![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() może jestem głupia i naiwna... ale chcę wierzyć, że to jednak kryzys, że każdy ma gorszy okres w życiu.. nie wiem nawet jak to ubrać w słowa. Po prostu mam nadzieję, że nie masz racji... nie wyobrażam sobie dalszego życia. Gadam już jak psychopatka. Jeśli mam lepsze dni, że jakoś przebrnę, to potem to wszystko wraca ze zdwojoną siłą... ![]() ![]() ![]() strasznie mi dziś źle...
![]() |
#4832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
kurczę nie chcę go bronić- choć to robię- to trochę już go znam... wiem (wiedziałam), co się u niego dzieje... wszystkie nasze konflikty wyglądały podobnie...
ale masz duuuużo racji, że tak sprawy się nie załatwia... cała się trzęsę... naprawdę jestem w jakimś strasznie dziwnym stanie, trzęsę się, boję, po prostu zaraz zwariuję... nie potrafię przyjąć do wiadomości, że to koniec. Wiem, że to nie koniec świata, ale... nie umiem się opanować. Zaczęłam się nawet modlić.
#4834 | |
Zadomowienie
|
Coś fajnego znalazłam
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie szanuje tego, że masz prawo układać sobie życie bez jego udziału.
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Rozeznanie
|
Mnie tęsknota ogarnęła .
![]() I na dobranoc pozostawiam Wam tego pana. http://www.youtube.com/watch?v=dHy94O5g5O8 ...się pożegnałem bez "do widzenia"...
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ Edytowane przez behemotkot Czas edycji: 2013-01-18 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
Hej. Pisalam wczoraj o tym ze byly zaprosil mnie na uro. Odpisalam mu, ze nie chce z jego znajomymi siedziec. Powiedzial, ze to ze mna zrobi osobno.. co mam o tym myslec?
#4838 |
Zadomowienie
|
Ech...a ja jutro robię urodziny...będzie ex... mam lekkiego stresa. Ale bedzie tylko na chwilkę, bo ma egzaminy w niedziele....
Mam dziwne uczucia przed imprezą... Cieszę sie, boję, jestem niespokojna... I nie wiem czy to przez ex, czy ogólnie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Raczkowanie
|
A u mnie... Chyba dopiero to do mnie dochodzi.
Bo wiecie, na początku różne dziwne uczucia... (no dowiedziałam się o kolejnej zdradzie), zerwanie kontaktu. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę jakim człowiekiem się okazał, ale tak cholernie mi go brakuje... ![]() I sprawdzam jak głupia, czy czasem nie dostałam znów od niego sms'a. Mimo, że sama nie wiem, czy bym chciała. Ale moja tęsknota nie zna granic... ![]() Zastanawiam się tylko jak to wszystko dalej się potoczy... Czy dostanę od niego jakieś życzenia (jutro mam urodziny), czy zapomni, czy to oleje... Mam go zablokowanego w telefonie (tak że nie mógłby się dodzwonić) i aż mnie kusi, żeby "na jutro" go odblokować, żeby zobaczyć... Ale po co? Pewnie będzie jeszcze gorzej, zapyta się o spotkanie, będzie tłumaczył... No kurczę, ciekawa jestem strasznie, czy będzie próbował się ze mną kontaktować! Cytat:
![]() Edytowane przez Selbstmordversuch Czas edycji: 2013-01-18 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
Nie baw się w to.Olej go.
#4842 |
Zakorzenienie
|
Ja też straciłam wszystkie "opcje" - jedna opcja wypisała się sama po dwóch bajkowych tygodniach bez żadnego sensownego wytłumaczenia, drugiej (eksowi) ostatecznie podziękowałam sama i czuję się wręcz dziwnie bez kontaktu z nim. Czuję się w ogóle dziwnie. Zawsze miałam z kim się zobaczyć, być przez kogoś adorowana - a teraz raz że nie mam na to kompletnie ochoty, chwilowo w żadne uczucia wyższe nie wierzę, to jeszcze nie mam do kogo po to się udać w razie takiej potrzeby.
A eks w jednym był dobry - w adorowaniu nieprowadzącym do niczego konkretnego - tylko takim, żebym czuła się lepiej.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-01-18 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zadomowienie
|
Selbstmordversuch nie tęsknij za nim, pomyśl,że całował inne, dotykał inne i to w najbardziej intymny sposób a potem wracał do Ciebie, nie chcesz takiego faceta, nie dość,że cię oszukiwał i okłamywał to jeszcze nie szanował i brał za pewnik.Nie tęsknij za kimś,kto Cię tak traktował.Nie warto.
Ja Cię podziwiam dziewczyno,serio, bo ja bym nie dała rady być z facetem, gdybym wiedziała,że mnie zdradził. Nie byłabym w stanie przeskoczyć tego,że dotykał inną.Miałabym cały czas w głowie to,że jego ręce były wszędzie u innej a teraz tymi rękami chce dotykać mnie. Ja bym nie dała rady.Za cholerę. Cytat:
Ja też chwilowo nie wierzę w żadne uczucia wyższe i nie wydaje mi się,żebym jeszcze komuś była w stanie powiedzieć "kocham cię"
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Nie. Chęcią poczucia, że jest się dla kogoś ważnym, cenionym, docenianym i pożądanym.
#4845 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie puki co dobrze.Siedzę w domu i mam za dużo na głowie,żeby tęsknić. Tłumaczę sobie,że wady mojego eksa jednak na dłuższą metę chyba by mnie za bardzo męczyły,żeby z nim spędzić resztę życia.Ale dalej kocham. Cytat:
Spoko,nie chciałam cię obrazić czy coś!:P
![]() |
#4846 | |
Zadomowienie
|
20.01....
Buuuuuuuuuuuuuu sama nie wiem co się dzieje-dziwnie się czuję ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że bajka (nieskonsumowany nawet - uff - romans) trwała nieco ponad dwa tygodnie, podczas których myślałam, że trafiłam na faceta swojego życia, naprawdę mnie trafiło, czytaliśmy sobie w myślach, spędzaliśmy razem czas do 5 rano, nie mogąc się nagadać i nadziwić, że tacy jesteśmy podobni, aż się nagle okazało, że nie możemy się jednak spotykać. Ja, naiwna, już praktycznie z miejsca się zauroczyłam, jak jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło. I jeszcze głupie tłumaczenia w stylu "zrobię z siebie szlachetnego rycerza, wszystko dla Twojego dobra" - oczywiście na mojego smsa z odwołaniem spotkania i że potraktował mnie tym tłumaczeniem jak kretynkę i że obraża to moją inteligencję, już nie odpisał. Du.pek. Dałabym mnóstwo, żeby się dowiedzieć, o co chodzi - ale gdybym się z nim spotkała, to tylko bym się w pewnym momencie rozryczała i nic bym nie osiągnęła. Nie zrobiło mu się nawet głupio słysząc, jak płaczę w słuchawkę, więc na żywo również nie powinno. Powinien dostać w mordę, ale nie jestem do tego zdolna w stosunku do osób, do których miałam jakieś tam ciepłe uczucia.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-01-19 o 00:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dupek. Minął prawie tydzień, a ja nadal jestem wściekła.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-01-19 o 00:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
Skąd wiesz,że zaczął szukać;o?
Hmm a może to typ,który udaje tylko po to,żeby "zaliczyć" a skoro mu "nie dałaś" mówiąc brzydko, to postanowił poszukać nowego obiektu? ![]()
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To był dla niego raczej jakiś problem ze mną, którego nie zauważyłam, ale miał za małe jaja, żeby powiedzieć to wprost. Nic nie wskazywało na to, że on chce WZIĄĆ ![]() Tzn była chemia, ale myślałam, że wszystko będzie rozgrywać się powoli i byłam pewna że i on tak też właśnie chce. Miałam zupełnie inną wizję tego, jak to się dalej potoczy, kompletnie mnie zaskoczył. Mało komu się to udaje, brawo.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-01-19 o 00:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Cholera, no to faktycznie szybko się pocieszał.Tracę wiarę w facetów. Dobrze,że mam w otoczeniu parę związków,które mimo wad funkcjonują świetnie i dają mi jakąś mini nadzieję,że ja kiedyś też w takim będę i ktoś mnie będzie kochał mimo wszystko a nie uciekał jak tchórz od problemów.
#4855 |
Rozeznanie
|
Eks się nie zniechęca i cały czas zabiega o powrót. Moje argumenty zupełnie do niego nie docierają, bo on twierdzi, że jesteśmy sobie pisani i prędzej czy później i tak do siebie wrócimy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
Vandaris - biedaczysko .. podziwiam Twoją silną wolę ! ja bym dawno pobiegła do eksa .. ehh czas na naukę do egzaminu ! miłego dnia dziewczyny !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
Eks znowu do mnie napisał.Ehh.I co ja mam robić?
Na dobry początek dnia ![]()
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-19 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. żadna z Was mnie nie kojarzy, ale na rozstaniowym 'bujałam się' prawie rok. chce was pocieszyć, że dacie radę.ja dałam to i wy dacie.musicie tylko zacisnąć zęby. ja jestem po rozstaniu półtora roku jakoś chyba
![]() ![]() co najlepsze dopiero po rozstaniu ludzie zaczęli mi mówić, że przez 5 lat mnie zdradzał. ![]()
#4859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze,to wyciągnąć związki i iść do przodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Raczkowanie
|
Muszę się pochwalić bo od początku roku zeszczuplałam 2 kg
![]() Dzięki temu czuję się dużo lepiej mentalnie, kiedy wpieprzałam paczkę ciastek i chrupek dziennie miałam o sobie bardzo złe zdanie a teraz przynajmniej TO mi dobrze wychodzi ![]() Aha, z rzeczy które odciągają moje myśli od EXa polecam Simsy ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że skończyło się teraz a nie za 2-3 miesiące. Chociaż mi też powtarzali że lepiej, że skończyło się po kilku miesiącach "zanim się naprawdę zaangażowałam" a ja do dzisiaj mam łaskotanie w brzuchu jak pomyślę o EX. Są osoby, którym nie można się oprzeć, ech. Myślę, że spotkanie z nim faktycznie nic nie da. Skoro nie zareagował na Twoje łzy przez telefon to na spotkaniu pewnie będzie jeszcze gorzej. Trochę przypomina mi moją sytuację z EX kiedy napisałam do niego tydzień bo zerwaniu, bo spotkało mnie coś przykrego a uslyszałam od niego że nie może ze mną gadać, bo ma swoje życie a w ogóle to musi iść spać. Wtedy dziewczyny z wątku ochrzaniły mnie że nie powinnam do niego w ogóle pisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.