|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
a mo¿na wiedzieæ, w jakiej bran¿y?
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Nie. I w najbli¿szym czasie sie to nie zmieni.
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 805
|
Ja dzisiaj z khadi czarn± na g³owie, jeszcze kilka godzin i zmywam
Tak przed ¶wiêtami pora od¶wie¿yæ kolor.Ostatnie dwa dni mia³am kiepski humor i wpad³am z drogeryjne szaleñstwo Kupi³am 4 kostki myd³a (nie wiem po co mi wszystkie naraz) i mam z tego powodu wiele rado¶ci. Poza tym chcia³am co¶ delikatnego do mycia w³osów, wiêc wróci³am do balsami BDFM, zobaczymy jak po przerwie siê bêdzie sprawowa³.Plus maska bingospa z kaszmirem i kolagenem. Mam nadziejê, ¿e bêdzie lepsza ni¿ ta z zielon± glink± (bo siê potwornie ni± rozczarowa³am).
|
#4835 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
skalpel chodakowskiej za mn±, od razu cz³owiek lepiej siê czuje!
Cytat:
kawiarniana
Edytowane przez santi santi Czas edycji: 2012-12-17 o 23:35 |
|
|
|
|
#4836 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
|
|
#4838 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Cytat:
Robisz chyba wszystko co mo¿liwe wiêc musz± przestaæ wypadaæ i przypomnia³a¶ mi, ¿e mia³am kupiæ Mega Krzem, ca³kowicie o nim zapomnia³am![]() co do szczê¶cie to umiem doceniaæ chwilê wiêc raczej jestem szczê¶liwa, no i przecie¿ koñca ¶wiata nie bêdzie ![]() Ja w³a¶nie skoñczy³am + pilates na nogi, ale cos dzisiaj s³abszy dzieñ mam bo dysza³am jak smok wawelski przed Wis³±
20.01.2012 - pierwszy krok do zdrowych, piêknych i d³ugich w³osów Typ: 2A 3.12.12 : 44cm CEL: 60 cm Moje w³osy Edytowane przez Lethie Czas edycji: 2012-12-18 o 00:21 |
|
|
|
|
#4839 |
|
BAN sta³y
|
Dzisiaj kupi³am olejek GP (pod choinkê od brata), szampon GP (równie¿) i ten ¿el Isana pomarañczowy.
Jutro zobaczê, jakie efekty mi przyniesie
|
|
|
|
#4840 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Umylam odzywka po raz pierwszy. Jestem ciekawa jak beda wygladac moje wlosy po wyschnieciu i czy nie beda wygladac na tluste
|
|
#4841 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 182
|
Jestem tu, poniewaz moje wlosy sa praktycznie zawsze oklapniete i mam problem z ich ulozeniem, jak rowiez z trwaloscia fryzury.
|
|
|
|
#4842 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Czy s± proste, falowane, d³ugie, krótkie, gêste, cienkie. Mog³aby¶ wstawiæ zdjêcie. To mo¿e byæ problem z przeci±¿eniem w³osów, albo zwyczajnym z³ym obciêciem Cytat:
U¿y³am Hegrona i tak siê ba³am, ¿e bêd± t³uste. Ale nie. Wszystko by³o ok ![]() Daj znaæ, jak wysz³o u Ciebie
|
||
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
![]() Z jakiej strony zamawiasz?
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Hej. Justusia16, dziêki, dosz³a mi przesy³ka
a twojego adresu nie by³o, proszê to nadrobiæ na pw No dobra, skoro mam ju¿ t± cysteinê to proszê o instrukcjê co z ni± dalej robiæ czy tylko do p³ukanki siê nadaje czy jako dodatek do masek czy co¶ te¿ jej u¿ywacie? jutro bêdê testowaæ.---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- krrem-super
13.06.2011 Moje Szczê¶cie Edytowane przez Lils121 Czas edycji: 2012-12-18 o 07:55 |
|
|
|
#4846 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Hej dziewczynki
£ooo ale mam nadrabiania...bo mia³am ³ikend pe³en wra¿eñ ![]() W pracy wszystko nadrobiê, i mo¿e pospamuje
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-12-18 o 08:15 |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
daj
![]() Z nerwów sciacha³am swoje paskudy nici z zapuszczania- znowu od pocz±tku
Edytowane przez JudytaKas Czas edycji: 2012-12-18 o 08:17 |
|
|
|
#4848 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
![]() w³osy dzisiaj sa niepos³uszne, trudno, jako¶ to prze¿yje, strasznie zmêczona ju¿ jestem a to dopiero poczatek tygodnia...
|
|
#4849 |
|
Rozeznanie
|
Proszê, poleæcie mi jaki¶ szampon, dobrze oczyszczaj±cy, tylko nie jaki¶ z Tesco czy co¶ bo nie mam mo¿liwo¶ci zakupienia go przez moj± lokalizacjê. Obecnie mam gliss kura tego czarnego, ale ju¿ Kascysko pisa³o ¿e ty³ka to on nie urywa, mam jeszcze z garniera awokado i karite( Sk³ad: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Glycol Distearate, Sodium Chloride, CI15985/Yellow 6 , CI 19140/Yellow 5, Cocamide Mea, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Poluquaternium-10, Salicylic Acid, Carbomer, Persea Gratissima Oil/Avocado Oil, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Citric Acid, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance (25.01.2011)) ale te¿ co¶ czuje ze i on sza³u nie robi i jeszcze dosta³am z nivea Diamond gloss (Sk³ad: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Sodium Chloride, Simmondsia Chinensis Oil, Aloe Barbadensis Gel, Diamond Powder, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Oryzanol, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, PEG-90 M, Citric Acid, Mica, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Methylparaben, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum, CI 77891. ) ale te¿ co¶ czuje ¿e pójdzie na co innego... jakby¶cie mog³y mi podpowiedzieæ jaki¶ z joanny apteczki babuni czy innych takich...
|
#4850 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
albo joanna rzepa?
|
|
#4851 |
|
Rozeznanie
|
u¶miechniêteoczy, dziêkujê
na pewno popatrzê za nimi w sklepach, w³a¶nie o takie podpowiedzi mi chodzi³o
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
Dotar³a do mnie w koñcu Sesa
prosto z Indii troszkê poturbowana, ale to nic.Mam pytanie, czy podgrzewacie j± przed u¿yciem? Bo chyba inaczej nie wyd³ubiê jej z opakowania, ma zbyt ma³y otwór.I zastanawiam siê, czy z ni± wszystko ok, bo czyta³am bardzo negatywne opinie odno¶nie jej zapachu, ¿e jak kupa nosoro¿ca itd, a mi z opakowania pachnie tak± mieszank± Amli, Vatiki i cytrusów. Chocia¿ mo¿e po na³o¿eniu na w³osy zmieniê zdanie Dzi¶ wieczorem pierwszy test
|
|
#4853 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
![]() Mam dzisiaj tak ¶liskie w³osy, ¿e nie wiem, jak je zwi±¿ê na wf. Co¶ im odbi³o przez tê zimê
|
|
|
#4854 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4855 |
|
BAN sta³y
|
Chwalê siê dzisiejszymi w³oskami
|
|
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
|
|
#4857 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 477
|
Cytat:
z pewno¶ci± mniej od Isany, ale i tak mia³am po nim przyklap ![]() a w³oski piêkne |
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
zdo³owa³a¶ mnie
![]() a tak serio to có¿ d³ugo¶æ posz³a siê ... ale za to w³osy wyra¼nie lepiej dzi¶ wygl±daj±
|
|
#4859 |
|
BAN sta³y
|
Pierwszy raz uda³o mi siê co¶ takiego osi±gn±æ.
Wczoraj moja pielêgnacja wygl±da³a tak: Olejek do w³osów receptury babuszki Agafy na skórê g³owy Maska Kallos Vanilla na w³osy Babydream shampoo Od¿ywka Isana Oil Care Wcierka Jantar ¯el do w³osów Isana pomarañczowy Odgniatanie rêcznikiem z mikrofibry Plopping Kozieradka ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

) i UDALO SIÊ
a mo¿na wiedzieæ, w jakiej bran¿y?

Kupi³am 4 kostki myd³a (nie wiem po co mi wszystkie naraz) i mam z tego powodu wiele rado¶ci. Poza tym chcia³am co¶ delikatnego do mycia w³osów, wiêc wróci³am do balsami BDFM, zobaczymy jak po przerwie siê bêdzie sprawowa³.

moze na wiosne beda bardziej posluszne...
a twojego adresu nie by³o, proszê to nadrobiæ na pw
Pokazaæ wam CZÊ¦Æ zbiorów ? 

nici z zapuszczania- znowu od pocz±tku