|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
wpadłam na chwilę bo niedawno wróciłam ze straży..idę pod prysznic a pózniej walnę sobie reddsa
cichych dni ciąg dalszy ale dzisiaj mam nadzieję, że się pogodzimy
|
|
|
|
#4832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
planuję trochę go przycisnąc bo mam dosyć mijania się w domu bez słowa
|
|
|
|
#4834 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
klauduska - pogodzić mi się ładnie
![]() teacherka - jako nasza wątkowa pani nauczycielka masz pierwszeństwo w zakładaniu nowego wątku ![]() A ja nadal chora...echhh masakra jakaś
|
#4836 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
drugą będę miała w next weekw ogóle, z tego Grey'a to jest trochę też w moim mężu ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- łykasz coś? idę spać, ciekawe, czy Grey znów będzie mi działał na głowę. niedobrze, bo @ i klops z zabawy
|
|||||||
|
|
|
#4837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
hehe chodzą się podpisywać sami wybrani![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
tylko u nas z kiełbaską swojską pychota![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- hehe może tradycyjnie tuska założy watek walnie coś śmiesznego no chyba że coś razem wymyślimy
|
|
#4838 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie z takich większych przedmiotów 500 stron podręcznika to norma. Hitem było postępowanie karne-1100 stron, ledwo się dało otworzyć tę biblię. Także jestem przyzwyczajona do cegieł i wcale mnie aż tak bardzo nie szokują, tylko akurat teraz bardzo późno zaczęłam się uczyć, stąd mam problem. Wy już pewnie śpicie, a ja dalej siedzę i nie zanosi się żebym przed 3 się położyła.
|
|
|
|
#4839 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie jeszcze większość z Was sobie słodko śpi...
A ja tymczasem za szybko się wyszykowałam coś, to sobie troszkę podczytuję i zaraz wychodzę jak koleżanka podjedzie po mnie ![]() Miłej niedzieli, dziewuszki |
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
oficjalne koniec cichych dni
mąż sam do mnie przyszedł bo niestety nie mógł już wytrzymać, zresztą mi też ulżyło, bo nie mogłam tak po prostu nie rozmawiać z nim
|
|
|
|
#4841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda życia na głupoty ![]() Cytat:
![]() Echhh TŻ się trochę wkurzył,że ledwo się odświadczył, a ja już poruszam sprawy weselne. Chcemy ślub w naszej rodzinnej miejscowości, a tam są tylko 2 sale, ktore się nadają. Mówię mu,że jak dla mnie możemy ślubowa w Pzn albo gdzieś w okolicy..i wtedy z rezerwacją sali możemy poczekać nawet do końca roku. To on,że ok..w sumie mam rację. Do tego ma powaloną rodzinę i na palcach jednej ręki będzie można policzyć osoby,które zaprosi. Z tym też ma problem. Rozumiem go ale nie musi się na mnie za to wyżywać Dlatego stwierdziłam,że koniec z rozmowami o weselu.Druga sprawa,że mam focha od 2 dni bo i piątkowy i sobotni wieczór sam sobie zaaranżował. Albo xbox albo meczyk albo komp. Rewelacja.. Wiem,że to też nie sa jakies super problemy no ale mógłby wziąć pod uwage,że jednak nie mieszka sam.
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też czasami tak ma, że zaplanuje np że ogląda jakiś film sensacyjny (ja nienawidzę filmów sensacyjnych) a pózniej się dziwi, że jestem wkurzona. no jak mam nie być skoro spędzam cały wieczor przed komputerem albo robiąc cos bezsensownego ![]() a tak w ogóle to muszę jakoś męża nakłonić na bal karnawałowy
|
|
|
|
|
#4843 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę go rozumiem i rozumiem też ciebie heh musisz mu dozować tematy ślubne![]() ja też nie biorę pod uwagę mojego tż jak on się na mnie obrazi, czy ja. mam focha i tyle. nie mam ochoty z nim rozmawiać/czy on ze mną. więc każdy robi co chce. on gra na playce a ja siedzę na necie. z resztą ja nie wyobrażam sobie jakiegoś wspólnego wieczoru przy tv czy jakimś filmie jak i tak jestem zfochowana. u mnie zazwyczaj jest pytanie." chcesz czy nie?" i cenna odpowiedź wszystko wyjaśniająca, nie wiem a ty chcesz?
|
|
#4845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ślubowałam poza Warszawą, choć oboje jesteśmy rodowitymi Warszawiakami. Widzę, że tż nie jest tak entuzjastycznie nastawiony jak mój, z którym ogarnęłam wszystko w dwa tygodnie. Daj mu czas. To facet. Wyczynem były dla niego te oświadczyny a teraz już stres przedślubny go przeraża. To oczywiste, że Ty masz już wizję ślubu, listę gości, wymarzoną suknie - jesteś babą, my tak mamy Ale faceci niestety nie są tak odważni. Daj mu czas. Niech sam zacznie ten temat poruszać.Cmokam Was, idę sprzątać |
|
|
|
|
#4846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38617379]Nic na siłę. Ja ślubowałam poza Warszawą, choć oboje jesteśmy rodowitymi Warszawiakami. Widzę, że tż nie jest tak entuzjastycznie nastawiony jak mój, z którym ogarnęłam wszystko w dwa tygodnie. Daj mu czas. To facet. Wyczynem były dla niego te oświadczyny a teraz już stres przedślubny go przeraża. To oczywiste, że Ty masz już wizję ślubu, listę gości, wymarzoną suknie - jesteś babą, my tak mamy Ale faceci niestety nie są tak odważni. Daj mu czas. Niech sam zacznie ten temat poruszać.Cmokam Was, idę sprzątać Juz nie zamierzam nic mówić. Nawet na targi ślubne nie chcę dziś iść..mam to w nosie. Jestem chora, rodzice ok. 14 przyjeżdżają. TŻ siedział do 3, więc jeszcze śpi.
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38617320]
coś ten teges? [/QUOTE]
|
|
|
|
#4848 |
|
Konto usunięte
|
Siłą, jak Christian
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- ulallalaaaaaa ![]() Wybrałam się na zakupy. Tata ma urodziny i imieniny w przyszły weekend. I jestem z siebie duma, bo znalazłam płytę z koncertu zespołu Scorpions przecenioną z 49.99 na 19.99 zł i oczywiście kupiłam Mam nadzieję, że się ucieszy, bo to na live grane a nie w studio, więc inny aranż. Dokupiłam jeszcze perfum i z głowy A mąż powiedział, że ta książka z Grey'em ma na mnie dobry wpływ i dostałam perfumy Beyonce w podziękowaniu za miły wieczór
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2013-01-13 o 16:00 |
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba muszę przeczytać tego Greya
Widziałam,że któraś część będzie teraz w Netto chyba.Kurczę nadal fatalnie się czuję.. Rodzice byli na obiadku. Przywieźli nam prezent na nowe mieszkanie. Od lipca tu wynajmujemy ale jeszcze u nas nie byli. I tym sposobem mamy...mikrofalówkę
|
#4850 |
|
Konto usunięte
|
Koleżanka moja ma chyba ebooka
Dam Ci znać jutro
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38625498]Koleżanka moja ma chyba ebooka
Dam Ci znać jutro [/QUOTE]A chętnie ![]() Któraś z Dziewczyn chyba miała wersję elektroniczną
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
klaudia, dobrze że już jest zgoda i romantyzm między wami
tusia, to nieźle musiałaś zaszaleć że aż mąż się materialnie odwdzięcza;P behind, zdrówka mnie już lepiej z prezentu będziecie korzystac? my nie mamy i w sumie jakoś mi nie brakuje myślę że Tż musi sie oswoić z nową sytuacją. ale rzeczywiście, tak ogolną (a jednak baaaardzo istotną) sprawę dobrze ustalić jak najszybciej daj maila to wyślę Ci ebooka nouvelle, dzielna jestes że takie księgi pochłaniasz trzymam kciuki Sun, jak dzisiejsza podróż, lepiej ją zniosłaś? my dzis się widzieliśmy z moją mamą, byliśmy na zakupkach i kupiliśmy plecak na podróż i komplet do kawusi. Tż dostał od gwiazdorka kawiarkę i taka pyszna, choć malutka kawa wychodzi i nasze filiżanki były za duże (jak chcieliśmy rozlać powstałą kawę do dwóch). kupiliśmy taki komplet: http://home-you.com/pl/Prezenty/1552...162252175.html na razie testowaliśmy do herbaty A u nas jakoś tak nudno i daleko... posucha prawdziwa, ale z mojej winy... nie wiem co mi jest. ;/ |
|
|
|
#4853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już podsyłam na pw ![]() Cytat:
![]() A kiedy ta Wasza wycieczka? Cytat:
Echh TŻ tak się wczoraj wkurzał, a teraz rozmawia z bratem przez tel. i się go radzi kogo z rodziny zaprosić na weselicho I sam mu mówi,że o sali już trzeba pomyśleć, a żeby móc to zrobić to musi wiedziec ile mniej więcej osób zaprosi. Faceci ![]() W ogóle TŻ zszokowany,że rodzice kupili nam mikrofalę. Mówi,że jego mama ma wszystko gdzieś, a oni tak się starają.
|
|
#4854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem za tym co napisała Sun odnośnie tytułu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale ja zajęłam się sobą, a wieczorem sam do mnie przyszedł do łóżka i razem oglądaliśmy "Masz wiadomość". [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38623158] Wybrałam się na zakupy. Tata ma urodziny i imieniny w przyszły weekend. I jestem z siebie duma, bo znalazłam płytę z koncertu zespołu Scorpions przecenioną z 49.99 na 19.99 zł i oczywiście kupiłam Mam nadzieję, że się ucieszy, bo to na live grane a nie w studio, więc inny aranż. Dokupiłam jeszcze perfum i z głowy A mąż powiedział, że ta książka z Grey'em ma na mnie dobry wpływ i dostałam perfumy Beyonce w podziękowaniu za miły wieczór [/QUOTE]Oooo jak fajnie Podobają Ci się perfumy? Jak dla mnie są obłędne Cytat:
A u nas dziś była awaria prądu i to chyba na całym osiedlu. Zachodzimy do lidla - nieczynne, właśnie przez brak prądu, nawet drzwi się nie otwierały ![]() I coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam... ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Ja mam chyba w pdfie tego greya
|
||||
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
z mojej, bo jakoś go trzymam na dystans, nie wiem, nie mam nastroju i jakoś tak nie do końca dobrze się czuję. zresztą - pisałyście dziewczyny, że sie wkurzacie na Tżów jak sobie zaplanują oglądanie jakiegoś filmu czy granie w coś... chyba jestem facetem, bo ostatnio to przeze mnie tak wygląda sytuacja u nas. ;/
A jedziemy za półtora tygodnia już oooo widzisz, Tżowi już przechodzi i już zaczyna się interesować, za chwilę będziecie mogli ruszyć z przygotowaniami
|
|
|
|
#4856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję jakieś wspólne zajęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moon - bez prądu to już prawie jak koniec świata co
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane
i kilka innych propozycji no co do wspólnych zajęć, to przydałoby się... Liczę trochę na to, że korzystając z wolnego czasu Tż mnie jakoś zaskoczy zołza ze mnie ;p
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4859 | ||
|
Konto usunięte
|
Heeej, wróciłam
Tż mi podał obiadek, zrobił herbatkę, pogadaliśmy sobie, teraz znów pracuje (strasznie dużo teraz ma roboty ), więc idę do Was na trochę ![]() Cytat:
Ale Wy to zgrana para jesteście, szybko rozwiązujecie problemy, jeśli takowe się w ogóle pojawią ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38623158]Siłą, jak Christian [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38623158] A mąż powiedział, że ta książka z Grey'em ma na mnie dobry wpływ i dostałam perfumy Beyonce w podziękowaniu za miły wieczór [/QUOTE]Fajnego masz męża ![]() Musiał być bardzo zadowolony ![]() Ja prawie w ogóle nie korzystam z mikrofalówki, ale nie powiem - czasem jest przydatna ![]() Mi głównie, by przygrzać mleczko na kakao, czy też do drożdży, rozpuścić masło, no ew. jedzenie tam grzejemy tylko, gdy zostanie 1 porcja (końcówka), to się już nie opłaca z pojemnika przekładać do garów ![]() Wszystkie cztery dziś stwierdziłyśmy, że koleżanka (dzisiejsza i wczorajsza "kierowczyni") jest bardzo dobrym kierowcą. Jeździ płynnie bardzo, nie rzuca na zakrętach, nie hamuje na ostatnią chwilę, a co najlepsze wcale się nie ślamazarzy. Za to kolega, który zwykle prowadzi swoim autem strasznie rzuca, jeździ agresywniej, co sprzyja sensacjom moim Cytat:
A te Wasze filiżanki śliczne ![]() Nam jak prąd wyłączą, to nawet sobie herbaty nie ma jak zrobić ![]() Także jak najbardziej - koniec świata
|
||
|
|
|
#4860 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może to ta pogoda, praca i ogólnie jakaś zimowa depresja? ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- trochę nie moja nuta, ale całkiem ładne. takie dostałam http://beyonce.com.pl/wp-content/upl...ntitled-11.jpg ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Wiem,że to też nie sa jakies super problemy no ale mógłby wziąć pod uwage,że jednak nie mieszka sam.

mnie już lepiej
I sam mu mówi,że o sali już trzeba pomyśleć, a żeby móc to zrobić to musi wiedziec ile mniej więcej osób zaprosi. Faceci