|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper
Cytat:
dziękuję madziu, Madziarella,micra
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-02-12 o 20:03 |
|
|
|
|
#4832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tzn zrobily sie niedawno ale to jeszcze za mało
|
|
#4833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo no to skoro Madziarellka zachwala to bede cwiczyc na twisterze ![]() i przyłączam sie do Twoich słów skierowanych do dygotki Trzymaj się, wszystko będzie dobrze, wszystkie laski z forum są z Tobą
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
Melduję wykonanie 50 minut, kroków nie pamiętam
|
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam stepper od kilku dni, na razie udało mi się dojść do 15 minut za 1 zamachem. Też bym chciała już luzy w spodniach poczuć :P ale jeszcze pewnie daleka droga...
|
|
|
|
#4836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy Cię w Naszym gronie. Może nie będziesz musiala dlugo czekać, nie które dziewczyny szybko zauważają luzy w gaciach ![]() Powodzenia
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
Ja luz w gaciach mam, ale nie w tych w których bym chciała, tylko w tych co kupiłam miesiąc temu, żeby móc w czym chodzić, bo reszta się już nie nadawała, pękała w szwach
|
|
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
heh...magda270 trzymajmy się wersji, że te moje "luzy w spodniach" to realny efekt, nie autosugestia
. Choć chyba nie ma nad czym się roztkliwiać póki co...
|
|
|
|
#4840 |
|
Raczkowanie
|
lulu cieszę się, że Ci ulżyłam, teraz będziesz chętniej i więcej stepperować
![]() Madziarelka super, że wracasz do zdrowia ![]() dygotka nasza coś się rozdygotała i nie ma motywacji w dążeniu do pięknego ciałka. Dygotka jak będziesz się ociągać to inne laski Cię wyprzedzą i będziesz miała doła, że Tobie się nie udało, a zobaczysz jak do lata wszystkie wylaszczą się i wrzucą nam tu foty ![]() Ja wczoraj zaliczyłam 40 min. jakoś ostatnio sama czuję się padnięta, może dlatego, że nie robię co kilka dni przerw od steppera ![]() Dzisiaj znowu byłam na szkoleniu cd. od godz.16 do 19 (jeszcze czeka mnie takich 6 spotkań po 3h) Córka przyjaciółki pojechała dzisiaj do swojej ciotki w odwiedziny, ale za to przyjechał jej brat w odwiedziny do mojego syna, więc mam wesoło Pozdrowionka wieczorne dla Was laseczki
|
|
#4841 |
|
Rozeznanie
|
40min zaliczone
![]() Teraz idę ćwiczyć bioderka. Katrina5 no to wersja ustalona
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
dygotka nie tylko ty masz zły humor, ja też, dzisiaj nie ćwiczę mam zły humor i czuję się bardzo zmęczona i ociężała...;/ sama nie wiem czemu, bo dzień nie był męczący, ale już jakoś od rana coś było nie tak;/ jutro obiecuję się poprawić, na pewno będę ćwiczyć....
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
20 minut zaliczone, ale w zastraszającym tępie
.
|
#4844 |
|
Raczkowanie
|
Witaj ATKA
Zapraszamy do wspólnego steperkowanie. Zobaczysz, z czasem nie tylko luzy bedziesz miała w spodniach, ale bedziesz musiała miejsze kupić A to dopiero jest radość ![]() Ja melduję 2000 kroczków na stepperku, 30 minut na orbitreku oraz troszkę ćwiczeń siłowych na atlasie. Mało tego orbitreka i ćwiczeń, bo za dużo ludzi bylo na siłowni i mi się nie chciała czekać w kolejce do innych przyrządów. Dygotka, Angelika - nie łamcie siędziewczyny, każda z nas ma raz lepsze a raz gorsze dni i czasem warto się zmusić do wysiłku. Ja dziś tylko siłą woli zmusiłam się by pójść na siłownię, ale warto było bo ciężki wysiłek fizyczny poprawił mi humor. Ściskam mocno |
|
|
|
#4845 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() W każdym razie dzięki wielkie na cynk ![]() Mam nadzieje ze to coś pomoże bo jak patrze na te swoje 2 baleroniki to mi się płakać chce ![]() Dziś melduje 35 stepperka Edytowane przez hopit Czas edycji: 2009-02-13 o 07:36 |
|
|
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
melduję wykonane wczoraj 3005/1h10min +25min pływania w basenie
Myślałam że nie dam rady tyle kroków machnąć ale położyłam sobie w zasięgu wzroku nowe jeansy ![]() .Ciesze się że jesteście bo w kupie raźniej tracić obce ideowo kg. Dygotka nie smutaj się ! Trzymam kciuki za wszystkie stepperujące babeczki! trzymajcie się zdrowo!
|
|
#4847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po ciąży - zero tali i rozkoszne boczki A teraz mam talię - może nie osy ale jednak no i boczki też zniknęły Wczorajsze 20 minut zaliczone
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozszalałaś
, ja nie mam siły na 50 minut jakaś słaba jestem czy co ?Ja daję radę 30-40 minut ale to jest maksymalnie, po 40 minutach to mnie trzeba ze steppera znosić bo sama nie mam siły ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe powitanie
![]() Mi zależy głównie na odchudzeniu tyłka i ud - i nie bardzo wiem, jak powinnam ćwiczyć. Mam w stepperku regulację wysokości kroku - na razie ćwiczę na zmianę wysoki i niski, ale nie wiem czy dobrze robię pomóżcie dziewczynki.
|
|
|
|
#4850 |
|
Raczkowanie
|
dorinka - najgorzej mi idzie pierwsze 30 minut, a potem to już z górki
To dzięki iwon ![]() atka - ja też mam z regulacją wysokości pedałów. Przez 30 minut chodzę na luźniejszych, a potem, gdy już się rozkręcę i chodzę jak maszyna - dokręcam, żeby mieć ciężej
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak juz osiągniesz cel i będziesz chciała wymodelować sylwetkę,wtedy będziesz ćwiczyła na wyższym... |
|
|
|
|
#4852 |
|
Rozeznanie
|
Wreszcie mam stepper
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
szukałam od spodu i od góry jakiejś regulacji ale widocznie mój steper przedpotopowy- w każdym razie jak stanę bardziej z przodu to wolno się chodzi, jak z tyłu to szybciej.....ot i regulacja
![]() ...wiecie co dziewczyny jak zaczęłam wkręcać się w ćwiczenia to pół godzinki wydawało mi się maksymalnym czasem-a teraz sam steper do 40 min, seria ósemek-kolejne 40 min....a od poniedziałku jeszcze A6W dołączę i zastanawiam się nad rozszerzeniem stretchingu, dodaniem twistera... ..no i z tego wszystkiego czasem ze 2 godziny wychodzi ćwiczeń dziennie ...też tak macie?
|
#4854 |
|
Raczkowanie
|
Ja na tyle nie mam czasu, ani siły
Co najwyżej godzinę wszystkiego razem.
|
|
|
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki wy to jesteście Gigantki! Co jedna to stepperuje powyżej 1 h
Podziwiam. Ja robię sobie codziennie 30 min i właściwie nie dlatego żebym nie mogła dłużej, tylko strasznie mi się nudzi... Jakie macie sposoby na nudę podczas ćwiczenia na stepperku?? Wiem, że trzeba załapać się na jakiś serial, ale jakoś nie mogę nic interesującego znaleźć o tej porze kiedy ćwiczę.Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Katrina ja zaliczam wtedy wiadomości na Polsacie, potem Fakty na TVN, a następnie wiadomości na TVP 1
bo też mi się nudzi tak bez niczego.
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4858 |
|
Rozeznanie
|
30 minut, 2500 kroków, 350 kalorii. Na pierwszy raz chyba wystarczy
|
#4859 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ile minut dziennie na nim ćwiczysz ?? Cytat:
![]() nie wiem czy dzis zdaze pocwiczyc bo mam troche zabiegany dzien, ale jutro jade do Wisły na deche to tez dobrze podziała na mój tłuszczyk
![]() 60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,, 54.. 53 ..52.. 51.. 50.. 49. .48kgBMI 22 - jest OK Edytowane przez micra85 Czas edycji: 2009-02-13 o 14:22 |
||
|
|
|
#4860 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Skończyłam stepperować, jeszcze dzisiaj chciałabym zrobić 8min arms i poćwiczyć brzuch 
..a może to tylko autosugestia 

60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,,
..52.. 51.. 50.. 49. .48kg
na pewno nie od razu jak w każdym ćwiczeniu. Efekty daje nawet odpychanie się od ściany raz z jednej raz z drugiej strony...ja nie mam twistera i czasami tak ćwiczę