Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-12, 20:22   #4831
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy

wpadłam na chwilę bo niedawno wróciłam ze straży..idę pod prysznic a pózniej walnę sobie reddsa
cichych dni ciąg dalszy ale dzisiaj mam nadzieję, że się pogodzimy

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 20:26   #4832
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
wpadłam na chwilę bo niedawno wróciłam ze straży..idę pod prysznic a pózniej walnę sobie reddsa
Planujesz coś?
201611220859 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 20:27   #4833
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunflower__ Pokaż wiadomość
Planujesz coś?
planuję trochę go przycisnąc bo mam dosyć mijania się w domu bez słowa

Zapraszam na mój blog
Stary 2013-01-12, 20:42   #4834
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
planuję trochę go przycisnąc bo mam dosyć mijania się w domu bez słowa
No to trzymam kciuki za rozmowę I żeby było już wszystko dobrze
Stary 2013-01-12, 22:18   #4835
behindblueeyes
Zakorzenienie

klauduska - pogodzić mi się ładnie

teacherka - jako nasza wątkowa pani nauczycielka masz pierwszeństwo w zakładaniu nowego wątku

A ja nadal chora...echhh masakra jakaś
Stary 2013-01-12, 22:38   #4836
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość

tusiamar - my właśnie wróciliśmy ze sklepu..z chipsami i colą
I ogarniamy w chacie bo jutro wpada sanepid..czyt. rodzice

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Już wiesz, czemu ja pochłonęłam wszystkie 3 w tak krótkim czasie
Mi się podobała najbardziej druga część, najbardziej "psychologiczna", że tak powiem
wiem, wiem drugą będę miała w next week
w ogóle, z tego Grey'a to jest trochę też w moim mężu

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
walnij nim tż

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
No właśnie się obżeram czekoladą. I chyba skoczę po jakieś Pepsi, bo mam ochotę...
mam ochotę na w-ztkę

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez MoonLai Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, mi się zawsze śni to co nie trzeba Czyli dziś np. śniły mi się zakupy
też dobre

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Sun, zlej mnie batem, ale ja nawet gotować nie muszę- bo kotlety czy inne kurczaki zwykle mam pomrożone z domu, więc jedyna moja robota to wsadzić do piekarnika żeby podgrzać kotleta/upiec kurę i ugotować ziemniaki. I nawet na to mi szkoda czasu Nie no, ale macie rację, idę zaraz jakiś obiad wszamać, chociaż trochę.
no to zaoszczędzasz kupę czasu, jak tylko odgrzewasz. a nie, jak ja lub tż - po pracy do garów

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

P.s. za chwilę koniec drugiej części naszego wątku. Ktora tworzy następną?
ja, ja, ja, ja, ja

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:

A ja nadal chora...echhh masakra jakaś
łykasz coś?

idę spać,
ciekawe, czy Grey znów będzie mi działał na głowę.
niedobrze, bo @ i klops z zabawy
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 22:55   #4837
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że niekoniecznie, ale jak ja nie piję kawy to jakoś tę kofeinę na rozbudzenie muszę dostarczyć...Litrami tego pić nie będę, dwie puszki wystarczą

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

No i wypiłam jedną puszkę i tylko mnie ssie w żołądku, bo oczywiście nie jadłam obiadu Jak wy to robicie, że tak macie czas na wszystko?! Ja chyba nie powinnam w przyszłości mieć dzieci, bo skoro teraz, będąc sama ze sobą nie potrafię nawet siebie ogarnąć w nawale zajęć, to co będzie jak po pracy dziecko mi zacznie wrzeszczeć, że chce obiad/chce się bawić/powinnam mu pomóc w lekcjach? Nie będę dobrą matką, zdecydowanie. Za bardzo dbam o siebie...
heh no nie każdy ma do przeczytania 600 str i jeszcze coś ztego zapamiętać. także ja w życiu chyba tylu stron książek na studiach nie przeczytałam. tylko same notatki, reszta ściągi.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
A dziewczyny jak to jest z tymi podpisami w PUPie? Dalej trzeba co miesiąc się podpisywać?
Nie orientuje się jak to teraz jest, ja kiedyś byłam zapisana, potem poszłam na staż, potem za granicę - nie byłam się podpisać i mnie wypisali I od tamtej pory tam nie wróciłam a trochę czasu minęło...
z tymi podpisami to różnie, jak mają dużo osób zarejestrowanych to czasem nawet i co 2 miesiące, ale zazwyczaj co 1-1,5 miesiąca.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Tak, tylko mi chodziło czy dalej jest obowiązek chodzić po podpis co miesiąc, chyba z taką książeczką..
z książeczką albo kartą hehe chodzą się podpisywać sami wybrani

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
No tak to ja bym nie chciała, zwyczajnie często nie lubię jakichś składników (np. spaghetti pomidorowe jest pycha, ale gdy się doda do niego mięso mielone 45% mięsa, to :drzwi: ).
Ale miałam tu już kilku sąsiadów, z którymi częstowaliśmy się czymś - ciachem, jedzonkiem (np. gdy widziałam właśnie totalny brak czasu, złe samopoczucie, grypę lub tak po prostu).
No, ale widać niezbyt się dobrałyście tam
ja miałam na tyle szczęścia że często gotowałyśmy razem, a w szczególności spageti tylko u nas z kiełbaską swojską pychota

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

hehe może tradycyjnie tuska założy watek walnie coś śmiesznego no chyba że coś razem wymyślimy
Stary 2013-01-13, 00:21   #4838
20160901857
Konto usunięte

Dla mnie z takich większych przedmiotów 500 stron podręcznika to norma. Hitem było postępowanie karne-1100 stron, ledwo się dało otworzyć tę biblię. Także jestem przyzwyczajona do cegieł i wcale mnie aż tak bardzo nie szokują, tylko akurat teraz bardzo późno zaczęłam się uczyć, stąd mam problem. Wy już pewnie śpicie, a ja dalej siedzę i nie zanosi się żebym przed 3 się położyła.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 07:08   #4839
201611220859
Konto usunięte

Pewnie jeszcze większość z Was sobie słodko śpi...
A ja tymczasem za szybko się wyszykowałam coś, to sobie troszkę podczytuję i zaraz wychodzę jak koleżanka podjedzie po mnie

Miłej niedzieli, dziewuszki
Stary 2013-01-13, 08:52   #4840
klaudusk_a
Zakorzenienie

oficjalne koniec cichych dni mąż sam do mnie przyszedł bo niestety nie mógł już wytrzymać, zresztą mi też ulżyło, bo nie mogłam tak po prostu nie rozmawiać z nim

Zapraszam na mój blog
Stary 2013-01-13, 10:08   #4841
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
oficjalne koniec cichych dni mąż sam do mnie przyszedł bo niestety nie mógł już wytrzymać, zresztą mi też ulżyło, bo nie mogłam tak po prostu nie rozmawiać z nim
I dobrze Szkoda życia na głupoty
Cytat:
Napisane przez tusiamar
łykasz coś?
Cholinex, syropek i ibuprom. Mogłam zjeść bułę z czosnkiem..ale dziś to już nie za bardzo mogę

Echhh TŻ się trochę wkurzył,że ledwo się odświadczył, a ja już poruszam sprawy weselne. Chcemy ślub w naszej rodzinnej miejscowości, a tam są tylko 2 sale, ktore się nadają. Mówię mu,że jak dla mnie możemy ślubowa w Pzn albo gdzieś w okolicy..i wtedy z rezerwacją sali możemy poczekać nawet do końca roku. To on,że ok..w sumie mam rację. Do tego ma powaloną rodzinę i na palcach jednej ręki będzie można policzyć osoby,które zaprosi. Z tym też ma problem. Rozumiem go ale nie musi się na mnie za to wyżywać Dlatego stwierdziłam,że koniec z rozmowami o weselu.
Druga sprawa,że mam focha od 2 dni bo i piątkowy i sobotni wieczór sam sobie zaaranżował. Albo xbox albo meczyk albo komp. Rewelacja.. Wiem,że to też nie sa jakies super problemy no ale mógłby wziąć pod uwage,że jednak nie mieszka sam.
Stary 2013-01-13, 10:38   #4842
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze Szkoda życia na głupoty

Cholinex, syropek i ibuprom. Mogłam zjeść bułę z czosnkiem..ale dziś to już nie za bardzo mogę

Echhh TŻ się trochę wkurzył,że ledwo się odświadczył, a ja już poruszam sprawy weselne. Chcemy ślub w naszej rodzinnej miejscowości, a tam są tylko 2 sale, ktore się nadają. Mówię mu,że jak dla mnie możemy ślubowa w Pzn albo gdzieś w okolicy..i wtedy z rezerwacją sali możemy poczekać nawet do końca roku. To on,że ok..w sumie mam rację. Do tego ma powaloną rodzinę i na palcach jednej ręki będzie można policzyć osoby,które zaprosi. Z tym też ma problem. Rozumiem go ale nie musi się na mnie za to wyżywać Dlatego stwierdziłam,że koniec z rozmowami o weselu.
Druga sprawa,że mam focha od 2 dni bo i piątkowy i sobotni wieczór sam sobie zaaranżował. Albo xbox albo meczyk albo komp. Rewelacja.. Wiem,że to też nie sa jakies super problemy no ale mógłby wziąć pod uwage,że jednak nie mieszka sam.
faceci mój też czasami tak ma, że zaplanuje np że ogląda jakiś film sensacyjny (ja nienawidzę filmów sensacyjnych) a pózniej się dziwi, że jestem wkurzona. no jak mam nie być skoro spędzam cały wieczor przed komputerem albo robiąc cos bezsensownego

a tak w ogóle to muszę jakoś męża nakłonić na bal karnawałowy

Zapraszam na mój blog
Stary 2013-01-13, 10:53   #4843
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość

[/COLOR]hehe może tradycyjnie tuska założy watek walnie coś śmiesznego no chyba że coś razem wymyślimy
spoko, spoko, zapodam rymy w poniedziałek

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
coś ten teges?
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 10:53   #4844
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Echhh TŻ się trochę wkurzył,że ledwo się odświadczył, a ja już poruszam sprawy weselne.

co do pierwszego. dla niego to już duży krok i wogóle sensacyjne wydarzenie w jego życiu, a ty już gadasz jak nakręcona i planujesz ten dzień a on potrzebuje ochłonąć trochę go rozumiem i rozumiem też ciebie heh musisz mu dozować tematy ślubne

ja też nie biorę pod uwagę mojego tż jak on się na mnie obrazi, czy ja. mam focha i tyle. nie mam ochoty z nim rozmawiać/czy on ze mną. więc każdy robi co chce. on gra na playce a ja siedzę na necie.
z resztą ja nie wyobrażam sobie jakiegoś wspólnego wieczoru przy tv czy jakimś filmie jak i tak jestem zfochowana. u mnie zazwyczaj jest pytanie." chcesz czy nie?" i cenna odpowiedź wszystko wyjaśniająca, nie wiem a ty chcesz? no i taka konwersacja. więc każdy idzie w swoją stronę. i czekamy aż nam przejdzie. heh ja nie umiem inaczej, poza tym nie zawsze w tym samym czasie nam przechodzi, i czy problem jest głębszy cz jakiś błahy.
Stary 2013-01-13, 10:55   #4845
Konto usunięte

Cytat:

Nic na siłę.
Ja ślubowałam poza Warszawą, choć oboje jesteśmy rodowitymi Warszawiakami.
Widzę, że tż nie jest tak entuzjastycznie nastawiony jak mój, z którym ogarnęłam wszystko w dwa tygodnie. Daj mu czas. To facet. Wyczynem były dla niego te oświadczyny a teraz już stres przedślubny go przeraża. To oczywiste, że Ty masz już wizję ślubu, listę gości, wymarzoną suknie - jesteś babą, my tak mamy Ale faceci niestety nie są tak odważni. Daj mu czas. Niech sam zacznie ten temat poruszać.

Cmokam Was, idę sprzątać
Stary 2013-01-13, 10:58   #4846
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
co do pierwszego. dla niego to już duży krok i wogóle sensacyjne wydarzenie w jego życiu, a ty już gadasz jak nakręcona i planujesz ten dzień a on potrzebuje ochłonąć trochę go rozumiem i rozumiem też ciebie heh musisz mu dozować tematy ślubne
Ale ja mu nie nawijam o weselu..Poruszyłam tylko temat sali. Bo sam stwierdzil,że chciałby ślubowac u nas w mieście..

Cytat:
Napisane przez whenee
ja też nie biorę pod uwagę mojego tż jak on się na mnie obrazi, czy ja. mam focha i tyle. nie mam ochoty z nim rozmawiać/czy on ze mną. więc każdy robi co chce. on gra na playce a ja siedzę na necie.
z resztą ja nie wyobrażam sobie jakiegoś wspólnego wieczoru przy tv czy jakimś filmie jak i tak jestem zfochowana. u mnie zazwyczaj jest pytanie." chcesz czy nie?" i cenna odpowiedź wszystko wyjaśniająca, nie wiem a ty chcesz? no i taka konwersacja. więc każdy idzie w swoją stronę. i czekamy aż nam przejdzie. heh ja nie umiem inaczej, poza tym nie zawsze w tym samym czasie nam przechodzi, i czy problem jest głębszy cz jakiś błahy.
Wiadomo,że nie chodzi o to,żeby wszystko robić razem. TŻ sobie gra-to ja się zajmuję swoimi rzeczami. Ale niech nie przesadza.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38617379]Nic na siłę.
Ja ślubowałam poza Warszawą, choć oboje jesteśmy rodowitymi Warszawiakami.
Widzę, że tż nie jest tak entuzjastycznie nastawiony jak mój, z którym ogarnęłam wszystko w dwa tygodnie. Daj mu czas. To facet. Wyczynem były dla niego te oświadczyny a teraz już stres przedślubny go przeraża. To oczywiste, że Ty masz już wizję ślubu, listę gości, wymarzoną suknie - jesteś babą, my tak mamy Ale faceci niestety nie są tak odważni. Daj mu czas. Niech sam zacznie ten temat poruszać.

Cmokam Was, idę sprzątać[/QUOTE]
Juz nie zamierzam nic mówić. Nawet na targi ślubne nie chcę dziś iść..mam to w nosie.
Jestem chora, rodzice ok. 14 przyjeżdżają. TŻ siedział do 3, więc jeszcze śpi.
Stary 2013-01-13, 11:37   #4847
klaudusk_a
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38617320]

coś ten teges?[/QUOTE]

Zapraszam na mój blog
Stary 2013-01-13, 15:59   #4848
Konto usunięte

Cytat:

a tak w ogóle to muszę jakoś męża nakłonić na bal karnawałowy
Siłą, jak Christian

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
ulallalaaaaaa

Wybrałam się na zakupy. Tata ma urodziny i imieniny w przyszły weekend. I jestem z siebie duma, bo znalazłam płytę z koncertu zespołu Scorpions przecenioną z 49.99 na 19.99 zł i oczywiście kupiłam Mam nadzieję, że się ucieszy, bo to na live grane a nie w studio, więc inny aranż. Dokupiłam jeszcze perfum i z głowy A mąż powiedział, że ta książka z Grey'em ma na mnie dobry wpływ i dostałam perfumy Beyonce w podziękowaniu za miły wieczór

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2013-01-13 o 16:00
Stary 2013-01-13, 17:57   #4849
behindblueeyes
Zakorzenienie

Chyba muszę przeczytać tego Greya Widziałam,że któraś część będzie teraz w Netto chyba.
Kurczę nadal fatalnie się czuję.. Rodzice byli na obiadku. Przywieźli nam prezent na nowe mieszkanie. Od lipca tu wynajmujemy ale jeszcze u nas nie byli. I tym sposobem mamy...mikrofalówkę
Stary 2013-01-13, 18:31   #4850
Konto usunięte

Koleżanka moja ma chyba ebooka Dam Ci znać jutro
Stary 2013-01-13, 18:34   #4851
behindblueeyes
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38625498]Koleżanka moja ma chyba ebooka Dam Ci znać jutro[/QUOTE]
A chętnie
Któraś z Dziewczyn chyba miała wersję elektroniczną
Stary 2013-01-13, 18:37   #4852
teacherka
Zakorzenienie

klaudia, dobrze że już jest zgoda i romantyzm między wami

tusia, to nieźle musiałaś zaszaleć że aż mąż się materialnie odwdzięcza;P

behind, zdrówka mnie już lepiej z prezentu będziecie korzystac? my nie mamy i w sumie jakoś mi nie brakuje myślę że Tż musi sie oswoić z nową sytuacją. ale rzeczywiście, tak ogolną (a jednak baaaardzo istotną) sprawę dobrze ustalić jak najszybciej daj maila to wyślę Ci ebooka

nouvelle, dzielna jestes że takie księgi pochłaniasz trzymam kciuki

Sun, jak dzisiejsza podróż, lepiej ją zniosłaś?

my dzis się widzieliśmy z moją mamą, byliśmy na zakupkach i kupiliśmy plecak na podróż i komplet do kawusi. Tż dostał od gwiazdorka kawiarkę i taka pyszna, choć malutka kawa wychodzi i nasze filiżanki były za duże (jak chcieliśmy rozlać powstałą kawę do dwóch). kupiliśmy taki komplet:
http://home-you.com/pl/Prezenty/1552...162252175.html
na razie testowaliśmy do herbaty

A u nas jakoś tak nudno i daleko... posucha prawdziwa, ale z mojej winy... nie wiem co mi jest. ;/
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:41   #4853
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
kla
behind, zdrówka mnie już lepiej z prezentu będziecie korzystac? my nie mamy i w sumie jakoś mi nie brakuje myślę że Tż musi sie oswoić z nową sytuacją. ale rzeczywiście, tak ogolną (a jednak baaaardzo istotną) sprawę dobrze ustalić jak najszybciej daj maila to wyślę Ci ebooka
Bez mikrofali dawaliśmy radę ale z nią zawsze szybciej się podgrzeje
Już podsyłam na pw
Cytat:
Napisane przez teacherka
my dzis się widzieliśmy z moją mamą, byliśmy na zakupkach i kupiliśmy plecak na podróż i komplet do kawusi. Tż dostał od gwiazdorka kawiarkę i taka pyszna, choć malutka kawa wychodzi i nasze filiżanki były za duże (jak chcieliśmy rozlać powstałą kawę do dwóch). kupiliśmy taki komplet:
Ale fajne
A kiedy ta Wasza wycieczka?
Cytat:
Napisane przez teacherka
A u nas jakoś tak nudno i daleko... posucha prawdziwa, ale z mojej winy... nie wiem co mi jest. ;/
Oj a dlaczego z Twojej?

Echh TŻ tak się wczoraj wkurzał, a teraz rozmawia z bratem przez tel. i się go radzi kogo z rodziny zaprosić na weselicho I sam mu mówi,że o sali już trzeba pomyśleć, a żeby móc to zrobić to musi wiedziec ile mniej więcej osób zaprosi. Faceci

W ogóle TŻ zszokowany,że rodzice kupili nam mikrofalę. Mówi,że jego mama ma wszystko gdzieś, a oni tak się starają.
Stary 2013-01-13, 18:45   #4854
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:

z tymi podpisami to różnie, jak mają dużo osób zarejestrowanych to czasem nawet i co 2 miesiące, ale zazwyczaj co 1-1,5 miesiąca.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

z książeczką albo kartą hehe chodzą się podpisywać sami wybrani

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

hehe może tradycyjnie tuska założy watek walnie coś śmiesznego no chyba że coś razem wymyślimy
No właśnie byłam tego ciekawa, bo w moim przypadku nawet jeśli bym się zarejestrowała w up w moim rodzinnym mieście 2,5h jazdy stąd to gdyby trzeba było co miesiąc jeździć konkretnego dnia tylko po to by się podpisywać to kicha

Ja jestem za tym co napisała Sun odnośnie tytułu

Cytat:
Cytat:
faceci mój też czasami tak ma, że zaplanuje np że ogląda jakiś film sensacyjny (ja nienawidzę filmów sensacyjnych) a pózniej się dziwi, że jestem wkurzona. no jak mam nie być skoro spędzam cały wieczor przed komputerem albo robiąc cos bezsensownego
Mój sobie wczoraj włączył Hobbita i przez prawie 3godz nie było chłopa w domu
Ale ja zajęłam się sobą, a wieczorem sam do mnie przyszedł do łóżka i razem oglądaliśmy "Masz wiadomość".

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38623158]
Wybrałam się na zakupy. Tata ma urodziny i imieniny w przyszły weekend. I jestem z siebie duma, bo znalazłam płytę z koncertu zespołu Scorpions przecenioną z 49.99 na 19.99 zł i oczywiście kupiłam Mam nadzieję, że się ucieszy, bo to na live grane a nie w studio, więc inny aranż. Dokupiłam jeszcze perfum i z głowy A mąż powiedział, że ta książka z Grey'em ma na mnie dobry wpływ i dostałam perfumy Beyonce w podziękowaniu za miły wieczór [/QUOTE]

Oooo jak fajnie Podobają Ci się perfumy? Jak dla mnie są obłędne

Cytat:
Chyba muszę przeczytać tego Greya Widziałam,że któraś część będzie teraz w Netto chyba.
Kurczę nadal fatalnie się czuję.. Rodzice byli na obiadku. Przywieźli nam prezent na nowe mieszkanie. Od lipca tu wynajmujemy ale jeszcze u nas nie byli. I tym sposobem mamy...mikrofalówkę
Mikrofala fajna rzecz i przydatna

A u nas dziś była awaria prądu i to chyba na całym osiedlu. Zachodzimy do lidla - nieczynne, właśnie przez brak prądu, nawet drzwi się nie otwierały W trzech pozostałych okolicznych sklepach to samo. Przychodzimy do domu - też bez prądu, ani radia, ani tv, ani komp, no nudy jak nie wiem, poza tym obiadu nie mogłam zrobić bo wszystko, w tym kuchenkę, mamy na prąd.. Ale po południu było już wszystko ok i od około 14tej nie wychodzę z kuchni, jakoś tak mnie wzięło na pichcenie

I coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam...

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
A chętnie
Któraś z Dziewczyn chyba miała wersję elektroniczną
Ja mam chyba w pdfie tego greya
MoonLai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 18:47   #4855
teacherka
Zakorzenienie

z mojej, bo jakoś go trzymam na dystans, nie wiem, nie mam nastroju i jakoś tak nie do końca dobrze się czuję. zresztą - pisałyście dziewczyny, że sie wkurzacie na Tżów jak sobie zaplanują oglądanie jakiegoś filmu czy granie w coś... chyba jestem facetem, bo ostatnio to przeze mnie tak wygląda sytuacja u nas. ;/

A jedziemy za półtora tygodnia już

oooo widzisz, Tżowi już przechodzi i już zaczyna się interesować, za chwilę będziecie mogli ruszyć z przygotowaniami
Stary 2013-01-13, 18:51   #4856
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
z mojej, bo jakoś go trzymam na dystans, nie wiem, nie mam nastroju i jakoś tak nie do końca dobrze się czuję. zresztą - pisałyście dziewczyny, że sie wkurzacie na Tżów jak sobie zaplanują oglądanie jakiegoś filmu czy granie w coś... chyba jestem facetem, bo ostatnio to przeze mnie tak wygląda sytuacja u nas. ;/

Proponuję jakieś wspólne zajęcia
Cytat:
Napisane przez teacherka
A jedziemy za półtora tygodnia już
Łoooo ale super
Cytat:
Napisane przez teacherka
oooo widzisz, Tżowi już przechodzi i już zaczyna się interesować, za chwilę będziecie mogli ruszyć z przygotowaniami
Zwariować można

Moon - bez prądu to już prawie jak koniec świata co
Stary 2013-01-13, 19:00   #4857
teacherka
Zakorzenienie

Wysłane i kilka innych propozycji

no co do wspólnych zajęć, to przydałoby się... Liczę trochę na to, że korzystając z wolnego czasu Tż mnie jakoś zaskoczy zołza ze mnie ;p
Stary 2013-01-13, 19:06   #4858
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:
Noo
MoonLai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 20:03   #4859
201611220859
Konto usunięte

Heeej, wróciłam

Tż mi podał obiadek, zrobił herbatkę, pogadaliśmy sobie, teraz znów pracuje (strasznie dużo teraz ma roboty ), więc idę do Was na trochę

Cytat:
oficjalne koniec cichych dni

Cytat:
Echhh TŻ się trochę wkurzył,że ledwo się odświadczył, a ja już poruszam sprawy weselne.
Echh, ale w sumie dobrze, że szybko zareagował i powiedział, co mu leży na serduchu, zamiast przemilczeć, a potem wybuchnąć na całego. Bo tak najgorzej, jak się jest już bardzo zirytowanym
Ale Wy to zgrana para jesteście, szybko rozwiązujecie problemy, jeśli takowe się w ogóle pojawią

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38623158]Siłą, jak Christian [/QUOTE]

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38623158] A mąż powiedział, że ta książka z Grey'em ma na mnie dobry wpływ i dostałam perfumy Beyonce w podziękowaniu za miły wieczór [/QUOTE]
Fajnego masz męża
Musiał być bardzo zadowolony

Cytat:
I tym sposobem mamy...mikrofalówkę
Ja prawie w ogóle nie korzystam z mikrofalówki, ale nie powiem - czasem jest przydatna
Mi głównie, by przygrzać mleczko na kakao, czy też do drożdży, rozpuścić masło, no ew. jedzenie tam grzejemy tylko, gdy zostanie 1 porcja (końcówka), to się już nie opłaca z pojemnika przekładać do garów

Cytat:
Sun, jak dzisiejsza podróż, lepiej ją zniosłaś?

Wszystkie cztery dziś stwierdziłyśmy, że koleżanka (dzisiejsza i wczorajsza "kierowczyni") jest bardzo dobrym kierowcą. Jeździ płynnie bardzo, nie rzuca na zakrętach, nie hamuje na ostatnią chwilę, a co najlepsze wcale się nie ślamazarzy. Za to kolega, który zwykle prowadzi swoim autem strasznie rzuca, jeździ agresywniej, co sprzyja sensacjom moim A najlepsze, że na trasie wolniej niż koleżanka (może chce zaoszczędzić w trasie to, co spali Jego auto w mieście przy tej jego jeździe ).

Cytat:
Ja piję przeważnie kawę z kawiarki, przepyszna
A te Wasze filiżanki śliczne

Cytat:
Nam jak prąd wyłączą, to nawet sobie herbaty nie ma jak zrobić
Także jak najbardziej - koniec świata
Stary 2013-01-13, 20:14   #4860
Konto usunięte

Cytat:
tusia, to nieźle musiałaś zaszaleć że aż mąż się materialnie odwdzięcza;P
nie będę zgorszać Was, dziewczyny

Cytat:

kupiliśmy taki komplet:
fajny!
Cytat:
czemu?
może to ta pogoda, praca i ogólnie jakaś zimowa depresja?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:

W ogóle TŻ zszokowany,że rodzice kupili nam mikrofalę. Mówi,że jego mama ma wszystko gdzieś, a oni tak się starają.
bardzo przydatny prezent

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:

Oooo jak fajnie Podobają Ci się perfumy? Jak dla mnie są obłędne
trochę nie moja nuta, ale całkiem ładne.
takie dostałam http://beyonce.com.pl/wp-content/upl...ntitled-11.jpg

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:

Nam jak prąd wyłączą, to nawet sobie herbaty nie ma jak zrobić
Także jak najbardziej - koniec świata
u mnie nawet wody nie ma, bo przepompownia w garażu działa na prąd

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
takowe się w ogóle pojawią

Ja prawie w ogóle nie korzystam z mikrofalówki, ale nie powiem - czasem jest przydatna
Mi głównie, by przygrzać mleczko na kakao, czy też do drożdży, rozpuścić masło, no ew. jedzenie tam grzejemy tylko, gdy zostanie 1 porcja (końcówka), to się już nie opłaca z pojemnika przekładać do garów
ja podgrzewam sobie bardzo często herbatę jak wystygnie

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
takowe się w ogóle pojawią

Fajnego masz męża
Musiał być bardzo zadowolony
czasem jeszcze mnie zaskakuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości