych także mają jakieś długi do spłacenia
no przecież jedna już ''pożyczyła'' 50zł
Stary 2014-02-19, 07:09   #4851
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:

tez to pomyslalam

i czynszu miala pewnie kolo 200 zl, to chociaz 50-100 by mogla płacic, bo wiadomo jedzenie, ale co jak bez domu zostana

i tez mysle, ze czesto w takich rodzinach sie nie uklada, to po co kurde dzieci robia tyle i potem mamy

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

a najlepiej Kuba sie pakowal, stos słodyczy i zabawki

oni pierwsze co to powinni naprawde poruszyc tu sprawe, ze tego chlopca czas by odchudzac, serio

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 08:13   #4852
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
tez to pomyslalam

i czynszu miala pewnie kolo 200 zl, to chociaz 50-100 by mogla płacic, bo wiadomo jedzenie, ale co jak bez domu zostana

i tez mysle, ze czesto w takich rodzinach sie nie uklada, to po co kurde dzieci robia tyle i potem mamy

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

oni pierwsze co to powinni naprawde poruszyc tu sprawe, ze tego chlopca czas by odchudzac, serio

A ja pamietam, ze Daniel tez byl pulchny i wyrósł z tego

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-02-19, 08:29   #4853
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
tez to pomyslalam

No właśnie, ale "koleżanka powiedziała, żeby siedzieć cicho to zapomną"... I tak właśnie kończy się słuchanie niektórych ludzi Poszłaby do urzędu, zrozumieliby gdyby nie płaciła całego czynszu tylko tyle ile ma, bo widać by było, że jej zależy...

Taaa, ale to Smolny go zmusza do jedzenia A sam cały plecak słodyczy zapakował Ale może z tej wagi wyrośnie... Sama mam koleżankę, która była w podstawówce/gimnazjum pulchna a teraz się zrobiła laska, że hoho

No i hasło Kuby: zmuszasz mnie do słuchania lol

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 08:41   #4854
Agrafka86
Wtajemniczenie

Przecież zrobili wała na obrazie i kasę odzyskali. Także Kinga mogła być dobrym człowiekiem

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 08:59   #4855
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

no oby wyrosł, bo jak slucham, ze najszybciej tyja polskie dzieci, to mnie to przeraza

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2014-02-19, 10:56   #4856
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Cytat:
tez to pomyslalam

zgadzam się wkurzają mnie takie biedne rodziny, które narobią sobie dzieci, a państwo niech ich utrzymują, a oni będą płakać, że tacy biedni.

Mieszkanie fakt mogła spłacać chociaż trochę, niekoniecznie całość. No, ale lepiej nie płacić nic

i wgl nie wiedziałam, że Kuba ma już 12 lat. Myślałam że tak z 10, maksymalnie 11. Szczególnie, że zamiast ubrań na gigant wziął zabawki

Butomaniaczka
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 11:01   #4857
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

no bo wiele jest takich wlasnie, a cos placa, a teraz takiej umorza, a inni znow poszkodowani

pewnie, ze szkoda dzieciakow, bo co nie ich wina, rodziny nie wybierali, ale ten najstarszy moglby sie na poczatku do Kingi ładniej odzywac, nie wiem jak potem sie odzywal

a Kuba mnie zawsze rozśmiesza, bo on mi sie wlasnie powazny wydaje, a głos ma taki na 7 latek

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2014-02-19, 11:27   #4858
charlizz
Zadomowienie

a mnie zastanawia ta gadka, że ojciec alimentów nie płaci- przecież z funduszu na troje dzieci dostałaby nawet 1500zł. do tego zasiłek rodzinny na każde dziecko i można żyć

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 11:38   #4859
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

no tez pomyslalam, ze ten fundusz jest...

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2014-02-19, 11:42   #4860
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
i nawet fiskusowi się nie musiał tłumaczyć, skąd nagle tyle kasy mu się wzięło, to dopiero ciekawe

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości