![]() |
#4831 |
Blessed be the fruit
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy IV
Oooo, jak przy następnej rozbiórce będą brane jakieś paski oczyszczające to ja sie piszę na nie:P
![]() |
#4832 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie możesz ![]() Ale może ktoś jeszcze się skusi? Cytat:
Powiedz, ile chcesz tych plasterków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Estelle a papryczka nie jest czasami anti-wrinkle??
To ta zielona?? Wczoraj odkrylam sleeping packi baviphat i zachorowalam ![]() Czy mozesz dac linka do tej z rozbiórki, moze sie skuszę? Bo widze, ze sa rozne. I jeszcze jedno pytanie: Dzisiaj dostalam jedna z paczek z Korei. Zamowilam probki bb creamow, maseczek itp (w sumie chyba 8 innych aukcji) od sing-sing-girl i wyslane zostaly w tym samym dniu co puder- od innego sprzedawcy. Puder nie mial trackingu i sie balam, ze nie dojdzie... a jest szybciej niz ta paczka z trackingiem hmmm I to tak porządnie i ladnie zapakowany tej z trackingiem nawet jeszcze nie ma u mnie 16:35 26-Dec-2012 Handed over to Air carrier To jest ostatnia informacja o niej
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Testowalam juz kilka razy tą co mam i jest naprawdę bardzo fajna. Dużo fajniejsza jednak niż te maski z Mishy . Więc kilka dodatkowych ml z przyjemnościa powinnam zużyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Blessed be the fruit
|
A po ile one są?
![]() |
#4836 | ||
|
Cytat:
Zawiera adenozynę, czyli pewnie będzie działała przeciwzmarszczkowo ![]() Co do wysyłki, dużo zależy od tego, kiedy paczka trafiła do samolotu. Być może ta nierejestrowana załapała się na wcześniejszy rejs i dlatego przybyła szybciej. Ta z 26 powinna niedługo lądować, więc pewnie dotrze do Ciebie po Nowym Roku ![]() Cytat:
![]() To czekamy na decyzję Asmeny ![]() A skoro taka fajna, to może przykładnie też też capnę z 5ml? ![]() Po 5 zł za porcyjkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Blessed be the fruit
|
A porcja wynosi....?
![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja papryczki nie chcę bo u mnie za wczesnie na zmarszczki ![]() Chyba, ze zostanie Ci porcyjka to sie skusze bo wiem, ze to priorytet przy rozbiorce ![]() zaplace ale poczeka do wspolnej wysylki z kremem starfish i filtrem infisree, ok? ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- 5ml
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
Blessed be the fruit
|
To się nie liczy tych pasków na sztuki?
![]() ![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
yyy ale ja nie mowie o paskach a o maseczce
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4841 |
Blessed be the fruit
|
Aaaaa, bo odpisałaś cytując moją wypowiedź to myślałam, że o paskach
![]()
![]() |
#4842 | |
|
Standardowo 5ml
![]() Cytat:
![]() Oczywiście poczeka do wspólnej wysyłki ![]() Czyli rozebrane ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie wiem kiedy wplacac i ile, mam nadzieje, ze wyslesz wszystko na PW albo jakos ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Dooobra, myslenie w nocy to nie jest moja najmocniejsza strona
![]() Estelko, polecial przelew za Sana i dodatkowe 5 ml papryczki, ale już za wcześniejszą porcję 15 ml nie doliczylam. Jakieś zaćmienie mialam ![]() W środę będzie reszta u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4846 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
Rozeznanie
|
Estelle, dzięki za przesyłkę
![]() ![]()
![]() |
#4849 |
Rozeznanie
|
Estelle jest jakaś szansa na styczniową rozbiórkę Effectorów It's Skin?
chciałabym zamówić całe opakowanie VC, chętnie też spróbowałabym innych, szczególnie tego z drożdżami. wiem, że lepiej byłoby mi zamówić samej ale wogóle nie ogarniam ebaya, z angielskim też u mnie koszmarnie ![]() chyba, że jakaś wizażanka się zlituje i przygarnie mnie do swojego zamówienia? ![]() bardzo proszę, już nie wiem co mam robić ze swoją twarzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
A rozbierzemy jakiś BB krem Skinfooda kolor nr. 2
![]() Któryś, który jest najmniej różowy, najbardziej beżowo-żółty najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2013-01-01 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4852 | ||
|
Welcome
![]() I jak wrażenia po Norelu? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Najbardziej żółty bł chyba Berry Berry, za nim Apple Cinnamon i Lemon [ciut różowy], Peach Green Tea i Black Honey bardzo ciemne, beżowo-różowe. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3883 Jak wyżej, wybór pozostawiam w Waszych rękach ![]() Zaraz roześlę PW z papryczkami, poproszę o szybkie wpłaty, to zrobiłabym już zamówienie, bo to ostatni produkt z paczki ![]() A tak w ogóle to wszystkiego naj w Nowym Roku ![]() Niech się azjatyckie kosmetyki sprawdzają, a dolar tanieje [produkty zresztą też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko, jestem taką mamrą, że nawet nie wiem jaki odcień pasowałby mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
Czy jest szansa jakoś nie długo na rozebranie Hada Labo SHAL? Zakupiłam ostatnio 15 ml i podzieliłam się z przyjaciółką, powoli mi się kończy i jak dla mnie jest super. Bardzo dobrze nawilża moją suchą skorę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Wtajemniczenie
|
Przybywam z promocjami z GM na styczen
![]() 10-14.01. - wyprzedaz w it's skin 11-13.01. - etude house w it's skin pojawil sie rowniez super size z esencji YE http://english.gmarket.co.kr/challen...s_class_kind=T pytanie czy ktos bedzie chcial cos z Mizona. I czekam na propozycje probek ![]() w mizonie w tej chwili jest wyprzedaz (nie wiem jak dlugo). s-venom jest po okolo 10$. Hialuronowy krem w trojpaku oraz slimakowy zel w tej samej cenie. Secret Key Snail+ EGF Repairing: 1) Toner - 150ml (wolne 120ml) evek - 30ml 2) Emulsion - 150ml (wolne 90ml) evek - 30ml aeronauta - 30ml 3) Essence 50ml (wolne 10ml) evek - 10ml kami007 - 10ml justysia893 - 10ml aeronauta - 10ml 4) Cream 50g evek - 10g linka_12 - 10g kami007 - 10g saming - ????? (brak potw./ skreslam) dinven - 10g aeronauta - 10g 5) Gel-Cream 50g evek - 10g linka_12 - 10g kami007 - 10g saming - ?????? (brak potw./skreslam) justysia 893 - 10g dinven - 10g 6) Foam Cleanser 100ml evek - 30ml saming - ????? (brak potw./skreslam) Justysia893 - 40ml brzozka88 - 30ml 7) Eye Cream 30 ml evek - 10ml kami007 - 10ml (opakowanie) justysia893 - 10ml su:m Air Rising Perfect BB - 35 szt. w pakiecie evek- 5szt. dinven - 5szt. aeronauta - 2szt. kami007 - 2szt.
Edytowane przez evek Czas edycji: 2013-01-02 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4857 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4858 |
Wtajemniczenie
|
jezeli do tego czasu zbierze sie jakies zamowienie i wplyna wplaty to tak.
![]() |
#4859 |
Rozeznanie
|
to jakby wyszło to wzięłabym jednak z Twoim zamówieniem
Effector VC i YE jak się kształtują koszty wysyłki z tego sklepu? nie mogę tam nic znaleźć, te "chińskie" litery trochę mnie przerażają i czy mogłabyś mi napisać ile kosztowałyby dwie buteleczki i przesyłka (hipotetycznie do podziału), to by było moie pierwsze wspólne zamówienie na "azjatach" więc nie bardzo się orientuję ![]() Edytowane przez Sissi_W Czas edycji: 2013-01-02 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
koszty wysylki sa rozne, w zaleznosci od wagi paczki. Srednio dochodzi okolo 3$ kosztow przesylki do kazdego przedmiotu. Do tego dochodzi kwestia vat-u w przypadku gdy urzad celny polozy lape na paczce. Ostatnio buteleczki wychodzily chyba po okolo 42 zl, ale kurs dolara byl wtedy wyzszy. Jesli Ci zalezy na szybkiej transakcji i pewnosci co do ceny, to na ebayu sa za okolo 45 zl
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.