|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Ale nam się dzieciaczki posypały.
Gratulacje dla Angel Trzymamy kciuki za Zieloną - już dzisiaj bedzie tuliła swojego synka Córeczka Bafi słodka Ja właśnie wróciłam - byłam zawieść zwolnienie i nareszcie odpoczywam
|
#4832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sojka też mam orange. A ja się dziś strasznie dziwnie czuję, non stop zimno, ciśnienie w dole brzucha i ból jak na okres, ale skurczów jakiś regularnych ani dotkliwych nie ma no nic w szafce se posprzątam.Kalpana ja zostawiłam łóżeczko na pobyt w szpitalu. Niech mąż sam składa. Może i zrobilibyśmy to wcześniej ale nie mamy miejsca bo w miejscu łóżeczka na razie stoi wózek. Niech się potem męczy i kombinuje ![]() Zaparzyłam te liście malin. No cóż, pachną nie zaciekawie
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bafi córeczka śliczna. Wogóle mamy sliczne dzieciaczki ja pochłaniam właśnie moje drugie śniadanie wg mojej nowej diety
|
||
|
|
|
#4834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
WOW |
|
|
|
|
#4836 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Angel gratulacje
Cytat:
ja mam 175, a maz 188. a Kubus maly kurdupelek ze sluszna waga![]() Cytat:
![]() Zielona kciuki trzymam |
||
|
|
|
#4837 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe jak się ma Almariel i karolluki? Cytat:
![]() Dzieciątko Bafi słodziuchne
|
||
|
|
|
#4838 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Asia, rozumiem Cię doskonale bo mój tż też prowadzi własny biznes i niestety u niego praca także nie kończy się po 8 godzinach. prawdę mówiąc to ona jest stale obecna, nieważne piątek, świątek czy niedziela, zawsze jest coś do ustalenia, trzeba coś policzyć, zadzwonić, wysłać maile ![]() i niestety też wiem jak to jest, jak zaplanowane wcześniej rzeczy w jednej chwili legną w gruzach, mieliśmy tyle zrobić w domu w tym roku ale niestety pieniądze poszły na inwestycje w firmę no nic, może w przyszłym roku...z drugiej strony lepiej mieć pracusia za partnera niż lesera, który całe życie liczy na pomoc innych i tylko się ogląda z której strony skapnie... tak sobie to tłumaczę ![]() mimo tego, że nie mamy dla siebie zbyt wiele czasu, to głęboko w podświadomości (bo na głos mu tego nie powiem) podziwiam go, że ma jakiś cel, priorytety do których dąży w końcu robi to nie tylko po to, by jemu było lepiej ale także i mi i naszej kruszynce ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój mówi, że nie wie czy podoła takiemu zadaniu, zwłaszcza jeśli będzie troszkę %%% po wieści że już został tatą ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Elena no my teraz będziemy robić przemeblowanie, bo te nowe meble przyjechały, więc można by już wstawić łóżeczko, ale tak kurcze myślę, że ponad miesiąc jeszcze został i tak dziwnie, że łóżeczko stoi, ale cały czas puste.... |
||
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo kocham tego mojego glupka strasznie ![]() była u mnie położna to żeśmy se poplotkowały bardzo lubię tę kobietę no i to ona mnie doglądała jak ja się urodziłam więc miałyśmy o czym p[ogadać
|
|
|
|
|
#4841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() A ja mam już dość. Cytat:
Mam nadzieję, że weekend już spędzicie wszyscy razem w domku. ![]() Cytat:
My również pozdrawiamy Bafi! ![]() Cytat:
![]() Angel gratuluję córeczki i już nie mogę doczekać się zdjęć małej Jagódki! Trzymajcie się dzielnie w tym szpitalu i wracajcie do nas szybciutko. Cytat:
No właśnie ciekawe jak tam dziewczyny... za nie też trzymamy kciuki.
|
|
#4842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki Cytat:
ale nic straconego, jak tż wróci z pracy to zaciągnę go by trochę pogrzebał jeszcze przy tym łóżeczku to mu parę fotek cyknę będzie do albumu ![]() dzięki dziewczyny za słowa otuchy w sprawie wagi małej, kochane jesteście mi nawet do głowy nie przyszło by się przejmować, bo lekarz nic nie mówił, że za mała, ale jak powiedziałam o tym małżonkowi, to wyglądał jak mu mu ktoś w mordę dał ![]() od dziś pasie mnie jak indyka przed świętem dziękczynienia bo ma nadzieję, że mała jeszcze nabierze ciałka ![]() a ja się modlę, żeby mała nie wybierała się przypadkiem dzisiaj bo jak na złość małżonek zabrał wszystkie karty do bankomatu a u mnie w portfelu pusto, samochód na rezerwie a ja sama w domu jak pech, to pech |
||
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Katiem Ty mnie nie strasz. Ja mam jeszcze czas
|
#4844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze trochę i się skończy u mnie też każda noc zarwana z powodu okropnej zgagi i wymiotów, ale pocieszam się, że już bliżej niż dalej ![]() dzisiejsza noc była wyjątkowo paskudna, z samego rana poleciałam do apteki po coś na zgagę, babka dała mi rennie, chyba mogę to stosować, jak myślicie? |
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
napisałam do Almariel i Alfabii zobaczymy czy odpiszą
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzesien sie zaczął i rozpakowywanie bedzie coraz częstrze
|
|
|
|
|
#4847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje dla Angel! I mam nadzieję, że Zieloną w końcu potną dla jej świętego spokoju. |
||
|
|
|
#4848 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
już sobie nie daje z tym rady
|
||
|
|
|
#4849 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4850 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez sie ciesze, patrze na niego i macam i patrze ![]() dziękiCytat:
sciskam kciuki za jutro!Cytat:
Czekamy na zdjęcia.Cytat:
Ojejku więc jednak!!!!!!! Zielona ma ten sam termin co ja my good ! Ja mialam przez 40 minut skurcze co 10 minut, ale ustąpiły niedawno rano wypadło/ wyleciało cos co wygladalo dosc dziwnie ale nie mam pewnosci czy to czop :/
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
||||
|
|
|
#4851 | ||||
|
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36334534]hehe mam to samo.własnie sobie robie pediciure SPA
Ja też paznokietki zrobiłam - takich krótkich nigdy nie miałam. No ale nie mogę dzidziolka podrapać, może wyjdzie w najbliższch dniach. Tak myśle, że zbyt intensywnie czekamy na ten cud narodzin naszych pociech i jeszcze się przeteminujemy. Cytat:
Cytat:
Angel gratuluje Wyprzedziłas mnieCytat:
ponarzekała i wreszcie coś ruszyło![]() Cytat:
|
|
#4852 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36333679]zaczynam mieć wątpliwosci.mój mąż sie smieje że mnie nie pamięta sprzed ciąży ![]() mi się Gabriel bardziej podoba [/QUOTE] mnie też się Gabriel podoba ja samej siebie nie pamiętam sprzed ciąży ciekawe jak to jest spać na brzuchu, wbiegać na morskie oko i wchodzić we wszystkie swoje ubrania z szafy? echhh...Cytat:
jak nie macie co sprzątać, to zapraszam do mnie... pracy do wyboru do koloru... ![]() aga_ton ja musze zjeść min. 5 migdałów dziennie, bo inaczej dzień stracoony ![]() dziś dzień prasowania, więc zmykam
|
|
#4853 |
|
Przyczajenie
|
CZeść Dziewczyny!dawno się nie odzywałam bo najnormalniej w świecie przechodzę jakiś kryzys!!!!zaczęłam 32 tc.wciąż boli mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę, nospa nie pomaga, w sobotę byłam na IP, Dzidzia ok., wszystko w porządku- szyjka wg usg 3 cm, w książeczkę wpisano mi ( 2/0,5/0) w nocy nie śpię...podpowiecie coś....
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane!
Ja teraz jadąc do pracki podczytuję was w telefonie a jak jestem już w domku, to odpisuję, bo jednak z tel jakoś niewygodnie jest ![]() Dziś czekała na mnie niespodzianka po powrocie - mężulek łóżeczko poskładał i wstawił już do sypialni, teraz muszę pościel uprasować i mogę stroić łóżko dla naszego maleństwa ale jeszcze chyba z tym poczekam, bo my dziś zamknęliśmy 36 tydzień i zaczynamy 37 więc stawiam![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
No co...? Przecież Zielona chciała bardzo cc, to co to za mina?
![]() Haha na telefonie pokazała mi się jakaś inna mina!
Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-09-06 o 09:24 |
|
|
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam loty że mi się wody sączą, bo rano spodenki od piżamy w kroku mialam mokre i później całą wkładkę. Ale na razie spokój więc to tylko wydzieliny z pipki w takiej ilości. Ale powiem Wam, że zero stresu i nawet się cieszyłam że to już
|
||
|
|
|
#4857 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4858 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() za bardzo się napędzamy ale co sie dziwić skoro ciągle jakies malenstwo nowe sie na watku pojawia Cytat:
|
||
|
|
|
#4859 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki,
Niestety nie mam żadnej wiadomości od Sandry. Na razie nie chce jej niepokoić. Mam nadzieję że już urodziła i tuli Polę w ramionach. Cytat:
![]() Cytat:
Strasznie źle się dziś czuje. Kilka razy mnie do łazienki pogoniło i czuje niesamowity ból na samej gorze brzucha takie szczypanie. nie wiem co to, ale nie mogę wytrzymać z bólu
|
|
#4860 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za Sandrę i Zieloną
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Jestem żonką 

no nic w szafce se posprzątam.
no i moglam tz zrobic zdjecia jak skladal co by kiedys mała miała na pamiątke
ja mam 175, a maz 188. a Kubus maly kurdupelek ze sluszna waga

mam go dosyć tych jego wywodów. Npo za projekt miałam powiedziane od niego że mogę dać góra 1000 zł jeśli będzie więcej to mam szukać kogoś innego
no nic, może w przyszłym roku...

- takich krótkich nigdy nie miałam. No ale nie mogę dzidziolka podrapać, może wyjdzie w najbliższch dniach.
Angel gratuluje