Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-17, 10:51   #4831
weronika23
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

aa kupujecie pas porodowoy z gabi nie mialam a teraz chce i nie wiem jaki
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 10:55   #4832
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
ja kupię, nie myslałam jeszcze jaki, ale moja mama miała jak sie urodziłam i mówi ze super działa

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 10:55   #4833
Karla1983
Zadomowienie

Czesc dziewczyny

Mam do Was pytanie, może któraś była w podobnej sytuacji...
Czy zastanawiałyście się nad przechowywaniem krwi pępowinowej Waszych dzieci?
Mama mojego męża i moja babcia zmarły na białaczkę, w tym teściowa bardzo szybko, bo około miesiąca od diagnozy... I mam świadomość, że było to ponad 15 lat temu- inne leczenie, mniejsza wiedza, ale mimo wszystko...
I teraz obawiam się, że -nie daj Boże- wiecie....

Buziaki dla Was, gratulacje z każdego dnia maluszków w brzuszkach i kciuki za te dzieciaczki, które już się pojawiły na świecie
Stary 2012-09-17, 10:57   #4834
DeKajka
Zakorzenienie

12.. czas isc ogarnac kuchnie bo gary sie piętrzą ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 10:57   #4835
weronika23
Zakorzenienie

karolcia wrazie wu tzn jakby dzidziusiowi zachcialo sie juz wychodzic
Stary 2012-09-17, 10:57   #4836
peperonik
Zadomowienie

weronika bardzo ładne te meble, jedne i drugie mi sie podobaja

Jasiu najwyzej bedzie "nie wstane, tak bede lezał" a mala do cycka podepne i niech spi tz wroci, to nas wyciagnie

a co do tesciowej,to mojej tyle razy zwracalam uwage co do nakladania gory jedzenia,ze przestala nam nakladac i tylko wola,zebysmy sami sobie nalozyli moze i Twoja sie w koncu wyrobi
one w ogole wszystkie jakies takie wkurzajace sa
wczoraj sie nasluchalam jaki mi duzy brzuch urosnie i nie bede mogla chodzic,ani siedziec, bo ona tak miala , to pytam ile przytyla - 25kg Mowie jej,ze ja przytylam 8kg w 6,5 miesiaca, to moze nie bedzie tak zle:"no moze " uslyszalam,ale znaczylo raczej, "chciałabyś"
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 10:59   #4837
Dojotka1987
Zakorzenienie

wieszalam pranie na balkonie (mam tylko okno balkonowe i sznurki za nim) koszulka spadla mi na ziemie;/ ale nie chce mi sie isc po nia...;/ pozniej koplam w lozko;/ a na koniec zachaczylam o drzwi od pralki;/ to nie moj dzien...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-17, 11:00   #4838
emylka86
Zakorzenienie

idę do tego miasta, bo siedzę i tylko was czytam a nie mam nic jeszcze na obiad zakupionego!!! później będę

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:03   #4839
DeKajka
Zakorzenienie

A i mam jeszcze prosbe .. jesli ktoras z was zamawiala posciel badz ma jakas upatrzona na allegro to prosze o linka bo musze sie za to zabrac .. Dziecko mi sie na swiat pcha a tu nie wszystko gotowe

Aha i jeszcze jedno .. jakie mleko to modyfikowane kupujecie badz kupowlayscie dla swoich dzieciakow ??? i ile takiego mleka schodzi na miesiac ????

Bardzo prosze o odpowiedzi

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
karolcia wrazie wu tzn jakby dzidziusiowi zachcialo sie juz wychodzic

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
wieszalam pranie na balkonie (mam tylko okno balkonowe i sznurki za nim) koszulka spadla mi na ziemie;/ ale nie chce mi sie isc po nia...;/ pozniej koplam w lozko;/ a na koniec zachaczylam o drzwi od pralki;/ to nie moj dzien...
Ja wczoraj mialam taki '' nie moj dzien'' przeryczalam od rana do poznego wieczora .. Ale dzis juz jest lepiej .. Tobie tez przejdzie myszko .. nie nerwuj sie juz

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-17, 11:04   #4840
weronika23
Zakorzenienie

dekajka ja lecialam na bebiko ale 3 nie podeszla gabi teraz zastanawiam sie na gerberem ogolnie gabi zmienilam na nestle ale nie widzialam nigdzie 1
Stary 2012-09-17, 11:06   #4841
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
A i mam jeszcze prosbe .. jesli ktoras z was zamawiala posciel badz ma jakas upatrzona na allegro to prosze o linka bo musze sie za to zabrac .. Dziecko mi sie na swiat pcha a tu nie wszystko gotowe
http://allegro.pl/8-el-posciel-120x9...623345530.html na 80% ta. Ale może mi sie odwidzi

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-17, 11:06   #4842
weronika23
Zakorzenienie

jedno jest pewne nie bede sie pchac z najdrozsze mleka bo bym zbankrutowala
Stary 2012-09-17, 11:07   #4843
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

ja tam nie wiem, ruchy poczułam w miarę wcześnie bo ok 17 tyg i patrząc na kalendarz wychodzi ten tydzien 9-15 lipca a termin mam na ok 10-13 grudnia więc chyba sie zgadza
Ja tam nawet nie wiem o co chodzi bo nikt mi nie wytłumaczył.

Wiecie właśnie siostra pisała że ma aż 13 zdobyczy ze szperacza widziałam na kamerce naprawdę śliczne dla Adasia oczywiście.
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:07   #4844
weronika23
Zakorzenienie

ja mam z tych 2 lata juz piore i sie slicznie trzyma i sama nie wiem czy kupowac nowa olusiowi jak pojade na budowe zrobie wam fotki olusiowej kolderki http://allegro.pl/6ele-posciel-hafty...608206232.html
Stary 2012-09-17, 11:10   #4845
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
weronika bardzo ładne te meble, jedne i drugie mi sie podobaja

Jasiu najwyzej bedzie "nie wstane, tak bede lezał" a mala do cycka podepne i niech spi tz wroci, to nas wyciagnie

a co do tesciowej,to mojej tyle razy zwracalam uwage co do nakladania gory jedzenia,ze przestala nam nakladac i tylko wola,zebysmy sami sobie nalozyli moze i Twoja sie w koncu wyrobi
one w ogole wszystkie jakies takie wkurzajace sa
wczoraj sie nasluchalam jaki mi duzy brzuch urosnie i nie bede mogla chodzic,ani siedziec, bo ona tak miala , to pytam ile przytyla - 25kg Mowie jej,ze ja przytylam 8kg w 6,5 miesiaca, to moze nie bedzie tak zle:"no moze " uslyszalam,ale znaczylo raczej, "chciałabyś"
moja to się już nie wyrobi, niestety

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość

Dziewczynki, zmykam sie połozyć, nie służy mi wstawanie o 6

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:10   #4846
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Musso,
Super ze przeszło, my mamy razem rodzic, ale nie teraz kochana
A kiedy poczulyscie pierwsze ruchy?
Bo wrzesńiowki sprawdzały taki przesąd, ze rodzi się blisko dnia, w którym poczuło się pierwsze ruchy...
Czyli ja urodze ok 19 listopada, bo ruchy poczułam 19 czerwca
No kurde, wrzesniowkom się prawdza
U mnie pierwsze kopniaki poczułam koło 15 lipca, ale wcześniej też czułam ruchy, ale były delikatne.
Ciekawa jestem jak to u mnie będzie - czy będzie to 15 listopada czy 15 grudnia. Najbardziej odpowiadałby mi termin na początku grudnia, ale ja to mogę sobie chcieć

Cytat:
gratuluje wszystkim nowych tygodni, widze,ze duzo z Was zaczelo 8 miesiac
wczoraj mialam rano kryzys i wylam z bolu pachwin,ale juz lepiej
Tz mi kupil poduszke Fikuszke i w nocy na niej spalam, to odrazu lepiej sie czuje wlasnie tz z nia spi i mi chrapie, chyba bedzie dzis o nia walka A jak ładnie sie ulozyl, jak ciezarna, nawet troche brzucha ma
Dzis kupilismy szafe, komode i worek sako wszystko przez allegro,ale meble ogladalismy na zywo wczesniej w sklepie,ale byly o 300zl drozsze + transport,a na allegro nie dosc,ze taniej,to jeszcze transport gratis. Okropnie w tych sklepach sobie marze narzucaja

Łacze sie w bolu odnosnie tesciowej Mial byc taki slupek zamiast worka sako do mebli,ale stwierdzilismy,ze dokupimy troche pozniej,a narazie worek,bo ja go bardzo chcialam i co oczywiscie sie nasluchalam: bardzo zle zrobliscie, bezsensu, glupi pomysl.... do worka ubran nie wlozysz,a po co to.... eee szkoda gadac
Bylismy tez w Jysku, zrzucilysmy sie na narzute na lozko do pokoiku malej i chcialam jeszcze firanki,ale nic mi sie nie podobalo,a ona wybrala jakies za 160zl i dawaj mi gadac,ze idealne,ze bierzemy,ze sie zrzucamy pol na pol,a ja ich wogole nie chcialam,wiec oczywiscie miny byly,ale postawilam na swoim.
Na tz-ta tez mi od rana gadala jak nie slyszal,ze niedobrze,ze w gry gra i wogole jak mozna tyle pieniedzy na gre wydac (nie wiem o co jej chodzilo,bo juz dawno nowek nie kupowal),ze za stary jest i nie odpowiedzialny, juz nie powienien, bo ojcem bedzie sratatatta
Powiedzialam,ze kazda pasja jest fajna i ze to sa specjalne gry wlasnie dla doroslych i niech sobie gra jak chce, chcialam jeszcze dodac,ze ona nie takie pieniadze przepala,ale juz olalam,bo i tak cisnienie mi skoczylo. Po co sie wogole wpieprza.
Oczywiscie tz nic nie mowie,bo jej wygarnie i sie wyda,ze sie skarze,wiec tak slucham co i rusz jej gderania i mi cisnienie skacze.
A najbardziej mi podskoczylo,jak powiedzial dzis tz,ze bede jej niedlugo mowila "mamo" a ona takiego glupa zaczela palic,ze szkoda gadac,a ja powiedzialam,ze niech sie martwi jak do mojej mamy bedzie mowil. Swoja droga,to sobie tego nie wyobrazam i nie chce. Znam ja ponad 6 lat i mowie caly czas Pani,mimo iz tyle lat razem mieszkalysmy i co teraz nagle "mamo", nie wiem czy mi przejdzie przez gardlo. Jak Wy sobie z tym poradzilyscie??? Dobrej nocki
Jutro rano glukoza,wiec prosze o kciuki za przetrwanie.
Buziaczki
Dobrze, że już bóle przeszły. Super, że zakupy udały się
Odnośnie tych poduszek to my kupiliśmy sobie dwie - te co były kiedyś w Lidlu, żeby każdy miał swoją
A worek super
Współczuję tych przebojów z teściową

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

Ide dzis znow na macanko do grzebalucha
Trzymam kciuki

Cytat:

My zaczynamy dzisiaj 29 tydzien ostatni z 2 z przodu

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Gabi nie przejmuj się - u mnie też właściwie wszystko leży. Pokoju specjalnego dla dziecka na razie nie będzie, tylko nowe meble w sypialni, wcale nie dziecięce. Poprostu bardziej pojemne meble (szafy z nadstawkami i komoda, nowe łóżko dla nas i łóżeczko dla dziecka). Ale czekam wciąż na odmalowanie pokoju... ciekawe czy do porodu zdążę
U mnie jest przeznaczony pokój dla dziecka, ale i tak na chwilę obecną nie będzie pokoju stricte dziecięcego, bo za radą osób, które miały już dziecko łóżeczko będzie w pokoju gdzie my śpimy, a przewijak w drugim pokoju. To chyba będą wszystkie meble takie typowo dziecięce. Mam też tamtym pokoju pojemną szafę z Ikei przeznaczoną głównie dla dziecka, więc zobaczymy czy jeszcze będzie potrzebny jakiś dodatkowy mebel czy nie. Na chwilę obecną wydaje mi się, że wystarczy, a nie chcę też robić tam graciarni.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

Ja też pewnie bede bez tz bo na bank mu wypadnie wtedy druga zmiana.. Dziś ide na spotkanie organizacyjne dowiedzieć sie kiedy wogole zajecia bedą i też ide sama.
obliczyłam, że jak od przyszłego tygpdnia sie zaczną zajęcia to sr skoncze w 37 lub 38 tygodniu ciekawe czy dotrwam :P
U mnie jest dziewczyna, która rozpoczęła zajęcia w 35 tygodniu. Póki co ostatnio jeszcze ją widziałam, a zajęcia trwają 3 tygodnie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
mam wiadomość od madzius90: zostaje w szpitalu do jutra co najmniej. dzis rano na ktg wyszedł większy skurcz i dostaje zastrzyki na rozwój płuc małego, w razie "wu". tylko mnie zestresowali

to było koło 9:00, pisałam teraz z Madzią, to czuje się dobrze i skurcze się nie powtórzyły
Dobrze, że skurcze już się nie powtórzyły

Cytat:
Wcisnął .. ide na 15.45
Wiec jutro dziewczynki zaraz po obiadkach trzymajcie za DeKajke kciuki ..proooosi

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Dobrze, że już ok.
Ja to się w sumie nie znam, ale czy nie uważacie, że trochę za szybko zareagowali z tymi zastrzykami? Przecież to są sterydy jakby nie patrzeć. I po jednym skurczu się na nie zdecydowali Czy to normalne?
Mam nadzieję, że mieli jakieś podstawy do tego, bo mnie również wydaje się, że to trochę szybko, ale lekarzem nie jestem.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:10   #4847
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:

hmmm nie zastanawiam się w sumie nad tym, a czym one się różnią? nosi się to cały dzień czy jak to w ogóle działa
Cytat:
podłączam się - kilka mi się podoba ale nie mogę się zdecydować
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:12   #4848
Dojotka1987
Zakorzenienie

Weronika cudowna jest ta posciel)) aaaaaaaaaaaaaa piekne wzorki))
a wymiar 100x135cm nie bedzie za duza do lozeczka
do łóżeczek 60x120cm??

Stary 2012-09-17, 11:14   #4849
weronika23
Zakorzenienie

natalkooo noo wlasnie ja jestem w tym ciemna bo nie mialam i nawet nie wiem czy po cc mozna nosic u mmnie szwagierka nosila i mowi ze dzieki temu brzuch jej znikl szybciej

z gabi mialam olbrzymi pasa nie mialam i znikl a teraz moze bym mu troche pomogla takim pasem

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

dojotka ja mam ta wieksza powiem ci ze jest za duza na lozaczko ale to w niczym nie przeszkadza samo to ze maluzek spi w rozku mozesz przykryc kocykiem a starcza na dluzej
Stary 2012-09-17, 11:15   #4850
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Mam do Was pytanie, może któraś była w podobnej sytuacji...
Czy zastanawiałyście się nad przechowywaniem krwi pępowinowej Waszych dzieci?
Mama mojego męża i moja babcia zmarły na białaczkę, w tym teściowa bardzo szybko, bo około miesiąca od diagnozy... I mam świadomość, że było to ponad 15 lat temu- inne leczenie, mniejsza wiedza, ale mimo wszystko...
I teraz obawiam się, że -nie daj Boże- wiecie....

Buziaki dla Was, gratulacje z każdego dnia maluszków w brzuszkach i kciuki za te dzieciaczki, które już się pojawiły na świecie
Ja sie po prostu tak nad tym zastanawiam, bo niby nie mamy przesłanek takich jak Ty opisalas. Moja koleżanka to zrobiła, jej synek urodził sie z rozszczepem kręgosłupa. Hmm to jest ciezki i ...drogi temat. Biorę to pod uwagę. Chociaż słyszałam ze ta krew raczej pomaga innym niz dziecku od którego było, ale nie wiem jak to jest na prawdę. W pyt na śniadanie był wątek właśnie ze krew brata wyleczyla z ciężkiej choroby siostrę.
Jakiś czas temu kazalam o tym poczytać Tz....właśnie przypomnę mu sie.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:15   #4851
peperonik
Zadomowienie

DeKajka pościel dostalam ,wiec nie kupuje i nie pomoge,a co do mleka to kolezanka karmi bebilonem i mowi,ze zaluje,ze nie sprobowala najpierw bebiko,bo strasznie ja drogo wychodzi

weronika a nestle to jest Nan? czy cos pokrecilam? bo nan w biedronce u nas widzialam i bebiko i bebilon , wszystkie jedynki byly, bo porownywalam ceny

Dojotka połóż sie lepiej kochana z dobrym piciem i slodkoscia i moze dzis nic nie rob, poogladaj jakis filmik na rozluznienie, polecam np: Jak urodzic i nie zwariowac albo Teda
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:16   #4852
advena85
Zadomowienie

MiciaKicia to, że na normalne zajęcia popylam sama, chociaż też tatusiowie niektórzy na wykład przychodzą, to trudno. Ale że go w sobotę ze mną nie było,t o miałam ochotę Z tego rozczarowania aż się z nim posprzeczałam, bo jak tak dalej patrząc, to i na porodówkę sama pojadę

AnitkaKotek troszkę od niedawna, co na początku bardzo mnie wystraszyło, bo od początku ciąży było sucho

niteczka83 no właśnie... no i skoro taka teściowa/teść nie raczą zainicjować jak człowiek ma się do nich zwracać, to np taka ja nie powiem do nich mamo/tato, bo uważam, że najwidoczniej sobie nie życzą albo co Chociaż moi są w porządku (nie licząc tych momentów, jak mnie wkurzą i mam ochotę mordować)

weronika23 doprawdy tak jak i pozostałe zastanawiam się gdzie te kg, bo ślicznie wyglądasz

