Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-15, 22:01   #4831
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
super figura

Ja mam Romę i jak dla mnie jest mega

Ja z kolei lubię klasyczne buty i torebki
Prezentuję marynarkę Jeszcze nie wiem czy zostaje ze mną, ale materiał i wykonanie jak najbardziej na plus Po prostu nie jestem pewna czy lubię dwukolorowe ciuchy..
Fajny, ale jak przymierzałam w sklepie to lepiej czułam się w beżowej wersji jakoś tak bardziej rozświetlała mi twarz mimo, że połączenie bieli z czernią lubię ostatecznie nie kupiłam, bo chcę dorwać te melisski...

Za to weszłam do h&m, a tam promocje!
jeszcze nie wiem, które bluzki ze mną zostają, ale żakiet
wrzucam zdjęcia zestawu z dzisiaj + zakupy i mój dzisiejszy deserek polecam poznaniankom yogo choice
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (57,4 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (42,0 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00438.jpg (92,3 KB, 233 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00448.jpg (104,9 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00452.jpg (80,9 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00453.jpg (111,0 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00443.jpg (90,5 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00450.jpg (94,4 KB, 112 załadowań)

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-04-15 o 22:04
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 22:15   #4832
Stace
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Wiecie co, zastanawiam się nad zakupem białego żakietu.. no nie wiem, ja go pewnie zaraz uświnię, a po kilku praniach zrobi się szary.. Niech mnie ktoś odwiedzie od tego pomysłu no

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 22:16   #4833
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Wiecie co, zastanawiam się nad zakupem białego żakietu.. no nie wiem, ja go pewnie zaraz uświnię, a po kilku praniach zrobi się szary.. Niech mnie ktoś odwiedzie od tego pomysłu no
to bardzo dobry pomysł
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 22:18   #4834
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Fajny, ale jak przymierzałam w sklepie to lepiej czułam się w beżowej wersji jakoś tak bardziej rozświetlała mi twarz mimo, że połączenie bieli z czernią lubię ostatecznie nie kupiłam, bo chcę dorwać te melisski...

wrzucam zdjęcia zestawu z dzisiaj + zakupy i mój dzisiejszy deserek polecam poznaniankom yogo choice
Różowa i ostatnia czarno-biała bluzka świetne! Szkoda, że różowa ma taki głęboki dekolt, masz w niej może zdjęcie?
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 22:25   #4835
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Kurczę a ja nie rozumiem fenomenu torebek Korsa i dla mnie wszystkie są średnie, może jeszcze Selma ujdzie chyba nie powinnam się przyznawać bo widzę tu ogólne uwielbienie dla tych torebek
Mi też się nie podobają . Moje faworytki to Antigona Givenchy i Heroine Alexander McQueen.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 22:38   #4836
marylinda
BAN stały

Cytat:

Mnie intuicja dziś wyciągnęła do H&M, bo nie miałam w planach zakupów.
Też przytargałam do domu tę miętową marynarkę i bluzkę czarno-białą. Marynarkę wzięłam również w różowym kolorze i nie wiem czy ją zostawić. Uff, myślałam, że tylko ja mam takie długie ręce i te rękawy są bardziej jak 3/4 )
A tą koralową bluzkę mierzyłam, ale jak dla mnie zbyt przekombinowany ma ten przód i tył też jakiś taki dziwnie "smokingowy"

Edytowane przez marylinda
Czas edycji: 2013-04-15 o 22:40
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 22:41   #4837
Stace
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40329955]to bardzo dobry pomysł [/QUOTE]

Dzięki, moje fundusze kwiczą z rozpaczy

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 22:44   #4838
ParashuteEffect
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Mi też się nie podobają . Moje faworytki to Antigona Givenchy i Heroine Alexander McQueen.
zakochana w tej... tyle ze kosztuje jak 7 korsow
dlatego sie ratuje korsami
Stary 2013-04-15, 23:59   #4839
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestety nie pomogę. Mam biały żakiet z zary który uwielbiam, ale tylko pranie chemiczne. Pasuje do wszystkiego!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 07:03   #4840
gozia
Zakorzenienie

wankaw całkiem fajna, lubie takie proste torby
Stary 2013-04-16, 07:23   #4841
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
W Poznaniu jest wysyp, po prostu WYSYP podrobionych shopperów z Zary. Wszystkich shopperów, podrabianych na wszystkie sposoby
Ja mam podróbę
Pokazałam tżtowi shoppera z zary jakiś czas przed imieninami. No i zapamiętał, że duża i brązowa Zamówił na all dużo wcześniej także jak już ją dostałam to było za późno na zwrot :/ No, ale mimo wszystko nawet ją lubię i przyznam, że jest dość dobrze wykonana. Mam ją rok i nic się nie dzieje

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Pięknie leży ! a ja dzisiaj ubrana byłam tak uwielbiam wiosnę! Tylko kurtkę skórzaną miałam na wierzch jeszcze.
Fajnie, luzacko!
Masz świetną cerę!

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
ja zachorowalam jeszcze na ta torebke - skórzana BCBG
ale jest dostepna tylko w USA, nikt z moich znajomych narazie tam nie jedze i po zakupie selmy MK mam torebkowy detoks. ale moze na jakies wyprzedazy ja upoluje
O rety! Bardzo ładna!!!!

Cytat:
oo losie! znowu przeceny? chyba nie idę bo chcę oszczędzać No, ale jesli trafi mi się służbowe wyjście to nie gwarantuję że oprę się pokusie

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 07:53   #4842
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
ja zachorowalam jeszcze na ta torebke - skórzana BCBG
ale jest dostepna tylko w USA, nikt z moich znajomych narazie tam nie jedze i po zakupie selmy MK mam torebkowy detoks. ale moze na jakies wyprzedazy ja upoluje
Torebka fajna...ale jakie buty!!!
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 09:07   #4843
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja mam podróbę
Pokazałam tżtowi shoppera z zary jakiś czas przed imieninami. No i zapamiętał, że duża i brązowa Zamówił na all dużo wcześniej także jak już ją dostałam to było za późno na zwrot :/ No, ale mimo wszystko nawet ją lubię i przyznam, że jest dość dobrze wykonana. Mam ją rok i nic się nie dzieje

Fajnie, luzacko!
Masz świetną cerę!

O rety! Bardzo ładna!!!!

oo losie! znowu przeceny? chyba nie idę bo chcę oszczędzać No, ale jesli trafi mi się służbowe wyjście to nie gwarantuję że oprę się pokusie
Dziękuję
Stary 2013-04-16, 09:21   #4844
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
U mnie w końcu wiosna!!! Dzisiaj cały dzień od rana mieliśmy otwarte okno w pokoju, dopiero przed chwilką je zamknęła i w ogóle nie czuć chłodu Choć najbardziej i tak cieszę się z tego, że mogę nosić normalne buty, a nie ciągle kozaki i kozaki
Nie chwaliłam się jeszcze, ale sprzedałam sukienkę ślubną Choć nie będę ukrywać, że jak zobaczyłam w niej obcą osobę, to serduszko zabolało Ale nie ma sensu trzymać jej z sentymentu.
Dziś przyszło też moje zamówienie ze strony zróbsobiekrem.pl Przed chwilką zmyłam maseczkę z zielonej glinki i nałożyłam olejek arganowy. Jejcia, cera jest jak pupcia niemowlaka
Muszę jeszcze napisać maila do Urban Vintage, skąd zamawiałam Melisski, bo do dnia dzisiejszego przesyłka jest "w przygotowaniu" Ile można czekać?

To już za 3 dni Klusek będzie z Wami Fajnie, że tak przed samym weekendem, bo będziecie mogli z nim pobyć całe dnie w domu
Mojego małżona kuzynka, jak przywiozła do domu kotka, to poszła na tydzień zwolnienia, żeby z nim pobyć w domu
Wiosna już chyba zagościła u nas na dobre.

Dzisiaj od rana słoneczko świeci, a w ciągu dnia ma być aż 16 stopni

Trzeba się cieszyć z udanej transakcji gratki ! Dodatkowa gotówka w domowym budżecie zawsze się przyda.

Również planuję zamówienie naturalnych kosmetyków, ale dopiero jak wykończę obecne. Jest tyle ciekawych produktów polecanych przez Was , że życia mi nie starczy żeby wszystkiego wypróbować.

Przyjazd Kluska zaplanowaliśmy tak, żeby móc spędzić z nim kilka dni w domu i w miarę możliwości ułatwić mu proces adaptacyjny.
Tygodniowego urlopu nie planuję bo od poniedziałku będziemy w miarę możliwości razem "pracować". Ciekawe jak mój nowy kolega będzie się sprawował
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 09:37   #4845
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja myślę tylko o takich. Więcej mi nie trzeba.
Przybij piątkę To moje torebki z listy, oprócz nich chcę jeszcze jedną-dwie od SP i chciałam Korsa, ale chyba odpuszczę (ktoś kogo bardzo nie lubię sobie go kupił ). Orientowałaś się może w cenach? Z tego co wiem prada w outlecie wychodzi ok 2700, speedy 30 na stronie lv jakieś 2600, ale np. fashionelka kupiła za 2100 - zastanawiam się gdzie Nie mogę się tylko dokopać ceny neverfulla, nie orientujesz się może ile kosztuje?

Cytat:
Roma ma fajny kształt, ale właśnie jest ciężka. Ta druga będzie chyba lepsza, bo mniejsza i lżejsza. Poza tym nadal te torby nie są tak popularne jak te z zary, przunajmnie u mnie. Nie widuję ich tak często na ulicy.
Roma wcale nie jest taka ciężka Z tego co kojarzę z wątku zarowego to masz shoppera, ciężar SP jest porównywalny. Szczerze powiem, że jak mam ze sobą shoppera to zawsze jest cięższy, bo więcej idzie do niego napakować niż do Romy Ciężar torebek SP zależy też od skóry - ta 3d jest o wiele cięższa. Z tych które pokazałaś najbardziej mi się podoba szara 3d. Mam już 2 romy, więc następna chyba będzie modena.
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 09:39   #4846
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
U mnie w końcu wiosna!!! Dzisiaj cały dzień od rana mieliśmy otwarte okno w pokoju, dopiero przed chwilką je zamknęła i w ogóle nie czuć chłodu Choć najbardziej i tak cieszę się z tego, że mogę nosić normalne buty, a nie ciągle kozaki i kozaki
Nie chwaliłam się jeszcze, ale sprzedałam sukienkę ślubną Choć nie będę ukrywać, że jak zobaczyłam w niej obcą osobę, to serduszko zabolało Ale nie ma sensu trzymać jej z sentymentu.
Dziś przyszło też moje zamówienie ze strony zróbsobiekrem.pl Przed chwilką zmyłam maseczkę z zielonej glinki i nałożyłam olejek arganowy. Jejcia, cera jest jak pupcia niemowlaka
Muszę jeszcze napisać maila do Urban Vintage, skąd zamawiałam Melisski, bo do dnia dzisiejszego przesyłka jest "w przygotowaniu" Ile można czekać?

To już za 3 dni Klusek będzie z Wami Fajnie, że tak przed samym weekendem, bo będziecie mogli z nim pobyć całe dnie w domu
Mojego małżona kuzynka, jak przywiozła do domu kotka, to poszła na tydzień zwolnienia, żeby z nim pobyć w domu

Druga i trzecia

Piękne

Pierwsze, przedostatnie i ostatnie
U mnie też wreszcie wiosna, mam nadzieję, że już na dobre. W końcu założyłam trencz, a dzisiaj to chyba nawet wyjmę z szafy baleriny.

Polecasz zieloną glinkę? Zbieram się żeby zamówić jeszcze jakieś naturalne kosmetyki. Póki co używam czarnego mydła a od tygodnia też olejku arganowego. Skóra jest tak niesamowicie gładka

Cytat:
super figura

Ja mam Romę i jak dla mnie jest mega

Ja z kolei lubię klasyczne buty i torebki
Prezentuję marynarkę Jeszcze nie wiem czy zostaje ze mną, ale materiał i wykonanie jak najbardziej na plus Po prostu nie jestem pewna czy lubię dwukolorowe ciuchy..
Świetnie wyglądasz w tym żakiecie. Zostaw

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Pięknie leży ! a ja dzisiaj ubrana byłam tak uwielbiam wiosnę! Tylko kurtkę skórzaną miałam na wierzch jeszcze.
Ale Ty jesteś piękna
Żałuję, że nie kupiłam tych białych rurek bo wyglądają świetnie.

Cytat:
Ja mam podróbę

Fajnie, luzacko!
Masz świetną cerę!

O rety! Bardzo ładna!!!!

Mogłyście nie pisać o przecenach. Teraz nie ma szans że ominę H&M.
A w tym miesiącu trochę cienko z kasą. Sporo muszę wydać na dentystę.
Dowiedziałam się dzisiaj, że w czerwcu jest koncert Katie Melua i koniecznie chciałabym pójść, więc muszę chyba ograniczyć zakupy.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 09:40   #4847
Olafia72
Raczkowanie

Cytat:
Świetny pomysł , mam dziś na sobie nasz wizażowy z H&M i czuję się super
Olafia72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:21   #4848
Ag4

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość

Mogłyście nie pisać o przecenach. Teraz nie ma szans że ominę H&M.
A w tym miesiącu trochę cienko z kasą. Sporo muszę wydać na dentystę.
Dowiedziałam się dzisiaj, że w czerwcu jest koncert Katie Melua i koniecznie chciałabym pójść, więc muszę chyba ograniczyć zakupy.
Ah ten dentysta! Ja też mam spore wydatki :/ Mam takie słabe zęby. Bardzo dbam a i tak ciągle jakaś dziurka

W jakim mieście będzie Katie?

Kupiłam trencz w H&M, czarny, lekki rozkloszowany, piękny Niestety materiał obłazi :/ Łapie wszystko :/ Nie wyglądał na taki, myślałam, że będzie się dobrze nosił i nie będzie kłopotów z dbaniem o niego

Aga
Stary 2013-04-16, 10:48   #4849
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Ah ten dentysta! Ja też mam spore wydatki :/ Mam takie słabe zęby. Bardzo dbam a i tak ciągle jakaś dziurka

W jakim mieście będzie Katie?

Kupiłam trencz w H&M, czarny, lekki rozkloszowany, piękny Niestety materiał obłazi :/ Łapie wszystko :/ Nie wyglądał na taki, myślałam, że będzie się dobrze nosił i nie będzie kłopotów z dbaniem o niego
Ja akurat męczę się z usuwaniem ósemek. Całe szczęście już ostatnia została.

Katie będzie 16 czerwca w Warszawie. Ostatnio jak była w listopadzie nie udało mi się pójść, więc teraz bardzo bym chciała.

Pokaż zdjęcia trencza.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 10:52   #4850
Ag4

Cytat:
Ja akurat męczę się z usuwaniem ósemek. Całe szczęście już ostatnia została.

Katie będzie 16 czerwca w Warszawie. Ostatnio jak była w listopadzie nie udało mi się pójść, więc teraz bardzo bym chciała.

Pokaż zdjęcia trencza.
Oh, szkoda. Warszawa to jednak za daleko żeby wybrać się tam teraz. Może jeszcze kiedyś mi się uda być na koncercie

Nie mam zdjęcia, to poprzednia kolekjca bo kupiłam go już dawno, ale nie nosiłam. Wczoraj dopiero odcięłam metki i założyłam do pracy.

Aga
Stary 2013-04-16, 11:04   #4851
mm111111
Wtajemniczenie

Lucy dziękuje
Ag4 dziękuję, mam bardzo suchą
Stary 2013-04-16, 11:07   #4852
mortish
Zakorzenienie

Cytat:
Roma ma fajny kształt, ale właśnie jest ciężka. Ta druga będzie chyba lepsza, bo mniejsza i lżejsza. Poza tym nadal te torby nie są tak popularne jak te z zary, przunajmnie u mnie. Nie widuję ich tak często na ulicy.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Mnie się tylko neverfull i speedy 35 podobają, wzór szachownicy w brązie. Żadne wzór LV LV LV lub kwiatki w grę nie wchodzi, o nie.
W Łodzi (nie licząc FFW) jeszcze nigdy nie widziałam torebki Pilewicz

bloguję i ja
olalicious.blogspot.com - nowy wpis
mortish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:42   #4853
lucy111
Zadomowienie

Cytat:

Cudowny żakiet i jeszcze ta cena.
Twój zestaw jak zwykle świetny.

Chyba przekonuję się do kuferków z Mango. Zawsze wydawały mi się jakieś małe i dziwne się z nimi czułam, ale widzę, że w Waszych zestawach wyglądają świetnie.

Cytat:
Kupuj jest bardzo uniwersalny, nie wiem jak do tej pory żyłam bez białego żakietu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 12:08   #4854
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

super wyglądasz widzę wyprzedażowe buty z Zary i trencz teraz nie wygląda na za duży, ale widzę, że to wiązanie masz naprawdę długie, może kokardkę da się z niego zrobić?

moje futrzaki w weekend miały primerę ale strasznie mnie obtarły za piętą, właśnie się rozbijają u szewca

a w H&m kupiłam wczoraj sukienkę, dużo było fajnych rzeczy ale albo rozmiar o zgrozo 32 albo od 40 wzwyż ale na szczęście niczego super pilnego nie potrzebuję
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 12:29   #4855
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
super wyglądasz widzę wyprzedażowe buty z Zary i trencz teraz nie wygląda na za duży, ale widzę, że to wiązanie masz naprawdę długie, może kokardkę da się z niego zrobić?

moje futrzaki w weekend miały primerę ale strasznie mnie obtarły za piętą, właśnie się rozbijają u szewca

a w H&m kupiłam wczoraj sukienkę, dużo było fajnych rzeczy ale albo rozmiar o zgrozo 32 albo od 40 wzwyż ale na szczęście niczego super pilnego nie potrzebuję
Ja też zaniosłam dwie pary butów do poprawek rozmiarowych, mam nadzieję że się uda
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 13:03   #4856
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
ale wiosennie przez te białe spodnie

Jakość jest super, bardzo solidna, trwała i kompletnie nic się z nią nie dzieje. Użytkuję od roku i nie obchodzę się z nią zbyt uważnie. Jest ciężka, ale czy aż tak bardzo:? Waży 1,4kg , bardziej daje się we znaki szerokie i sztywne dno, ale ja akurat lubię torebki, które trzymają kształt
Ja też lubię jak trzyma kształt. roma bardzo mi się podoba, jedynie waga mnie od niej odpycha, ale jeszcze zobaczę, którą kupię.
Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Przybij piątkę To moje torebki z listy, oprócz nich chcę jeszcze jedną-dwie od SP i chciałam Korsa, ale chyba odpuszczę (ktoś kogo bardzo nie lubię sobie go kupił ). Orientowałaś się może w cenach? Z tego co wiem prada w outlecie wychodzi ok 2700, speedy 30 na stronie lv jakieś 2600, ale np. fashionelka kupiła za 2100 - zastanawiam się gdzie Nie mogę się tylko dokopać ceny neverfulla, nie orientujesz się może ile kosztuje?

Roma wcale nie jest taka ciężka Z tego co kojarzę z wątku zarowego to masz shoppera, ciężar SP jest porównywalny. Szczerze powiem, że jak mam ze sobą shoppera to zawsze jest cięższy, bo więcej idzie do niego napakować niż do Romy Ciężar torebek SP zależy też od skóry - ta 3d jest o wiele cięższa. Z tych które pokazałaś najbardziej mi się podoba szara 3d. Mam już 2 romy, więc następna chyba będzie modena.
Ceny prady to około 1500 Euro, LV 550 Euro. U nas w czerwcu w Warszawie ma się otworzyć LV więc można będzie porównać ceny. Można się też wybrać na zakupy do Niemiec lub Hiszpanii (Barcelona - tam masz wszystkie sklepy).
Serio roma waży tyle co shopper z zary? To lekka
Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość
W Łodzi (nie licząc FFW) jeszcze nigdy nie widziałam torebki Pilewicz
Ja widziałam ją kilka razy głównie w manufakturze, ale w porcie też.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 13:14   #4857
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Różowa i ostatnia czarno-biała bluzka świetne! Szkoda, że różowa ma taki głęboki dekolt, masz w niej może zdjęcie?
Zrobiłam dzisiaj zdjęcie, bo chciałam wymienić na mniejszą, ale okazało się, że ani jedna ani druga nie leży dobrze więc oddałam Moim zdaniem głębokość dekoltu jest ok - ja przynajmniej mam nieduży biust więc nie był jakiś wulgarny
Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Mnie intuicja dziś wyciągnęła do H&M, bo nie miałam w planach zakupów.
Też przytargałam do domu tę miętową marynarkę i bluzkę czarno-białą. Marynarkę wzięłam również w różowym kolorze i nie wiem czy ją zostawić. Uff, myślałam, że tylko ja mam takie długie ręce i te rękawy są bardziej jak 3/4 )
A tą koralową bluzkę mierzyłam, ale jak dla mnie zbyt przekombinowany ma ten przód i tył też jakiś taki dziwnie "smokingowy"
U mnie z różowych nie było 34, może to i dobrze jeśli się w nim dobrze czujesz to zostaw

Cytat:
niestety
Cytat:
Cudowny żakiet i jeszcze ta cena.
Twój zestaw jak zwykle świetny.

Chyba przekonuję się do kuferków z Mango. Zawsze wydawały mi się jakieś małe i dziwne się z nimi czułam, ale widzę, że w Waszych zestawach wyglądają świetnie.

Kupuj jest bardzo uniwersalny, nie wiem jak do tej pory żyłam bez białego żakietu.
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

Dzięki tak, mnie też niestety okropnie obtarły... Ale nie są skórzane więc nie wiem czy się rozbiją chyba mi się muszą stopy przyzwyczaić jak co roku przy zmianie sezonowej obuwia... Ja jestem antytalentem jeśli chodzi o różne wiązania :/ ale będę musiała znaleźć jakiś sposób na ten pasek

No i oczywiście idąc wymienić/oddać różową bluzkę nie obyło się bez dalszych zakupów
Marynarka ma w rzeczywistości intensywny, wpadający w fuksję kolor w dodatku rozmiar 32 więc idealnie dopasowana.
No i parka... nie potrzebuję dodatkowych okryć, ale parki chyba zrobiły się klasykiem, co nie? Zostawić?
+ kolejny, nudny zestaw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00464.jpg (81,9 KB, 168 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00466.jpg (78,0 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00475.jpg (101,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00460.jpg (95,4 KB, 187 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00465.jpg (88,7 KB, 159 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 13:42   #4858
ParashuteEffect
Rozeznanie

Dziewczyny, co za wiosna!
Dzis mam wolne i pojechalam tylko do galerji na zakypy i nawet tak mi bylo goraco
spodnie kupilam wczoraj w HM za 40 zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0167.jpg (83,8 KB, 264 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0166.jpg (86,8 KB, 221 załadowań)
Stary 2013-04-16, 13:44   #4859
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Zrobiłam dzisiaj zdjęcie, bo chciałam wymienić na mniejszą, ale okazało się, że ani jedna ani druga nie leży dobrze więc oddałam Moim zdaniem głębokość dekoltu jest ok - ja przynajmniej mam nieduży biust więc nie był jakiś wulgarny

U mnie z różowych nie było 34, może to i dobrze jeśli się w nim dobrze czujesz to zostaw

niestety

Dziękuję

Dzięki tak, mnie też niestety okropnie obtarły... Ale nie są skórzane więc nie wiem czy się rozbiją chyba mi się muszą stopy przyzwyczaić jak co roku przy zmianie sezonowej obuwia... Ja jestem antytalentem jeśli chodzi o różne wiązania :/ ale będę musiała znaleźć jakiś sposób na ten pasek

No i oczywiście idąc wymienić/oddać różową bluzkę nie obyło się bez dalszych zakupów
Marynarka ma w rzeczywistości intensywny, wpadający w fuksję kolor w dodatku rozmiar 32 więc idealnie dopasowana.
No i parka... nie potrzebuję dodatkowych okryć, ale parki chyba zrobiły się klasykiem, co nie? Zostawić?
+ kolejny, nudny zestaw
Fuksjowa marynarka fajna
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 13:44   #4860
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, co za wiosna!
Dzis mam wolne i pojechalam tylko do galerji na zakypy i nawet tak mi bylo goraco
spodnie kupilam wczoraj w HM za 40 zl
świetnie wyglądasz
nie masz przypadkiem konta na instagramie?
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości