|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
Tig ja też nie mogłam długo zasnąć , chyba po 1 dopiero mi się udało ale często się w nocy budziłam ....rano o czywiście nieprzytomna jak budzik o 7 zadzwonił a jeszcze dość stresująco w firmie się dzień nam zaczął....
ech czekam z utęsknieniem kiedy te przesunięcie czasu z letniego na zimowy w końcu będzie ...już nie mogę się doczekać a to dopiero z 27 na 28 ...ojej jeszcze 2 tyg ... |
|
|
|
#4832 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Dołączam do nie wyspanych. Równiez miałam bezsenną noc. A rano cieżkie wstawanie.
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Spałam dobrze,za to głowa tez mnie teraz boli..Abiska jak tam sie czujesz?
|
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
MICHELL, świeżo upieczona orędowniczko syberyjskiej natury
Jak Ty się dzieciaku czujesz? Przeziębienie poszło sobie już od Ciebie? Ja też kupiłam dzisiaj 3 kremy bez ropy naftowej, mam w pobliżu duży samoobsługowy sklep z wielkim wyborem takich kosmetyków i (w miarę) naturalnego jedzenia, fajne miody tam kupuję, pewnie już coś kiedyś bredziłam o tym, no to teraz się powtórzę Oczywiście zapomniałam o kremie do rąk, ale na dłonie użyłam jednego z tych do twarzy no i oczywiście po jednym użyciu cały problem i ból zniknął. Mimo że krem lekki, dzienny. No i okazuje się że tak niewiele trzeba, żeby skóra przestała wołać dramatycznie o pomoc. Wystarczy brak parafiny i tych wszystkich syfów z najniższej półki.
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
jakie miody dobre,polec
![]() Dalej kaszle,mam stan podgorączkowy...Azarinę teraz wziełam..Koszmar jakis.. |
|
|
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
Po dzisiejszej nieprzespanej nocy złapałam jakiegoś egzystencjalnego doła ...
Przepłakałam pół dnia , zebrało mi się na życiowe żale ...A, że dziś mam święto , to postanowiłam sobie po kobiecemu poprawić nastrój... Czy co ? Pojechałam sobie na zakupki Kupiłam te leginsy push up - calzedonii, bez mierzenia , bo nie chciało mi się rozbierać... wiedziałam, ze na mnie L będzie pasować ... Są bardzo fajne , grube , mięsiste , mam tylko do nich jedno zastrzeżenie : są zbyt szerokie na dole - nie przylegają ściśle do kostki ... Ale to taki niewielki defekt ... Kupiłam sobie też dwie tuniczki bardzo fajne... i od razu życie stało się znośniejsze ![]() Od córci dostałam też piękną bluzeczkę... Tak więc znów jestem obciuchana ![]() Wiecie , że jestem z Wami już ponad rok ? Ale zleciało ....
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
hm, Tig, a ile Ty masz wzrostu...? ja kupiłam sobie ( w ciemno przeciez) M i ciagle sie bije z myslami, czy nie trzeba było L... Ale sprzedajaca tez nosi L, a wazy 25 kg wiecej i tylko 2 cm wiecej, wiec chyba M nie bedzie mała...? I czy faktycznie modeluja tyłek...? bo fajnych, grubych legginsów to u mnie dostatek, mozna je kupic za 20, nie 140
![]() Po ostatnim przyniesieniu ciuchów zimowych, a ostatecznym wyniesieniu resztek letnich - stwierdzilam z moca, ze mam za duzo łachów i za mało miejsca. nic nie kupuje w najblizszym czasie, howgh! własnie obejrzelismy z tz sliczny film o lwie Chrystianie, oboje takie uwielbiamy Od razu wygłaskałam mojego małego, czarnego lewka w miniaturze, czyli Bonisia...Jutro nowy, ciezki dzien. a sroda jeszcze gorsza. w czwartek juz luzy, czyli szczecin-poznan, w piatek wrocław
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-15 o 22:46 |
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Tig Ty masz dzis urodziny???????????jezeli tak ,to Wszystkiego Naj..kochana..
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
co Wy z tymi leginasami push up,przeciez jezeli tunika jest a chyba jest
to i tak tyłka nie widac![]() Tig nie rycz tylko świeczke isc po..dmuchaj Kamcia mąz juz zaakceptował,ze latasz---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Kama Serce lwicy tez warte oglądnięcia ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Kama oglądnełam na you tube ..ojej ..az serce sie ściska..Wy oglądaliscie dłuszą wersję?z netu sciągałaś?chetnie zobaczyłabym całość..to spotkanie po roku..niewiarygodne!!! ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- juz znalazłam na Film Web,poprosze jutro męża o ściągnięcie. |
|
|
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
Taaaaa ... Dziś 41 stuknęło ...
Dziękuję Miszuś Kama, w L-ce byś się utopiła ..Mi pani w sklepie dziś próbowała M-kę wcisnąc , alle wziełam L-kę w ciemno i dobrze zrobiłam ...Bo nie cierpię jak coś mnie ściska ... Ja tam żadnego push-up nie widzę , ale ja mam tyłek nisko osadzony , więc naprawdę niewiele może pomóc ... Mam 175 cm..wzrostu i te leginsy są akurat na długość ...Nie wiem czy nie powinnaś wręcz wziąć S-ki... Bo Ty chudzina jesteś...Ja, w M-kę pewnie bym się wbiła , ale mi nie chodziło o to by sie wbić ....tylko własnie potrzebowałam porządnych ,grubszych leginsów ...a Calzedonia to dobry produkt ... No i w sklepie stacjonrnym są tańsze , bo zazwyczaj na allegro, czy w ogóle w necie, jest taniej ....Zapłaciłam 114,90 zł....Dziś , też przy okazji , zmierzyłam w końcu te leginsy z Zary , co je kupiłam ze dwa mies. temu , też w ciemno , bez mierzenia ...i te , z kolei powinny być mniejsze ....![]() Edit: 03.05 na zegarze..... a ja kukam ................zaraz mnie coś trafi
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-10-16 o 03:04 |
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, film był wczoraj na TVP 1, nagrałam. chcesz...?
Lew, ktory rzucał sie w objecia, czego zwykle koty nie robia Tak sie przytulał, a moje koty zwykle mowia: dobra, dosc tego dobrego, zabieraj łapy ! ![]() Tigi, gratulacje, Ty smarkulo ![]() No cos Ty, M nie kupuje z zasady, wiekszosc moich legginsów to L... |
|
|
|
#4842 |
|
Zadomowienie
|
Wstałam o 7-mej i czuję się i wyglądam jak zombie ....
kawa nie pomaga ....
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.Chcę Kama
widziałam tą scenę własnie,niewiarygodna:lov e:.az sie łezka w oku kręci..po roku czasu!!!!! .W ogóle lubie przyrodnicze..Jak Czubówna opowiada,mogę sie ślepic na lwy,pantery itd,itd.. no..mówią ze zwierze sie do własciciela upodabnia![]() ![]() |
|
|
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
czemu masz doła?wczoraj płakałas!..co sie dzieje???czy przez R?bez masazera znow??
|
|
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Dziś też ryczę ...
Jakaś rycząca się zrobiłam ... A masażer ? Nie żartuj nawet ... " Kup sobie co tylko chcesz, kochanie ..." ![]() Tylko, że mi się spodobał pierścionek z białego złota z diamentami ... ![]() Trzeba było zobaczyć jego minę ... ![]() oczywiście nie chcę go , ale ładny był naprawdę ...
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
ech widzisz miec wszystkiego w jednym nie mozna...braki bolą czasami ,ale.. za ...na liscie jest wieksze, więc wytrzyj nosek,kąciki ust w górę.
.Masaze r juz do salonu zaniosłam ,kolo łózka Twego bedzie, wiec sie pomasujesz |
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka dostalaś już ten nowy podkład Shiseido może ???
tak się zastanawiam czy zamawiać te saszetki ...Tig nie rycz mała nie rycz sorka ,że spóźniony ale Wszystkiego Najlepszego z całego serducha życzę Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-10-16 o 14:43 |
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
tak,mam ale kolor za ciemny ten ..podklad jest b.fajny i rozwazam czy nie kupic 30ml ale w jasniejszym odcieniu
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
dzis było to, czego nie lubie, czyli sprzatanie gabinetu przed jutrzejsza wizyta sanepidu
I to nie mowie o sprzataniu normalnym, codziennym, a tym raz na jakis czas - czyli na kolanach wczołgiwałam sie do najnizej połozonych i najrzadziej uzywanych szafek, albo na palcach z krzesła wycierałam kurze na lampach...Mam satysfakcje, ze to jest zrobione, ale pozeracz czasu to to jest...Jeszcze mnie czeka masa biurowych głupot, czyli wpisywanie temperatur w lodówce w kajet na przykładTz wrocił z pracy zmeczony i zły i oczywiscie okazuje sie, ze moja praca i moje zmeczenie - to pikus i drobiazg Tak zauwazyłam ostatnio: zmeczony facet (tz na przykład) wraca skonany z pracy, wiec w odmu chce obiad pod nos, kawe, ciasto, potem odpoczynek przed kompem lub tv. kobieta ( czyli ja) wraca zmeczona z wycieczki, sciaga kurtke, ciska plecak...i zastawia sie, co ma najpierw zrobic, by troche ogarnac chałupe. i to mysle ja, absolutnie nieperfekcyjna pani domu Smieci wyniesione? ale nowego worka nikt nie wsadził. naczynia brudne albo niedomyte...albo czyste, porozstawiane w miskachdzis sobie nic nie kupuje, poszło na kucyki... http://www.centaurus.org.pl/pozostale/tofinka_i_tosia/ Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-16 o 15:50 |
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
BETI co z Tobą?czemu nie piszesz?co Ty tak sie oddaliłas???Kama ano znam problem...i jeszcze sie wscieka ze myję podłogi np..przeciez mył..tia.....wyszłoby na to ze musiałabys jeszcze przepraszac jasnie pana,ze smiesz poprawiac..Chociaz z dwojga złego wolę sprzątanie męza niz córki ,no ta to daje do wiwatu..rynek czysty..boczne ulice..któz tam zagląda..och..ma prawie 18 lat a czasami jak dziecku musze palcem wskazac..zero domysłu..inwencji własnej..Pamietam jak byłam mała..sama sprzatałam,zanim mama wrocila(dziecko z kluczem na szyji)bylo perfekt..nawet kryształy pamietam jak myłam w dwoch miskach zby lśniły..i mnie cieszyło to..usmiech mamy...A jakos moje dziecię..ech w jej pokoju to staram sie chodzic mega ostroznie,wszystko wala sie po podłodze...Zryw jak jest to siup- do szafy- tak z kopa ,nie powieszone..no szlak mnie trafia jak to widzę!!!
|
|
|
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
Miałam tyle roboty, że nie zauważyłam KIEDY
minęły te dwa dni??? Nie wyszłam na prostą praktycznie z niczym, wręcz przybyło drugie tyle, minę mam już nie tyle znękaną, co zadziwioną że niby KIEDY miałabym zrobić to wszystko co niby muszę???No, więc robię sobie przerwę i spaceruję po Wizażu Co tu więcej pisać, nie wiem w co ręce włożyć, polećcie mi jakąś fajną babską książkę, treść nie musi być powalająca, tylko żeby było napisane przyzwoitą bogatą polszczyzną, a nie językiem analfabetów, bo i takie kwiatki wszędzie mnie atakują. Podobno 50 twarzy Greya jest prostacko napisane, jak dla nieuków? |
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
Tig wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin !!!!!
Spełnienia marzeń i samych radości, wspaniałych chwil z mężem i żeby wszystkie koty, które przygarniesz albo uratujesz znalazły przyjazne domy |
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Bbrat, poszukaj czegos relaksujacego do czytania, bez stresu
Nowa Musierowicz...?Po powrocie z wycieczki nie mam nastroju na odchudzanie, mam nadzieje, ze sie to zmieni. na razie nie cwicze i podjadam słodkie
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-16 o 18:16 |
|
|
|
#4855 |
|
Zadomowienie
|
Utrafiłaś w samo sedno
![]() Dzisiaj jestem wypsikana Carolina Herrera 212VIP (już kolejny dzień). Cudeńko, nuty zapachowe zaskakująco bliskie Miss Dior Cherie (czyli obecnie, wersja z 2012r.: Miss Dior). Kwiaty umoczone w ciepłym miodzie. Lub kwiaty i owoce, ale właśnie ta ciepłość, miód... Pani Karoliny nie wielbię jakoś specjalnie, w sumie jednak dość niszowa na tle najpopularniejszych górnopółkowców. Ale z uwagi na to, że dzielnie testuję całe tabuny jednakowych wizualnie próbek - to wystąpił efekt całkowitego obiektywizmu - oceniam wyłącznie zapach, zero skojarzeń z marką czy sugerowania się butelką. Kurczę, to jednak najlepszy test na to, czy podoba nam się faktycznie ZAPACH, czy może zapach+marka+opakowanie.. . Dziewczyny, gdzie jest KROPKA??? Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-16 o 18:13 |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Michell dziś chyba wszystkie dzieci są takie same, takie mam wrażenie
![]() BBRAT a Grocholę czytałaś? relaksacyjna ![]() Tig wszystkiego naj moja równieśniczko
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Kropki nie widze, Beti nie widze, Sati nie widze, Szati nam sie co jakis czas ( za rzadko
) objawia...Ja po sanepidowym, dokumentacyjnym odmozdzeniu - biore sie za Bishop. Fantasy+ romans, lubie ta autorke. aha, bez wampirów, wilkołaków itp
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
BBRAT
Podobno 50 twarzy Greya jest prostacko napisane, jak dla nieuków? ......................... ......................... ......................... ........................ dokładnie ![]() bardzo ciekawa jest "Kobieta z piątej dzielnicy " ...niedługo wejdzie film na podstawie tej książki i uwaga nakręcił Polak niejaki P. Pawlikowski , w rolach głównych Ethan Hawk i Kristin Scott Thomas ....teraz czytam " Trzy oblicza pożądania " ....ale Grey to jedna z najgorszych książek jakie czytałam ....
|
|
|
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego Tig
Ja Greya dopiero zaczelam, pierwsza czesc znaczy sie bo wczesniej przeczytalam trzecia Na pierwsza czekalam w bibliotece, a ze czas oczekiwania sie wydluzal, kupili nowa ksiazke. W ogole biblioteki tutaj roznia sie diametralnie od tego co pamietam z Polski. W dziale ksiazek nowych, ktory zajmuje cale pietro, ksiazki sa nowiutkie, pachnace. W ogole nie ma ksiazek w zlym stanie czy starych. A wracajac do Greya- o fabule za wiele powiedziec jeszcze nie moge. Mam juz ksiazke jakis czas, ale musialam pokonczyc inne i Greya zaczelam dopiero niedawno. Po recenzjach tu na wizazu niezbyt mnie ciagnelo do czytania, ale w koncu zaczelam. To o czym moge sie wypowiedziec po przeczytaniu kilku stron to jezyk jakim jest ksiazka napisana-trudno miec tu jakies zastrzezenia. Jesli rzeczywiscie wersja polska jest taka zla to raczej chyba jest to wina tlumaczenia. Rozmawialam z wieloma osobami, ktore Greya czytaly i nikt nie zauwazyl, aby jezyk ksiazki odbiegal od standardow. O tresci wypowiem sie jak doczytam Nie bedzie to pewnie jakos szczegolnie szybko bo czytam w tej chwili 2 ksiazki
|
|
|
|
#4860 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny , bardzo dziękuję za życzenia !!
Kama ... Jak Ty to dobrze napisałaś ... O tych naszych powrotach skądkolwiek i niewiedzeniu w co ręce włożyć ... i nie tylko po nieobecnościach , ale też na co dzień ... Ja jestem dość mocno sfeminizowana ..., chyba zbyt mocno ..., chyba za dużo widzę , chyba za dużo się czepiam , chyba jestem nieprzystosowana .... chyba..... powinnam być singlem ... U nas leje i wieje ....A w dzień było piękne słoneczko ... Oglądacie mecz ? ![]() Ja na szczęscie będę miała ciszę w domu , bez dzikich ryków , wyzywania sędziów, dość mocnych w swym wyrazie przekleństw, skakania dookoła kanapy itp ... - zawożę TŻ-ta do pubu- umówił się z kolegami ... Uffffff W spokoju obeźrzę "Lekarzy"...Krop!!!!! Gdzie jesteś ????!!!!! ![]() A Beti to już całkiem przegina .... ![]() Beti , odezwij się !!!! Napisz , że żyjesz , tylko masz nas w głęboko gdzieś ... ![]() Napisz chociaż , że wszystko u Cb ok, ok ? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Oczywiście zapomniałam o kremie do rąk, ale na dłonie użyłam jednego z tych do twarzy no i oczywiście po jednym użyciu cały problem i ból zniknął. Mimo że krem lekki, dzienny. No i okazuje się że tak niewiele trzeba, żeby skóra przestała wołać dramatycznie o pomoc. Wystarczy brak parafiny i tych wszystkich syfów z najniższej półki.
Dalej kaszle,mam stan podgorączkowy...Azarinę teraz wziełam..Koszmar jakis..
Przepłakałam pół dnia , zebrało mi się na życiowe żale ...
Ale zleciało ....

Tig nie rycz tylko świeczke isc po..dmuchaj

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)