Pani_Jasiowa też byliśmy na grzybach i znalazłam... 3 Tż, i rodzice trochę więcej, ale nawet do 1 reklamówki to bardzo daleko. U nas za sucho jest, a ludzi była masa
Wyrodna matko głodzisz dziecko, nic Małemu nie dajesz tylko sama wpierniczasz

peperonik bo Teściowa to wie i tak będzie, musi być.. przecież Ona tak miała, to jak Ty się wyłamywać możesz
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:18   #4853
Karla1983
Zadomowienie

Cytat:
Ja sie po prostu tak nad tym zastanawiam, bo niby nie mamy przesłanek takich jak Ty opisalas. Moja koleżanka to zrobiła, jej synek urodził sie z rozszczepem kręgosłupa. Hmm to jest ciezki i ...drogi temat. Biorę to pod uwagę. Chociaż słyszałam ze ta krew raczej pomaga innym niz dziecku od którego było, ale nie wiem jak to jest na prawdę. W pyt na śniadanie był wątek właśnie ze krew brata wyleczyla z ciężkiej choroby siostrę.
Jakiś czas temu kazalam o tym poczytać Tz....właśnie przypomnę mu sie.
No właśnie.... wiem, że to są koszta, a wiadomo, jak się maluch urodzi będą szły jak woda.... Sama nie wiem, bo z jednej strony człowiek chce zrobić wszystko, żeby w razie czego dziecku pomóc.... z drugiej strony- teraz ciężko chyba znaleźć rodzinę, w której nikt nie choruje/ nie chorował na nowotwór....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-17, 11:21   #4854
DeKajka
Zakorzenienie

Czyli z tego co widze to bebiko .. no to dobrze .. kupimy to .. mam nadzieje ze mlodemu bedzie smakowac ..

Posciel musze przepatrzec na allegro .. musze miec tez te ochraniacze na lozeczko i rozek by sie przydal bo mam tylko jeden .. gdzies widzialam taki komplet poscieli do lozeczka , do wozka , ochraniacze i rozek za 160 zl .. ide szukac ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-17, 11:22   #4855
weronika23
Zakorzenienie

looo matkooo to dalam mi do myslenia hehe ide szukac czy nestle 1 to nan czy nie

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

karolcia do wozka zbedna naprwde
Stary 2012-09-17, 11:23   #4856
DeKajka
Zakorzenienie

Gary pomyte .. od ostatnich wydarzen zaczynam sie oszczedzac i wszytko robie metoda malych kroczkow .. po kazdym nawet najmniejszym wysilku odpoczynek ..

Nie bede i nie chce rodzic przed 36 tygodniem

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-17, 11:23   #4857
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej dziewczyny, ja zaraz zmykam do ginekologa.

Miałyście kiedyś tak? Przy depilacji kremem zaczęłyście krwawić? Bo mnie tak dziś dopadło... i nie wiem dlaczego? Wystraszyłam się, zmyłam wszystko i zasłabłam...
Nie za dobrze się po tym czuje, ale żadnych skurczy nie mam, mały szaleje w brzuchu dalej, więc mam nadzieje, że to nie grozi żadnym przedwczesnym porodem?

Zapytam zaraz ginekologa, ale ta krew mnie wystraszyła bardzo
Stary 2012-09-17, 11:25   #4858
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
l
karolcia do wozka zbedna naprwde
Moze i jest zbedna ale jak juz jest w zestawie to nie pogardze ..a ten byl fajny .. i nie drogi ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-17, 11:25   #4859
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dojotka połóż sie lepiej kochana z dobrym piciem i slodkoscia i moze dzis nic nie rob, poogladaj jakis filmik na rozluznienie, polecam np: Jak urodzic i nie zwariowac albo Teda
fajny ten Ted? śmieszny? bo chciałam w weekend TŻ wyciągnąć.
''Dwoje do poprawki'' też się fajnie zapowiada ogólnie bardzo lubię Meryl Streep
Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
peperonik bo Teściowa to wie i tak będzie, musi być.. przecież Ona tak miała, to jak Ty się wyłamywać możesz
hehe własnie
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 11:26   #4860
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja zaraz zmykam do ginekologa.

Miałyście kiedyś tak? Przy depilacji kremem zaczęłyście krwawić? Bo mnie tak dziś dopadło... i nie wiem dlaczego? Wystraszyłam się, zmyłam wszystko i zasłabłam...
Nie za dobrze się po tym czuje, ale żadnych skurczy nie mam, mały szaleje w brzuchu dalej, więc mam nadzieje, że to nie grozi żadnym przedwczesnym porodem?

Zapytam zaraz ginekologa, ale ta krew mnie wystraszyła bardzo
Ale to krwawienie to skad ? z miejsca gdzie sie golilas czy plamisz ???

Na pamiątkę ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości