Rozstanie z facetem, część XXV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 18:42   #4831
Cdz
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Też tak uważam,choćby się waliło i paliło, jak ludzie się kochają to są razem.
Ale wiesz co to znaczy, prawda? Skoro nasze związki nie przetrwały takich błahostek tzn,że to nie była prawdziwa miłość, bo prawdziwa wskoczy za nami w ogień. Trzeba się odkochać, żyć dalej i poczekać na tego, który skoczy w ogień.

może jestem głupia i naiwna... ale chcę wierzyć, że to jednak kryzys, że każdy ma gorszy okres w życiu.. nie wiem nawet jak to ubrać w słowa. Po prostu mam nadzieję, że nie masz racji... nie wyobrażam sobie dalszego życia. Gadam już jak psychopatka. Jeśli mam lepsze dni, że jakoś przebrnę, to potem to wszystko wraca ze zdwojoną siłą...
strasznie mi dziś źle...

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 18:57   #4832
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość

może jestem głupia i naiwna... ale chcę wierzyć, że to jednak kryzys, że każdy ma gorszy okres w życiu.. nie wiem nawet jak to ubrać w słowa. Po prostu mam nadzieję, że nie masz racji... nie wyobrażam sobie dalszego życia. Gadam już jak psychopatka. Jeśli mam lepsze dni, że jakoś przebrnę, to potem to wszystko wraca ze zdwojoną siłą...
strasznie mi dziś źle...
to cię nie pocieszę za bardzo, bo u mnie po 2 miesiącach dalej jest tak jak u Ciebie.Rozumiem Cię,ale jak facet Ci pwiedział o zerwaniu i się od 18 dni nie odzywa..no to to jest jednoznaczne..
inna sprawa,że jest je***ym tchórzem,że załatwił to tak a nie inaczej. Idź do niego i z nim zerwij o ile można tak to nazwać. Co to ma być,żeby Cię tak traktował???
Stary 2013-01-18, 19:01   #4833
Cdz
Zakorzenienie

kurczę nie chcę go bronić- choć to robię- to trochę już go znam... wiem (wiedziałam), co się u niego dzieje... wszystkie nasze konflikty wyglądały podobnie...

ale masz duuuużo racji, że tak sprawy się nie załatwia...
cała się trzęsę... naprawdę jestem w jakimś strasznie dziwnym stanie, trzęsę się, boję, po prostu zaraz zwariuję... nie potrafię przyjąć do wiadomości, że to koniec.
Wiem, że to nie koniec świata, ale... nie umiem się opanować.
Zaczęłam się nawet modlić.

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:52   #4834
Tindomerel_
Zadomowienie

Coś fajnego znalazłam http://personalexcellence.co/free-ebooks/#movingon
Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
kurczę nie chcę go bronić- choć to robię- to trochę już go znam... wiem (wiedziałam), co się u niego dzieje... wszystkie nasze konflikty wyglądały podobnie...

ale masz duuuużo racji, że tak sprawy się nie załatwia...
cała się trzęsę... naprawdę jestem w jakimś strasznie dziwnym stanie, trzęsę się, boję, po prostu zaraz zwariuję... nie potrafię przyjąć do wiadomości, że to koniec.
Wiem, że to nie koniec świata, ale... nie umiem się opanować.
Zaczęłam się nawet modlić.
Przytulam Cię mocno miałam tak samo,nawet udało mi się wpaść w tzw. bezdech podczas płaczu,nie byłam w stanie złapać oddechu i gdyby nie interwencja mamy to bym skończyła w lodówce żałosne to było;p ale rozumiem cię doskonale, bo też miałam takie ataki.Ale to przejdzie,zobaczysz.:cmok :
Stary 2013-01-18, 21:43   #4835
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Właśnie on się odzywa a ja ingnoruję. Mówił,że nie pisze z przyzwoitości tylko dlatego,że chce,żebyśmy się dalej przyjaźnili, bo mu na tym zależy.
Malla potrzebuję Twojego wsparcia, jesteś tu moim dobrym duchem
Przyjaźń to coś więcej niż opowiadanie komuś, co słychać. Nie ma kolegów?
Nie szanuje tego, że masz prawo układać sobie życie bez jego udziału.
Stary 2013-01-18, 21:57   #4836
behemotkot
Rozeznanie

Mnie tęsknota ogarnęła .
I na dobranoc pozostawiam Wam tego pana.

http://www.youtube.com/watch?v=dHy94O5g5O8

...się pożegnałem bez "do widzenia"...
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/

Edytowane przez behemotkot
Czas edycji: 2013-01-18 o 22:00
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:38   #4837
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Hej. Pisalam wczoraj o tym ze byly zaprosil mnie na uro. Odpisalam mu, ze nie chce z jego znajomymi siedziec. Powiedzial, ze to ze mna zrobi osobno.. co mam o tym myslec?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 22:39   #4838
pogubiona88
Zadomowienie

Ech...a ja jutro robię urodziny...będzie ex... mam lekkiego stresa. Ale bedzie tylko na chwilkę, bo ma egzaminy w niedziele....

Mam dziwne uczucia przed imprezą... Cieszę sie, boję, jestem niespokojna... I nie wiem czy to przez ex, czy ogólnie....
pogubiona88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:53   #4839
Vandaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez behemotkot Pokaż wiadomość
Mnie tęsknota ogarnęła .
I na dobranoc pozostawiam Wam tego pana.

http://www.youtube.com/watch?v=dHy94O5g5O8

...się pożegnałem bez "do widzenia"...
Mnie też wzięło na tęsknotę. Mam takie wieczory, że nie mogę opanować tego uczucia
Vandaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:35   #4840
Selbstmordversuch
Raczkowanie

A u mnie... Chyba dopiero to do mnie dochodzi.
Bo wiecie, na początku różne dziwne uczucia...
(no dowiedziałam się o kolejnej zdradzie), zerwanie kontaktu.
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę jakim człowiekiem się okazał,
ale tak cholernie mi go brakuje... Czuję się totalnie pusta.
I sprawdzam jak głupia, czy czasem nie dostałam znów od niego sms'a.
Mimo, że sama nie wiem, czy bym chciała.
Ale moja tęsknota nie zna granic...
Zastanawiam się tylko jak to wszystko dalej się potoczy...
Czy dostanę od niego jakieś życzenia (jutro mam urodziny),
czy zapomni, czy to oleje... Mam go zablokowanego w telefonie
(tak że nie mógłby się dodzwonić) i aż mnie kusi,
żeby "na jutro" go odblokować, żeby zobaczyć... Ale po co?
Pewnie będzie jeszcze gorzej, zapyta się o spotkanie, będzie tłumaczył...
No kurczę, ciekawa jestem strasznie, czy będzie próbował się ze mną kontaktować!

Cytat:
Napisane przez pogubiona88 Pokaż wiadomość
Ech...a ja jutro robię urodziny...będzie ex... mam lekkiego stresa. Ale bedzie tylko na chwilkę, bo ma egzaminy w niedziele....

Mam dziwne uczucia przed imprezą... Cieszę sie, boję, jestem niespokojna... I nie wiem czy to przez ex, czy ogólnie....
Ej, ja też! Którego się urodziłaś?

Edytowane przez Selbstmordversuch
Czas edycji: 2013-01-18 o 23:36
Selbstmordversuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:38   #4841
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
Hej. Pisalam wczoraj o tym ze byly zaprosil mnie na uro. Odpisalam mu, ze nie chce z jego znajomymi siedziec. Powiedzial, ze to ze mna zrobi osobno.. co mam o tym myslec?
Nie baw się w to.Olej go.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 23:42   #4842
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Ja też straciłam wszystkie "opcje" - jedna opcja wypisała się sama po dwóch bajkowych tygodniach bez żadnego sensownego wytłumaczenia, drugiej (eksowi) ostatecznie podziękowałam sama i czuję się wręcz dziwnie bez kontaktu z nim. Czuję się w ogóle dziwnie. Zawsze miałam z kim się zobaczyć, być przez kogoś adorowana - a teraz raz że nie mam na to kompletnie ochoty, chwilowo w żadne uczucia wyższe nie wierzę, to jeszcze nie mam do kogo po to się udać w razie takiej potrzeby.
A eks w jednym był dobry - w adorowaniu nieprowadzącym do niczego konkretnego - tylko takim, żebym czuła się lepiej.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2013-01-18 o 23:43
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:45   #4843
Tindomerel_
Zadomowienie

Selbstmordversuch nie tęsknij za nim, pomyśl,że całował inne, dotykał inne i to w najbardziej intymny sposób a potem wracał do Ciebie, nie chcesz takiego faceta, nie dość,że cię oszukiwał i okłamywał to jeszcze nie szanował i brał za pewnik.Nie tęsknij za kimś,kto Cię tak traktował.Nie warto.
Ja Cię podziwiam dziewczyno,serio, bo ja bym nie dała rady być z facetem, gdybym wiedziała,że mnie zdradził. Nie byłabym w stanie przeskoczyć tego,że dotykał inną.Miałabym cały czas w głowie to,że jego ręce były wszędzie u innej a teraz tymi rękami chce dotykać mnie. Ja bym nie dała rady.Za cholerę.
Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Ja też straciłam wszystkie "opcje" - jedna opcja wypisała się sama po dwóch bajkowych tygodniach bez żadnego sensownego wytłumaczenia, drugiej (eksowi) ostatecznie podziękowałam sama i czuję się wręcz dziwnie bez kontaktu z nim. Czuję się w ogóle dziwnie. Zawsze miałam z kim się zobaczyć, być przez kogoś adorowana - a teraz raz że nie mam na to kompletnie ochoty, chwilowo w żadne uczucia wyższe nie wierzę, to jeszcze nie mam do kogo po to się udać w razie takiej potrzeby.
A eks w jednym był dobry - w adorowaniu nieprowadzącym do niczego konkretnego - tylko takim, żebym czuła się lepiej.
Bez urazy,ale powiewa mi to odrobinę próżnością:P
Ja też chwilowo nie wierzę w żadne uczucia wyższe i nie wydaje mi się,żebym jeszcze komuś była w stanie powiedzieć "kocham cię"
Stary 2013-01-18, 23:46   #4844
ulicznica
Zakorzenienie

Nie. Chęcią poczucia, że jest się dla kogoś ważnym, cenionym, docenianym i pożądanym.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2013-01-18, 23:50   #4845
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vandaris Pokaż wiadomość
Mnie też wzięło na tęsknotę. Mam takie wieczory, że nie mogę opanować tego uczucia
A eks milczy czy dalej Cię męczy o powrót?
U mnie puki co dobrze.Siedzę w domu i mam za dużo na głowie,żeby tęsknić. Tłumaczę sobie,że wady mojego eksa jednak na dłuższą metę chyba by mnie za bardzo męczyły,żeby z nim spędzić resztę życia.Ale dalej kocham.
Cytat:
Nie. Chęcią poczucia, że jest się dla kogoś ważnym, cenionym, docenianym i pożądanym.
Hmm jak mnie podrywają to wcale nie sprawia,że się czuję ważna dla nich tym bardziej jeśli są to faceci których widzę 1x na oczy. Ważna czułam się dla eksa,kiedy o mnie dbał i mówił,że kocha. Adorowanie przez nie-mojego faceta ewentualnie tylko łechce moje ego,ale to nie to samo co własny-chłopak.
Spoko,nie chciałam cię obrazić czy coś!:P
Stary 2013-01-18, 23:53   #4846
pogubiona88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selbstmordversuch Pokaż wiadomość

Ej, ja też! Którego się urodziłaś?
20.01....

Buuuuuuuuuuuuuu sama nie wiem co się dzieje-dziwnie się czuję

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Też tego bardzo potrzebuję...
pogubiona88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 00:02   #4847
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie puki co dobrze.Siedzę w domu i mam za dużo na głowie,żeby tęsknić. Tłumaczę sobie,że wady mojego eksa jednak na dłuższą metę chyba by mnie za bardzo męczyły,żeby z nim spędzić resztę życia.Ale dalej kocham.

Hmm jak mnie podrywają to wcale nie sprawia,że się czuję ważna dla nich tym bardziej jeśli są to faceci których widzę 1x na oczy. Ważna czułam się dla eksa,kiedy o mnie dbał i mówił,że kocha. Adorowanie przez nie-mojego faceta ewentualnie tylko łechce moje ego,ale to nie to samo co własny-chłopak.
Spoko,nie chciałam cię obrazić czy coś!:P
Wiadomo, że takie adorowanie przez kogoś kogo widzisz pierwszy raz na oczy musisz dzielić co najmniej przez 3 i nie brać tego na poważnie.
Tylko, że bajka (nieskonsumowany nawet - uff - romans) trwała nieco ponad dwa tygodnie, podczas których myślałam, że trafiłam na faceta swojego życia, naprawdę mnie trafiło, czytaliśmy sobie w myślach, spędzaliśmy razem czas do 5 rano, nie mogąc się nagadać i nadziwić, że tacy jesteśmy podobni, aż się nagle okazało, że nie możemy się jednak spotykać. Ja, naiwna, już praktycznie z miejsca się zauroczyłam, jak jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło.

I jeszcze głupie tłumaczenia w stylu "zrobię z siebie szlachetnego rycerza, wszystko dla Twojego dobra" - oczywiście na mojego smsa z odwołaniem spotkania i że potraktował mnie tym tłumaczeniem jak kretynkę i że obraża to moją inteligencję, już nie odpisał. Du.pek.
Dałabym mnóstwo, żeby się dowiedzieć, o co chodzi - ale gdybym się z nim spotkała, to tylko bym się w pewnym momencie rozryczała i nic bym nie osiągnęła.
Nie zrobiło mu się nawet głupio słysząc, jak płaczę w słuchawkę, więc na żywo również nie powinno.
Powinien dostać w mordę, ale nie jestem do tego zdolna w stosunku do osób, do których miałam jakieś tam ciepłe uczucia.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Czas edycji: 2013-01-19 o 00:14
Stary 2013-01-19, 00:10   #4848
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomo, że takie adorowanie przez kogoś kogo widzisz pierwszy raz na oczy musisz dzielić co najmniej przez 3 i nie brać tego na poważnie.
Tylko, że bajka (nieskonsumowany nawet - uff - romans) trwała nieco ponad dwa tygodnie, podczas których myślałam, że trafiłam na faceta swojego życia, naprawdę mnie trafiło, czytaliśmy sobie w myślach, spędzaliśmy razem czas do 5 rano, nie mogąc się nagadać i nadziwić, że tacy jesteśmy podobni, aż się nagle okazało, że nie możemy się jednak spotykać. Ja, naiwna, już praktycznie z miejsca się zauroczyłam, jak jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło.

I jeszcze głupie tłumaczenia w stylu "zrobię z siebie szlachetnego rycerza, wszystko dla Twojego dobra" - oczywiście na mojego smsa z odwołaniem spotkania i że potraktował mnie tym tłumaczeniem jak kretynkę i że obraża to moją inteligencję, już nie odpisał. Du.pek.
Dałabym mnóstwo, żeby się dowiedzieć, o co chodzi - ale gdybym się z nim spotkała, to tylko bym się w pewnym momencie rozryczała i nic bym nie osiągnęła.
Nie zrobiło mu się nawet głupio słysząc, jak płaczę w słuchawkę, więc na żywo również.
Powinien dostać w mordę, ale nie jestem do tego zdolna w stosunku do osób, do których miałam jakieś tam ciepłe uczucia.
No i ja też własnie tego się boję,że jak już się wyleczę i przejdzie mi ten okropny stan i się na kogoś nowego otworzę, to że skończy się to tak jak u Ciebie. Okropne to jest;/ jak tak można kogoś potraktować? Co , nagle mu się odwidziało?Nie zrozumiem nigdy facetów.
Stary 2013-01-19, 00:19   #4849
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
No i ja też własnie tego się boję,że jak już się wyleczę i przejdzie mi ten okropny stan i się na kogoś nowego otworzę, to że skończy się to tak jak u Ciebie. Okropne to jest;/ jak tak można kogoś potraktować? Co , nagle mu się odwidziało?Nie zrozumiem nigdy facetów.
Nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić (typowałam nawet, że śmierdzi mi czosnkiem z japy ) ale nawet gdybym znała prawdziwy powód, to nic bym nie zrobiła, jak się facet uparł że to koniec, tak jak teraz. Zresztą przychylanie nieba w takiej sytuacji to najlepsza droga do tego, żeby facet stracił szacunek.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-19, 00:27   #4850
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić (typowałam nawet, że śmierdzi mi czosnkiem z japy ) ale nawet gdybym znała prawdziwy powód, to nic bym nie zrobiła, jak się facet uparł że to koniec, tak jak teraz. Zresztą przychylanie nieba w takiej sytuacji to najlepsza droga do tego, żeby facet stracił szacunek.
Chyba faktycznie najlepiej zrobisz, jak urwiesz kontakt..jak mu zależy to się odezwie...a jak nie to przynajmniej nie wyjdziesz na zdesperowaną idiotkę,która nie umie "uszanować jego decyzji"
Stary 2013-01-19, 00:32   #4851
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba faktycznie najlepiej zrobisz, jak urwiesz kontakt..jak mu zależy to się odezwie...a jak nie to przynajmniej nie wyjdziesz na zdesperowaną idiotkę,która nie umie "uszanować jego decyzji"
Tzn wiem - okazałam się taka dobra, że aż za dobra , skoro jakieś 20 minut po naszej rozmowie rozpoczął poszukiwania kogoś nowego, pewnie w ramach rozwiązywania problemów rodzinnych, na które zwalił wyjaśnienie
Dupek. Minął prawie tydzień, a ja nadal jestem wściekła.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Czas edycji: 2013-01-19 o 00:34
Stary 2013-01-19, 00:34   #4852
Tindomerel_
Zadomowienie

Skąd wiesz,że zaczął szukać;o?

Hmm a może to typ,który udaje tylko po to,żeby "zaliczyć" a skoro mu "nie dałaś" mówiąc brzydko, to postanowił poszukać nowego obiektu?
Stary 2013-01-19, 00:41   #4853
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd wiesz,że zaczął szukać;o?

Hmm a może to typ,który udaje tylko po to,żeby "zaliczyć" a skoro mu "nie dałaś" mówiąc brzydko, to postanowił poszukać nowego obiektu?
Wiem, bo chciałam skasować konto na wiadomym portalu i widziałam go jak najbardziej online, czyli te "problemy rodzinne" i "ze sobą" nie przytłoczyły go zanadto
To był dla niego raczej jakiś problem ze mną, którego nie zauważyłam, ale miał za małe jaja, żeby powiedzieć to wprost.

Nic nie wskazywało na to, że on chce WZIĄĆ
Tzn była chemia, ale myślałam, że wszystko będzie rozgrywać się powoli i byłam pewna że i on tak też właśnie chce.
Miałam zupełnie inną wizję tego, jak to się dalej potoczy, kompletnie mnie zaskoczył. Mało komu się to udaje, brawo.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Czas edycji: 2013-01-19 o 00:46

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-19, 00:49   #4854
Tindomerel_
Zadomowienie

Cholera, no to faktycznie szybko się pocieszał.Tracę wiarę w facetów. Dobrze,że mam w otoczeniu parę związków,które mimo wad funkcjonują świetnie i dają mi jakąś mini nadzieję,że ja kiedyś też w takim będę i ktoś mnie będzie kochał mimo wszystko a nie uciekał jak tchórz od problemów.
Stary 2013-01-19, 06:33   #4855
Vandaris
Rozeznanie

Cytat:
Eks się nie zniechęca i cały czas zabiega o powrót. Moje argumenty zupełnie do niego nie docierają, bo on twierdzi, że jesteśmy sobie pisani i prędzej czy później i tak do siebie wrócimy...
Vandaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 08:14   #4856
cala-w-trawie
Raczkowanie

GG do cala-w-trawie

Vandaris - biedaczysko .. podziwiam Twoją silną wolę ! ja bym dawno pobiegła do eksa .. ehh czas na naukę do egzaminu ! miłego dnia dziewczyny !

cala-w-trawie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 08:55   #4857
Tindomerel_
Zadomowienie

Eks znowu do mnie napisał.Ehh.I co ja mam robić?

Na dobry początek dnia http://www.youtube.com/watch?v=X4Kgvu0Of5Y

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-01-19 o 09:06
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:20   #4858
sudenly
Zakorzenienie

cześć dziewczyny. żadna z Was mnie nie kojarzy, ale na rozstaniowym 'bujałam się' prawie rok. chce was pocieszyć, że dacie radę.ja dałam to i wy dacie.musicie tylko zacisnąć zęby. ja jestem po rozstaniu półtora roku jakoś chyba (hmmm to dobry znak,że dokładnie tego nie liczę ).
co najlepsze dopiero po rozstaniu ludzie zaczęli mi mówić, że przez 5 lat mnie zdradzał.

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 10:02   #4859
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny. żadna z Was mnie nie kojarzy, ale na rozstaniowym 'bujałam się' prawie rok. chce was pocieszyć, że dacie radę.ja dałam to i wy dacie.musicie tylko zacisnąć zęby. ja jestem po rozstaniu półtora roku jakoś chyba (hmmm to dobry znak,że dokładnie tego nie liczę ).
co najlepsze dopiero po rozstaniu ludzie zaczęli mi mówić, że przez 5 lat mnie zdradzał.
No i super,że dałaś radę.
Najważniejsze,to wyciągnąć związki i iść do przodu.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 10:24   #4860
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Muszę się pochwalić bo od początku roku zeszczuplałam 2 kg Oczywiście efektów jeszcze nie widać ale jem bardzo zdrowo, odmawiam kiedy ktoś częstuje słodyczami czy chipsami a nawet rezygnuję z alkoholu (wczoraj spotkałam się w babskim gronie i jako jedna wstałam dzisiaj bez kaca i rewelacji żołądkowych, bo nie jadłam nachosów i nie zapijałam ich piwem).
Dzięki temu czuję się dużo lepiej mentalnie, kiedy wpieprzałam paczkę ciastek i chrupek dziennie miałam o sobie bardzo złe zdanie a teraz przynajmniej TO mi dobrze wychodzi
Aha, z rzeczy które odciągają moje myśli od EXa polecam Simsy Przez tydzień siedziałam na L4 i non stop tylko coś czytałam albo grałam, czas mija błyskawicznie. Oczywiście jest to tylko pożeracz czasu ale jeśli mam siedzieć i słuchać smutnej muzyki czy wlepiać wzrok w jego zieloną kropkę dostępności na FB to zdecydowanie wolę pograć Czasami zazdroszczę tym z Was które studiują i mają zajęcie w postaci nauki.

Cytat:
Wiem, bo chciałam skasować konto na wiadomym portalu i widziałam go jak najbardziej online, czyli te "problemy rodzinne" i "ze sobą" nie przytłoczyły go zanadto
To był dla niego raczej jakiś problem ze mną, którego nie zauważyłam, ale miał za małe jaja, żeby powiedzieć to wprost.
Może Cię nie pocieszę ale wzięłaś pod uwagę, że on mógł lecieć na dwa fronty? Może spotykał się z Tobą a jednocześnie pisał/spotykał się z kimś z Sympatii? To by wiele tłumaczyło
Dobrze, że skończyło się teraz a nie za 2-3 miesiące. Chociaż mi też powtarzali że lepiej, że skończyło się po kilku miesiącach "zanim się naprawdę zaangażowałam" a ja do dzisiaj mam łaskotanie w brzuchu jak pomyślę o EX. Są osoby, którym nie można się oprzeć, ech.
Myślę, że spotkanie z nim faktycznie nic nie da. Skoro nie zareagował na Twoje łzy przez telefon to na spotkaniu pewnie będzie jeszcze gorzej. Trochę przypomina mi moją sytuację z EX kiedy napisałam do niego tydzień bo zerwaniu, bo spotkało mnie coś przykrego a uslyszałam od niego że nie może ze mną gadać, bo ma swoje życie a w ogóle to musi iść spać. Wtedy dziewczyny z wątku ochrzaniły mnie że nie powinnam do niego w ogóle pisać No ale myślę że to dość dobitnie pokazuje znieczulicę niektórych facetów
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości