|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
ciemne i loki idealne polaczenie ![]() Cytat:
oj czarno widze nasza wizyte u fryzjera.
|
||
|
|
|
#4832 |
|
Konto usunięte
|
Ale Wasze dzieciaki mają czupryny... Megan, piękne loki
Moi to bezwłosi prawie że. Starszakowi już rosną, ma 2,5 roku, a włosów dużo mniej niż meganowej Ale za to loki mu rosną i w sumie szopę sobie hoduje. |
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tam specjalistka - ja po prostu miałam hopla na punkcie włosów, zresztą dalej mam i czytałam/wypróbowywałam wszystko co możliwe
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
|
Can, ale śliczne wloski ma Twoja córcia.
Moja wciąż krotkowłosa i pewnie tak zostanie, włoski proste, cienkie i śliskie. Gumki i spinki nie trzymają, tak ze obcinamy na krótko. A jeżeli chodzi o małe męskie główki to lubię krótkie
|
|
|
|
#4835 |
|
Konto usunięte
|
porażka - dostaliśmy skierowanie do szpitala, bo niby obustronne zapalenie płuc, w szpitalu RTG czysty, CRP niemal zerowe, dziecko w dobrej formie, czekaliśmy 4 godziny, a na dodatek okazało się, że na izbie było też dziecko z odrą. Jestem wściekła
![]() aaaaaaaa!!!!!!! |
|
|
|
#4836 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Agnieszka 16 lutego skończy 20 miesięcy Aalicia ja sama od lat używam właśnie szczotkę z dzika. Nic innego tak dobrze nie rozczesuje moich włosów. Widzę, że na punkcie włosów jesteś tak samo zwariowana jak ja Moja łazienka jest zalana olejami, mgiełkami własnej roboty i innymi dobrami ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
#4837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymajcie się! będzie dobrze! |
||
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
dzięki Meg, to moja troszkę starsza 2 lutego skończyła 2 latka, ale do takich bujnych loczków to jej jeszcze brakuje a brakuje
|
|
|
|
#4840 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jak urósł ![]() Cytat:
Moja Z. ma ciemne oczy i na balu miała perukę Cleo z MH i wyglądała ![]() A ja współczuję kręconych włosów szczególnie małym dziewczynkom-pamiętam jak ja się męczyłam z moimi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja chrześnica też ma takie loczki-piękne mimo że problematyczneCytat:
i ile ma prezentów ![]() Cytat:
![]() ![]() :br zydal: to chyba nie moja córcia? Może Meg?Bo ja pokazywałam Michasiowe włoski ![]() Zuzik tu: 107_0041.jpg Cała na różowo Teraz te włosy są dłuższe![]() Cytat:
-trzymajcie się.Mam nadzieję, ze młody nic nie złapie dodatkowo... Tak czułam-dlatego nadmieniłam o tych płucach...Mogli mu od razu dać zastrzyki..
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2014-02-09 o 18:10 |
||||||
|
|
|
#4841 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście że pomyliłam
- to córeczka Meg ma takie świetne kręciołki ![]() Can, a Twoja Z też ma ładne, takie długie ![]() Moja Julka chyba do 2 r z byla łysolkiem, trochę się już martwiłam. Dziś mojego żabola dopadł jakiś wirus, boli ja brzuch, wymiotowała , teraz śpi. Oby jej szybko przeszło. W środę bal przebierańców - przebranie pszczólki czeka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję,trzymajcie się i oby Was żadne choróbsko tm jeszcze nie dopadło ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Dziewczyny jaka to jest strona z tymi kodami do sklepów amerykańskich?
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Raczkowanie
|
Aalicia24 bardzo dziękuję za wszelkie rady! Coś wypróbuję, a w razie wątpliwości jeszcze Cię zapytam
Z szamponów używałam oilatum i penaten, po myciu każdym ma piękne włosy, lekko się kręcą, łatwo się rozczesują - a na drugi dzień już tylko gorzej A dla wszystkich dużo zdrowia życzę i żeby nikt nie musiał się włóczyć po szpitalach! |
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja córka ma piękne włosy Pytanie do dziewczyn z Warszawy...czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego okulistę dla dziecka? Muszę się wybrać z Małą, a u mnie w mieście nie ma do kogo.
|
|
#4845 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne macie dzieciaczki
Moja też ma geste niestety mysi kolor po mnie i każdy żyję swoim życiem. Do tego wszystkiego wiecznie ściąga gumki i spinki bo nie lubi i wygląda jakby miała perukę ![]() Może pomyśle o tej szczotce z włosia dzika. Macie może jakąś sprawdzoną firmę bo na allegro jest ich pełno, a nie chce kupić jakiegoś bubla. |
|
|
|
#4846 |
|
Rozeznanie
|
Can prześliczne włoski ma Twoja córcia, takie długie, ehhh ja jeszcze troszkę muszę poczekać żeby mieć co poczesać
|
|
|
|
#4847 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A coś się dzieję u twojej córki z oczkami? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4848 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakbym miała dziewczynkę, też bym jej zapuszczała ![]() Młody to pomocnik na całego, wszystko musi robić bez niego to nic nie można robić, oby mu tak zostało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja ma ciemne oczy, ciemną karnację i kolor włosów po tacie, po mnie za to skręt - teraz jej się rozluźnił co zresztą widać po fotkach, ale ma włosy obecnie do połowy pleców i niecieniowane, do tego czapki im nie służą - czeka ją wizyta u fryzjera i pewnie znowu zaczną się lepiej kręcić.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam szczotki z firmy khaja: http://khaja.pl/pl/index.php Swoją mam już prawie 8 lat i nic się z nią nie dzieje. Nawet dla psa kiedyś u nich kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Do Łodzi mi dalej niż do Warszawy ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-02-09 o 22:56 |
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4853 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie Wasze dzieciaczki są urocze! |
|
|
|
|
#4855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogę polecić http://www.widzimisie.pl/index.php/s...0/0/start.html ![]() Cytat:
Ja już bym jej z chęcią obcięła te włosy ale.. ona chce mieć do tyłka Cytat:
![]() Cytat:
Złe wspomnienia-do dziś pamiętam jak mnie mama "czesała" brrrr. Chyba dlatego tak bardzo nienawidziłam tych loków. BTW zabrakło mi druczków na paczki i leje tak, że jak nie przestanie to nie wyjdą dziś na krok z domu-więc o wysłaniu czegokolwiek nie ma mowy :/ Jutro TZta poproszę, żeby wysłał paczki przed pracą bo ja dziś pewnie nie dam rady :-(
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2014-02-10 o 08:29 |
||||
|
|
|
#4856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny - i ogólnie uważam, że wszystkie mamy mega ładne dzieciaki, dziewczyny takich przystojniaków mają też - tylko swatać w przyszłości
![]() Can wiadomo, dzięki komu chodzi tak ładnie ubrana - takie ciocie fajne jej w tym pomagają Can zazdroszczę Ci, że swoich loków możesz nie czesać - moje po 2 dniach nieczesania to już jeden wielki kołtun i nie ma na to szans. Ale jakbym na sucho uczesała, to bym też miała piękną szopę - dlatego pytałam, czy ta szczotka się nadaje na mokro co ciekawe to jako dziecko miałam praktycznie proste włosy - lekko falowane i podatne. Dopiero jak je ścieniowałam pod koniec podstawówki to zaczęły się mocno kręcić.Ta moja to chyba jednak nie dzik, za mało sztywna jest - dziś rano spróbowałam rozczesać małą, to musiałam coś tam poprawić tt, ale tragicznie nie było - pomyślę nad tą z dzika.
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-02-10 o 09:15 |
|
|
|
#4858 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
orenda, trzymajcie się tam jakoś. Wracajcie szybko do zdrowia. |
|
|
|
|
#4859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4507205 3]Też tak uważam. A Twoja to dodatkowo wygląda jakby była umalowana
orenda, trzymajcie się tam jakoś. Wracajcie szybko do zdrowia.[/QUOTE] ma ciemną, oprawę oczu - pewnie dlatego swoją drogą to jak miała ze 2 lata to kiedyś dopadła tusz do rzęs i całkiem precyzyjnie się pomalowała, po czym to rozmazała wkoło momentalnie - oliwka poszła wtedy w ruch, żeby ją doczyścić
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

ciemne i loki idealne polaczenie 
oj czarno widze nasza wizyte u fryzjera.

, chociaż nie powiem, bo robią swoje, tyle że mojej obciążały włoski

mimo że problematyczne